Cautare: 299 rezultate dupa tagul "animale de companie"

Politicienii care și-au luat animale de companie şi au umplut paginile de socializare cu poze

acum 40 zile

Politicienii au devenit mari iubitori de animale. Este cunoscut faptul că pozele cu pisici sau câini, atrag multe aprecieri din partea românilor. Astfel, sunt lideri politici care au gândit o nouă strategie. Din pasiune sau din dorinţa de a atrage simpatie, au devenit stăpâni de animale...

Ținute festive adecvate sărbătorilor de iarnă pentru animalele de companie

acum 58 zile

Vor, nu vor, animalele de companie simt spiritul Crăciunului! Şi asta pentru că stăpânii le-au îmbrăcat în tot felul de costume adecvate sărbătorilor de iarnă, le-au pus căciuli şi chiar papioane. Desigur, toate în nuanţe de roşu şi verde. Alţi oameni şi-au deghizat animalele...

Canicula poate ucide animalele de companie! Iată ce animăluțe au cel mai mult de suferit și ce trebuie să faci pentru ele

acum 237 zile

Temperaturile de peste 32 de grade pot afecta grav animalele de companie.

Animale de companie: Tot ce trebuie să ştii despre broasca ţestoasă cu tâmple roşii

acum 274 zile

Broasca țestoasă de Florida, cunoscută sub denumirea populară de broasca țestoasă cu tâmple roșii, face parte din ordinul Testudine, familia Emydidae și este originară din regiunile subtropicale ale Americii Centrale și de Nord. Denumirea populară este dată de petele de culoare...

Animale de companie: Tot ce trebuie să ştii despre hamsteri

acum 288 zile

Dacă te-ai decis să achiziţionezi un hamster ca şi animal de companie, trebuie să te gândeşti bine dacă este o alegere potrivită. Hamsterii sunt uşor de îngrijit, dar, in ciuda acestui fapt, ei au nişte obiceiuri cu care nu se poate acomoda oricine.

Animale de companie: Tot ce trebuie să ştii despre şarpele regal californian

acum 295 zile

Şarpele regal californian este un şarpe terestru a cărui habitat variază geografic de la păduri deschise de conifere, mlaştini, estuare, albii de râu, preerii sau chiar deşerturi.

Cât de potrivite sunt animalele de casă în preajma unui copil?

acum 317 zile

Ce trebuie să ştim atunci când ne creştem copiii alături de animalele de casă ?

Ce animale de companie au vedetele de la noi

acum 329 zile

Vedetele autohtone sunt mari iubitoare de animale! Iată câteva dintre necuvântătoarele cu care îşi petrec timpul şi spaţiul locativ!

În Rusia există centre SPA pentru animalele de companie

acum 345 zile

Fitness, aerobic şi măşti de înfrumuseţare. pentru blană. De asta se bucură animalele de companie din Rusia. Un salon SPA le pune la dispoziţie câinilor şi pisicilor cele mai luxoase tratamente şi chiar pedichiuri. Pentru 20 de dolari, patrupedele pot petrece ore întregi de răsfăţ.

Gest emoționant făcut de cântăreță. Nico l-a găsit pe drum și a decis să îl ia la ea acasă

acum 455 zile

Nico este mare iubitoare de animale. De aceea, are casa plina de animalute de tot felul.

Patronul unui salon destinat animalelor de companie, filmat în timp ce dansa lângă un client

acum 534 zile

Patronul unui salon destinat animalelor de companie a devenit celebru pe internet datorită unei filmări realizate pe ascuns de soţia sa. Bărbatul cânta şi dansa în timp ce spăla un câine

Cele mai AMUZANTE imagini cu animăluțele de companie. Le iubim chiar și când fac BOACĂNE

acum 541 zile

Nu ai cum sa nu le iubesti! Atunci cand fac boacane, animalele de companie parca simt asta si isi iau cele mai dulci mutrite, ca greu te poti opri dinras privindu-le.

Adevărul despre pisici. Cât de periculoase sunt și cum te poți apăra

acum 632 zile

Beneficiile legate de deținerea unei pisici sunt de necontestat. Pisicile sunt foarte frumoase și jucăușe și ne place să le avem în casă. Sunt inocente și încântătoare, însă pot fi, totodată, foarte periculoase pentru sănătatea noastră.

VIDEO de tot râsul! Cele mai deștepte animale de pe Planetă sunt aici

acum 644 zile

Câini, pisici, iepuri, papagali etc.! Parcă a tunat și le-a adunat pe toate în acest video VIRAL, care se bucură de peste 20 milioanede vizionări!

PetExpo 2016 - Cea de-a opta ediţie a târgului dedicat animalelor de companie

acum 651 zile

Cea de-a opta ediţie a târgului dedicat animalelor de companie, PetExpo, a avut loc în Bucureşti. Anul acesta au fost prilejuite numeroase evenimente şi expozanţi în premieră pentru cei care doresc sa fie la curent cu ultimele noutăţi în domeniu.

Lupta dintre animăluțele de companie și… mobilă! O încercare prea GREA care s-a sfârșit… așa

acum 780 zile

Cine cunoaște cel mai bine fiecare colț din casa noastră, dacă nu animalele noastre de companie?!

7 IMAGINI EMOȚIONANTE cu oameni ai străzii și animalele lor!

acum 800 zile

Oamenii străzii au multe lipsuri, dar au parte de dragostea sinceră a animalelor. Ei le sunt prieteni, ei le țin companie și tot pe ei își pot pune capul plin de griji.

TOP 5 MOTIVE care te vor convinge să-i iei un CĂȚELUȘ copilului tău!

acum 832 zile

Nu toți părinții sunt și iubitorii de animale. Nu neapărat că nu le plac, dar nu le-ar plăcea să îi aibă în casă, din diferite motive.

Stă pe canapea şi adoră mâncarea pentru căţei. Ea este văcuţa care se crede... câine!

acum 835 zile

Faceţi cunoştinţă cu Goliath, o văcuţă din California care se crede... câine!Ea a fost salvată de o familie generoasă dintr-o fabrică producătoare de lactate în urmă cu două luni, unde Goliath urma să fie sacrificată.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV