Cautare: 359 rezultate dupa tagul "capitala"

Milionarul Dragoş Săvulescu, apariție de senzație în Capitală

acum 1 zile

Milionarul Dragoş Săvulescu a bifat o apariţie de senzaţie în Bucureşti! Păzit precum un preşedinte de stat, milionarul e cel mai tare bărbat.

Raluka a făcut senzație într-un restaurant din Capitală

acum 4 zile

Cu o siluetă de viespe şi o fustă extrem de scurtă, vedeta a atras toate privirle masculine asupra ei atunci când a intrat în local şi cei prezenţi şi-au clătit ochii pentru câteva momente cu frumuseţea şi formele ei bine lucrate. Cum s-a aşezat la masă, artista a părut foarte...

Ziua Pompierului, sărbătorită în Piața Constituției din Capitală: "Noi salvăm suflete, amintiri, speranțe"

acum 6 zile

De ziua Ziua Pompierului, toți cei care doresc să-i întâlnească pe salvatorii României, o pot face în Piața Constituției.

Peste 125 de mii de voluntari s-au înscris până acum la ”Let's do it Romania”, cea mai mare activitate de ecologizare

acum 7 zile

Voluntarii activității ”Let's do it Romania” vor curăța pe data de 15 Septembrie toate parcurile de lângă București. Reprezentantul acestui proiect a vorbit despre zonele din Capitală care sunt pline de deșeuri si pe care cei înscriși le vor curăța.

Botez în lumea bună a Capitalei. Băieţii lui Vasile Turcu, prima apariţie după ce au ieşit din doliu

acum 9 zile

A fost cel mai tare botez în lumea bună a Capitalei! Atmosfera a fost una incendiară, invitaţii s-au întrecut în dedicaţii până dimineaţa! Printre invitaţii de seama au fost şi băieţii lui Vasile Turcu. Este prima apariţie la o petrecere după ce au ieşit din doliu.

Cel mai mare târg imobiliar al anului, la Palatul Parlamentului: ”Zona de sud a Capitalei a fost declarată polul cel mai important al dezvoltării imobiliare”

acum 12 zile

La aceasta ediție a Salonului Imobiliar se vor stabili cele mai bune prețuri, cele mai consistente reduceri și cele mai multe lansări.

Lavinia Pârva, apariţie şoc pe străzile din Capitală

acum 14 zile

Lavinia Pârva, apariţie şoc pe străzile din Capitală. Vedeta a fost suprinsă de paparazzii într-o ținută extrem de sexy.

Scandal în lumea bună a Capitalei! Un milionar foarte cunoscut agaţă fete pe internet!

acum 15 zile

Scandal în lumea bună a Capitalei! Un milionar foarte cunoscut agaţă fete pe internet! Când este refuzat, trece la jigniri şi umilinţe! Avem discuţii halucinante între celebrul afacerist şi o bombă sexy.

Cătălin Scărlătescu s-a dezlănțuit la un festival din Capitală

acum 18 zile

Cătălin Scărlătescu a făcut show de zile mari la un eveniment din Capitală! Acesta a atras privirile tuturor domnişoarelor şi s-a distrat ca atunci când era adolescent.

Un coffee-shop din Capitală dă cafea "pe caiet"

acum 41 zile

Un nou concept preluat din afară a prins aripi şi la noi în ţară! Undeva în centrul Capitelei un coffee-shop îţi dă cafeaua "pe caiet". Cum se poate aşa, vedeţi în materialul următor!

BIAS 2018. Peste 100 de aeronave au survolat cerul Capitalei, la Bucharest International Air Show

acum 49 zile

Peste 100 de aeronave au survolat cerul Capitalei, în cadrul show-ului aerian Bucharest International Air Show (BIAS), aflat la cea de-a zecea ediție.

Jaime Penedo, portarul echipei Dinamo, protagonistul unor momente uluitoare pe străzile Capitalei

acum 60 zile

Un fotbalist de la Campionatul Mondial a fost protagonistul unor momente uluitoare pe străzile Capitalei. Sportivul de la Dinamo a avut o zi cu mare ghinion.

Adevărata avere a lui Serghei Mizil! Faimosul boem al Capitalei îşi dăscăleşte nepotul care va duce mai departe istoria familiei

acum 61 zile

Dinastia Mizil! Faimosul boem al Capitalei îşi dăscăleşte nepotul care va duce mai departe istoria familiei! Şi are de ce să fie mândru! Nepotul său, Luca, este elev la liceul Nicolae Tonitza! Şi, cel mai important, este deja obişnuit cu metehnele bunicului!

Joshua Castellano, aroganțe pe străzile Capitalei

acum 94 zile

Joshua Castellano nu are nicio remuşcare! Afaceristul italian şi-a scos maşina de sute de mii de euro din parcare şi. ce a făcut este puţin cam ruşinos.

Răzvan Lucescu face furori pe străzile din Capitală cu ţinutele sale tinereşti

acum 106 zile

Ca la 20 de ani trăieşte şi Răzvan Lucescu. Chiar dacă este bunic, celebrul antrenor se menţine într-o formă de zile mari şi la 49 de ani se îmbracă precum un puştan. Chiar zilele trecute a fost surprins de papparazzii Spynews pe străzile din Capitală, în timp ce se întorcea de la...

Marian Aliuță face senzație pe străzile Capitalei

acum 110 zile

Cândva star pe terenul de fotbal, Marian Aliuţă a ajuns să facă senzaţie şi pe străzile din România. Recent, în Bucureşti, sub privirile paparazzilor Spynews.ro, fostul fotbalist şi-a făcut apariţia la volanul unei maşini de lux aurite.

"La pas pe Calea Victoriei" în acest weekend, în Capitală. Circulația auto va fi închisă

acum 110 zile

Miruna Dumitru a prezentat la Neatza programul și activitățile artistice care vor avea loc în timpul evenimentului "La pas pe Calea Victoriei".

Distracție și petreceri pentru burlaci în Centrul Vechi

acum 114 zile

Tinerii merg în centrul istoric al Capitalei pentru a se distra. Centrul Vechi are localuri pentru toți și pentru toate buzunarele.

Bucharest Food Truck Festival, cel mai mare eveniment fast food

acum 117 zile

Lucsandra Săndulescu participă la Food Truck Festival, cel mai mare festival de mâncare din București. Festivalul are loc în perioada 25-28 Mai 2018 la Romexpo.

1
2
3
4
5
»