Cautare: 302 rezultate dupa tagul "animale de companie"

Tot ce trebuie să știi despre castrarea și sterilizarea animalelor: ”La femele se poate declanșa cancerul mamar”

acum 7 zile

Sterilizarea și castrarea animalelor sunt proceduri controversate, dar acestea pot aduce și numeroase beneficii pentru animale. Specialistul dezvăluie toate informațiile

Cele mai importante reguli pentru stăpânii de animale de companie

acum 14 zile

Aflați în platoul Răi da Buni, experții în animale de companie au prezentat cele mai importante reguli pentru stăpânii de pisici.

Traficul cu animale de companie

acum 48 zile

Pentru cei care dorec o pisică, există Federația Felină Română, care îi poate ajuta cu informații și sfaturi utile și competente.

Politicienii care și-au luat animale de companie şi au umplut paginile de socializare cu poze

acum 103 zile

Politicienii au devenit mari iubitori de animale. Este cunoscut faptul că pozele cu pisici sau câini, atrag multe aprecieri din partea românilor. Astfel, sunt lideri politici care au gândit o nouă strategie. Din pasiune sau din dorinţa de a atrage simpatie, au devenit stăpâni de animale...

Ținute festive adecvate sărbătorilor de iarnă pentru animalele de companie

acum 121 zile

Vor, nu vor, animalele de companie simt spiritul Crăciunului! Şi asta pentru că stăpânii le-au îmbrăcat în tot felul de costume adecvate sărbătorilor de iarnă, le-au pus căciuli şi chiar papioane. Desigur, toate în nuanţe de roşu şi verde. Alţi oameni şi-au deghizat animalele...

Canicula poate ucide animalele de companie! Iată ce animăluțe au cel mai mult de suferit și ce trebuie să faci pentru ele

acum 300 zile

Temperaturile de peste 32 de grade pot afecta grav animalele de companie.

Animale de companie: Tot ce trebuie să ştii despre broasca ţestoasă cu tâmple roşii

acum 337 zile

Broasca țestoasă de Florida, cunoscută sub denumirea populară de broasca țestoasă cu tâmple roșii, face parte din ordinul Testudine, familia Emydidae și este originară din regiunile subtropicale ale Americii Centrale și de Nord. Denumirea populară este dată de petele de culoare...

Animale de companie: Tot ce trebuie să ştii despre hamsteri

acum 351 zile

Dacă te-ai decis să achiziţionezi un hamster ca şi animal de companie, trebuie să te gândeşti bine dacă este o alegere potrivită. Hamsterii sunt uşor de îngrijit, dar, in ciuda acestui fapt, ei au nişte obiceiuri cu care nu se poate acomoda oricine.

Animale de companie: Tot ce trebuie să ştii despre şarpele regal californian

acum 358 zile

Şarpele regal californian este un şarpe terestru a cărui habitat variază geografic de la păduri deschise de conifere, mlaştini, estuare, albii de râu, preerii sau chiar deşerturi.

Cât de potrivite sunt animalele de casă în preajma unui copil?

acum 380 zile

Ce trebuie să ştim atunci când ne creştem copiii alături de animalele de casă ?

Ce animale de companie au vedetele de la noi

acum 392 zile

Vedetele autohtone sunt mari iubitoare de animale! Iată câteva dintre necuvântătoarele cu care îşi petrec timpul şi spaţiul locativ!

În Rusia există centre SPA pentru animalele de companie

acum 408 zile

Fitness, aerobic şi măşti de înfrumuseţare. pentru blană. De asta se bucură animalele de companie din Rusia. Un salon SPA le pune la dispoziţie câinilor şi pisicilor cele mai luxoase tratamente şi chiar pedichiuri. Pentru 20 de dolari, patrupedele pot petrece ore întregi de răsfăţ.

Gest emoționant făcut de cântăreță. Nico l-a găsit pe drum și a decis să îl ia la ea acasă

acum 518 zile

Nico este mare iubitoare de animale. De aceea, are casa plina de animalute de tot felul.

Patronul unui salon destinat animalelor de companie, filmat în timp ce dansa lângă un client

acum 597 zile

Patronul unui salon destinat animalelor de companie a devenit celebru pe internet datorită unei filmări realizate pe ascuns de soţia sa. Bărbatul cânta şi dansa în timp ce spăla un câine

Cele mai AMUZANTE imagini cu animăluțele de companie. Le iubim chiar și când fac BOACĂNE

acum 604 zile

Nu ai cum sa nu le iubesti! Atunci cand fac boacane, animalele de companie parca simt asta si isi iau cele mai dulci mutrite, ca greu te poti opri dinras privindu-le.

Adevărul despre pisici. Cât de periculoase sunt și cum te poți apăra

acum 695 zile

Beneficiile legate de deținerea unei pisici sunt de necontestat. Pisicile sunt foarte frumoase și jucăușe și ne place să le avem în casă. Sunt inocente și încântătoare, însă pot fi, totodată, foarte periculoase pentru sănătatea noastră.

VIDEO de tot râsul! Cele mai deștepte animale de pe Planetă sunt aici

acum 707 zile

Câini, pisici, iepuri, papagali etc.! Parcă a tunat și le-a adunat pe toate în acest video VIRAL, care se bucură de peste 20 milioanede vizionări!

PetExpo 2016 - Cea de-a opta ediţie a târgului dedicat animalelor de companie

acum 714 zile

Cea de-a opta ediţie a târgului dedicat animalelor de companie, PetExpo, a avut loc în Bucureşti. Anul acesta au fost prilejuite numeroase evenimente şi expozanţi în premieră pentru cei care doresc sa fie la curent cu ultimele noutăţi în domeniu.

Lupta dintre animăluțele de companie și… mobilă! O încercare prea GREA care s-a sfârșit… așa

acum 843 zile

Cine cunoaște cel mai bine fiecare colț din casa noastră, dacă nu animalele noastre de companie?!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV