Cautare: 3447 rezultate dupa tagul "accident"

Casa nouă a unei familii din comuna ieşeană Vânători a fost distrusă în câteva clipe, de o cisternă plină cu lapte! Î

acum 8 ore

Casa nouă a unei familii din comuna ieşeană Vânători a fost distrusă în câteva clipe, de o cisternă plină cu lapte! În urma impactului, proprietarul locuinţei s-a ales cu o bucată de tavan în cap, iar soţia lui a intrat în stare de şoc. Speriat de ce a făcut, şoferul cisternei...

Accident de muncă la sediul Batalionului 151 Infanterie "Lupii Negrii" din Iaşi!

acum 8 ore

Doi muncitori au fost răniţi. Unul a căzut de pe o scară de la peste doi metri înălţime şi a ajuns la spital cu răni mai grave. Iar cel de-al doilea, care îi ţinea scara, a fost dus şi el la doctor, însă are răni mai uşoare.

Accident mortal într-o comună din Dâmboviţa

acum 10 ore

Un bărbat de doar 32 de ani, care fusese angajat să pună tablă pe o casă, s-a dezechilibrat şi s-a prăbuşit în gol. Vântul puternic l-ar fi doborât, spun localnicii. Era prima lui zi de muncă, iar căderea de la o înălţime de 10 metri i-a fost fatală.

Mira, prima apariţie după accidentul cu TIR-ul: "Am crezut că o să mor"

acum 1 zile

Clipe de groază pentru membrii trupei DJ Project, implicaţi într-un accident violent. Un TIR încărcat cu 28 de tone de paleţi s-a răsturnat peste maşina lor şi peste un alt autoturism, pe un drum din judeţul Vâlcea. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital.

Clipe de groază pentru membrii trupei DJ Project, implicaţi într-un accident violent

acum 1 zile

Un TIR încărcat cu 28 de tone de paleţi s-a răsturnat peste maşina lor şi peste un alt autoturism, pe un drum din judeţul Vâlcea. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital. La fel şi alţi doi oameni din celălalt automobil.

Membrii trupei DJ Project au văzut moartea cu ochii! Mira: "Am crezut că sunt desfigurată! Aveam sânge pe faţă şi scuipăm sânge!"

acum 1 zile

Membrii trupei DJ Project au văzut moartea cu ochii, după ce un TIR s-a răsturnat, pur și simplu, peste mașina lor, dar şi peste un alt autoturism. S-a întâmplat pe un drum din judeţul Vâlcea. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital. La fel şi alţi doi oameni din...

Membrii trupei DJ Project au văzut moartea cu ochii, după ce un TIR s-a răsturnat peste mașina lor

acum 1 zile

Membrii trupei DJ Project au văzut moartea cu ochii, după ce un TIR s-a răsturnat, pur și simplu, peste mașina lor, dar şi peste un alt autoturism. S-a întâmplat pe un drum din judeţul Vâlcea. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital. La fel şi alţi doi oameni din...

Un accident a produs răsturnări de situație. În loc să joace la propria nuntă, mirii își petrec noaptea pe stradă!

acum 1 zile

Ceea ce trebuia să fie un vis împlinit este pe cale să se transforme în cel mai negru coșmar. Un accident a produs răsturnări de situație. În loc să joace la propria nuntă, mirii își petrec noaptea pe stradă

Paola Antonini, modelul de succes cu o poveste de viață tragică: "Am avut un accident de mașină când mi-am pierdut piciorul stâng"

acum 1 zile

Paola Antonini este un model de succes, dar viaţa ei nu a fost tocmai desprinsă din filme. Tânăra a fost lovită de o maşină, iar medicii au fost nevoiţi să-i amputeze piciorul stâng.

Din salvatoare a ajuns pacientă! O asistentă medicală a fost spulberată pe o şosea din Focşani

acum 1 zile

Un şofer vitezoman a pierdut controlul volanului şi a izbit în plin maşina femeii. În urma impactului violent, asistenta de 38 de ani a fost proiectată pe trotuar. Întregul accident a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă.

Membrii trupei DJ Project au văzut moartea cu ochii, după ce au fost implicaţi într-un accident violent

acum 1 zile

Un tir încărcat cu 28 de tone de paleţi s-a răsturnat peste maşina lor şi peste un alt autoturism, pe un drum din judeţul Vâlcea. Gino Manzzoti, Mira şi impresarul lor au ajuns la spital. La fel şi alţi doi oameni din celălalt automobil. Mira începuse colaborarea cu DJ Project cu...

Membri trupei Dj Project, implicaţi într-un accident cu un TIR

acum 2 zile

Membrii trupei DJ Project au trăit clipe de groază luni, fiind implicaţi într-un accident teribil. Intrat în legătură directă în cadrul emisiunii "Răi da buni", Gino a povestit cum s-a întâmplat totul.

Accident în bucătărie, Andrei Marinescu şi-a tăiat degetul!

acum 2 zile

Andrei Marinescu are doar 19 ani, dar experiența sa de bucătar durează deja de doi ani! Este bucătar și crede că are tot ce îi trebuie pentru a merge mai departe în concurs!

Patru maşini au fost implicate într-un carambol, în Alba, cu urmări tragice

acum 2 zile

Şoferul care a provocat accidentul a murit pe loc iar doi oameni au ajuns la spital în stare gravă. Pe drumul cu ceaţă densă, bărbatul de 37 de ani a intrat într-o depăşire. A lovit frontal o camionetă şi apoi alte două maşini care circulau regulamentar.

Accident rutier grav pe DN1, în judeţul Prahova. Un motociclist a murit şi alţi patru au fost răniţi în impactului cu o maşină

acum 2 zile

Tragedia s-a petrecut după ce un şofer a schimbat banda de mers fără să se asigure. Manevra a fost atât de rapidă încât motocicliştii care veneau din spate nu au mai putut evita accidentul. Unul dintre tineri a fost găsit inconştient iar medicii s-au grăbit să-l ducă la spital....

Un accident uşor s-a lăsat cu un scandal monstru, în Constanţa. Două clanuri rivale s-au luat ele la bătaie pe stradă

acum 3 zile

Un accident uşor pe trecerea de pietoni s-a încheiat cu o bătaie ca-n filme, la Constanţa. Peste 100 de oameni, veniţi să ceară socoteală celei de la volan, au sfârşit prin a-şi căra pumni şi picioare unii altora. În mijlocul răscoalei au apărut mascaţii.

Accident spectaculos, suprins de camerele de supraveghere. Nu a acordat prioritate și a făcut trei victime

acum 4 zile

Accident spectaculos, suprins de camerele de supraveghere din Drobeta Turnu Severin! Totul s-a întâmplat din cauză că, într-o intersecţie, un şofer a considerat că nu e cazul să acorde prioritate. A intrat în forţă şi a lovit o maşină care circula regulamentar. Impactul a fost...

Andreea Bocelli a suferit un accident de călărie

acum 5 zile

Andreea Bocelli a suferit un accident de călărie. Marele tenor a fost transportat de urgenţă la spital

O femeie 65 de ani şi motociclistul care a lovit-o, un medic rezident din Constanţa, au murit într-un grav accident

acum 5 zile

Dublă tragedie, aseară, la ieşire din Constanţa! O femeie de 65 de ani a murit pe loc după ce o motocicletă a spulberat-o când traversa şoseaua prin loc nepermis şi fără să se asigure.

Accident grav pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Patru persoane au fost rănite

acum 5 zile

Accident grav pe Şoseaua Olteniţei din Capitală. Patru persoane, printre care şi un copil de 7 ani, au ajuns la spital, după ce o maşină s-a izbit violent cu o motocicletă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV