Cautare: 85 rezultate dupa tagul "capricorn"

Horoscopul Zilei, 06 Septembrie 2018. Negocieri la locul de muncă pentru nativii zodiei Capricorn

acum 12 zile

Taur. Întâlniri și discuții, multe și cu folos, vă lărgiți cercul de cunoștințe, aflați lucruri importante pentru voi. Se poate să vă risipiți îndoiala față de un drum profesional pe care l-ați ales de curând: aveți un exemplu, o confirmare clară.

Horoscopul Zilei, 08 Iunie 2018. Capricorn: Prioritățile zilei sunt legate de casă

acum 102 zile

Berbec. Sunteți hotărâți și pregătiți să faceți schimbări majore în planurile și proiectele voastre, în modul de abordare a diverselor probleme. Și totuși, ar fi mai bine să faceți schimbările din aproape în aproape, să nu renunțați la lucruri valoroase, atitudini care v-au...

Horoscopul zilei 4 Mai. Probleme de sănătate pentru două zodii

acum 137 zile

Un fel de examen pentru Capricorni: emotii pentru o întâlnire importantă, negocieri de care depinde viitorul nativilor Capricorn.

Horoscopul zilei 12 Ianuarie 2018. O zi plină de surprize pentru toate zodiile! Capricorn: Perioadă norocosă pentru voi

acum 249 zile

Munca este muncă și distracția este distracție, iar Capricornii stiu să le facă pe amandouă la fel de bine. în cuplu, sentimente renăscute, poftă de viață. Capricornii fac planuri, calcule pentru concediul din vară ori pentru amenajari în casă.

Horoscopul zilei 1 Decembrie 2017. Surprize pentru toate zodiile. Capricorn: Veți fi un centru de interes

acum 291 zile

Capricornii sunt scoși din rutina si din oboseala ultimelor zile o invitatie, o întalnire cu prieteni si colegi. Află noutați și primesc poate propuneri interesante. Capricornii deoparte un cadou, o surpriza pentru cineva drag și acum pare că a sosit momentul potrivit sa îl ofere.

Horoscopul zilei. CAPRICORN: evită consultațiile și analizele medicale

acum 330 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi pentru zodia ta.

Horoscopul zilei, 18 octombrie 2017. Ce riscă să pățească trei zodii! Capricorn: Luaţi în calcul un joc in străinătate

acum 335 zile

O veste neașteptată îi poate face pe capricorni să iasă dintr-o stare de expectativă, aceştia vor lua măsuri, vor trece la acțiune. Conjunctură favorabilă pentru aceștia, ar putea fi beneficiarii unui loc liber, ar putea să fie cooptați într-o activitate din care să câștige pe...

Horoscopul Zilei, 13 Octombrie 2017. Capricorn: Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceti

acum 340 zile

Berbec. Se pare că azi va preocupă în mod special căminul şi diversele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţa. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus.

1
2
3
4
5