Cautare: 221 rezultate dupa tagul "bere"

3 motive întemeiate să ieși la un date cu un tip care iubește berea

acum 10 zile

Unul dintre marile cadouri pe care ți le poate face viața într-o seară de vineri, la meci sau pe plajă. Cam așa ar descrie bărbații această substanță cu adevărat remarcabilă. Mai ales dacă vorbesc despre cât de bună este berea de import, din țări cu tradiție. Cum ar fi Germania, Belgia sau Danemarca.

Cu o roabă plină cu bere a iarbă verde

acum 13 zile

Cu o roabă plină cu bere, ridicată deasupra capului, atmosfera s-a încins astăzi la iarbă verde, în Constanţa. Ideea le-a venit acestor tineri după ce au văzut cum s-au desfăşurat petrecerile de 1 Mai în cluburile cu pretenţii din Mamaia.

Liviu Dragnea a câştigat un pariu după ce a postat un selfie făcut în maşină

acum 17 zile

Liviu Dragnea şi-a luat prin surprindere fanii, pe o reţea de socializare. Liderul PSD a câştigat un pariu după ce a postat un selfie făcut în maşină, pe drumul înapoi spre casă, după minivacanţa de la mare. Acum, un internaut îi datorează o navetă de bere. Dragnea îl aşteaptă...

Ziua Muncii, sărbătorită cu mici și bere în pădurea Cernica

acum 18 zile

S-au dus vremurile de altădată, când românii sărbătoreau 1 Mai la defilare sau prin muncă! Şi până şi aceia care nu au reuşit să-şi programeze ceva special în această minivacanţă marchează ziua de azi. Însă un 1 Mai, fără mici şi bere este de neimaginat. Iar bucureştenii...

Mititei, grătare și bere la alegere în Parcul IOR

acum 19 zile

Mii de bucureșteni sunt așteptați la mititei, grătare și bere la alegere în parcul IOR. De 1 Mai, nu se poate fără mâncare din plin.

Experiment. Uite cum poți să racești RAPID o sticla de bere

acum 20 zile

Răzvan și Dani au prezentat un experiment prin care se poate răci berea într-un timp record.

Micii cu bere, la putere de 1 Mai. Cel mai mare mic a măsurat 156 de metri!

acum 21 zile

Mititeii rămân în continuare preferaţii românilor la capitolul grătare. Mulţi au furat startul tradiţiei de 1 Mai şi chiar au dus-o la extreme. Vorbim despre câţiva oameni care s-au ambiţionat să prepare cel mai mare mic. Şi chiar le-a ieşit! Iată aşa a apărut micul de 156 de...

În anul 2017, românii au consumat cea mai mare cantitate de bere

acum 24 zile

Pentru români, în vacanţă, nicio şampanie nu-i la fel de bună precum berea. Mii de butoaie cu băutura preferată a verii sunt pe drum către baruri şi terase. Se bea şi bere ieftină, şi bere mai scumpă.

Rețeta de succes a lui Costinel Arghir Burtoi: "Nu am băut nimic, trebuia să beau o bere sau un vin"

acum 40 zile

Costinel Arghir Burtoi, de meserie visător, are o metodă specială de a reuși în viață. Înainte de a face mâncare, concurentul trebuie să se cinstească cu o bere sau un pahar de vin ca să prindă curaj.

Un camion plin cu navete de bere şi suc s-a oprit direct într-o casă dintr-o comună mureşeană

acum 78 zile

Accident spectaculos într-o comună din judeţul Mureş. Un camion plin cu navete de bere şi suc a derapat din cauza poleiului, s-a răsturnat cu roţile în sus, apoi a intrat într-o casă de pe marginea şoselei. Şoferul şi un pasager au scăpat, ca prin minune, cu răni uşoare.

Hai noroc! Concurenții de la Asia Express s-au luat la întrecere cu bautură: ”Îmi doream să beau o bere, nu trei litri!” Lora a băut tot, prima!

acum 81 zile

Concurenții de la Asia Express s-au luat la întrecere cu bautură. ”Îmi doream să beau o bere, nu trei litri!”, a spus zâmbind Ionuț Ghenu.

Privirea femeilor atunci când bărbații vor să iasă la o bere cu prietenii

acum 89 zile

Dani exemplică privirea nevestelor atunci bărbații vor să vadă un meci de fotbal în oraș cu prietenii.

Atenție, șoferi! Efectele devastatoare al alcoolului la volan

acum 159 zile

O bere de 500 ml, cu 0,5% alcool, va fi eliminată din sânge în o bere de 500 ml, cu 5% alcool, va fi eliminată din sânge în aproximativ două ore, în cazul în care consumul a avut loc pe o perioade e minim o ora. Dacă berea este băută mai repede, eliminarea alcoolului se face mult mai...

Instant karma! Doi bărbați vor să fure două lăzi de bere

acum 160 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un clip de pe net cu doi bărbați care vor să fure două lăzi de bere.

Smiley News! Despacito, cântat la sticle de bere

acum 193 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza un nou clip amuzant.

Smiley News! O nouă metodă de a turti cutiile de bere

acum 202 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News de la Neatza un bărbat care știe cum să turtească cutiile de bere într-un mod inedit.

E naturală, fără niciun fel de enzime şi cu un gust diferit

acum 215 zile

Vorbim de berea artizanală, un produs recent apărut pe piaţă, dar de care deja s-au îndrăgostit mulţi. Şi pentru că cererea e mare, micile afaceri sunt în floare. Care e însă secretul gustului amărui, ne-au spus chiar producătorii, prezenţi la festivalul de la Cluj. Acolo unde...

După multe halbe de bere, Roby Roberto pierde filmarea cu Codin Maticiuc

acum 234 zile

După o seară de beție, Gina pierde telefonul în care avea filmarea cu Codin Maticiuc. Disperat Roby încearcă să facă rost de înregistrare, noroc că are un prieten foarte bun în domeniul IT-ului care o găseste.

Afacere inedită pentru doi tineri români: "În România nu există niciun producător de bere în genul nostru"

acum 239 zile

Vă prezentăm povestea de succes a unor tineri. berari. Şi nu orice fel de bere, ci artizanală. Cei doi au ajuns să investească o sumă destul de măricică în această afacere de pe urma banilor câştigaţi la jocurile de noroc

Vântul puternic a luat pe sus acoperişul Fabricii de Bere din Rahova!

acum 242 zile

O bucată mare de tablă care acoperă acest monument istoric a fost luată de rafale şi proiectată pe liniile de tramvai. Este pentru a doua oară când acolo se produce un astfel de incident. Însă abia astăzi s-au luat măsuri concrete.

1
2
3
4
5
»