Cautare: 1558 rezultate dupa tagul "bataie"

Daniel, copilul doamnei Lucia: "Tata a sărit cu toporișca să-mi dea în cap"

acum 2 zile

Tortură fizică şi psihică, în fiecare zi! Bătăi, violuri, înjurături, suspiciuni şi ameninţări cu moartea! De asta spune că a avut parte doamna Lucia, chiar din partea soțului ei. Motivul? Ei bine, bărbatul o acuză pe femeia sa,ÎN VÂRSTĂ DE 62 DE ANI, că îl înșeală pe...

Acuzată chiar de soțul ei, de amantlâcuri, fără număr, la 62 de ani, doamna Lucia a ajuns la capătul puterilor!

acum 2 zile

Tortură fizică şi psihică, în fiecare zi! Bătăi, violuri, înjurături, suspiciuni şi ameninţări cu moartea! De asta spune că a avut parte doamna Lucia, chiar din partea soțului ei. Motivul? Ei bine, bărbatul o acuză pe femeia sa,ÎN VÂRSTĂ DE 62 DE ANI, că îl înșeală pe...

Sorin, patronul clubului din Vaslui: „Incidentul nu a fost foarte plăcut pentru noi”

acum 5 zile

Sorin, patronul clubului din Vaslui a intrat în legătură telefonică directă în emisiunea Agenția VIP pentru a lămuri situația neplăcută din club.

Cristi Dules: „Doi petrecăreți s-au luat la bătaie pe dedicațiile date de mine”

acum 5 zile

Cristi Dules, invitat în cadrul emisiunii Agenția VIP, vorbește despre incidentul la care a luat parte. Doi petrecăreți dintr-un club din Vaslui s-au luat la bătaie din cauza dedicațiilor date de artist.

Carmen Negoiţă a fost implicată într-un scandal de proporţii

acum 5 zile

Carmen Negoiţă a fost implicată într-un scandal de proporţii. Unde e avut loc incidentul dar şi cu cine a intrat aceasta în conflict, aflăm chiar acum.

Adevărul despre presupusa altercație în care a fost implicat Mihai Stoica. Managerul FCSB a explicat exact ce s-a întâmplat

acum 5 zile

Mihai Stoica a explicat ce s-a întamplat în club. Acesta a sarit în apărarea ginerelui său după ce un indivit i-a agresat fiica. Mnagerul susține că situația s-a rezolvat fără violență fizică.

Mihai Stoica, bătaie în clubul vedetelor! Managerul FCSB este eliberat condiţionat din închisoare

acum 6 zile

A fost bătaie generală în clubul vedetelor din Capitală! Meme Stoica, managerul FCSB, s-a bătut cu un grup de petrecăreţi, mai întâi în localul de lux, apoi în parcare. Şi fiica lui a fost implicată în scandal: era la masă cu tatăl şi iubitul ei, când totul a degenerat.

Gabriela, tânăra snopită în bătaie de tatăl copilului: "Mi-a zis că nu mă lasă până nu mă omoară și fata ajunge la stat"

acum 8 zile

Cu ochii vineţi, cu gâtul plin de semne, dar şi cu capul spart şi lacrimi care o sufocă, Gabriela povesteşte chinul prin care a trecut. Tânăra explică faptul că nu a luat niciodată așa de multă bătaie.

Atac sângeros în mijlocul unei pieţe din Lugoj

acum 10 zile

Un bărbat de aproximativ 60 de ani a fost bătut de mai muţi indivizi şi lovit cu toporul, sub privirile uluite ale cumpărătorilor și comercianţilor. În timpul încăierării, au fost dărâmate şi o parte dintre standuri. După ce victima s-a prăbuşit la pâmânt, atacatorii s-au...

Cum învățăm copilul să facă față agresiunilor de la școală

acum 11 zile

Afla aici cum învățăm copilul să facă față agresiunilor de la școală!

Scandalul cu iz de amantlâc de la FCSB! O tânăra a fost bătută în toaleta stadionului "Național Arena"! Ada, amanta lui Ovidiu Popescu: "Am fost agresată de soția lui"

acum 12 zile

O tânără a declarat, în exclusivitate pentru Spynews.ro, că ar fi fost agresată, în timpul partidei dintre FCSB şi Hapoel Beer Sheva, de către soţia unui fotbalist ce evoluează pentru gruparea roş-albastră.

S-a aflat adevărul despre relaţia dintre Ada şi fotbalistul Ovidiu Popescu

acum 12 zile

S-a aflat adevărul despre relaţia dintre Ada, tânăra care ar fi fost bătuta în toaletă, şi fotbalistul Ovidiu Popescu! De cât timp erau împreuna şi cum se ascundeau de ochii lumii

Tată snopit în bătaie în fața copilului de câţiva ani

acum 14 zile

Reglare de conturi sângeroasă în faţă unui copil de câţiva ani. Camerele de supraveghere dintr-un magazin dintr-o comună din Iaşi au suprins cum un tată este snopit în bătaie, în faţa celui mic.

Un drum la magazin s-a încheiat cu o bătaie cruntă pentru un bărbat dintr-o comună ieşeană

acum 14 zile

Scene şocante într-un magazin dintr-o comună din Iaşi. Un bărbat a fost lovit crunt de doi indivizi, în timp ce ţinea de mână un copil. Cei doi agresori nu au ţinut cont de nimic.

Soția unui fotbalist de la FCSB, acuzată că a bătut o fostă amantă: ”Am avut o aventură cu el, iar ea s-a răzbunat. M-a prins la baie”

acum 15 zile

Protagonistele scandalului de pe Naţional Arena ar fi Alina şi Gabriela, sotiile jucătorilor Ovidiu Popescu şi Mihai Pintilii. Soţiile sportivilor i-ar aplicat o corecţie fizică unei tinere.

Marius Vacă, bărbatul care şi-a ameninţat soţia cu coasa: "Nu se ocupă deloc de copii"

acum 15 zile

Marius Vacă, bărbatul posedat de demonii alcoolului, care îşi bate soţia are propria lui versiune!

Reacţia soţului agresiv: "M-am săturat de ea! Nu ştie să facă nimic!"

acum 15 zile

Marius Vacă, bărbatul posedat de demonii alcoolului, care îşi bate soţia are propria lui versiune!

Israela vorbeşte pentru prima oară despre bătăile primite: "Bona mea m-a scăpat din ghearele..."

acum 18 zile

De zile întregi s-a izolat de lume şi a părăsit Capitala de urgenţă. Astăzi vorbeşte pentru prima oară despre bătăile la care a fost supusă, în exclusivitate, la Agenţia Vip! Ce se ascunde în spatele dispariţiei Israelei din lumina reflectoarelor aflaţi imediat, la Agenţia Vip!

Mirabela Dauer a făcut o serie de confesiuni incredibile despre viața ei, departe de scenă

acum 19 zile

Celebra Mirabela Dauer a vorbit, mai deschis ca niciodată, despre viața ei, departe de lumina reflectoarelor.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV