Cautare: 755 rezultate dupa tagul "animale"

Ruby nu concepe viața alături de un bărbat care nu iubește animalele

acum 11 ore

Ruby a vorbit despre cel mai important lucru pe care trebuie să-l îndeplinească iubitul ei pentru a-i intra în graţii. Fără acel lucru, nu poate exista o relaţie şi nu există niciun viitor comun!

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, nevoită să castreze animale!

acum 11 ore

Una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de muzică populară, Steliana Sima, de la noi a dezvăluit că a fost obligată să facă un lucru care i s-a părut de-a dreptul șocant.

Urșii dau atac după atac! În Săcele, animalele apar aproape zilnic printre casele oamenilor

acum 2 zile

Urşii încep să devină o problemă naţională! Şi asta pentru că un alt oraş din România are probleme cu musafirii nepoftiţi. De câteva luni, locuitorii din Săcele nu mai ştiu ce să facă.

Doi mistreţi rătăciţi au dat bătăi de cap autorităţilor din Sinaia după ce, timp de trei zile, s-au plimbat în voie peste tot

acum 15 zile

Animalele sălbatice au fost văzute în apropierea Castelului Peleş, la Mănăstirea din staţiune, ba chiar au şi adormit lângă o alee pietonală, aproape de un hotel. Porcii mistreţi pot deveni însă periculoşi aşa că autorităţile au luat măsuri.

Vot favorabil interzicerii animalelor la circ

acum 26 zile

Încă un pas spre interzicerea, definitivă, a animalelor în circurile din România! Cu majoritate de voturi, Comisia Juridică din Camera Deputaţilor a decis astăzi punerea în aplicare a acestei legi.

Mare atenţie însă, dacă vreţi să mergeţi la mare cu câinele de exemplu

acum 39 zile

Autorităţile de acolo nu mai vor să vadă urmă de animal de companie pe plajă. deşi tolerează fără probeme câinii fără stăpân. Evident, asta i-a nemulţumit pe iubitorii de necuvântătoare, care consideră că este o măsură abuzivă. Oamenii spun că nu-şi consideră câinii...

Fiţe şi aroganţe pentru animalele de companie!

acum 50 zile

Fiţe şi aroganţe pentru animalele de companie!

Cai "înhămați" la mașina poliției locale! Agenții au luat animalele de pe un câmp unde fuseseră lăsate nesupravegheate

acum 51 zile

Şoferii care au circulat pe un drum judeţean din Braşov, au avut parte de un spectacol inedit! Conducătorii auto au rămas mască în clipa în care au văzut o maşină de poliţie, de care erau legaţi doi cai. Nu, animalele nu trăgeau autovehiculul, ci îl urmau.

Chihuahua - tot ce trebuie să știi despre faimosul câine

acum 61 zile

Chihuahua este o rasă de câine, originară din statul mexican omonim, care a cunoscut în ultimul timp o răspândire rapidă printre iubitorii de animale. Câinele Chihuahua este temperamental, loial, însă nu este deloc potrivit pentru familiile care au copii mici.

Operaţiune emoţionantă de salvare în Columbia

acum 79 zile

După ce sute de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza alunecărilor de teren din oraşul Mocoa, echipele de intervenţie, şi nu numai, revin, de această dată pentru a salva. animalele rămase în urmă. Veterinari, poliţişti dar şi voluntari au devenit eroii zilei după ce au salvat...

Animalele sălbatice vor fi interzise la circ. Doar caii şi câinii vor apărea în spectacole

acum 80 zile

Este decizia deputaţilor din comisia de agricultură. Ca să intre în vigoare, proiectul de lege mai are de făcut doi paşi în Parlament: trebuie să treacă de votul deputaţilor jurişti şi de plen.

Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la doi la șapte ani: uciderea animalelor cu intenție, fără drept

acum 80 zile

Cu unanimitate de voturi, Comisia Juridică a Senatului a avizat favorabil un proiect de lege care prevede pedepse de la doi la șapte ani pentru cei care produc leziuni animalelor.

Un bărbat şi-a recuperat câinele pe care îl pierduse de la un centru destinat animalelor fără stăpân!

acum 81 zile

Moment emoţionant la un centru destinat câinilor nimănui din aproapiere de Craiova! Astăzi, de Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân, un bărbat şi-a recuperat prietenul patruped pe care îl pierduse în urmă cu două săptămâni.

Smiley News: Organizarea la animale! Un cățeluș face legea printre oi și berbeci

acum 82 zile

Cătălin Oprișan, redactorul de la A1.ro, prezintă organizarea la animale. Un cățeluș face legea printre oi și berbeci.

Ce animale de companie au vedetele de la noi

acum 86 zile

Vedetele autohtone sunt mari iubitoare de animale! Iată câteva dintre necuvântătoarele cu care îşi petrec timpul şi spaţiul locativ!

Primăvara este anotimpul schimbărilor. Dar nu doar oamenii trebuie să îşi modifice stilul de viaţă

acum 87 zile

Trebuie să avem mare grijă şi cu animalele de companie, în special cu câinii. De la regimul alimentar şi până la estetică totul trebuie făcut sub îndrumarea medicilor veterinari.

Iepurele, ca animal de casă. Ce trebuie să ştii?

acum 87 zile

Iepurii sunt animale de companie grozave. Aceştia pot fi la fel de sociabili ca o pisică, sunt activi, jucauşi şi se ataşează foarte mult de stapâni.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV