Cautare: 738 rezultate dupa tagul "animale"

Chihuahua - tot ce trebuie să știi despre faimosul câine

acum 3 zile

Chihuahua este o rasă de câine, originară din statul mexican omonim, care a cunoscut în ultimul timp o răspândire rapidă printre iubitorii de animale. Câinele Chihuahua este temperamental, loial, însă nu este deloc potrivit pentru familiile care au copii mici.

Operaţiune emoţionantă de salvare în Columbia

acum 21 zile

După ce sute de persoane şi-au pierdut viaţa din cauza alunecărilor de teren din oraşul Mocoa, echipele de intervenţie, şi nu numai, revin, de această dată pentru a salva. animalele rămase în urmă. Veterinari, poliţişti dar şi voluntari au devenit eroii zilei după ce au salvat...

Animalele sălbatice vor fi interzise la circ. Doar caii şi câinii vor apărea în spectacole

acum 22 zile

Este decizia deputaţilor din comisia de agricultură. Ca să intre în vigoare, proiectul de lege mai are de făcut doi paşi în Parlament: trebuie să treacă de votul deputaţilor jurişti şi de plen.

Constituie infracțiune și se pedepsește cu închisoare de la doi la șapte ani: uciderea animalelor cu intenție, fără drept

acum 22 zile

Cu unanimitate de voturi, Comisia Juridică a Senatului a avizat favorabil un proiect de lege care prevede pedepse de la doi la șapte ani pentru cei care produc leziuni animalelor.

Un bărbat şi-a recuperat câinele pe care îl pierduse de la un centru destinat animalelor fără stăpân!

acum 23 zile

Moment emoţionant la un centru destinat câinilor nimănui din aproapiere de Craiova! Astăzi, de Ziua Internaţională a Animalelor fără Stăpân, un bărbat şi-a recuperat prietenul patruped pe care îl pierduse în urmă cu două săptămâni.

Smiley News: Organizarea la animale! Un cățeluș face legea printre oi și berbeci

acum 24 zile

Cătălin Oprișan, redactorul de la A1.ro, prezintă organizarea la animale. Un cățeluș face legea printre oi și berbeci.

Ce animale de companie au vedetele de la noi

acum 28 zile

Vedetele autohtone sunt mari iubitoare de animale! Iată câteva dintre necuvântătoarele cu care îşi petrec timpul şi spaţiul locativ!

Primăvara este anotimpul schimbărilor. Dar nu doar oamenii trebuie să îşi modifice stilul de viaţă

acum 29 zile

Trebuie să avem mare grijă şi cu animalele de companie, în special cu câinii. De la regimul alimentar şi până la estetică totul trebuie făcut sub îndrumarea medicilor veterinari.

Iepurele, ca animal de casă. Ce trebuie să ştii?

acum 29 zile

Iepurii sunt animale de companie grozave. Aceştia pot fi la fel de sociabili ca o pisică, sunt activi, jucauşi şi se ataşează foarte mult de stapâni.

Fitness la Neatza! Animal training, exerciții care imită mișcările pe care le fac animalele

acum 37 zile

Intructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Miruna şi Amalia, un nou program de antrenament inedit.

O aplicaţie pentru cei care îşi pierd animalele de companie a fost lansată zilele acestea de 3 tineri din Iaşi

acum 42 zile

"Găsitorii", căci aşa se numeşte, este practic o aplicaţie pentru telefonul mobil prin care se dă alertă în zona unde se bănuieşte că s-a pierdut câinele, spre exemplu. Şi este unică în ţară. Una asemnătoare există doar în Statele Unite.

Babesioza, spaima oricărui posesor de animale

acum 46 zile

Animalele de companie sunt în mare pericol. Babesioza este spaima oricărui posesor de necuvântătoare

În comuna Atid, urșii atacă gospodăriile și mănâncă animale

acum 51 zile

Oamenii dintr-o localitate din judeţul Harghita au ajuns în pragul disperării. Urşii coboară din pădure în fiecare noapte şi intră în gospodăriile din centrul satului. O familie s-a trezit cu un urs chiar în bucătărie

În Capitală, zilele acestea, se spune adio spectacolelor de circ. Au loc ultimele reprezentaţii cu animale

acum 70 zile

La Circul Globus, au început ultimele spectacole cu animale. Peste 1.000 de copii au fost prezenţi la deschiderea Festivalului Internaţional de Circ de la Bucureşti. Elefanţii, cămilele sau caii nu vor mai intra în arenă începând cu 1 martie.

Ultimele reprezentații cu animale la Circul Globus

acum 70 zile

Sunt ultimele zile în care copiii au ocazia să vadă animalele, la circ. Numerele de dresură cu elefanţi, tigri, lei, ponei, foci şi papagali vor fi interzise în arenă. Decizia a fost luată după ce 11 animale au murit într-un incendiu, la Circul Globus.

Ai acasă un porcușor de Guineea? Iată ce trebuie să faci

acum 76 zile

Un medic veterinar ofera sfaturi despre cresterea porcusorilor de Guineea.

Ai acasă un purculeș de Guineea? Află ce trebuie să faci

acum 76 zile

Sunt originari din America de Sud, de unde au fost aduși în secolul al XVI-lea, de cuceritorii spanioli, în Europa. Specialiştii spun că sunt ideali pentru cei care își doresc „un animal de companie de talie mică, sociabil, liniștit și nu foarte zgomotos"!

1
2
3
4
5
»