Cautare: 607 rezultate dupa tagul "cancer"

Cât de mult se curăță trupul de boală în perioada postului: ”Postul este un medicament pentru suflet și trup”

acum 51 zile

Părintele Visarion a venit la Star Matinal și a vorbit despre cât de benefic este postul pentru curățarea trupului, dar și despre legătura dintre cancer și post.

Cand nu este bine să te expui la soare

acum 57 zile

Cand nu este bine să te expui la soare. Specialistul ne spune care sunt factorii de risc care duc la apariția cancerului la sân.

Cauza morții fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa a ieșit la iveală

acum 65 zile

O formă de cancer i-a pus capăt fostului comentator sportiv Marius Ancuța. Bărbatul a fost operat la Cluj, însă medicii nu au putut să facă nimic cu câteva clipe în plus.

Peruca Anicăi a ajuns subiect de glume între fete!

acum 73 zile

De când a apelat la emisiune să-și găsească jumătatea, Anica a folosit perucă zi de zi, a avut un cancer și este nevoită să apeleze la acest artificiu.

Muştarul poate să provoace apariţia cancerului?

acum 80 zile

Muştarul este unul dintre alimentele nelipsite de pe mesele noastre, mai ales în această perioadă când grătarul este la mare căutare. Gustosul muştar conţine un colorant foarte periculos care poate duce la apariţia cancerului!

Totul pentru dragoste! Raluca și soțul ei au format cuplul perfect, dar căsnicia lor s-a sfârșit urât

acum 96 zile

Raluca și-a cunoscut soțul în mediul online, Cei doi au format un cuplu, dar la puțin timp după nașterea primului copil, relațiile dintre cei doi s-au racit, iar la puțin timp după nașterea celui de-al doilea copil au divorțat.

Andreea Marin vorbește, în lacrimi, despre problemele de sănătate: „Vreau să îmi văd fiica mireasă”

acum 100 zile

Andreea Marin vorbește, în lacrimi, despre problemele de sănătate: „Vreau să îmi văd fiica mireasă”.

Andreea Marin vorbeşte despre cancer! Mărturii în lacrimi

acum 100 zile

Andreea Marin vorbeşte despre cancer! Avem cele mai şocante mărturii şi imagini cu vedeta! Sunt mărturii în lacrimi, despre lucruri pe care nu le-a mai spus niciodată, până acum!

Șansă la viitor. Andreea Marin, alături de femeile diagnosticate cu cancer: ”Ca femeie ai întrebări, frici, speranță, întrebări cu sau fără răspuns”

acum 101 zile

Andreea Marin este alături de femeile lovite de soartă. ”Ca femeie ai întrebări, frici, speranță, întrebări cu sau fără răspuns”, a spus vedeta.

Cât de periculos este aerul condiționat: "Expunerea prelungită poate să provoace leucemie și crește riscul unor forme de cancer"

acum 103 zile

Specialiștii spun că aerul condiționat este o bombă cu microbi. Toți cei care dețin un astfel de aparat trebuie să știe ce boli grave le poate provoca.

Sarea, inamicul principal al sănătății

acum 104 zile

Aflați pericolele care se ascund în sare. Specialiștii spun că favorizează apariția cancerului.

Happy Run - Race for the Cure România este o sărbătoare a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului

acum 107 zile

Happy Run - Race for the Cure România este o sărbătoare a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului.

Tu cât de des consumi conserve? Consumul de conserve favorizează apariția cancerului!

acum 110 zile

Tu cât de des consumi conserve? Obişnuieşti să le dai şi copiilor să consume alimente la conservă? Mare atenţie, medicii trag un semnal de alarmă! Mâncarea din conserve poate să îţi provoace probleme grave de sănătate.

Cancerul de piele, semne care trebuie să te trimită de urgență la medic

acum 115 zile

Specialistul vorbește despre cancerul de piele, cum apare și cum se poate trata acesta. Expertul susține că expunerea prelungită la soare poate genera probleme ale pielii.

Happy Run - Race for the Cure România, o sărbătoare a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului la sân

acum 116 zile

Race for the Cure este cea mai renumită cursă de informare și strângere de fonduri pentru cancerul de sân, din lume.

Tamara, poveste de viață cutremurătoare. La doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, doctorii i-au spus că are metastaze osoase, la plămâni și ficat

acum 123 zile

Tamara, poveste de viață cutremurătoare. La doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, doctorii i-au spus că are metastaze osoase, la plămâni și ficat.

Totul pentru dragoste! Viorel, alături de soție până la moarte. Acesta și-a ținut soția în brațe până în ultima clipă

acum 130 zile

Viorel și Mioara au fost nedespărțiți din ziua în care s-au cunoscut. Cei doi au avut 5 copii împreună, dar după moartea mamei, aceștia au suferit traume emoționale puternice.

Totul pentru dragoste! Viorel și Mioara, o poveste de dragoste ca în filme

acum 130 zile

Viorel și Mioara s-au cunoscut pe treptele liceului unde erau amandoi profesori. Cei doi au format un cuplu și au întemeiat o familie cu 5 copii. Mioara a fost diagnosticată cu cancer și a murit la puțin timp după, nu înainte de a lăsa o moștenire deosebită familiei sale.

Povestea incredibilă a Biancăi Sârbu! A fost diagnosticată de trei ori cu cancer

acum 131 zile

Povestea incredibilă a unei cunoscute prezentatoare tv. Bianca Sârbu a fost diagnosticată de trei ori cu cancer! Soţul i-a murit pe scenă, în timp ce ea cânta.

Viața incredibilă a prezentatoarei Bianca Sârbu. Soțul i-a murit pe scenă, lângă ea

acum 131 zile

Pentru unii, la 20 de ani, viaţa abia începe! Pentru ea, la 20 de ani, viaţa i-a dat cea mai mare lovitură. Dacă o vezi la televizor, te atrage din prima. Are ceva al ei, are un zâmbet frumos, are o voce caldă, are o privire blândă.

1
2
3
4
5
»