Cautare: 1653 rezultate dupa tagul "astre"

Horoscopul zilei 26/04/2017. Racii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental

acum 6 ore

Racii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale. Au succes în tot ce fac! Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune!

Horoscopul zilei 25/04/2017. Taurii se simt înconjuraţi de oameni neserioşi şi au impresia că nu le iese nimic

acum 1 zile

Nativii din zodia Berbec traversează o perioadă în care au impresia că nu le reuşeşte nimic şi că sunt înconjuraţi de oameni neserioşi! Nu vă lăsaţi dominaţi de pesimism şi nu ezitaţi să cereţi sfaturi unui bărbat mai în vârstă!

Horoscopul zilei 24/04/2017 - Berbecii sunt îndrăgostiţi şi zâmbesc încontinuu

acum 2 zile

Racii au succes pe toate planurile astăzi. Vor avea parte de o zi de milioane, iar partenerul de viaţă le pregăteşte o surpriză.

Horoscopul Zilei, 23 aprilie 2017. Nativii Peşti vor da frâu liber imaginaţiei

acum 3 zile

Berbecii nu stau foarte bine la capitolul bună-dispoziţie. Îşi pierd răbdarea cu uşurinţă şi sunt predispuşi la certuri cu cei din jur.

Horoscopul Zilei, 22 aprilie 2017. Fecioarele vor să aibă un stil de viaţă sănătos

acum 4 zile

Berbecii vor avea o zi ca la carte. Vor rezolva tot ce-şi propun dimineaţa, iar restul zilei îl vor petrece alături de prieteni şi familie.

Horoscopul zilei 18/04/2017 - Berbecii vor fi surprinși de către partenerul de viața

acum 8 zile

Se pare că astăzi veți fi voi cei surprinși de către partenerul de viață sau de către cineva care vrea să va cucerească

Horoscopul zilei 17/04/2017 - Gemenii vor face niște cheltuieli de protocol

acum 9 zile

Leii vor să vadă veselie în juru lor ; dacă este nevoie mai faceți niște cumpărături, cadouri. Petreceți clipe minunate cu cei dragi, dar va gândiți și la posibile afaceri cu membri ai familiei cu care v-ați reîntâlnit de curând.

Horoscopul zilei 17/04/2017 - Taurii vor fi zâmbitori şi binedispuşi astăzi

acum 9 zile

Racii se vor detaşa de ativităţile profesionale şi îşi vor concentra atenţia către familie.

Horoscopul zilei 15/04/2017. Leii sunt norocoşii zilei

acum 11 zile

Pentru Berbeci este o zi perfectă pentru a-şi arăta sentimentele faţă de o persoană pe care o au în suflet de ceva timp. S-ar putea să aibă surpriza ca şi ea să îi împărtăşească sentimentele.

Horoscopul de Paşte. Află ce surprize îţi rezervă astrele!

acum 11 zile

Berbec - Excesiv de melancolici, prinsi in capcane sentimentale, dar vor avea de surprize mari. Taur - Coplesiti de cheltuieli ce nu suporta amanare, dar au de unde sa primeasca ajutor si in cateva zile se relaxeaza. Gemeni - Planuri secrete, probleme conjugale, se sfatuiesc cu anumiti...

Horoscopul zilei 13/04/2017. Taurii vor avea o intalnire de protocol

acum 13 zile

Taurii vor avea o intalnire de protocol. Mentin calda o relatie si stabilesc detaliile unei discutii de afaceri sau de perspectiva pentru zilele care vor veni.

Horoscopul Zilei, 13 Aprilie 2017. Leu - Norocul va zâmbeşte atât pe plan profesional

acum 13 zile

Berbec. S-ar putea să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu va simţiţi în largul dumneavoastră. Păstraţi-vă calmul şi nu vă lăsaţi atras într-o ceartă!

Horoscopul zilei 13/04/2017. Leii vor fi numiţi într-o funcţie importantă

acum 13 zile

Nativii din zodia Leu vor fi numiţi într-o funcţie importantă, astăzi. Astfel că, diseară vor sărbători alături de prieteni.

Horoscopul zilei 12/04/2017. Vărsătorii au noroc la bani

acum 14 zile

O zi aglomerata pentru varsatori, in care sunt posibile schimbari de la ora la ora a programului pentru a putea da toata atentia unor probleme importante ce devin si urgente. Au fluenta in idei si solutii, iar lucrurile par sa le mearga din plin.

Horoscopul Zilei, 12 Aprilie 2017. Scorpion: Nu este momentul să începeţi noi activităţi

acum 14 zile

Berbec. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoană iubita pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită.

Horoscopul zilei 11/04/2017. Racii se gândesc să facă amenajări în casă

acum 15 zile

Nativii din zodia Rac se sfătuiesc cu partenerul daca este momentul potrivit sa se mute sau ce amenajari importante sa faca pentru a se simti pe de-a-întregul ca acasă.

Horoscopul Zilei, 11 Aprilie 2017. Zi tensionată pentru Gemeni

acum 15 zile

Berbec. Vă recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să va dea o importantă suma de bani.

Horoscopul zilei 10/04/2017. Gemenii au parte de schimbări pozitive

acum 16 zile

Nativii din zodia Gemeni incepe sa vada rezolvari ale unor probleme care i-au preocupat recent si vor reveni la starea lor fireasca, tonica si optimista.

Horoscopul Zilei, 10 Aprilie 2017. Berbecii ar putea pleca într-o călătorie de afaceri

acum 16 zile

Berbec. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, va sfătuim să nu va faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit.

Horoscopul zilei 10/04/2017. Taurii vor rezultate imediate în proiectele întreprinse

acum 16 zile

Taurii vor rezultate imediate în proiectele întreprinse. De aceea îşi investesc toată energia pentru a face ca lucrurile să se desfăşoare cu eficienţă maximă.

1
2
3
4
5
»