Cautare: 715 rezultate dupa tagul "berbec"

Horoscopul zilei 22 Aprilie. Dă norocul peste o zodie. Berbec: Familia vă aduce satisfacții

acum 3 ore

Nativilor berbec le face plăcere să se pună la dispoziția familiei, să lase pe mâine grijile și preocupările personale. Vor putea descoperi cu încântare progrese recente ale copilului pe plan sportiv sau artistic.

Horoscopul zilei 17 aprilie. O zi plină de provocări neașteptate

acum 5 zile

Berbec. Se poate sa treceti de bugetul estimat pentru o achizitie caci si calitatea lucrului ori a servicului respectiv va depaseste asteptarile. Se poate sa faceti anuntul unei decizii importante pe care v-o asumati acum dupa o suficienta cumpanire a situatiei.

Horoscopul Zilei, 17 aprilie 2018. Cresc șansele de reușită ale planurilor de viitor

acum 5 zile

Intuiția și simțul practic îi ajută pe nativii berbec să ia decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă li se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu refuze.

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an

acum 7 zile

Lună Nouă în Berbec între 15 și 16 aprilie! Este una dintre cele mai bune perioade din an.

Festivalul Mieilor, în weekend, în Parcul Național

acum 9 zile

Miei perpeliţi la proţap, berbecuț pregătit la proţap, la grătar, la ceaun, aromaţi cu condimente şi unşi cu diferite licori vor fi pregătiţi în Parcul Naţional în cadrul Festivalului Mieilor care se va desfăşura în perioada 13-15 aprilie.

Horoscopul zilei 8 Aprilie. Berbec: Un nou început, de bun augur!

acum 14 zile

O stare speciala pentru nativii Berbec: un nou început, încredere în viitor, dorință sinceră și intensă de a duce la bun sfârșit un proiect important în care s-au angajat.

Horoscopul zilei 7 Aprilie 2018. Berbec: Nu vă abateți de la drumul trasat!

acum 15 zile

Este posibil ca nativii berbec să își facă o promisiune lor. Să se țină departe de lucrurile care i-au convins că nu sunt bune pentru ei

Horoscopul Zilei, 2 aprilie 2018. Ziua poate aduce conflicte sentimentale

acum 20 zile

Berbec. Este posibil să aveți dificultăți de concentrare care vă reduc randamentul la locul de muncă. Cu toate acestea aveți posibilitatea să contribuiți la dezamorsarea unei situații conflictuale.

Horoscopul Zilei, 31 Martie 2018. Un nou început pentru Berbeci

acum 22 zile

O nouă zi dar şi un nou început pentru Berbeci. Posibil să adopte un nou stil de viaţă şi. să reuşească să gestioneze mai bine stresul.

Horoscopul Zilei, 26 martie 2018. Gemenii au o zi încărcată la locul de muncă

acum 27 zile

Berbec. Aveți capacitatea de a aborda orice chestiune într-un mod realist. Este o zi bună pentru a găsi soluții eficiente la probleme delicate.

Horoscopul zilei 23/03/2018. Astrologii recomandă stăpânire de sine și flexibilitate

acum 30 zile

Lipsa banilor îi obligă pe nativii Berbec să amâne o călătorie în interes personal, ceea ce le va afecta relațiile cu partenerii de viață.

Horoscopul Zilei, 19 martie 2018. Se anunţă o perioadă favorabilă în plan profesional

acum 34 zile

Berbec. Dimineaţă s-ar putea faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă farmecă. Încercați să fiți prudenți și modest.

Horoscopul Zilei, 14 martie 2018. Scorpionii sunt indispuși

acum 39 zile

Berbec. Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Temperați-va spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant.

Horoscopul zilei 25 Februarie. Aliniere de planete în semne de apă. Berbec: Planuri pe termen lung

acum 56 zile

Nativii Berbec au parte de o toropeală plăcută. Vor lăsa pe altă dataă o ieșire cu colegii sau prietenii și vor savura din plin timpul petrecut alături de cei dragi.

Horoscopul zilei 25/02/2018. Nativii Berbec petrec timp de calitate alături de cei dragi

acum 56 zile

Pentru Berbeci se intrevede o calatorie, nu in interes de serviciu, ci cu familia. Vor petrece momente minunate alaturi de cei dragi.

Ce ne rezervă astrele! Berbecii sunt sfătuiţi să abordeaze o atitudine pozitivă

acum 58 zile

Berbecii sunt sfătuiţi să abordeaze o atitudine pozitivă chiar dacă apar unele neplăceri pe parcursul zilei. Cu calm rezolvă mai multe lucruri. Nu îi ajută să se cramponeze din nimicuri.

Horoscopul zilei 21 Februarie. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc. Berbec: Perioadă încărcată sufletește

acum 60 zile

O perioada incarcata sufleteste pentru nativii Berbec: visează frumos, îi ămpresionează lucruri aflate întâmplător, dar nu strică să verifice căt de adevărate sunt.

Horoscopul Zilei, 15 februarie 2018. Vărsătorii au parte de câștiguri financiare

acum 66 zile

Berbec. Dacă intenționați să demarați o afacere sau un proiect nou, puteți fi optimist. Aveți șanse să gășiți cea mai bună cale de a va pune planurile în aplicare si de a obține susținere financiară.

Horoscopul zilei 11 Februarie. Berbec: Vă vedeți interesul

acum 70 zile

Este momentul potrivit pentru ca nativii Berbec să reflecteze asupra unor decizii ori promisiuni pe care și le-au făcut la începutul anului.

Horoscopul zilei 9 Februarie 2017. O zi plină de provocări pentru patru zodii!

acum 72 zile

Astrele sunt de partea nativilor în Berbec. Nu trebuie decât să își suflece mânecile și să dea viață ideilor lor, să demareze un proiect la care s-au gândit de ceva timp.

1
2
3
4
5
»