Cautare: 582 rezultate dupa tagul "berbec"

Horoscopul zilei 14/10/2017. Este posibil ca taurii să întâmpine ceva probleme acasă

acum 4 zile

Berbecii au parte de noutăţi şi chiar este posibil să primească mici atenţii neaşteptate de la persoane importante.

Pe 14 octombrie, Venus, Planeta iubitii, intră în balanţă. Ce ne rezervă astrele săptămână viitoare?

acum 9 zile

Pe 14 octombrie, Venus, Planeta iubitii, intră în balanţă. Ce ne rezervă astrele săptămână viitoare?

Horoscopul Zilei, 09 Octombrie 2017. Schimbări pe toate planurile

acum 9 zile

Berbec. O persoană apropiată ar putea să vă solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a două a zilei nu este exclus să primiţi o veste mai puţin plăcută de la un prieten.

Horoscopul Zilei, 28 septembrie 2017. Taurii îşi doresc o schimbare pe plan profesional

acum 20 zile

Taurii se pare că îşi doresc de ceva timp să facă o schimbare sau să înceapă ceva nou în domeniul creativ. Astăzi ar putea avea ocazia să-şi pună planurile în aplicare!

Horoscopul zilei 27 Septembrie 2017. Schimbări importante pe plan sentimental

acum 21 zile

Berbec. Aveţi şanse mari să rezolvaţi probleme legate de cămin. Partenerul de viaţă va ajută. După-amiază întâmpinaţi probleme la serviciu.

Horoscopul Zilei, 26 septembrie 2017. Berbecii ar putea demara o afacere de succes

acum 22 zile

Berbec. Sunteţi plin de idei şi daţi dovadă de ingeniozitate. Aţi putea să demaraţi o afacere, dar se pare că va lipsesc banii. Încercaţi să cereţi un împrumut de la o rudă apropriată,

Horoscopul zilei 24/09/2017. Nativii din zodia Berbec sunt într-o formă bună

acum 24 zile

Nativii din zodia Berbec sunt într-o formă bună şi asta le va fi de mare ajutor. Mai ales că evenimentele de astăzi îi vor solicita din plin.

Horoscopul Zilei, 21 septembrie 2017. Berbecii vor fi puși în fața unei alegeri dificile

acum 27 zile

Nativii din zodia Berbec vor fi puși în fața unei decizii dificile. Li se vor propune o colaborare avantajoasă, dar partenerul de viață nu este de acord să muncească în plus.

Horoscopul zilei 19 septembrie 2017. Berbecii fac un tur de forță pentru a termina treaba

acum 29 zile

Berbec. Sanatatea pare sa fie in centrul atentiei in aceste zile, sanatatea voastra si a celor dragi. Mai ales cei care sunt sedentari prin natura profesiei sau a functiei, ar trebui sa se gandeasca sa nu mai amane un program de miscare, de exercitii fizice, de plimbare macar.

Horoscopul Zilei, 14 septembrie 2017. Berbec: Bucurii și surprize în familie

acum 34 zile

Nativii din zodia Berbec vor avea zile incarcate pentru, se adună multe de facut de la o oră la alta. Pentru succesul echipei, ar fi bine să împartă sarcinile astfel incât să facă fiecare ce stie mai bine. Bucurii și surprize plăcute în familie, mai ales legate de copii sau de...

Horoscopul Zilei, 13 septembrie 2017. Berbecii vor încerca o activitate care le va pune în valoare talentul

acum 35 zile

Berbecii vor încerca astăzi o activitate care le va pune în valoare talentul. Nu vor câştiga bani din asta, însă se vor bucura de foarte multe laude din partea apropiaţilor.

Ce ne rezervă horoscopul săptămânii

acum 36 zile

Iată ce ne rezervă astrele pentru restul săptămânii!

Horoscopul zilei 6 septembrie 2017

acum 42 zile

Zi plină de provocări! Berbecii și peștii trăiesc emoții intense. Berbec Se pare că încercați să faceți pace cu voi înșivă, să scăpați de un balast sufletesc ca să puteți merge mai departe fără rețineri. Aveți multe de oferit ființei iubite, celor dragi și se pare că...

Horoscopul zilei 05.09.2017. Pentru berbeci nu este o zi bună pentru investiții

acum 43 zile

Berbec. Incepe o perioada cu adevarat aglomerata: se aduna tot felul de lucruri sau situatii ce necesita o atentie imediata, poate chiar vreti prelua o pare dintre sarcinile unui coleg absent. In schimb, se prea poate sa va fie de mare folos in viitor calitatile pe care le slefuiti acum.

Horoscopul Zilei, 5 septembrie 2017. O zi în care simțul practic este diminuat

acum 43 zile

Berbec. Dimineața aveți de făcut mai multe drumuri scurte care vă încurcă planurile. Amânați problemele dificile care necesită o mare putere de concentrare.

Horoscopul Zilei, 04 septembrie 2017. Berbecii își pun în valoare farmecul

acum 44 zile

Surprize de tot felul: va puteti pune in valoare farmecul, anumite talente sau aptitudini, aratati o alta fata a voastra, mai putin cunoscuta poate. Bune sanse sa primiti niste bani: un spor sau stimulente pentru activitatea care urmeaza, caci se anunta zile pline pentru voi.

Horoscopul zilei 02/09/2017. Gemenii încep noi activităţi pentru casă şi familie

acum 46 zile

Gemenii încep noi activităţi pentru casă şi familie. Le este recomandat să fie mai încrezători şi să se detaşeze de problemele financiare din ultima vreme.

Imagini nemaivăzute au fost filmate în oraşul Constanţa. Un berbec a evadat dintr-o curte şi a luat-o la goană pe străzi cu stăpânii lui pe urme

acum 47 zile

Animalul ştie de ce fuge. A început Kurban Bayram- cunoscut drept Sărbătoarea Sacrifiului la musulmani. Cu alte cuvinte, soarta lui este pecetluită. Dar animalul nu s-a resemnat. A traversat strada, s-a ascuns printre maşini şi, în cele din urmă, a intrat într-un magazin de haine....

Horoscopul Zilei, 28 august 2017. Nativii din zodia Berbec ar putea primi o ofertă de colaborare tentată

acum 51 zile

Nativii din zodia Berbec ar putea primi o ofertă de colaborare tentată în prima parte a zilei. Ar fi bine să analizaţi în amănunt pentru că ziua de astăzi este favorabilă planurilor de afaceri

Horoscopul Zilei, 22 august 2017. Zi grea pentru berbeci și probleme de comunicare

acum 57 zile

Berbec. Este o zi dificilă care poate deveni chiar memorabilă prin impulsul de a strica ce ai construi cu mult efort în relațiile cu cei dragi.

1
2
3
4
5
»