Cautare: 620 rezultate dupa tagul "cancer"

Niculina, mamă a 5 fetiţe, luptă din greu cu o boală cumplită: "Șansele ei sunt foarte mici"

acum 23 zile

Niculina, mamă a 5 fetiţe, luptă din greu cu o boală cumplită. Pentru mama Niculina, viața înseamnă doar durere, suferință! Sora femeii care are 5 fetiţe de crescut a povestit, cu lacrimi în ochi, cât chin este condamnată Niculina să îndure, de când boala a început să-i macine...

Ghiţă Danciu, celebru artist de folk, riscă să nu mai poată cânta din cauza cancerului

acum 31 zile

Un cântăreţ celebru de folk din România riscă să nu mai poată cânta din cauza cancerului. Ghiţă Danciu, fondatorul trupei "Orizont 77" trece prin clipe grele. Cântăreţul a cerut cu disperare ajutorul prietenilor de pe reţelele de socializare pentru a strânge suma de 30.000 de euro.

Gheorghe Turda, despre lupta cumplită cu cancerul: ”Am mers la control o dată la patru, cinci zile”

acum 32 zile

Gheorghe Turda vorbeşte despre lupta cumplită cu cancerul! Marele artist a fost diagnosticat a doua oară cu maladia nemiloasă! Avem informaţii de ultimă oră despre starea cântăreţului!

O mamă luptă cu cancerul pentru copilaşii ei! "Trebuie să inving!"

acum 44 zile

Viaţa i s-a schimbat radical de jumătate de an, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, la doar 29 de ani! Este drama prin care trece o tânără mamã, care e hotărâtă să înfrunte boala, pentru cã nu vrea să îi lase orfani pe cei doi copilaşi ai săi.

Frăţiorii cu părul de aur se roagă pentru mama grav bolnavă! "Am fost diagnosticată cu cancer, gradul 3"

acum 44 zile

Viaţa i s-a schimbat radical de jumătate de an, după ce a fost diagnosticată cu cancer la sân, la doar 29 de ani! Este drama prin care trece o tânără mamã, care e hotărâtă să înfrunte boala, pentru cã nu vrea să îi lase orfani pe cei doi copilaşi ai săi.

Povestea emoţionantă a regizoarei Chris Simion: "Îmi numesc boală un dar"

acum 53 zile

Chris Simion - exemplul puterii nemărginite. Un artist care dincolo de scena teatrului se luptă cu moartea, zi de zi, în spatele cortinei. Povestea emoţionantă a femeii care a lucrat cu cele mai importante nume ale teatrului românesc, la Agenţia VIP!

Maria Simion, coșmar dus la extrem. A fost diagnosticată cu cancer şi nu ştia ce să mai facă

acum 57 zile

Prezentatoare tv, coşmar dus la extrem! I s-au spart silicoanele şi a ajuns de urgenţă la medic. Maria Simion a fost diagnosticată cu cancer şi nu ştia ce să mai facă. Ajutorul ei a fost Andreea Berecleanu care a susţinut-o şi a îndrumat-o către soţul ei, medicul Constantin Stan,...

Protejata lui Gabi Luncă trece prin clipe cumplite din cauza cancerului! Şi-a pregătit familia pentru ce e mai rău

acum 57 zile

Protejata lui Gabi Luncă, clipe cumplite din cauza cancerului! Şi-a pregătit familia pentru ce e mai rău! A primit cel mai crunt diagnostic şi şi-a planificat până în ultimul detaliu. înmormântarea. Mărturiile sfâşietoare ale artistei.

Probleme mari de sănătate pentru o celebră prezentatoare TV! I s-au spart silicoanele

acum 58 zile

Invitată la "Xtra Night Show", Maria Simion, celebră prezentatoare TV, a povestit, în direct, cum i s-au spart silicoanele.

Chris Simion-Mercurian, totul despre lupta cu cancerul la sân, dar și despre cartea lansată recent: „Nu am fost blocată. Am făcut spectacole cu drena după mine”

acum 59 zile

Chris Simion-Mercurian a vorbit despre lupta sa cu o boală cumplită: cancer la sân. Regizoarea a povestit și despre cartea lansată recent „Care dintre noi”.

Cea mai sexy DJ-iţă de la noi, suspectă de cancer!

acum 71 zile

Medicii i-au descoperit o bacterie la stomac care le-a adus sfârşitul multor vedete de la noi! Cum se simte DJ Harra şi ce diagnostic i-au pus doctorii

Fumul creşte riscul de cancer de piele?

acum 80 zile

Ştiai cât poate să fie de nociv fumul pentru tenul tău? Fie că vorbim de fumul de ţigară sau fumul de grătar, acesta poate să producă urmări grave. Specialistul ne spune, în direct, cât de toxic este, dar şi ce boli grave ne poate produce.

Cât de mult se curăță trupul de boală în perioada postului: ”Postul este un medicament pentru suflet și trup”

acum 133 zile

Părintele Visarion a venit la Star Matinal și a vorbit despre cât de benefic este postul pentru curățarea trupului, dar și despre legătura dintre cancer și post.

Cand nu este bine să te expui la soare

acum 139 zile

Cand nu este bine să te expui la soare. Specialistul ne spune care sunt factorii de risc care duc la apariția cancerului la sân.

Cauza morții fostul soţ al Ralucăi Moianu, Marius Ancuţa a ieșit la iveală

acum 147 zile

O formă de cancer i-a pus capăt fostului comentator sportiv Marius Ancuța. Bărbatul a fost operat la Cluj, însă medicii nu au putut să facă nimic cu câteva clipe în plus.

Peruca Anicăi a ajuns subiect de glume între fete!

acum 156 zile

De când a apelat la emisiune să-și găsească jumătatea, Anica a folosit perucă zi de zi, a avut un cancer și este nevoită să apeleze la acest artificiu.

Muştarul poate să provoace apariţia cancerului?

acum 162 zile

Muştarul este unul dintre alimentele nelipsite de pe mesele noastre, mai ales în această perioadă când grătarul este la mare căutare. Gustosul muştar conţine un colorant foarte periculos care poate duce la apariţia cancerului!

Totul pentru dragoste! Raluca și soțul ei au format cuplul perfect, dar căsnicia lor s-a sfârșit urât

acum 178 zile

Raluca și-a cunoscut soțul în mediul online, Cei doi au format un cuplu, dar la puțin timp după nașterea primului copil, relațiile dintre cei doi s-au racit, iar la puțin timp după nașterea celui de-al doilea copil au divorțat.

Andreea Marin vorbește, în lacrimi, despre problemele de sănătate: „Vreau să îmi văd fiica mireasă”

acum 183 zile

Andreea Marin vorbește, în lacrimi, despre problemele de sănătate: „Vreau să îmi văd fiica mireasă”.

Andreea Marin vorbeşte despre cancer! Mărturii în lacrimi

acum 183 zile

Andreea Marin vorbeşte despre cancer! Avem cele mai şocante mărturii şi imagini cu vedeta! Sunt mărturii în lacrimi, despre lucruri pe care nu le-a mai spus niciodată, până acum!

1
2
3
4
5
»