Stiai ca iti poti amaneta masina pentru un venit suplimentar urgent?

Publicat pe 20.03.2020 la 12:14 Actualizat pe 20.03.2020 la 12:51

Atunci cand ai nevoie urgenta de bani, stim cu totii ca amanetul reprezinta cea mai rapida si sigura modalitate prin care poti obtine sumele necesare. Casele de amanet iti pun la dispozitie banii imediat, lucru de care nu poti beneficia daca apelezi la institutiile financiare de credit.

auto_servicii

Ei bine, daca de obicei oamenii sunt obisnuiti sa lase garantie pentru un imprumut bijuterii, aparatele electronice si electrocasnice, in prezent a devenit tot mai popular sistemul de amanet auto. Vorbim de un imprumut pentru diverse nevoi personale garantat cu masina proprie. Banii se obtin la fel de simplu si rapid, in mod legal, iar intreaga actiune are loc in baza unui contract intre parti.


Cum te ajuta un serviciu de amanet auto?

Casa de amanet este o institutie financiara nebancara al carui rol este acela de a raspunde nevoilor specifice ale clientilor prin servicii de creditare cu garantie auto. Masina este un bun la fel ca oricare altul si, chiar daca multi oameni pot fi sceptici referitor la amanetarea autoturismului, afla ca suma de bani obtinuta poate ajunge pana la 75% din valoarea totala a autovehicululuii. Tinand cont de faptul ca majoritatea dintre noi am intampinat cel putin o data o situatie in care am avut nevoie urgenta de o suma mare de bani, un amanet auto reprezinta cea mai simpla optiune de imprumut pentru cei care detin o masina si nu isi permit sa astepte dupa birocratia bancara.


Cine poate apela la un amanet auto?
Orice persoana fizica sau juridica ce are in proprietate un autovehicul poate apela la serviciile oferite de amanetul auto. Imprumutul poate fi solicitat chiar daca solicitantul figureaza cu raport negativ la Biroul de Credit. Suma obtinuta depinde de valoarea masinii, marca, anul de fabricatie si starea acesteia. Nu este necesar ca proprietarul sa fie angajat sau sa dovedeasca obtinerea unor venituri constante, garantia auto fiind de ajuns pentru a intra rapid in posesia banilor.


De ce acte ai nevoie pentru a-ti amaneta masina?
Documentele solicitate pentru amanetul auto sunt minime tocmai pentru ca rapiditatea oferirii banilor sa primeze. In acest sens, daca ai decis sa apelezi la serviciile unui amanet auto, trebuie sa prezinti cartea ta de identitate, cartea vehiculului si certificatul de inmatriculare. Pe langa aceste acte, proprietarul trebuie sa detina si ambele chei ale autovehiculului pe care le va preda firmei de amanet careia i se adreseaza.
Ce tip de masini se accepta la un amanet auto?
De regula, casa de amanet auto accepta orice tip de autoturism cu valoare comerciala. In momentul in care proprietarul se prezinta cu autovehiculul sau pentru a obtine un imprumut, acesta va fi evaluat pe loc, iar contractul de credit se semneaza in doar cateva minute. Poate fi acceptat orice masina in stare buna de functionare, indiferent de anul fabricatiei sau marca.


Ce se intampla cu masina ta cat timp este amanetata?
Autoturismul pe care il vei lasa garantie la amanet va fi depozitat intr-un garaj special amenajat. In momentul semnarii contractului, se va fotografia interiorul, exteriorul si kilometrajul autovehiculului pentru a dovedi proprietarului ca acesta este returnat in aceeasi stare in care a fost adus. Masina este monitorizata in permanenta, astfel ca nu exista riscul sa i se intample ceva pe parcursul procesului de amanetare.
In situatia in care decizi sa vinzi autoturismul lasat drept garantie pentru imprumut, casa de amanet auto te va sustine in acest sens. Prin urmare, daca nu iti poti onora platile pana la termenul stabilit, poti vinde masina direct din parcul auto al amanetului, dupa care restitui banii imprumutati si tu ramai cu diferenta. Nu exista posibilitatea sa pierzi autoturismul daca apelezi la un amanet auto, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in aceasta privinta.

Cu ajutorul amanetului auto intri in posesia banilor de care ai nevoie urgenta fara complicatii si alte documente obligatorii. In plus, ramai proprietarul bunului amanetat chiar daca acesta va fi pastrat pe perioada contractului in garajul casei de amanet. Conditiile de creditare sunt foarte avantajoase, iar in situatia in care ai nevoie de un termen prelungit pentru rambursarea banilor, acest lucru poate fi asigurat fara penalitati.

Sursa foto: image.freepik.com

În articolul

Stiai ca iti poti amaneta masina pentru un venit suplimentar urgent?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 6 mai 2024. Berbecii sunt îndemnați că meargă mai departe. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Tradiții, obiceiuri şi superstiţii în prima zi de Paște. Ritualuri pentru sănătate și belșug în Duminica Învierii Domnului
a1.ro
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
HelloTaste.ro
Drob în aluat fraged, sub formă de coroniță. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cum să folosești metoda de cumpărături 6 la 1 pentru a economisi timp și bani
useit.ro
Care a fost prima mâncare consumată în spațiu. Puțini s-ar fi așteptat la această rețetă
as.ro
Femeia care i-a schimbat viața lui Mihai Neșu, după divorțul dureros și moartea părinților: „S-a mutat special din București!”
MediCOOL
Proprietățile medicinale ale ceaiului de merișoare. Efectele acestei băuturi asupra greutății corporale
Spynews
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
DeParinti
Parentingul autoritar: beneficii și dezavantaje
MediCOOL
Câte ouă poți mânca pe zi. Ce recomandări fac medicii de Paște
HelloTaste
Salate pentru masa de Paște. 9 rețete ușoare și gustoase pentru un meniu de sărbătoare
x