Cautare: 3027 rezultate dupa tagul "bani"

Turişti în pericol să piardă banii de vacanţă

acum 8 ore

Românii care şi-au rezervat vacanţe pentru la anul ar putea să rămână şi fără bani, şi fără sejur. Vorbim despre cei care au plătit deja către agenţiile de turism mici şi mijlocii.

Pe ce toacă banii Mihaela Rădulescu?

acum 11 ore

Vă spunem totul despre averea Mihaelei Rădulescu şi pe ce toacă banii diva de Monaco. Ei bine, care orice divă care se respectă, este pasionată de tot ce este scump! Extrem de scump! Mihaela are o colecţie impresionată de genţi, haine şi pantofi!

Un băieţel din Statele Unite a devenit milionar la vârsta de doar 6 ani!

acum 1 zile

Ryan, un copil pasionat de jucării, ocupă acum poziţia 8 în clasamentul realizat de publicaţie Forbes, pentru cei mai bine plătiţi vloggeri. Iar asta deoarece băieţelul se bucură de un succes uriaş pe canalul său de Youtube. Ryan a devenit vlogger în urmă cu 2 ani, după ce i-a...

Jojo a câştigat procesul cu fostul soţ. Ce trebuie să îi plătească bărbatul actriţei

acum 1 zile

Jojo nu glumeşte când e vorba de fostul soţ! L-a dat de mai multe ori în judecată, pentru plata pensiei alimentare, dar şi pentru programul de vizitare a copilului pe care îl au. Zilele acestea, frumoasă blondină a obţinut o nouă victorie în instanţă!

Marian Golea a trecut prin momente cumplite! „M-au dus la un spital fără uși și mă tot întrebau dacă am bani”

acum 2 zile

Marian Golea, invitat în emisiunea Răi da buni, vorbește despre momentele cumplite prin care a trecut. Acesta s suferit un atac cerebral în timp ce se afla în China.

Ana-Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”, ce va face cu banii

acum 2 zile

Ana-Maria Calița, câștigătoarea celui de-al patrulea sezon ”iUmor”, a venit la "Prietenii de la 11", sa vorbeasca despre ce va face cu banii.

Vedetele fac investiții fabuloase în poșete, pantofi, bijuterii și mașinuțe

acum 4 zile

Vedetele fac investiții fabuloase în fiecare zi. Banii lor se duc pe poșete, pantofi, bijuterii, haine și mașinuțe, dar și pe tratamentele de la salon.

Coadă la palatul lui Gigi Becali. Latifundiarul din Pipera a împărțit bani și bilete la meci

acum 4 zile

Zilele trecute, la palatul lui Gigi Becali din apropierea Arcului de Triumf din București, s-a făcut o adevărată coadă. Mai exact, mai mulți oameni săraci, s-au așezat la o veritabilă coadă în fața porților poleite cu aur.

În ce au investit divele cei mai mulți bani

acum 5 zile

La fiecare eveniment vedetele îşi fac apariţia parcă scoase din cutie. Machiaj perfect, haine de mii de euro, bijuterii. Divele sunt dispuse să spargă mii de euro într-o singură zi.

Exclusiv. Consiliul fiscal: Lipsesc aproximativ 10 miliarde lei din bugetul pe 2018

acum 5 zile

Exclusiv. Consiliul fiscal: Lipsesc aproximativ 10 miliarde lei din bugetul pe 2018

Bombă în showbiz! Nicolae Guţă încearcă să divorţeze de Cristina

acum 6 zile

Nicolae Guţă încearcă să divorţeze de Cristina şi face tot posibilul să nu rămână sărac lipit. Mai mult, îşi negociază împăcarea cu Narcisa, iar actriţa principală a făcut un gest care spune totul despre relaţia lor.

P. Diddy este cel mai bine plătit artist din industria muzicii

acum 6 zile

Potrivit clasamentului realizat de publicaţia Forbes, rapperul american a încasat câştiguri în valoare de 130 de milioane de dolari, într-un singur an. Cu o diferenţă de 25 de milioane de dolari în minus, Beyonce s-a clasat pe locul al doilea. Iar poziţia a treia i-a revenit lui Drake...

Criza lemnul îi îmbogăţeşte pe speculanţi

acum 7 zile

"Se bat oamenii pe noi, punem preţul pe care îl vrem" - se laudă comercianţii. Iarna e lungă, iar la ocoalele silvice aproape că nu se mai găseşte lemn de foc. Un metru cub cumpărat direct din pădure poate ajunge şi la 300 de lei. În piaţă, lemnul de foc se vinde şi de două ori...

Moștenirea uriașă lăsată de Regele Mihai

acum 7 zile

Din punct de vedere istoric, moştenirea Regelui este inestimabilă. Însă sfârşitul domniei Majestăţii Sale Mihai I readuce în discuţie averea reală pe care o lasă urmaşilor săi. Este vorba de celebrele castele şi domenii, dar şi de miile de hectare de pământ şi păduri...

4 zodii care știu să facă bani din orice în 2018

acum 7 zile

Ele stiu să scoata bani si din piatra seaca!

Reabilitarea stadionului din Tg. Jiu s-ar putea bloca pe ultima sută de metri! Din cauza indicelui ROBOR

acum 7 zile

Şi asta din cauza indicelui ROBOR, care nu afectează doar creditele pe care le avem deja. Creşterea ROBOR afectează şi investiţiile publice. Aşa se face că primăria din Tg. Jiu ia în calcul să lase stadionul aşa cum este în prezent, pentru că nu are de unde să plătească rate mai...

Ce ar face vedetele cu 10.000 de euro? Corina: „Cu suma aceasta aș ajuta și eu copiii”

acum 7 zile

Întrebarea "Ce ai face cu 10.000 de euro?" a stârnit imaginaţia vedetelor. Sunteţi curioşi ce îşi mai doresc artiştii noştri de la viaţa minunată pe care deja o au?

Gabi Enache e bun de plată! Câți bani trebuie să-i plăteasca fotbalistul Mădălinei

acum 8 zile

S-a pus punct în scandalul dintre Gabi Enache şi Mădălina. Locuinţa fetiţei a fost stabilită la domiciul mamei, iar fotbalistul trebuie să plătească pensie alimentară. Haideţi să vedem ce sumă de bani trebuie să scoată lunar din buzunare Enache pentru fetiţa lui.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV