Cautare: 276 rezultate dupa tagul "corp"

Yoga, sportul bazat pe meditație! „Acest sport te scapă de depresie”

acum 16 ore

Yoga este o știință care se reflectă în toate activitățile vieții. Este o tradiţie spirituală extrem de complexă, care are o istorie de mai mult de cinci mii de ani. Când practicăm acest sport, corpul nostru se relaxează complet și ne putem acomoda mult mai ușor cu orice situație.

Corpul de Control al MAI anunţă că va face verificări la Academia de Poliţie

acum 5 zile

Scandalul de agresiuni sexuale din poliţia română ar putea lua amploare. După ce Ministrul a trimis Corpul de Control peste Poliţia Română să verifice cum au fost instrumentate dosarele agentului de la rutieră, aceeaşi structură anunţă că suspiciuni sunt şi la Academia de Poliţie.

Smiley News! Ieftin și fără rezultate. Cum să-ți speli tot corpul fără pic de apă!

acum 7 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News, la Neatza, un nou clip inedit.

A inceput marea pregătire pentru roși albaștrii. Dică își face costum

acum 8 zile

Tehnicianul FCSB a fost surprins în timp ce vizita un ateleir de croitorie. Acesta zâmbea și își etala corpul de invidiat în timp ce croitorul îi lua măsurile.

Roxana Vancea surprinde din nou. Vedeta face cele mai grele exerciții de întreținere

acum 58 zile

Roxana Vancea munceşte din greu în sala de sport. Vedeta ne învaţă câteva exerciţii pentru a avea picioare tonifiate, fără celulită, dar şi un posterior bombat.

Ce este termogeneza și cât de benefică este pentru corpul nostru

acum 63 zile

Cristian Mărgărit, medic nutriționist, spune ce este termogeneza. Terapia prin frig nu doar că îți crește metabolismul și termogeneza ci activează mai multe mecanisme de apărare.

Adrian Mutu, gest impresionant pentru micuțul Tiago

acum 76 zile

Adrian Mutu și-a realizat un nou tatuaj cu numele micuțului Tiago, dar și cu data de naștere. Fostul fotbalist are în jur de 30 de desene pe corp fiind un împătimit al tatuajelor.

Așa se menține în formă o bombă sexy! Raluca Ropotan trage din greu la sală

acum 78 zile

Raluca Ropotan muncește din greu pentru a își pastra formele. Vedeta merge la sală, unde se supune unui antrenament riguros.

O australiancă face ravagii pe internet. Pasiunea pentru fitness i-a adus milioane de fani

acum 80 zile

Își etalează formele în cele mai sexy costume de baie și se mândrește cu corpul ei peste tot. Face furori cu fiecare poză pe care o postează și primește mii de like-uri.

De care parte a corpului e mândră mami? Carla, fetița Paulei Chirilă: "Creierul"

acum 83 zile

Sinceritatea celor mici va demosntra că ei sunt vedetele şi îi va pune în dificultate pe Aurelian Temișan, Paula Chirilă şi Mihai Gruia, care vor trebui să ghicească ce răpunsuri au copii lor la întrebările lui Dan Bittman.

Ce îl obligă mami pe tati să facă în fiecare zi? Ana, fetița lui Mihai Gruia: "Să se spele pe corp"

acum 83 zile

Ana, fetița lui Mihai Gruia, își dă tatăl în vileag în emisiunea lui Dan Bitman, "Aici eu sunt vedeta".

Învață cum să alegi ținutele, în funcție de forma corpului: „Un focus extrem trebuie pus pe coafura”

acum 85 zile

Trebuie să scoatem în evidentă ceea ce avem mai bun, mai frumos, fie că e gâtul, fața, decolteul, picioarele. Fiecare dintre femei trebuie să știe și să învețe ce-i vine cel mai bine.

Este anchetă de amploare la o grădiniţă din Olt, după ce mai mulţi micuţi au ajuns acasă cu vănătăi şi chiar muşcături pe corp

acum 85 zile

Părinţii sunt revoltaţi şi o acuză pe educatoare că nu îi supraveghează, iar aceştia se bat între ei. Totul a ieşit la iveală după ce mama unui băieţel de 4 ani a făcut reclamaţie la inspectoratul şcolar judeţean.

Partea corpului preferată a lui Ionuț Iftimoaie: ”Cum ar fi să spun partea de jos a centurii?”

acum 97 zile

Care este partea preferată corpului pentru Ionuț Iftimoaie. Campionul K1, dezbate întrebarea, apoi vine și cu răspunsul .

Fitness la Neatza! Antrenamentele care se pot lucra cu greutatea corpului

acum 120 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna câteva dintre antrenamentele care se pot lucra cu greutatea corpului.

Fitness la Neatza! Antrenament full body cu ajutorul corpului

acum 204 zile

Instructorul Florin Neby, alături de dansatorii de la Neatza, a prezentat un set de exerciții pentru toate grupele principale de mușchi.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când dormi dezbrăcat

acum 205 zile

Când dormi gol poţi preveni răspândirea bacteriilor de drojdie. De asemenea, se vor usca petele de transpiraţie şi vor creşte disconfortul. Încurajează pierderea în greutate. Dormitul gol scade nivelul de cortizol şi îmbunătăţeşte somnul, care, în schimb încurajează pierderea...

Alexandra Stan ar face orice pentru un corp bine tonifiat

acum 211 zile

Alexandra Stan vrea cu ardoare să aibă un corp tonifiat. Aşa că artista îşi petrece majoritatea timpului în sala de fitness acolo unde munceşte din greu pentru o siluetă de invidiat.

1
2
3
4
5
»