Cautare: 478 rezultate dupa tagul "caini"

Doi copii sfâșiați de câini, în doar 72 de ore

acum 5 ore

Doi copii au căzut pradă animalelor în numai 72 de ore. Amândoi au ajuns la spital şi în ambele cazuri, au fost ţinte pentru maidanezii înfometaţi. La Iaşi şi la Techirghiol, a redevenit actuală o problemă nerezolvată de autorităţi de ceva timp: câinii fără stăpân.

Hingherii nu mai vânează câinii din Brăila

acum 4 zile

Câinii fără stăpân de pe străzile din Brăila nu vor mai fi strânşi şi duşi în adăpost. Este o decizie a Direcţiei Sanitar Veterinare după ce, în urma unui control, adăpostul Primăriei a fost găsit supraaglomerat, iar condiţiile în care erau ţinute patrupedele nu erau unele...

Concurs de frumusețe canină. Aproape 3 mii de câini vor defila la cel mai mare concurs de frumusețe canină

acum 6 zile

A început cel mai mare concurs de frumuseţe canină din New York! Oameni din toate colţurile lumii vor participa în acest an alături de patrupedele lor blănoase. Dar adevăraţii beneficiari vor fi chiar câinii, care vor avea parte de momente de răsfăţ maxim.

Dilema lui Liviu Vârciu: ea vrea și el nu. ”Ce să mă fac eu acum?”

acum 11 zile

Liviu Varciu are o mare dilema... nu stie ce ca faca.

Tavi Colen, rockerul rebel, s-a făcut veterinar

acum 14 zile

Tavi Colen și Emma Ștefan sunt nedespărțiți atât în viața reală, cât și pe plan profesional.

Câinii pot fi bona perfectă pentru copii!

acum 18 zile

Câinii sunt animalele care se atașează cel mai mult de oameni și în majoritatea cazurilor sunt capabili să își sacrifice viața pentru a-și apăra stăpânul!

Cei mai fericiți câini. O nouă competiție a avut loc în Harghita

acum 20 zile

Iubitorii de câini n-au cum să rateze cursele cu atelaje din Harghita! Acolo, în pădurile cu strat gros de zăpadă, câinii sunt cei mai fericiţi. Şi stăpânii lor, la fel! Foarte mulţi vin de peste tot în ţară în Harghita, acolo unde sunt competiţiile cu atelaje. Şi până şi...

Când vine vorba despre temperaturi scăzute, şi câinii de casă trebuie să fie îngrijiţi în mod special

acum 21 zile

Nu sunt la fel de căliţi precum cei obligaţi să trăiască pe străzi, motiv pentru care au nevoie de un tratament special. Mai ales când vine vorba despre câinii de mici dimensiuni. Veterinarii spun că aceştia trebuie obligatoriu îmbrăcaţi, dar nu oricum.

Câinii și MUZICA! Ce preferințe muzicale are patrupedul tău. Specialiștii au dat VERDICTUL

acum 24 zile

Iata ce playlist poti sa-i pregatesti prietenului tau canin!

Din hotelul îngropat de avalanşă, în Italia, salvatorii au scos şi trei pui de câine

acum 27 zile

Din mijlocul dezastrului apar şi minuni. Trei pui de câine au fost scoşi în viaţă de sub muntele de zăpadă care a îngropat hotelul italian Rigopiano. În vârstă de o lună, drăgălaşele animale au oferit o rază de speranţă salvatorilor care sapă fără oprire de şase zile în...

Premieră în România! S-a desfăşurat cea dintâi competiţie de atelaje trase de câini

acum 28 zile

Premieră în România, mai precis în Pasul Tihuţa! Acolo s-a desfăşurat cea dintâi competiţie de atelaje trase de câini. Nu au fost foarte mulţi participanţi, însă spectatorii au fost cât se poate de fericiţi chiar şi aşa. Mai ales că unii dintre ei au avut ocazia să vadă...

Mai multe patrupede din Slovenia au răcit pentru că au mâncat zăpadă! Află din ce motiv!

acum 33 zile

Câinii şi pisicile dintr-o mică localitate slovenă sunt răciţi-cobză pentru că au mâncat zăpadă. Autorităţile locale au folosit pentru deszăpezire sare de la o fabrică de mezeluri, aflată în apropiere.

Cei mai premiaţi câini! Ei sunt campionii României!

acum 38 zile

Cei mai premiaţi câini! Campionii României au defilat ca la Hollywood în platoul de la Rai da buni!

Tudy, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a împărţit sarmale câinilor fără stăpân din adăpostul din Bragadiru

acum 38 zile

Cel mai monden consilier local din ţară a împărţit amestec de sarmale câinilor fără stăpân din adăpostul din Bragadiru. Tudor Ionescu, fostul iubit al Oanei Zăvoranu, a venit să verifice în ce condiţii stau patrupezii, după ninsorile din Bucureşti.

Un medic veterinar are dosar penal pentru că a vrut să salveze câţiva căţei de la moarte

acum 39 zile

Tânărul stabilise cu angajaţii unui adăpost de animale toate detaliile adopţiei, însă pentru că întârziase, i s-a închis uşa în nas. Supărat, medicul a luat căţeii de câteva zile din ger şi a plecat cu ei. Până să ajungă la cabinet, Poliţia intrase deja pe fir.

Cea mai spectaculoasă cursă cu sănii trase de câini

acum 39 zile

În Alpii francezi are loc, în aceste zile, cea mai spectaculoasă cursă cu sănii trase de câini. E a cincea zi a unui maraton de 11 zile, timp în care echipele şi câinii parcurg 670 de km prin zăpadă. În concurs s-au înscris cei mai buni dresori din lume şi cei 500 de câini ai lor.

Unele adăposturi publice nu oferă hrană animalelor și le lasă în frig

acum 40 zile

În faţa gerului şi a ninsorilor, câinii din adăposturile ridicate în ţară sunt victime sigure! Sunt ţinuţi fără hrană sau apă şi nu au cum să se încălzească. Iar în cazurile disperate, ajung să se mănânce între ei. Reporterii Observator au mers cu camera ascunsă într-un...

Scandal la adăpostul de câini din Focșani

acum 41 zile

A fost scandal la poarta adăpostului de câini din Focşani care aparţine Primăriei. Iubitorii de animale au vrut să vadă în ce condiţii stau căţeii când afară este ger insuportabil. Dar. nu au fost lăsaţi să intre. Oamenii au îngheţat la gardul adăpostului şi au acuzat...

Un tânăr din Arad și-a filmat pitbull-ul în timp ce ataca alți trei câini

acum 42 zile

Fără niciun fel de remuşcări, un tânăr din Arad şi-a lăsat câinele de luptă să atace trei câini legaţi la o stână. Şi-a încurajat pitbull-ul să atace şi a filmat episodul sângeros. Apoi a postat imaginile pe Facebook.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani