Cautare: 821 rezultate dupa tagul "cancer"

Atenție! Puteți face cancer de la vopseaua de păr!

acum 5 zile

Vopseaua de păr este un produs chimic care are foarte multe consecințe negative asupra corpului uman. Substanțele componente pot declanșa cancer.

Dana Deac a fost închisă într-un buncăr timp de zece zile pentru a scăpa de cancer

acum 6 zile

Dana Deac este o luptătoare. Jurnalista a fost închisă într-un buncăr timp de zece zile pentru a scăpa de cancer.

Dana Deac, închisă 10 zile într-un buncăr pentru a lupta cu boala cumplită: ”Am trecut cu bine aici, în buncăr”

acum 7 zile

A învins cancerul de patru ori, iar acum luptă pentru a cincea oară cu boala cumplită! Dar, încă o dată, demonstrează că e o învingătoare! Dana Deac a stat închisă timp de zece zile într-un buncăr pentru a scăpa de boală.

Mama lui Dorian: "Mă duc la psiholog, în fiecare lună"

acum 7 zile

"Luaţi-l acasă, că noi nu avem ce să îi mai facem!" Asta i-ar fi spus medicii bunicii Dorina despre nepotul pe care ea îl crește ca pe propriul fiu. La doar 18 ani, Dorian îşi numără zilele pe care le va mai petrece pe. pământ. Și tot el imploră ca cineva să-l ajute să....

Drama lui Dorian, băiatul care numără zilele pe care le mai are de trăit, te va devasta! Bunica: "Mi-au spus că mai are două luni de trăit"

acum 8 zile

"Luaţi-l acasă, că noi nu avem ce să îi mai facem!" Asta i-ar fi spus medicii bunicii Dorina despre nepotul pe care ea îl crește ca pe propriul fiu. La doar 18 ani, Dorian îşi numără zilele pe care le va mai petrece pe. pământ. Și tot el imploră ca cineva să-l ajute să....

Cancerul din zona gâtului şi a capului, greu de tratat în România

acum 8 zile

Cancerul din zona gâtului şi a capului îi omoară pe români de două ori mai mult decât pe ceilalţi europeni. Motivul? Pacienţii din ţara noastră ajung prea târziu la spital. Atunci când boala a făcut deja ravagii. Din lipsa informării sau din teama faţă de medici, mulţi ajung...

Situaţie disperată pentru bolnavii de cancer din Călăraşi. Sute de oameni îşi caută tratament la un singur medic

acum 9 zile

Într-o ţară în care medicii continuă să plece pe capete să lucreze în străinătate, pacienţii îşi strigă durerea cu plângând, pentru că nu mai are cine să-i trateze. În judeţul Călăraşi, de exemplu, din cei doi medici oncologi, unul a plecat acum la Bucureşti, iar celălalt...

Gabi Luncă, eroină în propria poveste. A învins cancerul, iar iubirea pentru Dumnezeu a salvat-o din cele mai negre momente

acum 10 zile

Durerea şi suferinţa au îngenuncheat-o de-a lungul vieţii, însă rugăciunea şi speranţa au ajutat-o să îşi păstreze capul sus. Secretul rugăciunii făcătoare de minuni, dar şi cum să obţii ajutorul divin ne spune chiar ea, în videoul de mai sus.

Eroina zilei. Împreună, împotriva cancerului

acum 11 zile

Nimeni nu înţelege mai bine suferinţa unui bolnav de cancer decât cineva care a trecut prin aceeaşi dramă. Maria Culescu a reuşit să învingă cumplita boală şi, din 2009, îi ajută şi pe alţii să se facă bine.

Mirela Vaida către Maricica, mama fetiței bolnave de cancer: "Doamnă, vreți să vă îngropați copilul?"

acum 11 zile

Vești incredibile pentru părinții care refuză operația fiicei grav bolnave! Dis de dimineață, Bianca, fetița de 8 ani care suferă de cancer în fază avansată a fost consultată de un doctor specialist de la Spitalul Marie Curie din Capitală.

Bianca, copila bolnavă de cancer, lăsată să moară! Mara Bănică și Mirela Vaida împotriva deciziei părinților copilei: "Dați-mi mie dreptul de semnătură și ne ocupăm noi"

acum 11 zile

Mara Bănică și Mirela Vaida, revoltate împotriva deciziei luate de părinții Biancăi de a o lăsa să moară. Din păcate, mama copilei nu este de acord să fetița ei să fie operată.

Crimă sau inconștiență? Bianca, fetița de opt ani care suferă de cancer, lăsată să moară de către părinți

acum 11 zile

Vești incredibile pentru părinții care refuză operația fiicei grav bolnave! Dis de dimineață, Bianca, fetița de 8 ani care suferă de cancer în fază avansată a fost consultată de un doctor specialist de la Spitalul Marie Curie din Capitală. Medicul a spus că cea mică trebuie...

După șase ani de tratamente, părinții Biancăi Petronela, copila bolnavă de cancer, refuză operația: "Mi-au zis că trebuie să-i amputeze fiicei picioarele"

acum 12 zile

După 6 ani de tratamente, mama Maria, dar și tata Petru spun că nu vor să audă de nicio operație! Iar motivul pentru care aceștia nu sunt de acord ca fiica lor să fie urcată pe masa de operație e scandalos.

Bianca-Petronela, copila de opt ani bolnavă de cancer: "Îmi doresc să fiu sănătoasă"

acum 12 zile

Un suflet curat, pur și inocent. Pe nume. Bianca-Petronela. Are 8 ani și la o vârstă atât de fragedă, fetiță trebuie să lupte cu o boală grea, cancerul. Cea mică a fost supusă în ultimii ani mai multor tratamente, povestește mama, dar acum părinții se opun vehement în fața...

O copilă de opt ani are cancer în fază avansată! Părinții se opun operației

acum 12 zile

La numai 8 ani, are cancer în fază avansată, iar părinții refuză vehement să o opereze pe cea mică! Motivul? Este unul de-a dreptul scandalos! Tatăl spune că el crede că medicii vor să-i opereze fiica pentru a-i vinde organele.

Program de screening pentru depistarea cancerului de sân

acum 14 zile

România va avea, pentru prima dată, un program de screening pentru depistarea cancerului de sân. Peste 30 de mii de femei ar urma să fie testate gratuit, în următorii cinci ani. Testările, care includ şi mamografii gratuite, vor avea o finanţare de 21 de milioane de euro, bani europeni.

O fetiţă bolnavă de cancer, în centrul unui scandal între părinţi şi autorităţile din Iaşi

acum 17 zile

O fetiţă bolnavă de cancer, în stadiu terminal, e centrul unui scandal între părinţi şi autorităţile din Iaşi. După ani de chin şi operaţii, părinţii nu mai au încredere în medici şi în sistemul de la noi.

Marius Gheorghe, tatăl îngerilor a căror mamă e bolnavă de cancer: "Mai bine rămân eu flămând, decât să-i vad pe ei că suferă"

acum 19 zile

"Mai bine rabd eu de foame, decât să las copiii nemâncaţi!" Sunt cuvintele unui tată, spuse printre lacrimi de durere! Un strigăt de ajutor care ilustrează o viaţă cumplit de grea.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV