Cautare: 94 rezultate dupa tagul "barbie"

Americanii au lansat prima păpuşă Barbie cu hijab!

acum 4 zile

Noua jucărie o întruchipează pe una dintre membrele lotului naţional de scrimă al Statelor Unite, celebră pentru faptul că poartă tot timpul vălul islamic. Sportiva a fost atât de impresionată, încât a luat-o pe noua Barbie cu ea, la un eveniment de marcă din New York.

Am prins-o cu minciuna pe Barbie de România. S-a jurat că e cuminte, dar a petrecut în club

acum 47 zile

Barbie de România jură că s-a făcut fată cuminte şi că se pune cu burta pe carte! Dar am prins-o cu minciunica!

Barbie de România a ajuns pe mâna medicilor, chiar înainte de BAC!

acum 146 zile

Se pare că starea de sănătate a Sabrinei nu este una tocmai bună, căci adolescenta a ajuns de urgență la spital! Ei bine, faptul că i s-a făcut rău şi că a fost la un pas să leşine nu este un lucru tocmai nou pentru Sabrina! Acesta este modul în care ea a devenit cunoscută,...

Barbie de România: ”Eu nu îngraș, decât la față!”

acum 249 zile

Barbie de România nu mai e deloc păpuşă! A început să ia proporţii, iar falcutele nu şi le mai poate ascunde! Nu-i problema, vedetă s-a decis! Ajunge din nou pe masă de operaţii!

Prea multe operații estetice l-au distrus. Bărbatul-păpușă, speriat de moarte din cauza unui CHIST uriaș

acum 278 zile

Si-a facut 50 de operatii estetice ca sa arate ca o papusa. Acum se confrunta cu o mare problema.

Barbie de România l-a părăsit pe Andrei Versace

acum 285 zile

Se pare că marea iubire dintre Barbie şi Versace a fost doar un foc de paie, fiindcă blondina "tunată" s-a reorientat rapid spre un alt tânăr, care nu pare momentan însă că se ridică la nivelul "Regelui fiţelor"!

"Barbie cu muşchi" face înconjurul planetei! Chip angelic şi trup de fier!

acum 303 zile

Dacă îi vezi doar faţa, ai zice că e păpuşa Barbie. Totul se schimbă însă după ce îşi arată corpul. O tânără face senzaţie pe Internet cu corpul ei sculptat. Cum a ajuns fata să câştige o avere din mersul la sală, vedem chiar acum!

Barbie de România consideră că munca este un lucru ruşinos!

acum 357 zile

Barbie de România se crede mare şi tare, în ciuda faptului că a picat Bac-ul într-un mod lamentabil, ca şi cum n-ar fi trecut niciodată pe la şcoală.

Barbie de România a picat Bacalaureatul, dar nu disperă: ”Poţi să reuşeşti în viaţă şi fără o diplomă”

acum 398 zile

A picat examenul adolescenţei, dar nu disperă! Barbie de România a dat cărţile pe faţă! Deşi nu a luat BAC-ul, are planuri mult mai importante care nu necesită neapărat o diplomă diplomă.

Barbie şi Ken există şi în viaţa reală! Sunt doi tineri care au făcut 400 de operaţii estetice

acum 447 zile

Au vrut să arate ca personajele din desene animate, Barbie şi Ken, dar asta le-a distrus vieţile amoroase. E vorba despre doi dintre cei mai operaţi oameni din lume, Pixee Fox şi Justin Jedlica, care, dezamăgiţi în dragoste, au decis să aibă o relaţie platonică.

Ea este Barbie din Rusia! Trăiește ca o PRINȚESĂ, dar lumea ei nu este deloc una FANTASTICĂ. Cum arată, de fapt, viața ei

acum 452 zile

Numele ei este Angelica Kenova, dar putem să-i spunem cu ușurință Barbie, iar asta datorită frumuseții ei uimitoare. Deși, aparent are o viață la care multe fete visează, tânăra mărturisește cu regret că nu este pregătită pentru viața reală.

Gimnasta Gabby Douglas a primit o papuşă Barbie, după chipul şi asemananarea sa

acum 494 zile

Gabby Douglas, una dintre cele mai bune gimnaste ale Americii, a primit o papusa Barbie dupa chipul si asemananarea sa. Cadoul vine în semn de respect pentru evoluţia sportivei, care anul acesta reprezintă SUA la Jocurile Olimpice de la Rio.

Arată sau nu ca o păpușă Barbie? Imaginile cu blonda în costum de baie dau VERDICTUL. 5 FOTO de senzație cu Valeria Lukyanova

acum 504 zile

Când spui Barbie, te gândești imediat la Valeria Lukyanova, tânăra din Ucraina, a cărei înfățișare seamănă izbitor de mult cu celebra păpușă, iubită de micuțele din întreaga lume. Imaginile cu Valeria, în costum de baie, demonstrează încă o dată că aceasta își merită pe deplin titulatura de Barbie.

Păpuşa Ken sau păpuşa Chucky? Acest tânăr şi-a îndepărtat şi două coaste pentru a arăta ca iubitul lui Barbie!

acum 523 zile

Păpuşa umană Ken, pe numele lui adevărat, Mauricio Galdi, este dispus la orice sacrificiu pentru a arăta cât mai mult ca idolul său din plastic.

Barbie umană vorbeşte despre chinul bolii incurabile de care suferă: „îmi este tot mai greu să fac şi cele mai simple lucruri!”

acum 526 zile

Pe Amber, toată lumea o cunoaşte drept adevărata „păpuşa Barbie” umană.

Barbie de Satu Mare şi-a făcut palat de aur din banii câştigaţi de pe urmă frumuseţii ei

acum 563 zile

Daiana, sau mai bine spus, "Barbie de Satu Mare", este una din bombele sexy care îţi fură ochii nu doar cu formele voluptoase cu care a fost înzestrată, dar şi cu palatul în care locuieşte.

1
2
3
4
5

Observator.TV