Cautare: 725 rezultate dupa tagul "animale"

Fitness la Neatza! Animal training, exerciții care imită mișcările pe care le fac animalele

acum 4 zile

Intructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Miruna şi Amalia, un nou program de antrenament inedit.

O aplicaţie pentru cei care îşi pierd animalele de companie a fost lansată zilele acestea de 3 tineri din Iaşi

acum 9 zile

"Găsitorii", căci aşa se numeşte, este practic o aplicaţie pentru telefonul mobil prin care se dă alertă în zona unde se bănuieşte că s-a pierdut câinele, spre exemplu. Şi este unică în ţară. Una asemnătoare există doar în Statele Unite.

Babesioza, spaima oricărui posesor de animale

acum 13 zile

Animalele de companie sunt în mare pericol. Babesioza este spaima oricărui posesor de necuvântătoare

În comuna Atid, urșii atacă gospodăriile și mănâncă animale

acum 18 zile

Oamenii dintr-o localitate din judeţul Harghita au ajuns în pragul disperării. Urşii coboară din pădure în fiecare noapte şi intră în gospodăriile din centrul satului. O familie s-a trezit cu un urs chiar în bucătărie

În Capitală, zilele acestea, se spune adio spectacolelor de circ. Au loc ultimele reprezentaţii cu animale

acum 37 zile

La Circul Globus, au început ultimele spectacole cu animale. Peste 1.000 de copii au fost prezenţi la deschiderea Festivalului Internaţional de Circ de la Bucureşti. Elefanţii, cămilele sau caii nu vor mai intra în arenă începând cu 1 martie.

Ultimele reprezentații cu animale la Circul Globus

acum 37 zile

Sunt ultimele zile în care copiii au ocazia să vadă animalele, la circ. Numerele de dresură cu elefanţi, tigri, lei, ponei, foci şi papagali vor fi interzise în arenă. Decizia a fost luată după ce 11 animale au murit într-un incendiu, la Circul Globus.

Ai acasă un porcușor de Guineea? Iată ce trebuie să faci

acum 43 zile

Un medic veterinar ofera sfaturi despre cresterea porcusorilor de Guineea.

Ai acasă un purculeș de Guineea? Află ce trebuie să faci

acum 43 zile

Sunt originari din America de Sud, de unde au fost aduși în secolul al XVI-lea, de cuceritorii spanioli, în Europa. Specialiştii spun că sunt ideali pentru cei care își doresc „un animal de companie de talie mică, sociabil, liniștit și nu foarte zgomotos"!

O căţeluşă din România, imaginea unei campanii internaţionale împotriva violenţei asupra animalelor

acum 46 zile

O căţeluşă din România a devenit imaginea unei campanii internaţionale împotriva violenţei asupra animalelor. În vârstă de 8 ani şi botezată Spirit, ea a fost găsită în stradă, în Bucureşti, mai mult moartă decât vie, de voluntarii unei asociaţii britanice.

Este oficial. Circul Globus rămâne fără animale

acum 54 zile

Consilierii primăriei Capitalei au votat, astăzi, în unanimitate proiectul care interzice spectacolele cu animale.

Și animalele își fac selfie

acum 64 zile

Sunt la mare modă în zilele noastre. Selfie-urile, da, despre ele este vorba. Noi avem dovada că nu doar oamenii au fost afectați de febra selfie. Animăluțele pot avea si ele niște fotografii incredibile.

Primăria Generală lucrează la un proiect care interzice spectacolele cu animale

acum 64 zile

Circul Globus ar putea rămâne fără cele mai iubite vedete. Animalele sălbatice din menajerie urmează să îşi găsească un nou cămin în rezervaţii şi sanctuare din lumea întreagă. Primăria Generală pregăteşte un proiect prin care să interzică exploatarea lor în arena circului.

Fără animale la Circul Globus

acum 65 zile

Circul cu animale ar putea fi interzis, în Bucureşti! Primăria Capitalei lucrează la un proiect împreună cu o asociaţie pentru protecţia animalelor. Iar între timp, se lucrează la relocarea celor care au supravieţuit incendiului care a distrus padocul Circului Globus.

A SĂRUTAT un leu, iar câteva secunde mai târziu ... Este INCREDIBIL ce s-a întâmplat!

acum 65 zile

Incredibil, dar adevarat! Pare desprins din filmele SF.

Ursul, specie protejată de lege. Pe multe site-uri apar anunțuri de organizare a unor partide de vânătoare

acum 65 zile

Ursul este o specie protejată de lege. Oamenii nu pot pur şi simplu să-i omoare ca să scape de probleme. Chiar şi aşa însă, pe tot mai multe site-uri apar anunţuri de organizare a unor partide de vânătoare. Şi nu doar a urşilor, ci şi a lupilor. E drept, animalele din speciile...

Un medic veterinar din Gorj s-a ales cu dosar penal pentru că a salvat mai multe animale

acum 66 zile

Facerea de bine i-a adus drept răsplată dosar penal pentru furt unui medic veterinar din Gorj. Costin Bărbat spune însă că ar fura din nou căţeluşa cu pui ca să-i salveze viaţa, dacă ar fi să aleagă.

Managerul Circului Globus a fost demis! Petiţia "Punem capăt exploatării animalelor sălbatice în circuri" a strâns în 24 de ore aproape 40 de mii de semnături!

acum 71 zile

Managerul Circului Globus a fost demis după dezastrul în care au murit 11 animale. Iar autorităţile vor deja să interzică animalele sălbatice în spectacole. Imaginile cu tigrii care se sufocau în fumul gros au impresionat o ţară întreagă.

Gabriela Firea a cerut demiterea managerului Circului Globus

acum 71 zile

După incendiul de la Circul Globus, când 11 animale au murit, managerul circului, Victor Coman, a fost demis. Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a cerut acest lucru în această dimineaţă. Doi tigri, doi porci vietnamezi, patru pisici și trei câini au murit ieri la Circul...

20 mii de români vor circuri fără animale și o lege clară care să interzică exploatarea speciilor sălbatice în arenă

acum 72 zile

Proiectul există, dar a fost respins de deputaţi. Aşa s-a ajuns ca animale pe cale de dispariţie, precum tigrii siberieni de la Circul Globus, să fie dresaţi pentru spectacole şi apoi lăsaţi să moară în adăposturi improvizate.

1
2
3
4
5
»