Cautare: 1564 rezultate dupa tagul "craciun"

Carmen Șerban trăiește cea mai fericită perioadă din viața ei

acum 24 zile

Artista a animat atmosfera la o petrecere privată în Dubai unde a fost invitată să cânte înainte de Crăciun. După chef, interpreta a trecut printr-o întâmplare care a făcut-o să le povestească prietenilor că în 2018 va ajunge cel mai probabil în faţa altarului.

Ăsta da răspuns! Iată ce i-a spus un fan Cristinei Ciobănașu, la urarea ei de ”Crăciun fericit”, după prima ninsoare din ianuarie

acum 27 zile

 Crăciunul 2017 a fost unul fără zăpadă, în București. Nici de Revelion nu am văzut zăpadă. Însă, fulgii și-au făcut apariția abia după 20 ianuarie 2018. A nins atât de frumos, încât Cristina Ciobănașu nu s-a putut abține din a fotografia...

Porcul n-a mai fost rege pe mesele de sărbători ale românilor. În hipermarketuri, de Crăciun şi Revelion, cel mai bine s-au vândut fructele exotice

acum 39 zile

Clementina a detronat porcul în topul vânzărilor de sărbători. Hipermarketurile şi-au făcut bilanţul după Crăciun şi Revelion şi-au constatat că au vândut mai multe fructe exotice decât carne. Şi mai e o surpriză. Şi apa s-a vândut mai bine decât vinul. Reporterii Observator...

L-a făcut de boala copiilor pe Gigi Becali. Mama lui Alibec sare în apărarea fiului

acum 40 zile

Mama fotbalistului Denis Alibec sare în apărarea fiului său. Aceasta susține că fiul ei nu a stat în noaptea de Craciun și s-a jucat pe calculator ci a ieșit în oraș cu prietenii.

Crăciunul pe rit vechi, sărbătorit de credincioși pe 07 ianuarie

acum 41 zile

Această diferența se datorează celor 13 zile dintre calendarul Iulian, cel vechi, și cel actual adoptat de către creștinii din întreaga lume.

Creştinii ortodocşi din Georgia au sărbătorit Crăciunul pe rit vechi

acum 41 zile

Parade impresionante au fost organizate în toată ţara Însă cea mai spectaculoasă a fost, de departe, cea din capitala georgiană, la care au asistat mii de oameni.

Pomii de Crăciun, aruncați de la balcon

acum 42 zile

Străzile din toată ţara s-au umplut de brazii uscaţi de Crăciun. După ce s-au adunat cu familia în jurul lor, românii au abandonat pomii pe trotuare. Mulţi vor ajunge la groapa de gunoi, deşi din ei s-ar putea face mobilă sau îngrăşământ.

Zeci de mii de sârbi, moldoveni şi lipoveni sărbătoresc Crăciunul pe rit vechi

acum 42 zile

Crăciunul, punct şi de la capăt! Pentru zeci de mii de români, sărbătorile abia încep. Lipovenii, sârbii, dar şi moldovenii de peste Prut celebrează astăzi naşterea Mântuitorului. În fiecare colţ al României, Crăciunul pe rit vechi arată diferit. Dar farmecul tradiţiilor e...

Românii au posibilitatea să returneze cadourile de Crăciun care nu le plac

acum 42 zile

Gusturile nu se discută, dar se pot schimba! Cine a primit de la Moş Crăciun un cadou nepotrivit poate să-l înlocuiască în termen de 30 de zile. După sărbători, mulţi români se grăbesc să returneze darurile care nu le sunt pe plac.

Prima zi de Crăciun pentru ortodocşii de rit vechi

acum 42 zile

Atmosfera de sărbătoare a început încă de aseară, în lăcaşurile de cult, acolo unde preoţii au ţinut slujbe speciale. Dar şi cu focuri aprinse doar din lemn de stejar, în curtea bisericilor menite să îndepărteze răul şi să atragă belşugul pentru noul an.

