Cautare: 3446 rezultate dupa tagul "astre"

Horoscopul zilei 21/07/2018. Racii s-ar putea să fie indispuşi din cauza unui eşec în afaceri

acum 18 ore

Fecioarele sunt pline de energie şi au mari şanse de reuşită în tot ceea ce vor face. Vestea proastă este că s-ar putea să amâne o călătorie, din cauza unor dificultăţi financiare trecătoare

Horoscopul zilei 20 iulie 2018. Schimbări de program de ultim moment pentru nativii din zodia Taur

acum 1 zile

Pentru nativii din zodia Taur intervin schimbări de program și nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aibă de făcut câteva drumuri scurte în interes de serviciu

Horoscopul zilei 20/07/2018 - Leii trebuie să fie mai organizaţi

acum 1 zile

Pentru nativii din zodia Scorpion, relaţiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Horoscopul zilei 19 iulie 2018. Taurii întâmpină schimbării importante în activitatea profesională

acum 2 zile

Horoscopul zilei 19 iulie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astrele astăzi. Taurii întâmpină schimbării importante în activitatea profesională

Horoscopul zilei 18 iulie 2018. Scorpionii primesc noi șanse de la viață

acum 3 zile

Horoscopul zilei de 18 iulie aduce multe veşti bune pentru nativii din zodiac. În timp ce unii nativi vor avea parte de o perioadă cu multe cheltuieli şi probleme, alţii se vor bucura din plin de cei dragi şi de oportunităţi.

Horoscopul zilei 18 iulie 2018. Taurii au parte de o zi foarte încărcată cu multe probleme de rezolvat

acum 3 zile

Horoscopul zilei 18 iulie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astrele astazi. Taurii au parte de o zi foarte încărcată cu multe probleme de rezolvat.

Horoscopul zilei 18/07/2018 - Leii sunt în mare formă

acum 3 zile

Balanţele sunt pline de inspiraţie. Ideile lor îi surprind plăcut pe cei din jur şi le dau temă de gândire.

Horoscopul zilei 17 iulie 2018. Scorpionii câștigă sume mari de bani

acum 4 zile

Horoscopul zilei de 16 iulie aduce multe veşti bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, unii nativi vor avea parte de o perioadă cu multe cheltuieli şi probleme, alţii se vor bucura din plin de cei dragi şi de oportunităţi.

Horoscopul zilei 17 iulie 2018. Racii au parte de o zi încărcată și agitată

acum 4 zile

Horoscopul zilei 17 iulie 2018. Ce ne rezervă astrele pentru această zi, ne spune Amalia. Racii au parte de o zi încărcată și agitată.

Horoscopul zilei 17/07/2018 - Racii vor avea parte de o zi minunată

acum 4 zile

Dragi Fecioare ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsaţi acaparate de problemele personale!

Horoscopul Zilei, 16 Iulie 2018. Scorpion: Zi bună de afaceri

acum 5 zile

Berbec. Este posibil că o afacere sau un proiect să evolueze sub așteptări și să aducă doar o parte din beneficiile pe care ați contat. Azi sunt șanse să primiți un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate

Horoscopul zilei 16/07/2018 - Fecioarele simt nevoia să facă economii

acum 5 zile

O problemă financiară dă peste cap Săgetătorii şi îi face mai irascibili. Certurile sunt o pierdere de timp, mai ales astăzi.

Horoscopul Zilei, 15 Iulie 2018. Taur: Succes în afaceri

acum 6 zile

Berbec. Distracția și voia bună a familiei sau a grupului cad în responsabilitatea voastră, cel puțîn așa va place să credeți. Îi îndemnați și pe ceilalți la mișcare, îi invitați pe un teren de sport, le oferiți un exemplu, sunteți primii care se aruncă în piscină sau...

Horoscopul Zilei, 14 Iulie 2018. Leu: Puneți capăt unei dispute

acum 7 zile

Berbec. O perioada nostalgică pentru voi: va amintiți de copilărie, de adolescență, de prima dragoste sau de începuturile carierei voastre. Va umpleți de energie alături de copii sau de nepoți, nu simțiți oboseală pe un teren de sport, pe bicicletă sau pe un traseu montan.

Horoscopul Zilei, 14 iulie 2018

acum 7 zile

Fecioarele vor primi o invitatie in alt oras sau la munca, daca tot este weekend.

Horoscopul Zilei, 13 Iulie 2018. Sagetator: Discuții cu partenerul de viață

acum 8 zile

Berbec. Dacă nu vă stăpâniți nervozitatea, riscați să aveți probleme cu colegii de muncă sau cu partenerii de afaceri, dar și cu membrii familiei. Evitați cu orice preț o ceartă cu partenerul de viață.

Horoscopul Zilei, 12 Iulie 2018. Balanțele sunt în formă și bine dispuse

acum 9 zile

Berbec. Este posibil să întâmpinați dificultăți materiale, dar aveți un randament excelent în activitățile intelectuale. Este o zi favorabilă studiului, proiectelor de viitor, comunicării și relațiilor cu prietenii.

1
2
3
4
5
»