Cautare: 55 rezultate dupa tagul "blog"

Cea mai simplă metodă de a face bani dintr-un blog

acum 35 zile

Cea mai simplă metodă de a face bani dintr-un blog

Andreea Bănică, mărturisiri înainte de naștere: ”Pe interior, nu-mi dă pace! Resimt greul din plin”

acum 133 zile

Andreea Banica a inceput numaratoarea inversa pana cand il va aduce pe lume pe cel de-al doilea copil al sau.

Laura Cosoi copleșită. A aflat că are...

acum 133 zile

Pe blogul ei, Laura Cosoi a marturisit ca a facut o descoperire ce a coplesit-o.

Special! Ai blog de modă, ai stil

acum 155 zile

În România nu există ceea ce se poate numi "Facultate pentru critici de modă"! Cei care analizează ţinutele, o fac din punct de vedere al proporţiilor, al culorilor, al accesorizării, fără să omită lucrul cel mai important: unde sunt purtate

Sute de tineri s-au călcat în picioare la un mall din Iaşi

acum 177 zile

A fost panică la un mall din Iaşi după ce sute de tineri s-au călcat pur şi simplu în picioare ca să-şi vadă idolul: un cunoscut autor de blog multimedia din Chişinău. Organizatorii nu s-au aşteptat la un număr aşa de mare de fani.

Ana Maria: "Fă ceea ce iubeşti şi fii respectuos!"

acum 216 zile

"M-am trezit în Cluj, unde ar fi trebuit să rămân peste noapte la o cunoștință, înainte să îmi iau zborul către Belgia, unde din păcate nu s-a mai putut să rămân. Așadar, am stat o noapte în aeroport, n-am putut să dorm nici de-aş fi dorit....

Miriam: “Am convingerea că m-am îmbolnăvit singură de cancer”

acum 244 zile

Al doilea motiv pentru care Miriam i-a spus psihologului Florina Onetiu că se află în Casă fericirii, în episodul din această seară din “Dreptul la fericire” este blogul.

Ana-Maria, fascinată de Dani: “Deșteaptă, frumoasă, sensibilă, iubitoare”! Vezi DE CE

acum 259 zile

Dani este un om blând. În prima zi când ne-am întâlnit a fost foarte timidă. Dar asta nu a împiedicat-o să nu povestească prin ce a trecut.

SPECIAL! Scrisul pe net, meserie curată

acum 301 zile

Dacă în urmă cu câţiva ani, bloggingul era o activitate străină pentru mulţi, iată că uşor, uşor a câştigat teren şi s-a transformat într-o profesie. Gabriela Simion, fost corporatist, a decis să schimbe macazul, şi să se dedice sută la sută pasiunii sale. Aşa a luat...

Ana: "Omul la băutura spune adevărul"

acum 302 zile

Cum bine știți, timp de 10 ani aproximativ am fost nevoită să-mi vad părinții cum goleau sticla după sticla... Da, părinții mei au avut probleme cu alcoolul si am fost traumatizata din cauza aceasta si nu am putut sa imi mai suport părinții!

Daniela: "Adulți sunt niște mincinoși notorii..."

acum 302 zile

Se spune ca sentimentele sunt unul din elementele ce ne deosebește de animale. Noi vedem lumea din jur atât prin prisma minții cât și prin a inimii. Rar ne lăsăm conduși de instictele primare.

Prietenia - adevăr sau prefăcătorie?

acum 308 zile

Prietenia în dex este explicată astfel: „Sentiment de simpatie, de stimă, de respect, de atașament reciproc care leagă două persoane; legătură care se stabilește între persoane, pe baza acestor sentimente. ”

Andreea: "Mamă, îți mulțumesc pentru a doua viață!"

acum 308 zile

Îi datorez mamei mele viața. Toți datorăm viața mamelor noastre. Dar eu îi datorez și a doua mea viață. Dacă nu era mama lângă mine în toată perioada cât am luptat cu boala, eu nu mai scriam azi aceste rânduri.

Andreea: "Cum să fii fericit tot timpul"

acum 308 zile

Adevărata fericire nu va fi găsită niciodată în exteriorul Sinelui. Cei care o caută acolo vânează curcubeul dintre nori!

Ana: "nu le Întoarceți spatele, nu faceți greșeala pe care am făcut-o eu!"

acum 308 zile

Nu le intoarceți spatele, nu faceți greșeala pe care am făcut-o eu!

Fericirea vine şi pleacă

acum 320 zile

Fericirea vine și pleacă. Fericirea are un ciclu precum anotimpurile.

Ioana Chicet-Macoveicuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite bloguri despre creşterea copiilor, şi-a lansat prima carte

acum 381 zile

Ioana Chicet-Macoveicuc, autoarea unuia dintre cele mai iubite bloguri despre creşterea copiilor - www.printesaurbana.ro - a fost invitată în platoul Observatorului Matinal de Weekend!

Învață despre RECUNOȘTINȚĂ! 7 motive pentru care life coach Florina Onețiu este recunoscătoare

acum 395 zile

De ce 7 motive? Pentru că există “șapte mări și șapte țări”, dar și șapte virtuți. Există cele țapte minuni ale lumii, iar curcubeul are șapte culori.

Site-urile și blogurile specializate în rețete culinare, afaceri de mii de euro lunar

acum 610 zile

Aşa de mare a ajuns pasiunea noastră pentru mâncare, că o devorăm şi pe cea virtuală. Site-urile, blogurile, care ne arată secretele bucătăriei, au crescut la noi mai ceva ca pâinea dospită. S-au transformat în afaceri care generează şi 20 de mii de euro lunar administratorilor.

1
2
3