Cautare: 373 rezultate dupa tagul "capitala"

Ioana Popescu, greva foamei, în mijlocul Capitalei! Vedeta a rămas fără căldură și hrană timp de o lună

acum 3 zile

Ioana Popescu, greva foamei, în mijlocul Capitalei. Aflați motivul incredibil pentru care se gândește la suicid. Vedeta a ajuns la capătul puterilor după ce a rămas fără căldură și hrană timp de o lună.

Majorat de fițe în rândul lăutarilor! Fiul unor artiști din România, petrecere de lux, unde lumea bună a Capitalei s-a adunat

acum 5 zile

Majorat de fiţe în rândul lăutarilor. Fiul unuia dintre cei mai talentaţi artişti de la noi, petrecere cu ştaif, unde toată lumea bună a Capitalei s-a adunat. Invitaţi de renume, meniu de cinci stele şi lux cât cuprinde la party.

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite! I s-a făcut rău în club!

acum 9 zile

Daniela Crudu a trecut prin momente cumplite! Vedeta a petrecut într-un club din Capitală, iar acolo i s-ar fi făcut rău!

Mare petrecere de Halloween într-un club de fiţe din Capitală

acum 16 zile

A fost mare petrecere de Halloween într-un club de fiţe din Capitală! Sărbătoarea a pus la încercare imaginaţia multor vedete în ceea ce priveşte alegerea costumaţiilor!

Speak, ținută șoc la un eveniment monden din Capitală

acum 20 zile

Apariție senzațională a unei vedete la un eveniment monden din capitală! Speak a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Ținuta pe care a ales-o a atras toate privirile.

În nordul Capitalei s-a deschis un restaurant libanez cu arome orientale rafinate

acum 28 zile

În nordul Capitalei s-a deschis un restaurant libanez cu arome orientale rafinate. Acolo au fost prezente personalități precum Alessandra Stoicescu, Ciprian Marica, Irinel Columbeanu, Ciprian Marica și mulți alții.

Cel mai mare târg din România dedicat stilului de viaţă sănătos!

acum 31 zile

Vizitatorii sunt aşteptaţi cu produse bio şi sunt învăţaţi de specialişti să gătească sănătos.

Oana Lis, imobilizată la pat! Soția fostului primar al Capitalei nu mai poate merge, în urma unui incident

acum 32 zile

Oana Lis, soția fostului primar al Capitalei, nu mai poate merge, în urma unui incident. Viorel, soțul vedetei, este extrem de îngrijorat. Aflați ce s-a întâmplat cu frumoasa blondă.

Mariana Calfa, izolată în turnul castelului din inima Capitalei, își strigă durerea: "De 20 de ani mă mut dintr-o cameră în alta"

acum 32 zile

Mariana, pictorița de la castel, traumatizată în turn. Vedeta a fost nevoită, timp de 20 de ani, să se mute dintr-o cameră în alta. Aflați care este motivul în direct la Agenția VIP.

Evenimente în lumea mondenă a Capitalei! Serghei Mizil a vizitat Târgul de Vinuri din Snagov iar dansatorul Cornel Păsat şi-a creştinat fiul

acum 35 zile

Evenimente peste evenimente în lumea mondenă a Capitalei, care mai de care mai interesante! Celebrul Serghei Mizil n-a avut treabă acasă şi a vizitat Târgul de Vinuri din Snagov, iar nu mai puţin celebrul dansator şi coregraf Cornel Păsat şi-a creştinat fiul, pe Dryas Nicholas!

Zilele Bucureştiului 2018. Eveniment sărbătorit cu mare fast în Capitală

acum 50 zile

Pe 20 septembrie orașul București a sărbătorit 559 de ani. Ca în fiecare an acest eveniment s-a sărbătorit cu mare fast în Capitală.

Karmen Minune, ipostază indecentă într-un restaurant din Capitală

acum 53 zile

Karmen Minune e frumoasă, sexy. Este cântăreaţă şi mai nou şi singură, iar acum vrea să dea pe spate toţi bărbaţii!

Sfântul Dimitrie, protectorul Capitalei, este sărbătorit de creștinii ortodocși pe 27 octombrie

acum 54 zile

Sfânta cuvioasă Parascheva este prăznuită de Biserica Ortodoxă în fiecare an pe 14 octombrie, iar pe 27, creștinii îl sărbătoresc pe cuviosul Dimitrie, protectorul Capitalei.

Fântânile de la Piața Unirii, din Capitală, redeschise în această seară: ”Vor fi multe surprize. Sonorizarea este de top, va aduce emoție”

acum 54 zile

Fântânile de la Piața Unirii, din Capitală, care au fost reabilitate și modernizate, se vor redeschide printr-o reprezentație a Orchestrei Simfonice București.

Milionarul Dragoş Săvulescu, apariție de senzație în Capitală

acum 56 zile

Milionarul Dragoş Săvulescu a bifat o apariţie de senzaţie în Bucureşti! Păzit precum un preşedinte de stat, milionarul e cel mai tare bărbat.

Raluka a făcut senzație într-un restaurant din Capitală

acum 59 zile

Cu o siluetă de viespe şi o fustă extrem de scurtă, vedeta a atras toate privirle masculine asupra ei atunci când a intrat în local şi cei prezenţi şi-au clătit ochii pentru câteva momente cu frumuseţea şi formele ei bine lucrate. Cum s-a aşezat la masă, artista a părut foarte...

Ziua Pompierului, sărbătorită în Piața Constituției din Capitală: "Noi salvăm suflete, amintiri, speranțe"

acum 61 zile

De ziua Ziua Pompierului, toți cei care doresc să-i întâlnească pe salvatorii României, o pot face în Piața Constituției.

Peste 125 de mii de voluntari s-au înscris până acum la ”Let's do it Romania”, cea mai mare activitate de ecologizare

acum 62 zile

Voluntarii activității ”Let's do it Romania” vor curăța pe data de 15 Septembrie toate parcurile de lângă București. Reprezentantul acestui proiect a vorbit despre zonele din Capitală care sunt pline de deșeuri si pe care cei înscriși le vor curăța.

Botez în lumea bună a Capitalei. Băieţii lui Vasile Turcu, prima apariţie după ce au ieşit din doliu

acum 64 zile

A fost cel mai tare botez în lumea bună a Capitalei! Atmosfera a fost una incendiară, invitaţii s-au întrecut în dedicaţii până dimineaţa! Printre invitaţii de seama au fost şi băieţii lui Vasile Turcu. Este prima apariţie la o petrecere după ce au ieşit din doliu.

Cel mai mare târg imobiliar al anului, la Palatul Parlamentului: ”Zona de sud a Capitalei a fost declarată polul cel mai important al dezvoltării imobiliare”

acum 67 zile

La aceasta ediție a Salonului Imobiliar se vor stabili cele mai bune prețuri, cele mai consistente reduceri și cele mai multe lansări.

1
2
3
4
5
»