După ce l-a lăsat pe drumuri a vrut șă-și spele păcatele. Florinel a făcut Crăciunul cu soțul său

acum 44 zile

După ce şi-a lăsat soţul pe drumuri, de Crăciun i s-a făcut milă de el. Florin Marin a mers în vizită la Philip de sărbători. Şi culmea. nu a plecat de acolo cu mâna goală.

Inspectorii au găsit alimente expirate de la Crăciun, revândute în piețe

acum 44 zile

Când vine vorba despre profit, comercianţii nu se mai gândesc la sănătatea consumatorilor! Pe rafturi, există lactate expirate de la Crăciun sau mezeluri ţinute în căldură.

Petrecerile în staţiunile de pe Valea Prahovei continuă. Au ajuns oaspeţi din Rusia sau Republica Moldova pentru Crăciunul pe rit vechi

acum 45 zile

Liniştea în staţiunile de pe Valea Prahovei nu a durat mult. După ce s-au terminat petrecerile de sărbători, hotelierii o iau de la capăt. Au ajuns deja oaspeţi din Rusia sau Republica Moldova pentru Crăciunul pe rit vechi.

Tot mai mulți moldoveni petrec în România, Crăciunul pe rit vechi. La frontiera cu Republica Moldova a crescut cu 350%

acum 45 zile

Ca în fiecare an, foarte mulţi moldoveni vor petrece în România Crăciunul pe rit vechi! În ultimele zile, tranzitul la frontiera cu Republica Moldova a crescut cu 350 la sută. Vecinii de peste Prut au, însă, o mare problemă. Cozile de pe Valea Prahovei.

Cum trăiește Oana Roman cu bani puțini: ”O să mergem doar o zi la munte”

acum 46 zile

Oana Roman vorbește despre cum a petrecut sărbătorile. Vedeta a cheltuit foarte puțini bani în perioada Craciunului si urmează să petreaca doar o zi la munte.

Dan Bittman, amintiri din copilărie: ”Părinții mă puneau să cânt la vioară”

acum 50 zile

Dan Bitman povesteşte cu zâmbetul pe buze despre copilărie, chiar dacă nu i-a fost uşor. Artistul a vorbit într-un interviu despre cum erau sărbătorile atunci când era mic, dar şi ce însemna pentru el fiecare cadou pe care îl primea.

Ce cadouri a primit Laurette, dar și de ce surprize a avut parte: ”Am petrecut Crăciunul la țară, la bunici”

acum 50 zile

Laurette vorbește despre cum a petrecut Crăciunul, dar și despre ce cadouri a primit. Frumoasa brunetă povestește cu lux de amănunte.

Cătălin Târa și iubita, vacanta la Brașov. Cei doi au vizitat târgul de Crăciun

acum 50 zile

Cătălin Târa și iubita și-au petrecut vacanța la Brașov. Cei doi au vizitat târgul de Craciun și nu au ratat ocazia să-și facă o poză cu bradul de Craciun.

Un băiat de cinci ani din Statele Unite, născut cu mâna dreaptă incompletă, a primit, de Crăciun, un dar cu totul special

acum 50 zile

Este vorba de o proteză care îi va permite să aibă, în sfârşit, o viaţă normală. Dar, mai mult de atât, mâna cea nouă seamănă cu cele ale soldaţilor imperiali din Războiul Stelelor, seria sa favorită de filme. Darul a venit de la o fundaţie de binefacere pentru copiii cu...

După un Crăciun în familie, cântăreaţa Nicole Cherry a intrat în sala de fitness, să se pregătească pentru Revelion

acum 51 zile

După ce formele rotunde i-au făcut pe mulţi să o compare cu Jennifer Lopez, Nicole Cherry trage tare ca să mai slăbească. Spune că nu doar cozonacul şi bucatele tradiţionale de Crăciun i-au lăsat urme pe corp, ci şi stresul pricinuit de Bacalaureat şi admiterea la facultate.

1
2
3
4
5
»