Cautare: 1307 rezultate dupa tagul "capitala"

Imagini impresionante în capitala statului Peru

acum 17 ore

Peste 1,2 milioane de oameni au urmărit slujba susţinută de Papa Francisc acolo. În ultima escală a turneului său în America de Sud, suveranul Pontif a atras atenţia asupra problemelor cu care se confruntă oamenii săraci din întreaga lume. Totodată, Papa a vorbit şi despre corupţia...

Ninsoare și viscol în Capitală! Comisar șef Ovidiu Munteanu, brigada rutieră: "Nu au fost raportate evenimente deosebite. Se circulă în condiții de iarnă"

acum 22 ore

Ninsoare și viscol în Capitală! Meteorologii și poliția rutieră îndeamnă la multă prudență din partea șoferilor și pietonilor.

Protest de amploare în Bucureşti! Oamenii au rupt cordoanele jandarmilor şi au ocupat întreg bulevardul

acum 2 zile

Un protest de amploare - faţă de modificarea legilor justiţiei şi a Codurilor penale - are loc în acest momente, în Bucureşti! Sunt peste 1500 de oameni, veniţi din mai multe colţuri ale ţării, în Piaţa Universităţii.

Accident grav în Piaţa Unirii din Capitală! O ambulanţă a fost lovită în plin de un bolid

acum 2 zile

Accident grav în Piaţa Unirii din Capitală. O ambulanţă, care se îndrepta la un caz şi avea semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, a fost lovită în plin de un bolid.

Capitala riscă să fie sancţionată de UE din cauza poluării

acum 2 zile

Bucureştiul riscă să fie sancţionat de Uniunea Europeană din cauza poluării. Şi nu este singura capitală vizată de pe continent.

Zeci de copii, terorizați de haita de câini de la o școală de lângă Capitală

acum 3 zile

Zeci de copii sunt terorizaţi la şcoală de o haită de câini agresivi, la doi paşi de Capitală! Animalele îi atacă în fiecare zi, fără ca nimeni să ia măsuri. Nici primarul, nici conducerea şcolii nu au o soluţie, deşi părinţii au făcut nenumărate sesizări.

Un român de 26 de ani a fost înjunghiat mortal de un italian, într-un bloc din centrul Capitalei

acum 3 zile

Un tânăr de 26 de ani ar fi fost înjunghiat mortal de un italian, într-un bloc din centrul Capitalei! Totul s-a întâmplat azi-noapte, după ce bărbatul - însoţit de o damă de companie - s-au întâlnit cu presupusul criminal. Italianul este audiat deja de poliţişti. Iar în urmă cu...

Zeci de instalaţii realizate de artişti de pe tot mapamondul au fost amplasate în diferite zone din centrul capitalei britanice

acum 3 zile

Creaţiile a fost inspirate de natură sau de problemele actuale cu care se confruntă lumea.

Un hoț lăsat liber îşi terorizează victima. A intrat din nou peste ea, chiar în miezul zilei, în centrul Capitalei

acum 4 zile

Tânăra şi colegile ei de birou au asistat la scene şocante. L-au văzut chiar cum se droghează în faţa lor. S-au temut de ce e mai rău. Iar când au cerut explicaţii, anchetatorii nu au fost prea darnici.

Fiica lui Gigi Becali face aroganțe pe străzile Capitalei

acum 5 zile

Când eşti fata lui Gigi Becali îţi cam permiţi să faci aroganţe! Avem imagini de senzaţie cu Alexandra, fiica mijlocie a afaceristului. Paparazzii spynews.ro au fost pe fază şi au surprins tot.

Zăpada a creat haos pe şoselele din Capitală

acum 6 zile

Maşinile au derapat din cauza asfaltului necurăţat. S-au produs mai multe caramboluri şi o mulţime de pietoni au ajuns la spital cu fracturi. Aşa că. firmele de salubrizare au primit amenzi de la Primărie. Azi-noapte, în schimb, drumarii s-au mobilizat şi au intervenit cu material...

Peste un milion de maşini înmatriculate în Capitală şi doar 200 de mii de locuri pentru ele

acum 7 zile

Închirierea unui loc de parcare în Bucureşti pare aproape imposibilă. Sunt peste un milion de maşini înmatriculate în Capitală şi doar 200 de mii de locuri pentru ele. Iar şoferii fac coadă la Administraţiile Domeniului Public de sector ca să plătească taxa pentru locul pe care...

Un leu pentru Ateneu, doi euro pentru Catedrală! Fiecare român ar putea dona bani pentru terminarea lăcaşului de cult din centrul Capitalei

acum 7 zile

Donaţi 2 euro pentru Catedrala Mânturii Neamului. Este ideea lui Robert Cazanciuc, membru al comisiei parlamentare pentru Centenar. Motivele sunt simple, spune senatorul. Este, întâi de toate, o datorie istorică, dar şi singurul proiect realizabil, în anul Centenarului.

Câteva ore de ninsoare au paralizat Capitala! În prima zi de şcoală, a fost haos pe şosele, iar zeci de oameni au ajuns la spitale cu fracturi

acum 7 zile

Prima ninsoare serioasă din această iarnă a îngenuncheat Bucureştiul. Şoferii au pierdut ore în şir în trafic! Un drum de jumătate de oră a fost parcurs astăzi în trei. Deşi n-au căzut cantităţi însemnate de zăpadă, şoselele au fost acoperite de gheaţă

Doar câţiva fulgi de nea şi Capitala a fost în haos

acum 7 zile

Pe şosele, s-a circulat bară la bară încă de dimineaţă. Asta atunci când s-a înaintat cât de cât. Nici pe trotuare nu a fost mai bine. Din cauza frigului, sub stratul de zăpadă, a fost gheaţă. Mulţi dintre bucureşteni nu au mai aşteptat autorităţile să-şi facă treaba, ci,...

Informație de ultimă oră! Cum se circulă în Capitală

acum 7 zile

Zăpada a dat bătăi de cap încă de la primele ore ale dimineții, tuturor șoferilor. Poliția rutieră are, însă, câteva sfaturi pentru conducătorii auto.

Film de groază turnat într-un spital din Capitală

acum 10 zile

Un spital din Capitală a devenit decorul unui film de groază. La propriu. Câteva scene din Ghost Rider 2 s-au filmat în una din secţiile Spitalul CF 2 din Bucureşti, dezvăluie câţiva medici sub protecţia anonimatului.

Un procuror DNA a provocat un accident rutier în Capitală

acum 10 zile

Era băut. Parchetul General a deschis dosar penal, iar conducerea DNA a cerut Consiliului Superior al Magistraturii revocarea din funcţie a lui Eugen Stoina. Magistratul este cel care a clasat în anul 2010 unul dintre dosarele TelDrum.

Evenimente de weekend în capitală

acum 10 zile

A sosit cea mai frumoasă parte a săptămânii. Nu ştiţi unde să mergeţi în acest weekend? Nu e nicio problemă. Avem noi grijă să vă oferim câteva variante pentru toate gusturile. Spectacole, concerte, dar şi ateliere delicioase de ciocolată! Ce alegeţi?

Accident teribil pe o şosea din sectorul 2 al Capitalei

acum 10 zile

O persoană a murit pe loc, iar alta a ajuns cu răni grave la spital, după ce autoturismul în care se aflau a lovit o dubă parcată, apoi s-a oprit într-un gard. Medicii n-au mai putut face nimic pentru pasagerul din dreapta.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV