Cautare: 100 rezultate dupa tagul "barbie"

Viata in lumea lui Barbie

acum 31 zile

Poate orice fetiţă care s-a jucat cu păpuşi Barbie a visat să trăiască, şi când va fi mare, în lumea de basm a fermecătorului personaj. O tânără din Statele Unite a reuşit să-şi împlinească acest vis. Ea a cheltuit 80.000 de dolari pentru ca întreaga sa locuinţă să pară...

Moştenitorii celebrei artiste Frida Khalo sunt în război cu compania care produce celebrele păpuși Barbie

acum 101 zile

Un scandal pătează imaginea celebrei companii care produce păpuşa Barbie.Moştenitorii Fridei Kahlo spun că nu au fost consultaţi înaintea lansării ediţiei speciale de Ziua femeii, din care face parte şi păpuşa care o înfăţişează pe artista mexicană

Ediție aniversară Barbie, de Ziua Femeii

acum 102 zile

Barbie săbătoreşte femeile-model din toate timpurile. Minione sau mai înalte, actriţe, fotomodele, sportive şi femei de afaceri, 17 personalităţi feminine sunt celebrate printr-o ediţie aniversară lansată de celebra companie de păpuşi

Bărbatul cu chip de păpușă. Și-a modificat buzele, pomeții și cearcănele pentru a semăna cu idolul său

acum 153 zile

Andrei Konshens este bărbatul cu chip de păpușă. Acesta a facut numeroase operații estetice pentru a arăta ca una din cele mai populare păpuși.

Îți mai aduci aminte de adolescenta a cărei diformitate i-a șocat chiar și pe medicii ortodonți? Cum arată acum!

acum 210 zile

După multă suferință și intervenții chirurgicale, s-a transformat într-o tânără superbă!

Americanii au lansat prima păpuşă Barbie cu hijab!

acum 215 zile

Noua jucărie o întruchipează pe una dintre membrele lotului naţional de scrimă al Statelor Unite, celebră pentru faptul că poartă tot timpul vălul islamic. Sportiva a fost atât de impresionată, încât a luat-o pe noua Barbie cu ea, la un eveniment de marcă din New York.

Am prins-o cu minciuna pe Barbie de România. S-a jurat că e cuminte, dar a petrecut în club

acum 259 zile

Barbie de România jură că s-a făcut fată cuminte şi că se pune cu burta pe carte! Dar am prins-o cu minciunica!

Barbie de România a ajuns pe mâna medicilor, chiar înainte de BAC!

acum 358 zile

Se pare că starea de sănătate a Sabrinei nu este una tocmai bună, căci adolescenta a ajuns de urgență la spital! Ei bine, faptul că i s-a făcut rău şi că a fost la un pas să leşine nu este un lucru tocmai nou pentru Sabrina! Acesta este modul în care ea a devenit cunoscută,...

Barbie de România: ”Eu nu îngraș, decât la față!”

acum 460 zile

Barbie de România nu mai e deloc păpuşă! A început să ia proporţii, iar falcutele nu şi le mai poate ascunde! Nu-i problema, vedetă s-a decis! Ajunge din nou pe masă de operaţii!

Prea multe operații estetice l-au distrus. Bărbatul-păpușă, speriat de moarte din cauza unui CHIST uriaș

acum 489 zile

Si-a facut 50 de operatii estetice ca sa arate ca o papusa. Acum se confrunta cu o mare problema.

Barbie de România l-a părăsit pe Andrei Versace

acum 497 zile

Se pare că marea iubire dintre Barbie şi Versace a fost doar un foc de paie, fiindcă blondina "tunată" s-a reorientat rapid spre un alt tânăr, care nu pare momentan însă că se ridică la nivelul "Regelui fiţelor"!

"Barbie cu muşchi" face înconjurul planetei! Chip angelic şi trup de fier!

acum 514 zile

Dacă îi vezi doar faţa, ai zice că e păpuşa Barbie. Totul se schimbă însă după ce îşi arată corpul. O tânără face senzaţie pe Internet cu corpul ei sculptat. Cum a ajuns fata să câştige o avere din mersul la sală, vedem chiar acum!

Barbie de România consideră că munca este un lucru ruşinos!

acum 569 zile

Barbie de România se crede mare şi tare, în ciuda faptului că a picat Bac-ul într-un mod lamentabil, ca şi cum n-ar fi trecut niciodată pe la şcoală.

Barbie de România a picat Bacalaureatul, dar nu disperă: ”Poţi să reuşeşti în viaţă şi fără o diplomă”

acum 610 zile

A picat examenul adolescenţei, dar nu disperă! Barbie de România a dat cărţile pe faţă! Deşi nu a luat BAC-ul, are planuri mult mai importante care nu necesită neapărat o diplomă diplomă.

Barbie şi Ken există şi în viaţa reală! Sunt doi tineri care au făcut 400 de operaţii estetice

acum 658 zile

Au vrut să arate ca personajele din desene animate, Barbie şi Ken, dar asta le-a distrus vieţile amoroase. E vorba despre doi dintre cei mai operaţi oameni din lume, Pixee Fox şi Justin Jedlica, care, dezamăgiţi în dragoste, au decis să aibă o relaţie platonică.

Ea este Barbie din Rusia! Trăiește ca o PRINȚESĂ, dar lumea ei nu este deloc una FANTASTICĂ. Cum arată, de fapt, viața ei

acum 664 zile

Numele ei este Angelica Kenova, dar putem să-i spunem cu ușurință Barbie, iar asta datorită frumuseții ei uimitoare. Deși, aparent are o viață la care multe fete visează, tânăra mărturisește cu regret că nu este pregătită pentru viața reală.

1
2
3
4
5

Observator.TV