Cautare: 1046 rezultate dupa tagul "craciun"

Cariera muzicală a Deliei a început din copilărie. La serbarea de Crăciun, artista a cântat piesa "Se mărită Mona"

acum 79 zile

Prima piesă pe care a cântat-o Delia a fost în copilărie la o serbare de Crăciun. Artista a interpretat melodia "Se mărită Mona" a trupei Azur.

Paşte cu vreme de Crăciun!

acum 122 zile

De asta au avut parte turiştii care au ales să-şi petreacă sărbătorile la munte. Pe Valea Prahovei, în această dimineaţă, nu doar că temperaturile nu au trecut de pragul îngheţului, ci a şi nins. Din cauza vremii, mulţi turişti şi-au şi scurtat mini-vacanţa.

Brad de Crăciun, donat unei familii nevoiașe

acum 212 zile

Unde se duc brazii de Crăciun, când se duc? În general la gunoi. În unele cazuri, în mijlocul străzii. Dar mai există şi situaţii fericite. Atunci când ajung acolo unde este nevoie de ei. La oamenii neajutoraţi. Bradul Prefecturii din Botoşani va încălzi casa unei familii amărâte....

Un zimbru îi vizitează zilnic pe localnicii dintr-un sat din Caraş-Severin

acum 220 zile

Oamenii din comuna Armeniş au fost vizitaţi de un musafir-surpriză. Un zimbru şi-a făcut apariţia în sat de Crăciun şi de atunci se tot plimbă nestingherit pe străzi. Animalul ar fi intrat chiar în gospodăria viceprimarului. Zimbrul ar fi coborât din pădure să caute hrană şi nu...

La minus 16 grade Celsius, turiştii de rit vechi au sărbătorit Crăciunul pe pârtie

acum 222 zile

Moldovenii de peste Prut au sărbătorit Crăciunul pe pârtie. Gerul nu i-a împiedicat să iasă la distracţie. La minus 16 grade Celsius, turiştii de rit vechi s-au dat cu schiurile, săniile sau colacii şi s-au încalzit cu băuturi calde şi preparate la grătar.

Rușii și moldovenii de peste Prut au sărbătorit Craciunul pe rit vechi

acum 222 zile

Pentru unii Craciunul tocmai a sosit! Rusii si moldovenii de peste Prut au petrecut incontinuu in stilul caracteristic. Veselie sa fie ca doar e Craciunul pe rit vechi.

Raluca şi Walter Zenga: Crăciun în Austria, Revelion în Dubai!

acum 223 zile

Raluca si Walter Zenga, vacanta prelungita!

Crăciunul pe rit vechi. Moldovenii şi ruşii au pus stăpânire pe pârtiile din Carpaţi

acum 224 zile

Moldovenii şi ruşii au pus stăpânire pe pârtiile din Carpaţi şi se încălzesc pentru petrecere. Vor sărbători Crăciunul pe rit vechi, în weekend. Pe schiuri sau cu sania, moldovencele sunt cochete şi atrag atenţia. În timp ce fraţii noştri de peste Prut se distrează, bucătarii...

Muntele este sub asediul fraţilor noştri de peste Prut. Moldovenii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi

acum 225 zile

Nici nu s-au terminat bine sărbătorile de iarnă, că a ajuns şi al doilea val de petrecăreţi în hoteluri şi pensiuni. În weekend, cand în calendarul creştin-ortodox este Sfântul Ioan Botezătorul, moldovenii sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi.

Ce s-a întâmplat de Crăciun în apartamentul Mădălinei Ghenea

acum 225 zile

După ce chiar în ziua de Crăciun s-au certat cu reprezentanții unui cunoscut magazin de mobilă deoarece au lăsat-o cu mobila de bucătărie nemontată în mijlocul casei, Mădălina Ghenea și Matei Stratan s-au apucat de amenajări interioare

Smiley News: O morsă te învaţă cum să dai jos kilogramele în plus după masă de Crăciun

acum 230 zile

O morsă a fost filmată în timp ce făcea exerciții de fitness alături de dresorul ei.

Carmen Simionescu iubeşte din nou şi e iubită

acum 231 zile

Partenerul ei a făcut spectacol la târgul de Crăciun, pentru a o da pe spate pe fiica cea mare a lui Adrian Minune. Iubitul lui Carmen Minune este în stare să facă absolut orice pentru a o impresiona.

Ciprian Marica, primul Crăciun în trei

acum 232 zile

Ciprian Marica este extrem de fericit, este primul lui Crăciun în trei.

Dima, masă de Crăciun neconvențională

acum 232 zile

Se dă mare şi tare, dar mănâncă în parcare! Unul dintre cei mai îndrăgiţi artişti din showbiz-ul autohton a avut parte de o masă de Crăciun. neconvenţională. Trebuie să vedeţi cu ce a înlocuit sărmăluţele şi caltaboşul!

Vedetele care au murit în ziua de Crăciun

acum 232 zile

Pe 25 decembrie lumea muzicii a mai pierdut o stea. Cântăreţul britanic George Michael ne-a părăsit la doar 53 de ani. Dar nu este singurul star care a murit în ziua de Crăciun.

Mare petrecere acasă la Oana Zăvoranu

acum 232 zile

Mare petrecere acasă la Oana Zăvoranu. Vedeta şi-a chemat câţiva prieteni şi s-au distrat pe cinste în seara de Crăciun.

Cum au petrecut vedetele Crăciunul

acum 232 zile

Crăciunul se petrece în familie, iar vedetele nu au făcut excepţie de la această regulă! Aşa că şi-au adunat părinţii şi copiii în jurul mesei, şi au sărbătorit aşa cum se cuvine. Celor mici, Moşul le-a adus tot ce şi-au dorit.

Bătuti crunt, în ziua de Crăciun, de fiul lor

acum 232 zile

"Cadoul" de Crăciun al unui fiu pentru părinții săi octogenari: o bătaie soră cu moartea! Bătrânii au ajuns la spital cu ambulanţa, după ce un vecin, care i-a găsit în agonie, a sunat la 112. Suspectul nu recunoaşte nimic şi spune că doar şi-a vizitat părinţii.

Aminitiri emoționante din copilărie cu Lora

acum 232 zile

Lora a povestit, în exclusivitate, într-un interviu pentru Antena Stars, ce i-a marcat viaţa! Cântăreaţa ne-a povestit şi cum petrecea Crăciunul în familie, atunci când era mică.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV