Cautare: 2824 rezultate dupa tagul "astre"

Horoscopul zilei 20/03/2018 - Va fi o zi dedicată prietenilor, nativi Gemeni

acum 21 ore

Leii se vor bucura din plin de relatia cu persoana iubita. Se simt apreciati si iubiti, iar ziua s-ar putea incheia cu o cina romantica.

Horoscopul săptămânii! Află ce ne rezervă astrele pentru fiecare zodie!

acum 1 zile

Horoscopul săptămânii! Mercur retrograd înseamnă dibacitate, schimbă lumea doar cei care funcționează în doi.

Horoscopul zilei 19/03/2018 - Ziua s-ar putea să inceapă cu o mică problemă pentru Pesti

acum 1 zile

Pentru Gemeni se anunta o zi buna la birou. Faptul ca vor reusi sa puna la punct toate detaliile unui proiect important le va da o mare satisfactie.

Horoscopul zilei 18 Martie 2010. Nativii Balanţă primesc veşti incredibile

acum 2 zile

Horoscopul zilei de 18 martie vine cu veşti şi noutăţi pentru toate zodiile. Pentru unii nativi se anunţă veşti importante în dragoste, pentru alţii în carieră, iar altora li se dau sfaturi pentru sănătate.

HOROSCOPUL ZILEI: 16 MARTIE - Taurii au de luat o decizie importantă

acum 4 zile

Horoscopul zilei de 16 martie vine cu veşti şi noutăţi pentru toate zodiile. Pentru unii nativi se anunţă veşti importante în dragoste, pentru alţii în carieră, iar altora li se dau sfaturi pentru sănătate.

Horoscopul Zilei, 16 martie 2018. Scorpionii sunt sensibili și nu au chef de vorbă

acum 4 zile

Berbec. Astăzi, creativitatea este mai mare decât de obicei și s-ar putea să va preocupe ideea de a începe o activitate nouă. Aveți șanse să va afirmați pe plan intelectual.

Horoscopul zilei 16/03/2018 - Berbecii simt nevoia să stea mai mult în preajma persoanei iubite

acum 4 zile

Racii sunt extrem de generoşi.dar cu sfaturile.Prietenii nu vor avea încotro, aşa că îi vor asculta şi vor avea ce învăţa.

Horoscopul zilei 15 Martie 2018. Berbecii au o dimineață norocoasă

acum 5 zile

Berbec: O dimineață norocoasă: rezolvare nesperată pe ultima sută de metri sau primiți o informație pe care o valorificați la minut. Dorința de noutate: mergeți pe mâna partenerului de viață sau pe a unui unui prieten și va hotărâți asupra unei destinații pentru acest sfârșit...

Horoscopul Zilei, 15 martie 2018. Peştii sunt predispuşi la exagerări

acum 5 zile

Berbec. Se pare că resimțiți o stare de nemulțumire și iritare și aveți tendința să va ieșiți ușor din fire. Este recomandat să faceți apel la stăpânirea de sine și să evitați reacțiile exagerate.

Horoscopul zilei 15/03/2018 - Nativii Peşti sunt într-o dispoziţie foarte romantică

acum 5 zile

Pentru Gemeni.ziua de azi va aduce noi provocări şi obligaţii. Este momentul să dovedească faptul că sunt foarte buni în ceea ce fac.iar succesul.nu va întârzia să apară.

Horoscopul zilei 14 Martie 2018. Berbecii au o zi norocoasă pe plan financiar

acum 6 zile

Berbec: Lămuriri legate de un incident recent sau chiar de o amânare din partea cuiva care v-a făcut să visați frumos. O zi norocoasă din punct de vedere financiar: posibil să primiți un stimulent pentru continuarea unui proiect care se dovedește a fi mai dificil decât s-a estimat.

Horoscopul Zilei, 14 martie 2018. Scorpionii sunt indispuși

acum 6 zile

Berbec. Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Temperați-va spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant.

Horoscopul zilei 14/03/2018 - Peştii sunt puşi pe ceartă încă de la primele ore

acum 6 zile

Şi Gemenii ar avea nevoie de o zi liberă pentru a se odihni.însă acest lucru este destul de dificil astăzi. Aşa că.n-au încotro, şi se vor refugia în muncă.

Horoscopul zilei 13 Martie 2018. Racii au parte de o zi complicată cu negocieri importantă

acum 7 zile

Berbec: Aveți șansă să fiți la locul potrivit în momentul potrivit și să prindeți din zbor o informație sau o idee. Posibil să primiți laude și aprecieri chiar din partea cuiva care până de curând nu v-a arătat o prea mare simpatie sau sprijin.

Horoscopul Zilei, 13 martie 2018. Peștii sunt capricioși și indispuși

acum 7 zile

Berbec. O persoană apropiată ar putea să vă solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a două a zilei nu este exclus să primiți o veste mai puțin plăcută de la un prieten.

Horoscopul zilei 13/03/2018 - Gemenii sunt într-o formă excelentă

acum 7 zile

În schimb Leii vor avea multe probleme de rezolvat iar timpul îi cam presează aşadar.numai în trafic să nu-i găsiţi astăzi pentru că vor fi destul de nervoşi.

Horoscopul de echinocțiu 2018. Fecioarele au parte de mulți bani

acum 8 zile

Invitată la "Prietenii de la 11", astrologul Mariana Cojocaru ne prezintă horoscopul de echinocțiu.

Horoscopul Zilei, 12 martie 2018. Capricornii nu sunt în apele lor

acum 8 zile

Berbec. Astăzi ar fi bine să nu luați decizii importante la locul de muncă sau în afaceri. Cei din jur ar putea să nu fie de acord cu toate ideile dumneavoastră. Nu va lăsați demoralizat și nu renunțați la planurile de schimbare!

Horoscopul zilei 12/03/2018 - Programul Berbecilor va fi atât de lejer de parcă ar fi încă o zi de weekend

acum 8 zile

Fecioarele ar putea să-i abordeze pe cei cu care s-au certat în trecut. Astrele spun că au şanse mari să se împace cu ei.şi chiar să redevină prieteni.

HOROSCOPUL ZILEI - 11 Martie: Berbecii simt nevoia de mai multă mişcare

acum 9 zile

Berbecii simt nevoia de mai multă mişcare şi astăzi s-au decis să facă o plimbare prin oraş, poate chiar într-un parc, iar persoana iubită le va fi alături.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV