Veste bună pentru fani! Ce ANUNȚ SURPRIZĂ a făcut Cher

Publicat pe 20.10.2016 la 12:24 Actualizat pe 20.10.2016 la 12:28

Cher se pregateste sa revina in forta.

După ce în ultima perioadă nu s-a mai auzit nimic de ea pe plan muzical, Cher se pregătește să revină în forță! La 70 de ani, cântăreața are în plan o serie de concerte.

Cântăreaţa Cher, în vârstă de 70 de ani, a anunţat că va susţine un nou turneu nord-american, care va debuta în prima parte a anului 2017, informează Reuters.

Vedeta americană a anunţat că noul ei turneu, intitulat ”Classic Cher”, va debuta în luna februarie printr-o serie de show-uri susţinute timp de trei săptămâni la Park Theater din cazinoul Monte Carlo din Las Vegas.

Turneul va continua în Maryland, în luna martie, apoi va reveni în Las Vegas, în luna mai.

În luna august, agentul de presă al cântăreţei Cher a dezminţit zvonurile apărute recent într-un tabloid online, potrivit cărora vedeta americană suferă de o maladie gravă cu efecte debilitante.

Numele cântăreţei Cher a apărut din nou în presa internaţională în vara acestui an, după ce tabloidul online RadarOnline a publicat un articol în care a sugerat că renumita artistă urmează ”un tratament controversat cu celule stem” pentru a lupta contra virusului Epstein-Barr, o formă de herpes, care, potrivit presei, ar fi adus-o pe vedetă ”în pragul morţii”.

Purtătorul de cuvânt al vedetei a evidenţiat activităţile recente ale lui Cher şi a spus că dacă artista ar fi cu adevărat bolnavă, atunci nu ar putea să ducă un stil de viaţă atât de deschis şi de activ.

Cher nu s-a ascuns deloc în urma zvonurilor despre starea ei de sănătate. Cântăreaţa şi actriţa americană este renumită pentru faptul că este deosebit de activă pe Twitter, unde conversează frecvent cu fanii ei, şi s-a folosit în repetate rânduri de această platformă de microblogging pentru a-şi exprima în termeni duri dezaprobarea faţă de ideile promovate de candidatul republican la alegerile prezidenţiale americane din luna noiembrie, Donald Trump.

Cher, născută pe 20 mai 1946, este o cântăreaţă, actriţă, compozitoare şi producătoare americană de orgine armeană. După ce a devenit cunoscută în 1965 în calitate de membru al duoului pop-rock Sonny & Cher, a reuşit să îşi construiască şi o carieră solo de succes. Cu o carieră de peste 50 de ani, Cher este una dintre cele mai cunoscute cântăreţe pop, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Printre cele mai cunoscute single-uri ale sale se numără piese precum ”Bang Bang (My Baby Shot Me Down)”, ”If I Could Turn Back Time”, ”The Shoop Shoop Song” şi ”Believe”.

Artista americană a fost recompensată cu numeroase premii şi trofee, inclusiv un premiu Oscar, un premiu Grammy, trei premii Emmy şi trei Globuri de Aur.

În articolul

Veste bună pentru fani! Ce ANUNȚ SURPRIZĂ a făcut Cher

:
Share pe Facebook Share pe Whatsapp

PARTENERI

Catine.ro
Horoscopul zilei de 3 mai 2024. Berbecii trebuie să facă pace cu trecutul. Află ce se întâmplă cu zodia ta
observatornews.ro
O tânără a refuzat să plătească la casele self-pay, deşi avea doar un pachet de gumă. Luată la întrebări, şi-a motivat alegerea
a1.ro
Vlad Gherman, imaginea la bustul gol care a încins imaginația fanelor. Cum s-a fotografiat cu o lună înainte de nuntă
HelloTaste.ro
Ciorbă de miel cu lobodă. Rețetă delicioasă pentru masa de Paște
Catine
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
useit.ro
Pot copia hackerii amprentele din selfie-uri, așa cum susține un mesaj pe WhatsApp? Experții au dezvăluit adevărul
as.ro
Ce a putut face miliardarul Ion Ţiriac pentru o vedetă uriaşă a României. Totul a ieşit la iveală abia acum
MediCOOL
Ce este rinita. Tipuri, cauze și tratamente
Spynews
Cand este Înăltarea Domnului în 2024. Se sărbătorește la 40 de zile după Paște
DeParinti
Cum poți crește un copil independent. Sfaturi de la experții în parenting
MediCOOL
Alimente care pot cauza probleme digestive. Ce este bine să eviți
HelloTaste
Meniu de Paște fără miel. Alternative pentru o masă festivă
x