Cautare: 542 rezultate dupa tagul "caini"

Imagini șocante! Câini ținuți în condiții greu de imaginat

acum 3 zile

Spunem că sunt cei mai buni prieteni ai omului. Dar oare şi omul este cel mai bun prieten al lor? Un răspuns nu tocmai fericit vine din Iaşi. Într-un padoc improvizat în curtea unui bărbat, mai mulţi câini au fost ţinuţi în condiţii revoltătoare.

Cine o așteaptă pe Andreea Ibacka când vine seara de la filmări! Nu, nu e soțul ei! Actrița a dat din casă un SECRET bine păzit!

acum 7 zile

Actrita va intrepreta rolul Paulei, o sotie muncitoare si ambitioasa, dar extrem de cicălitoare.

Scene de o cruzime greu de imaginat într-o pădure din apropiere de Ocnele Mari. Mai multi câini au fost găsiti atârnaţi morţi într-un copac

acum 28 zile

Grozăvia a fost descoperită de un localnic venit în zonă să se plimbe cu motocicleta. Animalele au fost ucise şi spânzurate într-o pădure de lângă localitatea Cădăneşti, între Ocnele Mari şi Râmnicu Vâlcea. Poliţiştii au fost sesizaţi şi au deschis o anchetă în acest caz....

Shar-peiul este o rasă de câini antică, creată în sudul Chinei

acum 68 zile

Se crede că rasa Shar-pei datează din jurul perioadei dinastiei Han. Aceste animale de companie sunt devotate stăpânului și familei acestuia, se înțelege bine cu copiii.

Smiley news: Mâncare pentru câinii maidanezi în schimburl PET-urilor

acum 78 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani un nou clip inedit.

Sfârşit înfiorător pentru o femeie de 52 de ani din Mizil

acum 85 zile

A murit sfâşiată de câinii comunitari din cartierul în care locuia. Moartea violentă i-a şocat pe vecini şi i-a îngrozit şi pe anchetatori. Victima a fost găsită dezbrăcată şi sfârtecată de animale. A zăcut o noapte în drum, până a fost descoperită, în zorii zilei....

Din bucata lui de pâine hrăneşte 40 de căţei

acum 92 zile

Din bucata lui de pâine hrăneşte 40 de căţei

Un pensionar din judeţul Gorj creşte zeci de câini şi pisici în propria gospodărie

acum 93 zile

A ieşit la pensie şi a realizat că îi plac mai mult animalele decât membri familiei sale! Aşa că s-a retras într-o comună din judeţul Gorj şi şi-a dedicat zilele îngrijirii câinilor şi pisicilor.

Mare atenţie însă, dacă vreţi să mergeţi la mare cu câinele de exemplu

acum 95 zile

Autorităţile de acolo nu mai vor să vadă urmă de animal de companie pe plajă. deşi tolerează fără probeme câinii fără stăpân. Evident, asta i-a nemulţumit pe iubitorii de necuvântătoare, care consideră că este o măsură abuzivă. Oamenii spun că nu-şi consideră câinii...

Imagini greu de privit pe un câmp, în Dej, în spatele unei benzinării

acum 103 zile

Câţiva martori au filmat un bărbat cum azvârle doi căţei câţiva metri în aer, într-o baltă. Luat la întrebări de reprezentanţii unei asociaţii pentru protecţia animalelor, proprietarul câinilor a spus că a vrut doar să-i. răcorească, pentru că afară era cald. Vă avertizăm...

Smiley News: Cum reacţionează doi câini când un magician le face jucăria preferată să dispară

acum 103 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un clip de pe net cu reacţia unor câini când un magician le face jucăria preferată să dispară.

Spectacol canin la înălțime! Număr de dresaj de senzație la "Prietenii de la 11"

acum 114 zile

Spectacol canin la înălțime! Număr de dresaj de senzație la "Prietenii de la 11"

Caz şocant într-o comuna din judeţul Sibiu. Un copil de 11 ani a fost atacat de o haită de 7 câini

acum 114 zile

Băiatul se întorcea spre casă, cu bicicleta, când animalele s-au năpustit asupra lui. Mama a fost cea care l-a salvat. Femeia a sărit pe fereastra casei ca să ajungă la el.

Cât de potrivite sunt animalele de casă în preajma unui copil?

acum 130 zile

Ce trebuie să ştim atunci când ne creştem copiii alături de animalele de casă ?

Clipe de răsfăţ pentru câinii din Mexic

acum 131 zile

Un afacerist din capitala ţării a venit cu o idee nemaiîntâlnită- să deschidă o gelaterie pentru câini. Acum, patrupezii se bucură când stăpânii îi iau la cumpărături. Ştiu că, la final, primesc o recompensă pe cinste.

O femeie dintr-o comună din Gorj a ajuns la spital după ce a fost muşcată de câinii vecinilor

acum 136 zile

Când a ieşit din curte, femeia a fost pusă la pământ de cei doi Rottweileri. Animalele scăpaseră din cuşcă. Victima a fost ajutată de trecătorii care au chemat şi o ambulanţă. Vă avertizez, urmează informaţii care vă pot afecta emoţional.

"Ciobănesc australian", cea mai inteligentă rasă de câini

acum 138 zile

Cezar Urziceanu, președintele clubului național de câini ciobănești românești, susține că rasa "Ciobănesc australian" este cea mai inteligentă.

Copil de patru ani, sfâșiat de patru câini! Rănile sunt atât de grave încât până şi medicii au rămas uluiţi

acum 140 zile

Caz şocant în judeţul Cluj. Un copil se zbate între viaţă şi moarte după ce 4 câini l-au sfâşiat. Rănile sunt atât de grave încât până şi medicii au rămas uluiţi. A fost nevoie de o intervenţie chirurgicală care a durat mai bine de 6 ore.

1
2
3
4
5
»