Supă de năut

Publicat pe 23.03.2012 la 16:17

Ingrediente:

3 cepe tocate

100 ml ulei de măsline

sare

piper

foi de dafin

roşii în bulion

500 g năut

Mod de preparare:

Năutul se pune de seara la înmuiat (10-12 ore).

Dimineaţa se strecoară şi se pune la fiert.

După 15 minute se schimbă prima apă şi se pune din nou la fiert.

Odată cu schimbarea apei se adaugă ceapa, uleiul, sarea şi dafinul.

Se fierbe încă o oră.

Se adaugă roşiile şi se mai fierbe 15-20 de minute.

Se serveşte cu lămâie, măsline şi murături.

În articolul

Supă de năut

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 11 mai 2024. Berbecii încep un proiect nou. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Ce facem cu mâncarea după sărbători? Soluția recomandată de specialiști pentru a evita risipa alimentară
a1.ro
Chefi la cuțite, 8 mai 2024. Cătălin Țociu și Iulia Creangă au fost eliminați. Ce reacții au avut Chef Orlando și Chef Sautner
HelloTaste.ro
Budincă de orez cu mere caramelizate. Desert cu gust de copilărie
Catine
Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă
useit.ro
Cel mai vândut telefon Android în prima parte a anului 2024. Ce model a dominat piața
as.ro
Singurul fiu al lui Nicolae Ceaușescu care mai e în viaţă, interviu rar! Discurs uimitor
MediCOOL
Câtă sare poți consuma pe zi și cum să reduci cantitatea
Spynews
Mihai Albu, diagnosticat cu cancer! Cunoscutul designer a fost operat în urmă cu puțin timp. Primele declarații
DeParinti
Cum să previi răul de mașină la copii: de ce apare și cum poate fi combătut
MediCOOL
Semne care pot indica boli pulmonare. Cum poți evalua sănătatea plămânilor
HelloTaste
Prăjitură cu ananas și pudră Matcha, delicioasă și spectaculoasă
x