Cautare: 665 rezultate dupa tagul "berbec"

Ce ne rezervă astrele! Berbecii sunt sfătuiţi să abordeaze o atitudine pozitivă

acum 10 ore

Berbecii sunt sfătuiţi să abordeaze o atitudine pozitivă chiar dacă apar unele neplăceri pe parcursul zilei. Cu calm rezolvă mai multe lucruri. Nu îi ajută să se cramponeze din nimicuri.

Horoscopul zilei 21 Februarie. Care sunt zodiile care se îndrăgostesc. Berbec: Perioadă încărcată sufletește

acum 1 zile

O perioada incarcata sufleteste pentru nativii Berbec: visează frumos, îi ămpresionează lucruri aflate întâmplător, dar nu strică să verifice căt de adevărate sunt.

Horoscopul Zilei, 15 februarie 2018. Vărsătorii au parte de câștiguri financiare

acum 7 zile

Berbec. Dacă intenționați să demarați o afacere sau un proiect nou, puteți fi optimist. Aveți șanse să gășiți cea mai bună cale de a va pune planurile în aplicare si de a obține susținere financiară.

Horoscopul zilei 11 Februarie. Berbec: Vă vedeți interesul

acum 11 zile

Este momentul potrivit pentru ca nativii Berbec să reflecteze asupra unor decizii ori promisiuni pe care și le-au făcut la începutul anului.

Horoscopul zilei 9 Februarie 2017. O zi plină de provocări pentru patru zodii!

acum 13 zile

Astrele sunt de partea nativilor în Berbec. Nu trebuie decât să își suflece mânecile și să dea viață ideilor lor, să demareze un proiect la care s-au gândit de ceva timp.

Horoscopul zilei 6 Februarie 2017. Schimbări majore pentru patru zodii

acum 16 zile

Se poate ca nativii Berbec să recupereze niște bani care li se datorau și le va fi mai usor să acopere cheltuielile care urmeaza. Vor pune în discutie aspectele neclare ale unui proiect care li se prezintă, ca să știe dacă merită să îi acorde timp și interes

Horoscopul zilei, 5 februarie 2018. Nativii din zodia berbec au probleme la locul de muncă

acum 17 zile

Încercați să fiți înțelegători și să dați dovadă de răbdare. Berbec. La locul de muncă este posibil să fiți nevoiți să vă schimbați programul din cauza unor evenimente neprevăzute. Ar fi bine să nu ignorați sfaturile celor apropiați doar din dorința de a vă demonstra...

Horoscopul Zilei, 24 ianuarie 2018. Armonie pe plan relațional

acum 29 zile

Nativii Berbec sunt ajutați de prieteni să clarifice o neînțelegere cu persoana iubită, astfel totul va redeveni la normal în scurt timp.

Horoscopul zilei 23 Ianuarie 2018. Încasări mari pentru trei zodii! Berbec: ”Atenție mare la actele pe care le semnați”

acum 30 zile

Totul este bine când se termina cu bine, dar pana atunci cei din zodia Berbec trebuie să fie atenți să nu apară încurcături în acte. Zi interesantă prin cunoștințele pe care Berbecii le pot face prin intermediul unui prieten sau coleg.

Horoscopul Zilei, 22 Ianuarie 2018. Moment prolific să vă puneți în valoare talentele artistice

acum 31 zile

Nativii Berbec este posibil să fie cam visători în prima parte a zilei și să aibă tendința de a neglija probleme importante sau care nu suportă amânare.

Horoscopul zilei 21/01/2018. Racii întâlnesc o persoană specială care le va capta cu totul atenţia!

acum 32 zile

Racii întâlnesc astăzi o persoană specială care le va capta cu totul atenţia! Totuşi ar fi bine să nu discute pe teme prea personale, de la prima întâlnire.

Horoscopul Zilei, 16 Ianuarie 2018. Berbec: o zi bună pentru negocieri

acum 37 zile

Berbec. Relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru negocieri sau examene și pentru a lămuri eventualele neînțelegeri, atât în cămin cât și la locul de muncă.

Horoscopul zilei 10/01/2018. Taurii au parte de evenimente neprevăzute în prima parte a zilei

acum 43 zile

Berbec. Este o zi favorabilă în care aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus sut favorizate, în special relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri.

Horoscopul zilei 09 Ianuarie 2018. Trei zodii se confruntă cu probleme. Berbec: Primiți încurajări de la cei dragi

acum 44 zile

Celor din zodia Berbec le vor merge la suflet niște cuvinte de apreciere sau de incurajare și vor schimba poate abordarea unui proiect ambitios. Se poate să vorbească deschis cu ființa iubita despre planurile de viitor și, dacă asa este situatia, despre legalizarea relației.

Horoscopul zilei 09/01/2018. Astăzi este posibil să apară oportunități importante

acum 44 zile

Berbec. La locul de muncă sau în afaceri aveți șanse să realizați tot ce v-ați propus pentru astăzi. În plan sentimental este posibil să întâmpinați greutăți din cauza orgoliului.

Horoscopul zilei 31 decembrie 2017. Berbec: Mulțte Gânduri și speranțe

acum 53 zile

Nativii din zodia Berbec trec în noul an plini de gânduri și speranțe, dar și cu proiecte concrete pentru saptamanile care vin.

Horoscopul Zilei, 27 decembrie 2017. Nativii Berbec, plini de energie şi de idei ingenioase

acum 57 zile

Cine se trezeşte de dimineaţă, departe ajunge! Acesta este motto-ul Berbecilor. Nativii din această sunt plini de energie şi de idei ingenioase.

Horoscopul zilei 17/12/2017. Nativii din zodia Berbecului sunt în mare formă

acum 67 zile

Nativii din zodia Berbecului sunt în mare formă. Umorul lor va stârni valuri de zâmbete în rândul apropiaţilor.

Horoscopul Zilei, 14 decembrie 2017. Balanțele își asumă prea multe responsabilități

acum 70 zile

Berbec. În prima parte a zilei sunteți inspirați și aveți idei ingenioase. Ați putea să demarați un proiect nou pe care îl pregătiți de ceva timp.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV