Cautare: 105 rezultate dupa tagul "capricorn"

Horoscopul Zilei, 08 Iunie 2018. Capricorn: Prioritățile zilei sunt legate de casă

acum 14 zile

Berbec. Sunteți hotărâți și pregătiți să faceți schimbări majore în planurile și proiectele voastre, în modul de abordare a diverselor probleme. Și totuși, ar fi mai bine să faceți schimbările din aproape în aproape, să nu renunțați la lucruri valoroase, atitudini care v-au...

Horoscopul zilei 4 Mai. Probleme de sănătate pentru două zodii

acum 49 zile

Un fel de examen pentru Capricorni: emotii pentru o întâlnire importantă, negocieri de care depinde viitorul nativilor Capricorn.

Horoscopul zilei 14/04/2018. Capricornii sunt predispuşi la cheltuieli

acum 69 zile

Berbecii au aşteptat cu nerăbdare această sâmbătă.aşa că ar fi bine să profite de fiecare moment aşa cum îşi doresc ei.E bine de ştiut că au şanse să primească surprize sau veşti bune.

Horoscopul zilei 12 Ianuarie 2018. O zi plină de surprize pentru toate zodiile! Capricorn: Perioadă norocosă pentru voi

acum 161 zile

Munca este muncă și distracția este distracție, iar Capricornii stiu să le facă pe amandouă la fel de bine. în cuplu, sentimente renăscute, poftă de viață. Capricornii fac planuri, calcule pentru concediul din vară ori pentru amenajari în casă.

Horoscopul zilei 21/12/2017. Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu

acum 183 zile

Capricornii vor avea o atmosferă mult mai caldă în relaţia de cuplu, Venus o să îi ajute să fie fericiţi. Vor scăpa de situaţiile neplăcute şi îşi vor canaliza toată atenţia pe familie, casă, mai ales acum, în perioada sărbătorilor.

Horoscopul zilei 1 Decembrie 2017. Surprize pentru toate zodiile. Capricorn: Veți fi un centru de interes

acum 203 zile

Capricornii sunt scoși din rutina si din oboseala ultimelor zile o invitatie, o întalnire cu prieteni si colegi. Află noutați și primesc poate propuneri interesante. Capricornii deoparte un cadou, o surpriza pentru cineva drag și acum pare că a sosit momentul potrivit sa îl ofere.

Horoscopul zilei. CAPRICORN: evită consultațiile și analizele medicale

acum 242 zile

Iata ce au pregatit astrele pentru astazi pentru zodia ta.

Horoscopul zilei, 18 octombrie 2017. Ce riscă să pățească trei zodii! Capricorn: Luaţi în calcul un joc in străinătate

acum 247 zile

O veste neașteptată îi poate face pe capricorni să iasă dintr-o stare de expectativă, aceştia vor lua măsuri, vor trece la acțiune. Conjunctură favorabilă pentru aceștia, ar putea fi beneficiarii unui loc liber, ar putea să fie cooptați într-o activitate din care să câștige pe...

Horoscopul Zilei, 13 Octombrie 2017. Capricorn: Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceti

acum 252 zile

Berbec. Se pare că azi va preocupă în mod special căminul şi diversele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţa. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus.

1
2
3
4
5
»