Cautare: 392 rezultate dupa tagul "berbec"

Horoscopul zilei 18 ianuarie 2017 - Racii ar putea avea o seară frumoasă acasă în compania unor invitați

acum 6 ore

Ați putea avea o seară frumoasă acasă în compania unor invitați: depanați amintiri, strângeți legături, sudati o relație. Se poate să apăra o rezolvare fericită legată de o tranzacție imobiliară ori să cădeți de acord cu un constructor, un meșter.

Horoscopul zilei 17 ianuarie 2017 - Pentru tauri se anunță vremuri bune

acum 1 zile

Taur - Se anunța vremuri bune pentru voi: idei și proiecte gândite încă de acum câteva luni pot începe să prindă viață într-un timp relativ scurt. Prietenii, grupul din care faceți parte, joacă un rol important, prin ajutorul și încurajările pe care vi le oferă.

Horoscopul zilei 16 ianuarie 2017 - Berbecii vor avea o zi interesantă, cu posibilități marcante de a își pune în valoare calitățile

acum 2 zile

O zi interesantă, cu posibilități marcante de a va pune în valoare calități, de a da viață unor vise și idei recente. Va grăbiți, vreți să recuperați întârzieri, ori poate sunteți nevoiți să supliniți lipsă unui coleg dar nu vreți să rămâneți în urmă cu ale voastre.

Horoscopul zilei 16/01/2016. Nu este o zi bună pentru luarea deciziilor importante

acum 2 zile

Berbec. Aveți șanse să obțineți mici câștiguri care vă redresează bugetul. Puteți să vă gândiți la viitor și chiar să faceți investiții pe termen lung.

Horoscopul zilei 15/01/2016. Gemenii se gândesc serios să facă o schimbare

acum 3 zile

Gemenii se gândesc serios să facă o schimbare. Fie că e vorba de redecorarea casei sau de o pereche de pantofi simt nevoia să aducă ceva noi în viaţa lor.

Horoscopul zilei 13 ianuarie 2017 Berbec - O idee sau cu o mână de ajutor din partea cuiva va poate scoate dintr-o situație de criză de timp

acum 5 zile

Horoscopul zilei 13 ianuarie 2017 Berbec - O idee sau cu o mână de ajutor din partea cuiva va poate scoate dintr-o situație de criză O idee sau cu o mână de ajutor din partea unui colaborator va poate scoate dintr-o situație de criză de timp. Ar fi bine să încercați să...

Horoscopul anului 2017. Iată ce le rezervă astrele concurenţilor de la "Mireasă pentru fiul meu"! (02)

acum 6 zile

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a vorbit, joi, despre ce surprize ne rezervă anul 2017, ce abia şi-a făcut debutul.

Horoscopul anului 2017. Iată ce le rezervă astrele concurenţilor de la "Mireasă pentru fiul meu"!

acum 6 zile

Astrologul Camelia Pătrăşcanu a vorbit, joi, despre ce surprize ne rezervă anul 2017, ce abia şi-a făcut debutul.

Horoscopul zilei 12 ianuarie 2017 - Berbec, moment de cotitură

acum 6 zile

Berbecii au un moment de cotiură, de dorință de a pune capăt unei situați

Horoscopul zilei 11 ianuarie 2017 - Apar niște bani în cont pentru Gemeni

acum 7 zile

Apar niște bani în cont, mai devreme sau în plus față de ce era programat; ar putea fi vorba despre un avans. Vreți să țineți pasul cu vremurile, cu concurență, va veți gândi la oportunitatea unei investiții, în imaginea voastră poate, ori la niște cheltuieli de protocol.

Horoscopul zilei 10 ianuarie 2017 - Gemenii sunt în formă bună și inspirație

acum 8 zile

Formă bună, inspirație pentru voi, dar inițiative și propuneri ale voastre ar putea fi întâmpinate cu neîncredere; va trebui să oferiți amănunte, explicații. Se poate să va ia mai mult timp decât estimați finalizarea unei activități, dar rezultatul va mulțumește pe deplin.

Horoscopul Zilei, 09 ianuarie 2017. Leii vor avea schimbari inspirate in planurile voastre

acum 9 zile

Schimbări inspirate în planurile voastre, poate amânați ceva ce oricum merge mai greu în această perioadă. Ați putea primi o ofertă, o informație importantă, din partea cuiva care credeați că v-a uitat cu totul, dar va convingeți că lucrurile nu stau așa.

Horoscop 08/01/2017. Berbecii fac impresie bună

acum 10 zile

Pentru nativii berbec, dorițele se pot transforma în realitate mai devreme decât estimează.

Horoscop 07/01/2017. Berbecii acceptă toate provocările

acum 11 zile

Berbec. Esti persoana potrivita pentru toate provocarile acestei zile, pentru ca ai un caracter puternic si esti oricand gata de o confruntare chiar şi cu cei mai acerbi inamici.

Horoscop 06/01/2017 - Se deschid posibilități noi pentru gemeni

acum 12 zile

Gemeni-Se deschid posibilități noi pentru voi, se deblochează un proiect, revine cu gânduri bune și dorință să va sprijine o persoană importantă. Este important să fiți prezenți și să răspundeți cu promptitudine șanselor care apăr.

Horoscopul zilei 05/01/2017. Berbecii vor veni cu idei noi

acum 13 zile

Veți relua cu idei noi și energia recăpătată proiecte și activități pe care le-ați lăsat deoparte o perioadă. Se gândește la voi cineva din trecutul vostru, chiar mai îndepărtat; ar fi un moment bun pentru o împăcare atât de necesară sufletului vostru.

Horoscopul zilei 04/01/2017 - Berbec - Ați vrea să ajungeți undeva departe

acum 14 zile

Ati vrea sa ajungeti undeva departe, cu persoana iubita sau cu prieteni buni chiar in aceste zile daca sunteti liberi. Apar de nu se stie unde semnale, indicii care va sunt de folos, va arata drumul de urmat, va ajuta sa rezolvati un mister.

Horoscopul zilei 04/01/2017. Taurii sunt plini de umor, dar nu toată lumea gustă din glumele lor

acum 14 zile

Taurii sunt plini de umor. Din păcate, anumite persoane nu vor gusta glumele lor. Astfel, sunt posibile mici dispute.

Horoscopul zilei 03/01/2017 - Ce zodii sunt în fața unor schimbări majore

acum 15 zile

Berbec - Îi veți surprinde pe cunoscuți, le arătați o altă latură a voastră: sensibilă, visătoare, delicată, plină de imaginație.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani