Cautare: 198 rezultate dupa tagul "bere"

Atenție, șoferi! Efectele devastatoare al alcoolului la volan

acum 38 zile

O bere de 500 ml, cu 0,5% alcool, va fi eliminată din sânge în o bere de 500 ml, cu 5% alcool, va fi eliminată din sânge în aproximativ două ore, în cazul în care consumul a avut loc pe o perioade e minim o ora. Dacă berea este băută mai repede, eliminarea alcoolului se face mult mai...

Instant karma! Doi bărbați vor să fure două lăzi de bere

acum 38 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un clip de pe net cu doi bărbați care vor să fure două lăzi de bere.

Smiley News! Despacito, cântat la sticle de bere

acum 71 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza un nou clip amuzant.

Smiley News! O nouă metodă de a turti cutiile de bere

acum 80 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza un bărbat care știe cum să turtească cutiile de bere într-un mod inedit.

E naturală, fără niciun fel de enzime şi cu un gust diferit

acum 94 zile

Vorbim de berea artizanală, un produs recent apărut pe piaţă, dar de care deja s-au îndrăgostit mulţi. Şi pentru că cererea e mare, micile afaceri sunt în floare. Care e însă secretul gustului amărui, ne-au spus chiar producătorii, prezenţi la festivalul de la Cluj. Acolo unde...

După multe halbe de bere, Roby Roberto pierde filmarea cu Codin Maticiuc

acum 113 zile

După o seară de beție, Gina pierde telefonul în care avea filmarea cu Codin Maticiuc. Disperat Roby încearcă să facă rost de înregistrare, noroc că are un prieten foarte bun în domeniul IT-ului care o găseste.

Afacere inedită pentru doi tineri români: "În România nu există niciun producător de bere în genul nostru"

acum 118 zile

Vă prezentăm povestea de succes a unor tineri. berari. Şi nu orice fel de bere, ci artizanală. Cei doi au ajuns să investească o sumă destul de măricică în această afacere de pe urma banilor câştigaţi la jocurile de noroc

Vântul puternic a luat pe sus acoperişul Fabricii de Bere din Rahova!

acum 121 zile

O bucată mare de tablă care acoperă acest monument istoric a fost luată de rafale şi proiectată pe liniile de tramvai. Este pentru a doua oară când acolo se produce un astfel de incident. Însă abia astăzi s-au luat măsuri concrete.

A fost panică în Capitală. Mai multe bucăţi din acoperişul fabricii de bere au căzut, din cauza vântului

acum 121 zile

Zeci de minute, circulaţia tramvaielor a fost blocată, iar maşinile au mers în coloană. Este pentru a doua oara când se desprind bucăţi din acoperiş, iar singurele măsuri de protecţie sunt nişte benzi aplicate pe clădire care avertizează în legătură cu pericolul.

Bere, specialităţi germane şi multă distracţie

acum 132 zile

Sunt cele trei ingrediente principale care, pentru 11 zile, vor transforma Braşovul în mica Bavarie. Cea de-a noua ediţie a festivalului Oktoberfest este, oficial, deschisă. Aşa că la acestă oră petrecerea este deja în toi.

Record mondial în Germania! Zeci de participanţi s-au întrecut într-un concurs inedit

acum 136 zile

Rând pe rând, competitorii au cărat zeci de halbe cu bere pe o distanţă de 40 de metri. Câştigătorul a reuşit performanţa de a ridica 29 de halbe cu bere, echivalentul a 69 de kilograme. Dacă iniţial avea 31 de halbe, la linia de sosire a ajuns doar cu 29. Destule însă pentru a...

Bucureştenii care n-au plecat la mare sau la munte în mini-vacanţă au ales micii şi berea

acum 156 zile

Pregătiţi cu tot ce e nevoie pentru o după-masă în natură, oamenii au ales să sărbătorească de Sfânta Maria la iarbă verde.

Trei adolescente au căzut dintr-un carusel la Festivalul Berii din Mediaş

acum 187 zile

O noapte de distracţie la carnaval a fost la un pas să se încheie tragic pentru trei tinere din Mediaş. Erau într-un carusel când o defecţiune la sistemul hidraulic a dus la prăbuşirea unuia dintre braţe.

De Ziua Independenţei, americanii au cheltuit șapte miliarde de dolari doar pe bere

acum 197 zile

O petrecere de pomină cu cheltuială se ţine. Au dovedit-o şi în acest an americanii, care au cheltuit mai mult de 7 miliarde de dolari doar pentru mâncarea de la petrecerile de Ziua Independenţei. Tot atât au dat şi pe berea cu care au asezonat carnea de pe grătare.

Distracţie maximă, pe litoral! Bronzul rapid pare să fie mai important decât razele periculoase

acum 202 zile

Pe cod roşu sau portacaliu, litoralul rămâne un loc fără reguli şi fără restricţii. Chiar dacă nispiul a ars la 51 de grade astăzi, iar în aer au fost peste 36. Bronzul rapid pare să fie mai important decât razele periculoase. Iar berea mai căutată ca apa. Odată cu temperaturile...

Mari băutori de bere, românii încep să prindă şi gusturi mai fine

acum 227 zile

Berea artizanală îşi face tot mai des loc în halbele de la terasele noastre. Mai ales că poate căpăta orice aromă şi poate satisface gusturile celor mai critici consumatori dacă cel care o fabrică nu o vede doar ca pe o băutură oarecare.

Smiley News: Nu încerca să faci la fel! Pericol de înec la cel mai neobișnuit concurs de bere!

acum 234 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro prezentat la rubrica Smiley News, de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un clip inedit.

Românii iubesc berea. În 2016, au consumat la fel de multă ca în 2015

acum 239 zile

Că tot vine imediat vara, discutăm acum despre. bere. Ştim cu toţii, românii o consumă destul de mult. Anul trecut, au băut la fel de multă bere ca în 2015, iar cea la sticlă este mai apreciată decât cea la PET sau doză. Un lucru foarte interesant este că peste 97 la sută din berea...

Hrănită cu bere la 2 ani! Mama din bordel vrea să-i ia fiica tatălui! Tabita: "Când trăiam cu el, trăiam cu 3 lei pe zi"

acum 248 zile

Plânge cu lacrimi amare pentru că mama fetiței sale, femeia care i-ar fi distrus fiica, acum vrea să i-o ia cu forța! Aceeași femeie care și-a abandonat fetița, după ce tot ea i-ar fi dat să bea bere și să mănânce doar pufuleți. Atenție! Unui copil de nici 2 ani! Sunt acuzațiile...

Un tată îşi creşte singur fiica după ce mama a plecat de acasă: "Îi dădea pufuleți toată ziua. Îi băga bere în ceai"

acum 255 zile

Un tată îşi creşte singur fiica, de doar doi ani, după ce mama a plecat de acasă şi nu ar mai fi vrut să ştie nimic despre ea. Acum, femeia vrea să îi ia copilul, însă bărbatul nici nu concepe aşa ceva.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV