Cautare: 432 rezultate dupa tagul "berbec"

Horoscopul zilei 19/02/2017. Nativii din zodia RAC sunt îngânduraţi şi caută soluţii

acum 2 zile

Nativii din zodia RAC sunt îngânduraţi şi caută soluţii. Le este recomandat să ia o pauză de la activităţile care le dau bătăi de cap.

Horoscopul zilei 18/02/2017. Taurii simt nevoia de schimbare

acum 3 zile

Iată ce ne rezervă predicţiile astrale pentru astăzi!

Horoscopul zilei 18/02/2016. Berbecii vor avea o zi benefică din punct de vedere financiar

acum 3 zile

Berbecii vor avea o zi benefică din punct de vedere financiar. Astăzi vor da frâu liber romantismului şi îşi vor răsfăţa partenerul de cuplu aşa cum ştiu ei mai bine.

Horoscopul zilei 17/02/2016. Taurii sunt foarte solicitați în domeniul profesional!

acum 4 zile

Taurii sunt foarte solicitați în domeniul profesional! Sunt chemați la raport de șefi și trebuie să se descurci onorabil ți în relațiile colegiale.

Horoscopul zilei 16 februarie 2017 - Berbecii vor avea noroc în plan financiar

acum 5 zile

Un noroc în plan financiar: ar putea fi o recompensa pentru activitatea și inițiativele voastre din ultima perioadă sau va găsiți în locul potrivit la momentul potrivit, valorificați o șansa. Va priesc dialogurile cu colegii, prietenii: veți află o informație importantă, utilizabilă...

Horoscopul zilei 16/02/2016. Berbecii se vor ocupa în special de problemele partenerului de viaţă

acum 5 zile

Berbecii şi-au propus astăzi să se ocupe de în special de problemele partenerului de viaţă, iar apoi vor decide ce activităţi mai pot îndeplini!

Horoscopul zilei 15 februarie 2017 - Pentru berbeci relația de cuplu se va dezvolta frumos

acum 6 zile

Se dezvoltă frumos o relație de cuplu începută recent, aflați preferințe, dorințe, planuri ale celuilalt. Pe de altă parte, un moment potrivit să puneți în discuție o problemă delicată, să cereți o explicație, un punct de vedere unui asociat.

Horoscopul zilei 15/02/2016. Taurii nu reuşesc să îşi respecte programul

acum 6 zile

Taurii nu reuşesc să îşi respecte programul. Din cauza unor evenimente neprevăzute dimineaţa au de făcut mai multe drumuri scurte pentru casă!

Horoscopul zilei 14 februarie 2017 - Berbecii vor avea o zi croită după dorinta inimii

acum 7 zile

O zi croită după dorință inimii voastre. Se poate să iasă în calea celor care nu sunt într-o relație acea persoană care să îi facă să își aducă aminte ce înseamnă fluturași la stomac. Lucruri de pus la punct într-o negociere și veți putea bate palmă, să fiți mulțumiți...

Horoscopul zilei 14/02/2016. Gemenii sunt indecişi de Valentine's Day!

acum 7 zile

Nativii din zodia Gemeni sunt adaptabili dar şi destul de nehotărâţi. De multe ori nu se pot decide din timp ce să facă în această zi şi ajung la un scenariu complet spontan. Ceea ce şi preferă de altfel.

Horoscopul zilei 10 februarie 2017 - Taurii vor petrece mai mult timp la serviciu

acum 11 zile

Sunteți dispuși pentru o perioadă să petreceți mai mult timp la serviciu, ori sunteți acaparați de un proiect, o afacere pe cont propriu pe care doriți să o începeți cât mai curând. Va este de folos insistență și felul în care va prezentați poziția într-o întrevedere,...

Horoscopul Zilei, 10 februarie 2017. Încercați să tratați totul cu mai multă detașare

acum 11 zile

Berbec. Astăzi este un moment bun să teconcentrezi pe zona comunicării. Încearcă să aloci mai mult timp familiei și prietenilor.

Horoscopul zilei 8 februarie 2017 - Berbecii vor trăi din plin o frumoasă idilă

acum 13 zile

Trăiți din plin un eveniment familial sau poate chiar unul personal, o frumoasă idila începută de curând. Sunteți dispuși să va înhămați la un proiect provocator, solicitant, de durată, și ar fi bine să negociați cu atenție câștigurile voastre financiare.

Horoscopul Zilei, 08 februarie 2017. Capricornii îşi doresc o zi mai degajată

acum 13 zile

Berbec. Astăzi vrei să te faci util celor din jur. Fii atent să nu se profite de tine. Spre sfârșitul zilei vei ajunge să aplici latura practică.

Horoscopul Zilei, 08 februarie 2017. Săgetătorii sunt bine dispuşi. Starea lor este molipsitoare

acum 13 zile

Berbecii NU vor avea o zi uşoară la serviciu, au de terminat un proiect important şi NU prea au sorţi de izbândă. Colegii au grijă să le îngreuneze acest demers şi le pun tot felul de piedici.

Horoscopul zilei 7 februarie 2017 - Berbecii se vor redea cu vechii prieteni

acum 14 zile

Mesaje sau revederea unor vechi prieteni va pot readuce în atenție amintiri, vise sau idealuri ale voastre. La fel de bine ar putea constitui un imbold pentru voi să demarați proiecte pe care le-ați tot amânat și să nu va opriți până când nu le finalizați.

Horoscopul Zilei, 07 februarie 2017. Zi tensionată pentru nativii din Berbec

acum 14 zile

Fecioară: Nu sunteţi într-o formă fizică prea bună şi vă enervaţi foarte uşor. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale.

Horoscopul zilei 6 februarie 2017 - Berbec, o perioadă plăcută și norocoasă pentru voi

acum 15 zile

O perioadă plăcută și norocoasă pentru voi. Întâlniri și telefoane ce vor avea efect în viață voastră profesională, afaceri chiar. Ține și de voi să faceți acum alegeri judicioase, să luați în considerare mai ales propunerile ce au aplicabilitate practică imediată.

Horoscopul Zilei, 06 februarie 2017. Gemenii au probleme de sănătate

acum 15 zile

Berbec. S-ar putea să vă confruntaţi cu dificultăţi financiare de scurtă durată. Aţi face bine să fiţi mai optimist şi mai destins.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani