Cautare: 3407 rezultate dupa tagul "bani"

Nicolas Sarkozy a fost reţinut, Franţa este în şoc!

acum 5 ore

Fostul preşedinte este în arest preventiv şi a fost acuzat oficial că şi-a finanţat ilegal campania electorală din 2007. 5 milioane de euro bani gheaţă ar fi primit liderul de la Elysee de la Gaddafi, dictatorul libian. Cel puţin 48 de ore va sta după gratii.

Aducem sticla sau borcanul la magazin, primim garanţia înapoi

acum 5 ore

Ministrul Mediului Graţiela Gavrilescu a anunţat că românii ar putea primi 50 sau 60 de bani pentru fiecare produs returnat. Doar aşa vom învăţa să protejăm mediul. Dezbateri aprinse au avut loc astăzi în Parlament.

Maria Ciobanu, război pentru o casă de 800.000 de dolari!

acum 1 zile

Maria Ciobanu, război pentru o casă de 800.000 de dolari! Marea doamnă a muzicii populare a fost ameninţată că va fi dată afară din locuinţă! A fost la un pas să moară în sala de judecată! Detalii halucinante!

Doi tineri din Constanţa ne arată că se poate. Îşi trăiesc visul de a pune pe picioare şi de a vedea cum creşte propria afacere

acum 1 zile

Amândoi au accesat programul Start-Up Nation şi au primit bani de la stat pentru firmele lor. A fost, însă, un drum anevoios, cu poticneli şi cu destule bătăi de cap.

Cum să ai o relație mai bună cu banii. Sfaturi pentru o viață prosperă

acum 3 zile

De foarte multe ori, banii sunt principala cauză a problemelor noastre de zi cu zi. Specialiștii ne învață cum să avem o relație mai bună cu banii.

Un apropiat al Israelei rupe tăcere: „Israela avea o rezervă de bani în valoare de 200 de mii de euro”

acum 4 zile

Un apropiat al Israelei rupe tăcere. Martorul cheie care îi știe toate secretele spune că Israela avea o rezervă de bani în valoare de 200 de mii de euro.

Ioana Voicu ne deschide ușa casei. Dressing-ul ei valorează cât un apartament luxos din Capitală

acum 4 zile

Ioana Voicu ne deschide larg ușa casei sale. Dressing-ul ei valorează cât un apartament luxos din Capitală.

Începe scandalul după moartea Israelei! Liviu Arteni faţă în faţă cu persoanele care i-au fost aproape afaceristei în ultimele clipe din viaţă!

acum 4 zile

Începe scandalul după moartea Israelei! Liviu Arteni faţă în faţă cu persoanele care i-au fost aproape afaceristei în ultimele clipe din viaţă!

Lavinia Pârva, răsfăţ pe bani mulţi!

acum 4 zile

Când conturile sunt pline şi răsfăţul e pe măsură! Cum a fost surprinsă Lavinia Pârva, de paparazzii spynews.ro

Runda 4. "Guess My Age – Ghicește vârsta": Câți ani are Mădălina?

acum 5 zile

Răzvan și Petre, doi tineri prieteni, își doresc să câștige banii puși la bătaie de Dan Negru la Guess my age - Ghicește vârsta.

Pe ce sparge banii Dan Diaconescu. Fostul patron de televiziune a petrecut într-un club de fițe

acum 5 zile

Dan Diaconescu s-a distrat de zor zilele trecute într-un club de fițe din Capitală. Fostul patron încearcă să recupereze timpul pierdut departe de libertate.

Primarul şi preotul din localitatea prahoveană Proviţa de Jos, ceartă în ultimul hal din cauza banilor

acum 6 zile

Sătenii din Proviţa de Jos îşi fac cruce! În Postul Mare, preotul din sat şi primarul s-au luat la ceartă. Părintele spune că a fost înjurat şi agresat chiar în sediul primăriei, însă edilul susţine că minte. Şi că doar nu a vrut să stea de vorbă cu parohul. Mărul discordiei...

Chinezii cu foarte mulţi bani pot să se cazeze într-un hotel care seamănă cu un lingou de aur!

acum 7 zile

Clădirea înaltă de 200 de metri este complet acoperită cu plăci de metal preţios. Realizarea sa a costat 200 de milioane de dolari, însă investiţia s-a amortizat de mult timp. Imobilul a fost ridicat în urmă cu 5 ani şi, de atunci, a devenit o adevărată atracţie pentru miliardarii...

Legea care opreşte IFN-urile să-i mai jefuiască pur şi simplu pe românii care au luat bani de la aceste instituţii a ajuns masa Comisiei pentru Industrii din Parlament!

acum 7 zile

Proiectul prevede plafonări substanţiale ale dobânzilor la creditele de nevoi personale şi la cele ipotecare, pentru toate instuţiile bancare şi non-bancare.

Cum putem pune deoparte bani din salariu

acum 7 zile

Pentru a economisi bani nu trebuie să ne aflăm neaparat într-o situaţie financiară dificilă, ci pur şi simplu putem economisi bani şi când ne este bine, mai ales dacă vrem să ne cumpărăm lucruri de valoare în viitor şi avem nevoie de un fond de rezervă. De altfel, putem economisi...

Ne aşteaptă un nou val de scumpiri!

acum 7 zile

Ne aşteaptă un nou val de scumpiri! În această dimineaţă, Institutul Naţional de Statistică a publicat evoluţia preţurilor de consum pentru luna februarie, dar si pe cea a salariilor. Singura veste bună înainte de Paşte este că s-au ieftinit ouăle, însă vom plăti mai mult pentru...

Știai că amenajarea livingului îți poate influența sănătatea, banii și fericirea?

acum 7 zile

Tu ştiai că amenajarea livingului casei poate influenţa sănătatea, fericirea şi prosperitatea unei familii! Când amenajăm această încăpere, ar fi bine să ţinem cont de câteva principii feng shui, ca să beneficiem de armonie în familie. Specialistul feng shui îţi oferă sfaturi...

Rodica Bucur, avocat, despre Liviu, fostul soț al Israelei: "Dacă a fost văzut prin preajma locuinței ei, înseamnă că a rămas fără bani"

acum 8 zile

Liviu, fostul soț al Israelei, a fost văzut în urmă cu două luni prin preajma casei decedatei. Avocatul Rodica Bucur consideră că a rămas fără bani, fiind singurul motiv pentru care ar fi vizitat-o pe femeia de afaceri.

Din ce câștigă bani Ramona Gabor: „Când am un plan în viață știu exact unde vreau sa fiu”

acum 8 zile

De pe podiumul de modă direct pe şantier! Ramona Gabor a lăsat luxul din Dubai pentru a-şi "construi" o carieră în România!

Ramona Gabor, de pe podiumul de modă direct pe ... șantier!

acum 8 zile

De pe podiumul de modă direct pe şantier! Ramona Gabor a lăsat luxul din Dubai pentru a-şi "construi" o carieră în România!

1
2
3
4
5
»