Cautare: 256 rezultate dupa tagul "artisti"

Maria Simion și Cosi vorbesc despre cea mai recentă colaborare a lor, piesa ”Inger”

acum 11 zile

Maria Simion și Cosy interpretează piesa ”Inger”. Piesa este cea mai nouă colaborare a Mariei Simion. Cei doi artiști vorbesc despre piesă dar și ce plănuiesc în cariera lor muzicală

Cei mai tari artişti ai României au oferit momente de senzaţie de Ziua Naţională în studioul Radio Zu !

acum 13 zile

Au intins hora mare prin muzica şi dans! Cei mai tari artişti ai României au oferit momente de senzaţie de Ziua Naţională! Momente spectaculoase în studioul Radio Zu !

99 DE ANI DE LA UNIREA DE LA ALBA IULIA. Diana Matei: "Artiștii de 1 Decembrie muncesc!"

acum 13 zile

De ziua Marii Uniri, Diana Matei și taraful Cleante muncesc, așa cum fac toți artiștii în zile de sărbătoare. De Crăciun și Revelion vor fi departe de cei dragi, dar vor alături de fanii lor.

Trupa ”Axxa” se reunește după aproape 20 de ani. Ce fac cei trei artiști

acum 14 zile

Trupa ”Axxa” se reunește după aproape 20 de ani. Cu ce se mai ocupă cei trei artiști după ce au renunțat la proiectul muzical.

Au ales să devină eroii în blugi ai copiilor cu boli grave

acum 15 zile

Zeci de artişti, diplomaţi, jurnalişti, dar şi celebrităţi de tot felul au donat câte o pereche de. jeanşi. Hainele vor fi mai apoi licitate, iar toţi banii vor ajunge în centrele care au grijă de micuţii cu boli genetice grave şi cu probleme neurologice severe. Pe lista donatorilor...

Durere, lacrimi și aplauze! Zeci de artiști au condus-o pe ultimul drum pe Stele Popescu

acum 18 zile

E doliu în cer și pe pământ. Azi, Stela Popescu este condusă pe ultimul drum, un drum fără întoarcere. Am crezut că e nemuritoare, dar nu, nu a fost așa. Acum a urcat să joace alături de îngeri.

Lumea artiștilor, în doliu pentru Stela Popescu

acum 19 zile

Daniela Gyorfi, Ion Dichiseanu, Liza Panait și Stela Enache sunt doar o parte din artiștii care au venit să o plângă la Teatrul Constantin Tănase.

Cei mai iubiți artiști ai lumii, la gala premiilor muzicale americane

acum 24 zile

Excesul de botox a eclipsat interpretarea celebrei Christina Aguilera, la gala premiilor muzicale americane. Cântăreaţa a fost criticată în presă pentru intervenţiile care i-au transformat faţa. N-a scăpat de ochiul vigilent al jurnaliştilor nici Selena Gomez, care a revenit pe scenă...

Familia Mihaelei Runceanu, în lacrimi alături de cei care au iubit-o

acum 28 zile

Familia Mihaelei Runceanu este în lacrimi alături de cie care au iubit-o. Artiștii români s-au adunat pentru a o comemora pe regretata artistă la 28 de ani după moartea acesteia.

28 de ani de la moartea Mihaelei Runceanu. Artiști din toată țara s-au adunat să o comemoreze

acum 28 zile

Mihaela Runceanu a fost ucisă în garsoniera sa din București. în fiecare an, numeroase vedete autohtone se adună pentru a o comemora pe regretata artistă

Are doar 15 ani şi deja le face deja concurenţă serioasă artiştilor consacraţi

acum 31 zile

Este vorba despre Bibi, o cântăreaţă care demonstrează că succesul nu are vârstă. Anul acesta, foarte tânăra artistă a bifat reuşită după reuşită. Şi nu are de gând să se oprească aici. Pregăteşte noi surprize pentru fanii săi.

Cenaclul Facăra și-a adunat artiștii la Sala Palatului

acum 40 zile

Flacăra s-a reaprins aseară, după 32 de ani. La şapte ani de la moartea lui Adrian Păunescu, artişti din celebrul cenaclu, cândva interzis de comunişti, au urcat pe scenă, iar admiratorii lor au umplut Sala Palatului.

Cenaclul Flacăra și-a adunat din nou artiștii pe scena Sălii Palatului

acum 40 zile

Cenaclul Flacăra a reînviat pe scena Sălii Palatului după 32 de ani. Câteva mii de oameni au cântat alaturi de mari artişti şlagarele anilor 80. Nostalgici, dar şi tineri, şi-au luat bilet la spectacolul care s-a desfășurat cu casa închisă.

Vali Vijelie și Asu cântă, în exclusivitate pentru Agenția VIP, cea mai nouă melodie a lor

acum 42 zile

Vali Vijelie și Asu cântă, în exclusivitate pentru Agenția VIP, cea mai nouă melodie a lor. Artiștii au pregătit o nouă piesă și speră să devină un hit.

Viorica Macovei și-a botezat fetița. La petrecere au fost prezenți artiști de top

acum 51 zile

Zi plină de emoții pentru una dintre cele mai cunoscute cântăreţe de muzică populară. Viorica Macovei şi-a botezat fetiţa

Cum era viața lor dacă aveau copii. Eugen Cristea: ”Nu ne-am dorit copii niciunul dintre noi”

acum 53 zile

Eugen Cristea și soția sa iubesc copiii dar nu au avut niciodată copiii lor. Cei doi susțin ca nu si-au dorit niciodată copii și nu regretă acest lucru.

Răzvan Simion, despre absența lui Uddi din platoul de la Neatza: "Mor după artiștii care fac un featuring pentru o piesă și nu vin nici la radio și nici la televiziune"

acum 58 zile

Muzica și versurile piesei "Fosta ta" sunt compuse de Andi Bănică și Dragoș Udilă, orchestrația este creată de Cătălin Tămâzlicaru și Răzvan Matache, piesa fiind produsă de Dj Sava.

”Remember Cenaclul Flacara” are loc cu casa închisă! La eveniment vor cânta aproape 50 de artiști, din toate generațiile

acum 59 zile

”Remember Cenaclul Flacara” va avea loc la Sala Palatului în data de 3 noiembrie, de la ora 19.00.

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea şi-au dat întâlnire la International Tattoo Convention Bucharest 2017

acum 62 zile

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri timp de trei zile la International Tattoo Convention Bucharest 2017.

Ce mentor au avut artiştii autohtoni? După cine se ghidează în carieră sau viaţă?

acum 64 zile

Am vrut să aflăm dacă artiştii autohtoni au avut sau au un mentor, care să-i ghideze şi să fie ca un adevărat exemplu pentru ei!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV