Cautare: 959 rezultate dupa tagul "cancer"

Totul pentru dragoste! Raluca și soțul ei au format cuplul perfect, dar căsnicia lor s-a sfârșit urât

acum 3 zile

Raluca și-a cunoscut soțul în mediul online, Cei doi au format un cuplu, dar la puțin timp după nașterea primului copil, relațiile dintre cei doi s-au racit, iar la puțin timp după nașterea celui de-al doilea copil au divorțat.

Vreau să ajut! La doar 14 ani, Alexandru se luptă pentru a doua oară cu cancerul

acum 6 zile

De nouă luni, românii generoși sunt îngerii păzitori ai unui băiat care uimește lumea medicală din Turcia. Alexandru se încăpățînează și luptă împotriva unui cancer agresiv, iar încăpățînarea dă rezultate. Cu o operație foarte complicată la coloana vertebrală, cu o...

Andreea Marin vorbește, în lacrimi, despre problemele de sănătate: „Vreau să îmi văd fiica mireasă”

acum 7 zile

Andreea Marin vorbește, în lacrimi, despre problemele de sănătate: „Vreau să îmi văd fiica mireasă”.

Andreea Marin vorbeşte despre cancer! Mărturii în lacrimi

acum 8 zile

Andreea Marin vorbeşte despre cancer! Avem cele mai şocante mărturii şi imagini cu vedeta! Sunt mărturii în lacrimi, despre lucruri pe care nu le-a mai spus niciodată, până acum!

Șansă la viitor. Andreea Marin, alături de femeile diagnosticate cu cancer: ”Ca femeie ai întrebări, frici, speranță, întrebări cu sau fără răspuns”

acum 8 zile

Andreea Marin este alături de femeile lovite de soartă. ”Ca femeie ai întrebări, frici, speranță, întrebări cu sau fără răspuns”, a spus vedeta.

Cât de periculos este aerul condiționat: "Expunerea prelungită poate să provoace leucemie și crește riscul unor forme de cancer"

acum 10 zile

Specialiștii spun că aerul condiționat este o bombă cu microbi. Toți cei care dețin un astfel de aparat trebuie să știe ce boli grave le poate provoca.

Sarea, inamicul principal al sănătății

acum 11 zile

Aflați pericolele care se ascund în sare. Specialiștii spun că favorizează apariția cancerului.

Happy Run - Race for the Cure România este o sărbătoare a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului

acum 14 zile

Happy Run - Race for the Cure România este o sărbătoare a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului.

Tu cât de des consumi conserve? Consumul de conserve favorizează apariția cancerului!

acum 17 zile

Tu cât de des consumi conserve? Obişnuieşti să le dai şi copiilor să consume alimente la conservă? Mare atenţie, medicii trag un semnal de alarmă! Mâncarea din conserve poate să îţi provoace probleme grave de sănătate.

Progres major în tratarea cancerului. Milioane de bolnavi pot scăpa de coşmarul chimioterapiei în viitorul apropiat

acum 18 zile

Progres major în tratarea cancerului. Un test genetic descoperit de cercetătorii americani va permite ca milioane de bolnavi de cancer de sân sau de plămân să scape de coşmarul chimioterapiei în viitorul apropiat. Practic, analiza îi ajută pe medici să evalueze riscul de reapariţie al...

Happy Run, maraton pentru viață. Evenimentul va avea loc pe 9 iunie în parcul Herăstrău

acum 22 zile

Mai sunt 10 zile până când Maratonul "Happy Run" ia startul în parcul Herăstrău, din capitală. Este vorba de a patra ediţie a unui eveniment sportiv care îşi propune să ajute femeile ce luptă împotriva cancerului la sân şi care a adunat deja mai multe persoane publice pe lista...

Cancerul de piele, semne care trebuie să te trimită de urgență la medic

acum 22 zile

Specialistul vorbește despre cancerul de piele, cum apare și cum se poate trata acesta. Expertul susține că expunerea prelungită la soare poate genera probleme ale pielii.

Happy Run - Race for the Cure România, o sărbătoare a învingătoarelor în lupta împotriva cancerului la sân

acum 23 zile

Race for the Cure este cea mai renumită cursă de informare și strângere de fonduri pentru cancerul de sân, din lume.

Tamara, poveste de viață cutremurătoare. La doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, doctorii i-au spus că are metastaze osoase, la plămâni și ficat

acum 30 zile

Tamara, poveste de viață cutremurătoare. La doi ani după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, doctorii i-au spus că are metastaze osoase, la plămâni și ficat.

România, pe primul loc în UE la mortalitate din cauza cancerului de col uterin

acum 37 zile

Peste patru mii de femei sunt diagnosticate anual şi alte două mii mor din cauza cancerului de col uterin. Cifrele plasează România pe primul loc în Europa, după ce campaniile şi programele de testare iniţiate de autorităţi au eşuat.

Totul pentru dragoste! Viorel, alături de soție până la moarte. Acesta și-a ținut soția în brațe până în ultima clipă

acum 37 zile

Viorel și Mioara au fost nedespărțiți din ziua în care s-au cunoscut. Cei doi au avut 5 copii împreună, dar după moartea mamei, aceștia au suferit traume emoționale puternice.

Totul pentru dragoste! Viorel și Mioara, o poveste de dragoste ca în filme

acum 37 zile

Viorel și Mioara s-au cunoscut pe treptele liceului unde erau amandoi profesori. Cei doi au format un cuplu și au întemeiat o familie cu 5 copii. Mioara a fost diagnosticată cu cancer și a murit la puțin timp după, nu înainte de a lăsa o moștenire deosebită familiei sale.

Povestea incredibilă a Biancăi Sârbu! A fost diagnosticată de trei ori cu cancer

acum 38 zile

Povestea incredibilă a unei cunoscute prezentatoare tv. Bianca Sârbu a fost diagnosticată de trei ori cu cancer! Soţul i-a murit pe scenă, în timp ce ea cânta.

Viața incredibilă a prezentatoarei Bianca Sârbu. Soțul i-a murit pe scenă, lângă ea

acum 38 zile

Pentru unii, la 20 de ani, viaţa abia începe! Pentru ea, la 20 de ani, viaţa i-a dat cea mai mare lovitură. Dacă o vezi la televizor, te atrage din prima. Are ceva al ei, are un zâmbet frumos, are o voce caldă, are o privire blândă.

La 16 ani, a învins de trei ori cancerul, iar acum se pregăteşte pentru o nouă luptă!

acum 43 zile

Este povestea unui elev genial din Maramureş, care a impresionat pe toată lumea cu voinţa lui de a trăi. De la 3 ani, când a fost diagnosticat prima dată, viaţa lui a fost marcată de greutăţi pe care - poate - un adult nu le-ar putea duce.

1
2
3
4
5
»