Cautare: 233 rezultate dupa tagul "artisti"

Răzvan Simion, despre absența lui Uddi din platoul de la Neatza: "Mor după artiștii care fac un featuring pentru o piesă și nu vin nici la radio și nici la televiziune"

acum 23 ore

Muzica și versurile piesei "Fosta ta" sunt compuse de Andi Bănică și Dragoș Udilă, orchestrația este creată de Cătălin Tămâzlicaru și Răzvan Matache, piesa fiind produsă de Dj Sava.

”Remember Cenaclul Flacara” are loc cu casa închisă! La eveniment vor cânta aproape 50 de artiști, din toate generațiile

acum 1 zile

”Remember Cenaclul Flacara” va avea loc la Sala Palatului în data de 3 noiembrie, de la ora 19.00.

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea şi-au dat întâlnire la International Tattoo Convention Bucharest 2017

acum 4 zile

Cei mai buni artiști tatuatori din toată lumea sunt disponibili pentru tatuaje sau piercing-uri timp de trei zile la International Tattoo Convention Bucharest 2017.

Ce mentor au avut artiştii autohtoni? După cine se ghidează în carieră sau viaţă?

acum 6 zile

Am vrut să aflăm dacă artiştii autohtoni au avut sau au un mentor, care să-i ghideze şi să fie ca un adevărat exemplu pentru ei!

Celebrul cântăreț Mihalis a recunoscut că a fost înșelat de femeile din viața sa

acum 11 zile

Unul dintre cei mai apreciaţi artişti de la noi a spus lucrurilor pe nume! A recunoscut că a fost înşelat de femeile din viaţa lui. Dar a oferit şi alte detalii picante.

Ăsta da compliment! Cristina Ciobănașu și Marian Râlea sunt ”Doi artişti cu care România se mândreşte”

acum 12 zile

Un copliment flatant pentru cei doi actori din ”O gramada de caramele”.

Cel mai cunoscut băiat de oraș și-a sărbătorit ziua de naștere. Codin Maticiuc a petrecut până dimineață

acum 13 zile

Cel mai cunoscut băiat de oraş şi-a sărbătorit ziua în stil mare! Anda Adam și Racla au făcut show la ziua de naștere a lui Codin Maticiuc. Giulia a cântat și ea alături de sărbătorit.

Trei ani de când Misha şi Connect-r au păşit în faţa altarului

acum 25 zile

Au trecut trei ani de când Misha şi Connect-r au păşit în faţa altarului, iar noi vă arătăm cele mai tari imagini de la fericitul eveniment. Lacrimi de fericire, invitaţi unul şi unul şi muzică pe măsură. Pe scurt, cei doi artişti au avut cea mai tare nuntă.

Artiștii ar putea fi plătiți pentru muzica vizionată și ascultată pe internet

acum 28 zile

Artiştii români au declarat război internetului şi vor să fie plătiți pentru muzica difuzată online. Artişti precum Holograf, Delia, ori Gheorghe Turda s-au alăturat campaniei „Fair internet", prin care îşi doresc să schimbe legislația europeană a drepturilor de autor din...

iMapp Bucharest. Echipe de artişti din 6 ţări s-au întrecut la unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume

acum 31 zile

Proiecţii impresionante au fost aseară pe clădirea Palatului Parlamentului, în cadrul celei de-a patra ediţii a iMapp Bucharest! Echipe de artişti din 6 ţări s-au întrecut la unul dintre cele mai mari spectacole multimedia de 3D video mapping din lume.

Elena Ceaușescu, inspirație pentru artiști

acum 31 zile

Arta contemporană românească a ajuns şi la Istanbul, la una dintre cele mai mari expoziţii cu vânzare din lume. Obiecte, picturi sau proiecţii ale artiştilor români se vând şi cu zeci de mii de euro.

Speak și "Libelula", show în mașină! Artiștii au reinventat dansul pinguinului

acum 40 zile

Speak şi gaşca lui nebună au făcut show de show în maşină! Artistul a reinventat dansul pinguinului, după care a dansat pe melodia preferată a "Libelulei".

Bomba Toamnei! Misty nu mai vrea să se mărite cu Keo

acum 40 zile

Deşi îşi dorea nespus de mult să îmbrace rochia albă, Misty a decis să nu se mai mărite cu Keo. Tot ce a frumos a trecut între cei doi artiști. Părea că în relația curge doar lapte și miere, însă lucrurile s-au schimbat brusc. Bărbatul face tot posibilul să rămână cu...

Viaţa de lux a unuia dintre cei mai apreciaţi artişti de peste ocean

acum 47 zile

Este tânăr şi plin de bani. Are o avere uimitoare şi trăieşte viaţa pe care mulţi dintre noi ne-o dorim. Viaţa de lux a unuia dintre cei mai apreciaţi artişti de peste ocean, o urmărim chiar acum.

Cartiere rău famate din Mexic, colorate de artiști

acum 59 zile

Artiştii au dat culoare unor cartiere rău famate din Mexic. Aceştia au vopsit clădirile în culori vibrante, iar pe unele dintre ele au pictat chiar portretele rezidenţilor. Odată cu noua renovare şi infractorii le-au dat pace, iar acum zona este mai liniştită.

Provocare pentru Kamara și Pepe la Gashka mare! Colacele îi încurcă pe cei doi artiști să câștige proba

acum 77 zile

Pepe îl provoacă pe Kamara la o întrecere, dar nu oricum. Cei doi vor avea în picioare colace.

Backing vocals pentru Horia Brenciu și orchestra sa! Artiștii fac preselecții în platoul de la Prietenii de la 11

acum 82 zile

Horia Brenciu face preselecții pentru backing vocals în platoul de la Prietenii de la 11. Artistul le-a invitat pe cele patru fete să mai cânte câte o piesă pentru a putea a putea alege doar una.

Artiștii din România, rămas bun pentru Denisa Răducu

acum 84 zile

Denisa Răducu va fi înmormântată în comuna Ștefănesti, județul Vâlcea, satul ei natal. Artiștii au trimis mesaje de susținere pentru familei cântăreței.

Artiștii, în doliu după moartea Denisei Răducu

acum 86 zile

Denisa Răducu s-a stins din viață în această dimineață, după o luptă cu o boală necruţătoare. Trupul neînsuflețit al vedetei a fost depus la capela cimitirului Bellu din Capitală.

300 de artiști, prezenți la Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București

acum 95 zile

Capitala a devenit scena Festivalului Internațional de Teatru de Stradă București. 300 de artiști vor susține reprezentații în zece zone cheie ale Capitalei.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV