Toamna la Apple se numără bobocii - ce specificații are noul model iPhone 11?

Publicat pe 24.10.2019 la 18:30 Actualizat pe 24.10.2019 la 18:35

Apple este un gigant pe această nișă, iar adepții acestui brand așteaptă în fiecare toamnă o nouă idee inovatoare.

Într-o eră în care tehnologia dictează fiecare activitate, marii producători de smartphone promit modele care să satisfacă dorințele publicului larg. Apple este un gigant pe această nișă, iar adepții acestui brand așteaptă în fiecare toamnă o nouă idee inovatoare.

Avantajele noilor iPhone 11 - specificații inovatoare Apple

În acest an însă, cei de la Apple au conceput un sistem nou de camere duale, cu obiectiv ultra-larg și o încadrare de până la 4 ori mai amplă, ideală pentru fotografiile de acțiune. Iphone 11 promite înregistrarea videoclipurilor 4k extrem de clare, la 60 fps, pe toate camerele sale.
Editarea video este de acum exrem de facilă, asemănătoare cu editarea foto, realizată cu ajutorul software-ului inclus, disponibil doar pe sistemul de operare IOS.

O altă inovație de care se vor bucura creatorii de conținut de pe rețelele de socializare, este “Modul Noapte”, o funcție nouă care se activează automat, pentru poze spectaculoase cu lumină slabă. Fără a fi nevoie de bliț, culorile sunt mai naturale și pozele mai luminoase.

Efectul de lumină monocromatică înaltă din iOS 13 transformă portretele în fotografii alb-negru spectaculoase, de tip studio. Iar Controlul iluminării în modul Portret permite crearea aspectului dorit prin modificarea intensității luminii care cade pe subiecții fotografiați.

Iphone 11 încorporează tehnologia Smart HDR la un nivel mult mai înalt, reușind recunoașterea persoanei și tratarea sa în mod distinct față de restul pozei. Din acest motiv fețele au trăsături evidențiate, umbre și tonuri de piele care arată natural.

Un alt dezavantaj prezentat frecvent pentru un iPhone constă și în necesitatea achiziționării accesoriilor separat, inconvenientul fiind concentrat în jurul prețurilor mari. La GSMnet.ro, cei interesați găsesc accesorii pentru Iphone 11 și nu numai, la prețuri accesibile.

Iphone-ul este ales în special de consumatorii ce preferă siguranță în utilizarea dispozitivelor mobile. Ecosistemul Apple este des utilizat în marile companii, în domeniul business și nu numai pentru că garantează o siguranță aparte a datelor, sistemul fiind cu circuit închis.

O altă specificație demnă de menționat este încărcarea wireless, Fast Charge.

Pentru o asemenea investiție, prețul în România pornind de la 3 800 lei, se cere utilizarea unor sisteme suplimentare de protecție. În categoria accesorii iPhone 11 de pe GSMnet.ro, cei interesați găsesc o varietate de huse și folii de protecție full face sau full cover, tempered glass, din sticla felxibila sau plastic, menite să garanteze siguranța smartphone-ului.

Acestea sunt confecționate din materiale rezistente și sunt prevăzute cu decupaje exacte pentru a nu limita accesul la porturile și butoanele telefonului. Doritorii găsesc în portofoliul GSMnet.ro o varietate de accesorii pentru Iphone 11. Din aceeasi gamă fac parte încărcătoarele, husele, adaptoarele și nu numai. Prețurile sunt accesibile, iar certificatul de garanție atestă calitatea și criteriul de originalitate al fiecărui articol.

În articolul

Toamna la Apple se numără bobocii - ce specificații are noul model iPhone 11?

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 2 mai 2024. Taurii trebuie să se concentreze pe carieră. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
Comandă-record la o terasă de 1 Mai. Câţi mici a putut să cumpere un român
HelloTaste.ro
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Catine
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
useit.ro
Directoarea Twitter care dormea pe jos să-l susțină pe Elon Musk a ajuns la Meta. De ce a ales să ajungă la competitorul X
as.ro
Averea lui Ionuţ Negoiţă a „explodat”! Ce loc ocupă acum omul de afaceri în topul celor mai bogaţi români!
MediCOOL
Simptomul mai puțin cunoscut de cancer colorectal pe care ar trebui să-l urmărești
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Tot ce trebuie să știi despre piciorul plat sau platfus: cauze, diagnostic și tratament
MediCOOL
Beneficiile consumului de migdale. Motive pentru a le include în dieta ta
HelloTaste
Cu ce se curăță vopseaua de ouă de pe mâini. Cele mai simple și eficiente trucuri
x