Cautare: 1701 rezultate dupa tagul "astre"

Horoscopul zilei, 23 mai 2017. Racii trebuie să fie mai atenţi pentru sănătatea lor

acum 22 ore

Deşi au multe probleme de rezolvat, nativii din Rac ar fi bine să îşi menajeze sănătatea şi să acorde mai mult timp odihnei. Reuşesc să facă schimbări importante în cămin care contribuie la o bună relaţie cu partenerul de viaţă

Horoscopul zilei 23/05/2017 - Taurii se vor implica din plin în activităţile sociale

acum 23 ore

Balanţele dau dovadă de seriozitate maximă în proiectele demarate, de aceea jumătate din succes e ca şi asigurat.

Horoscopul zilei, 22 mai 2017. Berbecii au pierderi financiare din cauza unei afaceri eșuate

acum 1 zile

Nativii din zodia Berbec riscă să aibă pierderi financiare din cauza unei afaceri care nu a dat rezultatele așteptate. Relațiile cu partenerii de afaceri ar putea fi tensionate din cauza dificultăților de comunicare

Horoscopul Zilei, 21 Mai 2017. Nativi Lei, aceasta este şansa voastră pe plan profesional

acum 2 zile

Săptămâna mai are câteva ore şi se încheie, aşa că haideţi să vedem ce ne rezervă astrele în această duminică. Remus Ionescu a generat horosscopul pentru fiecare zodie şi iată ce veşti ne aduce.

Horoscopul Zilei, 21 Mai 2017. Balanţele ar putea rămâne cu buzunarele goale!

acum 2 zile

Chiar dacă este duminică, Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Indicat ar fi să le ceară părerea şi apropiaţilor.

Horoscopul Zilei, 20 Mai 2017. Musafirii vor bate la uşa nativilor Scorpioni în această sâmbătă

acum 3 zile

Berbecii vor pleca de acasă astăzi. Aceşti nativi ar putea fi nevoiţi să facă un drum neplanificat pentru a ajuta un prieten.

Horoscopul zilei 15/05/2017 - Berbecii sunt într-o perioadă în care toate le ies mai bine decât se aşteptau şi sunt uimiţi de norocul pe care îl au

acum 7 zile

Astăzi nativilor Rac le va fi foarte uşor să îşi expună punctele de vedere. Reuşesc să îşi exprime gândurile şi sentimentele într-o manieră uşoară şi raţională în acelaşi timp.

Horoscopul zilei 14/05/2017. Săgetătorii ar trebui să fie atenţi la cheltuieli

acum 9 zile

Săgetătorii ar trebui să fie atenţi la cheltuieli, astăzi. Vor ieşi în oraş cu familia şi se vor întâlni cu mai mulţi prieteni şi sunt şanse să ajungă chiar în afara oraşului.

HOROSCOPUL ZILEI - 13 MAI: Peștii vor fi căutați de persoane din trecut

acum 10 zile

Weekendul aduce vești bune pentru nativi, iar Peștii vor fi căutați de persoane din trecut. Astrele au pregătit o mulțime de surprize.

Horoscopul zilei 13/05/2017. Berbecii nu stau foarte bine la capitolul comunicare

acum 10 zile

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul comunicare, astăzi. Problemele din ultima vreme le dau bătăi de cap, însă pe parcursul zilei vor realiza că nu sunt atât de grave pe cum par.

HOROSCOPUL ZILEI – 12 MAI: Vărsătorii aleg cu inima în chestiunile delicate

acum 11 zile

Astăzi, 12 mai, astrele ne-au pregătit o mulţime de surprize. De exemplu, cei născuţi în zodia Fecioară au şansa să dea peste o "comoară", să regăsească un lucru valoros sau important pentru ei.

Horoscopul Zilei, 12 Mai 2017. Leu: Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi

acum 11 zile

Berbec. Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. După-amiază va loviţi de o problema sentimentală care va indispune pe tot parcursul zilei.

HOROSCOPUL ZILEI - 11 MAI: Nativii Berbec îşi vor umple buzunarele

acum 12 zile

Berbecii se bucură de veşti bune astăzi şi de câştiguri financiare la care sperau de mult. Nici Balanţele nu o duc rău, căci vor finaliza un proiect la care tânjesc de ceva timp.

Horoscopul Zilei, 11 Mai 2017. Peşti: deveniţi irascibil din cauza schimbărilor de program

acum 12 zile

Berbec. Sunteţi tentat să va angajaţi în mai multe activităţi în acelaşi timp. Nerăbdarea şi nervozitatea va pot reduce randamentul. Vă sfătuim să fiţi foarte atent în activitatea profesională.

HOROSCOPUL ZILEI - 10 MAI: Berbecii se pregătesc de o investiţie majoră

acum 13 zile

Nativii din zodia Berbec vor face o investitie majora, pentru casa poate şi vor apela daca este nevoie la un credit. Ar putea avea si partenerul de viata un castig in plan financiar si va va fi mai usor sa realizeze tot ce isi doresc.

Horoscopul Zilei, 10 Mai 2017. Leu: Sunteţi apreciat pentru eforturile depuse la serviciu

acum 13 zile

Berbec. Se pare astăzi că aveţi multe probleme de rezolvat. Reuşiţi să faceţi în casă schimbări ce contribuie la îmbunătăţirea atmosferei. Nu neglijaţi odihnă!

HOROSCOPUL ZILEI: 9 MAI - Nativii Scorpion vor avea probleme în relaţia de cuplu

acum 14 zile

Horoscopul zilei de 9 mai aduce o mulțime de vești. Nativii Scorpion vor avea probleme în relaţia de cuplu

Horoscopul Zilei, 09 Mai 2017. Taurii se îndrăgostesc la prima vedere

acum 14 zile

Berbec. Apar rezultatele bunei colaborări cu un partener de afaceri. Împreună, reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. După-amiază sunteţi nemulţumit din cauza relaţiilor sentimentale. Un prieten vă ajută să treceţi mai uşor peste acest moment.

HOROSCOPUL ZILEI - 8 MAI: Nativii Taur se vor lovi de probleme din trecut

acum 15 zile

Săptămâna începe cu vești bune pentru unele zodii, iar pentru altele cu vești mai puțin bune. Nativii Taur se confrunta cu probleme din trecut pe care nu au reușit să le rezolve nici în ziua de azi.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV