Cautare: 261 rezultate dupa tagul "corp"

Partea corpului preferată a lui Ionuț Iftimoaie: ”Cum ar fi să spun partea de jos a centurii?”

acum 10 zile

Care este partea preferată corpului pentru Ionuț Iftimoaie. Campionul K1, dezbate întrebarea, apoi vine și cu răspunsul .

Fitness la Neatza! Antrenamentele care se pot lucra cu greutatea corpului

acum 33 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna câteva dintre antrenamentele care se pot lucra cu greutatea corpului.

Fitness la Neatza! Antrenament full body cu ajutorul corpului

acum 117 zile

Instructorul Florin Neby, alături de dansatorii de la Neatza, a prezentat un set de exerciții pentru toate grupele principale de mușchi.

Ce se întâmplă în corpul tău atunci când dormi dezbrăcat

acum 118 zile

Când dormi gol poţi preveni răspândirea bacteriilor de drojdie. De asemenea, se vor usca petele de transpiraţie şi vor creşte disconfortul. Încurajează pierderea în greutate. Dormitul gol scade nivelul de cortizol şi îmbunătăţeşte somnul, care, în schimb încurajează pierderea...

Alexandra Stan ar face orice pentru un corp bine tonifiat

acum 124 zile

Alexandra Stan vrea cu ardoare să aibă un corp tonifiat. Aşa că artista îşi petrece majoritatea timpului în sala de fitness acolo unde munceşte din greu pentru o siluetă de invidiat.

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu: "Cancerul i-a fost descoperit târziu, acum e în tot corpul"

acum 135 zile

Geta Dovleac, mama Denisei Răducu, anunță că artista este într-o stare foarte gravă de sănătate. Cancerul s-a răspândit în tot corpul și nu se mai poate face nimic pentru că a fost descoperit târziu.

Delia are grijă de corpul și sănătatea ei, chiar dacă nu are timp să meargă la sală

acum 168 zile

Chiar dacă nu are timp să meargă la sală, Delia face ce face şi tot are grijă de corpul şi sănătatea sa. Artista face exerciţii acasă, în living şi urmează sfaturile online ale unui antrenor. personal

Fitness la Neatza! Antrenament cu greutatea propriului corp

acum 173 zile

Instructorul Florin Neby a prezentat la Neatza, alături de fete, un set de exerciţii fizice cu greutatea corpului.

Câtă apă trebuie să bem ca să SLĂBIM? RĂSPUNSUL așteptat de toată lumea

acum 185 zile

Cum poti sa scapi de kilogramele nedorite.

Kate Beckinsale are un corp de invidiat, la 43 de ani

acum 189 zile

La 43 de ani actriţa Kate Beckinsale are un corp de invidiat. Vedeta, cunoscută din filmul "Pearl Harbour", şi-a uimit fanii cu ultimele fotografii postate, în care este extrem de sexy. Kate şi-a etalat abdomenul perfect la plajă, iar costumul de baie i-a pus în valoare şi picioarele de...

Ce se întâmplă în corpul tău când mănânci ridichi

acum 198 zile

Ridichile, de orice fel, sunt un bun laxativ. Consumate crude, în salate sau pur şi simplu, acestea reglează tranzitul intestinal, fără a forţa prea mult organismul. Combat constipaţia, iar intestinele curate duc la o digestie şi mai bună.

Acupunctura, metodă terapeutică care constă în înțeparea pielii în anumite puncte ale corpului, cu ace foarte subțiri

acum 215 zile

Doctorul George Gearavela explică cu ce se ocupă acupunctura. Această metodă terapeutică studiază energia corpului. Fiecare organ are un traseu energetic.

Află ce se întâmplă în corpul tău când bei apă cu lămâie!

acum 221 zile

Te-ai întrebat ce se întâmplă în corpul tău când consumi apăcaldă pe stomacul gol? Apa cu lămâie acționează ca un medicament: luptă împotriva răcelii, ajută digestia, scade presiunea arterială, curăță pielea și detoxifică întregul organism.

Ce se întâmplă în corpul unui om după moarte. Teoriile specialiștilor te vor ȘOCA!

acum 222 zile

Există viață după moarte? Anumiți specialiști susțin că da, iar în acest sens, au făcut publice dovezi, care să le demonstreze teoria. Cel puțin, creierul uman continuă să funcționeze, în anumite cazuri, chiar și după decesul persoanei respective.  Medicii...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV