Cautare: 1060 rezultate dupa tagul "craciun"

Criss, Vlad și Rapha se pregătesc, deja, de Crăciun. Iată cum

acum 3 zile

Deși mai sunt mai bine de două luni până la Crăciun , Vlad, Criss și Rapha au început deja pregătirile pentru sărbătoarea Nașterii Domnului.  Trioul de excepție de la Happy Channel este surprins într-o imagine ce a făcut deliciul fanilor pe rețelele de...

ROBOR crește și prețurile până la Crăciun. BNR abia ţine în frâu dobânzile

acum 8 zile

Războiul politic se duce pe banii noştri, ai tuturor românilor. BNR abia ţine în frâu dobânzile. Astăzi a împrumutat băncile cu 4 miliarde de lei pentru încă o săptămână. Analiştii sunt de părere că ROBOR va continua să crească în perioada următoare, injectările băncii...

Slatina se pregăteşte de Crăciun

acum 16 zile

Oltenii se pregătesc de Crăciun! Şi nu, nu este un banc. Numai că - de teamă să nu fie luate prin surprindere de venirea sărbătorilor de iarnă - autorităţile locale din Slatina au decis că ar fi bine să monteze instalaţiile luminoase cu două luni înainte.

Horia Brenciu, primul concert de Crăciun

acum 35 zile

Horia Brenciu pregătește în această iarnă primul său show de Crăciun, la Sala Palatului, care se anunță a fi evenimentul anului 2017.

Cariera muzicală a Deliei a început din copilărie. La serbarea de Crăciun, artista a cântat piesa "Se mărită Mona"

acum 141 zile

Prima piesă pe care a cântat-o Delia a fost în copilărie la o serbare de Crăciun. Artista a interpretat melodia "Se mărită Mona" a trupei Azur.

Paşte cu vreme de Crăciun!

acum 185 zile

De asta au avut parte turiştii care au ales să-şi petreacă sărbătorile la munte. Pe Valea Prahovei, în această dimineaţă, nu doar că temperaturile nu au trecut de pragul îngheţului, ci a şi nins. Din cauza vremii, mulţi turişti şi-au şi scurtat mini-vacanţa.

Brad de Crăciun, donat unei familii nevoiașe

acum 274 zile

Unde se duc brazii de Crăciun, când se duc? În general la gunoi. În unele cazuri, în mijlocul străzii. Dar mai există şi situaţii fericite. Atunci când ajung acolo unde este nevoie de ei. La oamenii neajutoraţi. Bradul Prefecturii din Botoşani va încălzi casa unei familii amărâte....

Un zimbru îi vizitează zilnic pe localnicii dintr-un sat din Caraş-Severin

acum 283 zile

Oamenii din comuna Armeniş au fost vizitaţi de un musafir-surpriză. Un zimbru şi-a făcut apariţia în sat de Crăciun şi de atunci se tot plimbă nestingherit pe străzi. Animalul ar fi intrat chiar în gospodăria viceprimarului. Zimbrul ar fi coborât din pădure să caute hrană şi nu...

La minus 16 grade Celsius, turiştii de rit vechi au sărbătorit Crăciunul pe pârtie

acum 284 zile

Moldovenii de peste Prut au sărbătorit Crăciunul pe pârtie. Gerul nu i-a împiedicat să iasă la distracţie. La minus 16 grade Celsius, turiştii de rit vechi s-au dat cu schiurile, săniile sau colacii şi s-au încalzit cu băuturi calde şi preparate la grătar.

Rușii și moldovenii de peste Prut au sărbătorit Craciunul pe rit vechi

acum 284 zile

Pentru unii Craciunul tocmai a sosit! Rusii si moldovenii de peste Prut au petrecut incontinuu in stilul caracteristic. Veselie sa fie ca doar e Craciunul pe rit vechi.

Raluca şi Walter Zenga: Crăciun în Austria, Revelion în Dubai!

acum 285 zile

Raluca si Walter Zenga, vacanta prelungita!

Crăciunul pe rit vechi. Moldovenii şi ruşii au pus stăpânire pe pârtiile din Carpaţi

acum 286 zile

Moldovenii şi ruşii au pus stăpânire pe pârtiile din Carpaţi şi se încălzesc pentru petrecere. Vor sărbători Crăciunul pe rit vechi, în weekend. Pe schiuri sau cu sania, moldovencele sunt cochete şi atrag atenţia. În timp ce fraţii noştri de peste Prut se distrează, bucătarii...

Muntele este sub asediul fraţilor noştri de peste Prut. Moldovenii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi

acum 287 zile

Nici nu s-au terminat bine sărbătorile de iarnă, că a ajuns şi al doilea val de petrecăreţi în hoteluri şi pensiuni. În weekend, cand în calendarul creştin-ortodox este Sfântul Ioan Botezătorul, moldovenii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi.

Ce s-a întâmplat de Crăciun în apartamentul Mădălinei Ghenea

acum 287 zile

După ce chiar în ziua de Crăciun s-au certat cu reprezentanții unui cunoscut magazin de mobilă deoarece au lăsat-o cu mobila de bucătărie nemontată în mijlocul casei, Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au apucat de amenajări interioare

Smiley News: O morsă te învaţă cum să dai jos kilogramele în plus după masă de Crăciun

acum 293 zile

O morsă a fost filmată în timp ce făcea exerciții de fitness alături de dresorul ei.

Carmen Simionescu iubeşte din nou şi e iubită

acum 294 zile

Partenerul ei a făcut spectacol la târgul de Crăciun, pentru a o da pe spate pe fiica cea mare a lui Adrian Minune. Iubitul lui Carmen Minune este în stare să facă absolut orice pentru a o impresiona.

Ciprian Marica, primul Crăciun în trei

acum 294 zile

Ciprian Marica este extrem de fericit, este primul lui Crăciun în trei.

Dima, masă de Crăciun neconvențională

acum 294 zile

Se dă mare şi tare, dar mănâncă în parcare! Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din showbiz-ul autohton a avut parte de o masă de Crăciun. neconvenţională. Trebuie să vedeţi cu ce a înlocuit sărmăluţele şi caltaboşul!

Vedetele care au murit în ziua de Crăciun

acum 294 zile

Pe 25 decembrie lumea muzicii a mai pierdut o stea. Cântăreţul britanic George Michael ne-a părăsit la doar 53 de ani. Dar nu este singurul star care a murit în ziua de Crăciun.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV