Cautare: 6 rezultate dupa tagul "amenajari"

Ce s-a întâmplat de Crăciun în apartamentul Mădălinei Ghenea

acum 84 zile

După ce chiar în ziua de Crăciun s-au certat cu reprezentanții unui cunoscut magazin de mobilă deoarece au lăsat-o cu mobila de bucătărie nemontată în mijlocul casei, Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au apucat de amenajări interioare

TRUCURI pentru REAMANAJAREA LOCUINȚEI: unde le găsești și cât de utile sunt ele

acum 215 zile

Interiorul casei tale poate fi reamenajat rapid, fara prea multe batai de cap. Exista o multime de idei practice pe care le poti pune in aplicare, spre exemplu reconditionarea moblierului.

Special! O casă pentru un an perfect

acum 819 zile

Nu doar masa de Revelion trebuie pregătită pentru petrecerea dintre ani! Şi casa trebuie să ne arate corespunzător, pentru ca 2015 să fie un an cu adevărat perfect.

Perfecte pentru casa ta: buchete de flori inspirate de colectiile de moda internationale!

acum 1377 zile

Urmand culorile si tendintele internationale prezentate pe podiumurile caselor de moda, o florarie online a realizat 12 buchete diafane, care capteaza atentia si cuceresc vizual intr-un spectacol cromatic seducator. Coordonatele esentiale ale fiecarui buchet de flori sunt hortensia delicata...

Florin Piersic se muta in casa noua

acum 2355 zile

Florin Piersic cere ajutorul unei echipe de amenajari interioare sa-l ajute sa mute mobila in casa. De aici apar unele momente inedite.