Cautare: 57 rezultate dupa tagul "cuba"

Imagini cu Criss și Vlad din vacanță. Cristina Ciobănașu a devenit ”Mica Sirenă”

acum 9 zile

Vlad, glumeț cum este de obicei, și-a intitulat fotografiile cu Criss ”Mica Sirenă”.

Imagini şocante au fost surprinse în Cuba, stat măturat de furtuna tropicală Alberto

acum 50 zile

O viitură a doborât un pod chiar în momentul în care era traversat de doi localnici. Aceştia şi-au salvat viaţa în ultima clipă, înaintea prăbuşirii. Şi tot în Cuba, tone de petrol au poluat marea după ce o rafinărie a suferit avarii grave. În Statele Unite, doi reporteri de...

Cel puţin 100 de morţi într-un accident aviatic de proporţii în Cuba

acum 61 zile

Un avion care urma să efectueze o cursă internă s-a prăbuşit imediat după decolarea de pe aeroportul din Havana. Autorităţile cubaneze nu au comunicat oficial numărul victimelor, dar la bord se aflau 110 persoane din care numai trei au supravieţuit, fiind internate în stare critică.

Moment istoric în Cuba. Țara va avea un nou preşedinte care, pentru prima dată de la revoluţia din 1959, nu va mai aparţine familiei Castro

acum 91 zile

Miguel Diaz-Canel, un inginer născut după revoluţie, este cel care va prelua ştafeta de la Raul Castro, ajuns la vârsta de 86 de ani. Castro rămâne, totuşi, pentru câţiva ani, conducătorul partidului comunist, funcţie din care va supraveghea activitatea succesorului său.

Cei mai înrăiţi fumători din toate colţurile lumii şi-au dat întâlnire în capitala Cubei

acum 141 zile

Acolo are loc Festivalul anual al Trabucurilor de Havane. Iar cubanezii au şi motive de bucurie. Trabucurile le-au adus câştiguri record. de sute de milioane de dolari.

Final dramatic la un festival de artificii din Cuba. Cel puţin 40 de oameni au fost răniţi

acum 204 zile

Cel puţin 40 de oameni au fost răniţi, iar dintre ei, opt sunt în stare critică după ce o explozie s-a produs în timpul spectacolului pirotehnic. Potrivit presei locale, printre victime se numără şi ŞASE adolescenţi cu vârste cuprinse între 11 şi 15 ani.

Cât te costă să petreci sărbătorile într-o destinație exotică. O vacanță în Hawaii costă aproximativ 2400 de lei

acum 219 zile

O vacanță într-o destinație exotică este perfectă pentru perioada sărbătorilor de iarnă. Acesta este topul celor mai grozave destinații de vacanță pentru sărbători.

O nouă eră pentru Cuba

acum 234 zile

Vot istoric în Cuba. Cetăţenii merg la urne pentru a-şi vota noul lider, după ce Raul Castro a anunţat că nu va mai candida pentru un nou mandat. Prima etapă a seriei de alegeri are loc la un an după decesul revoluţionarului cubanez, Fidel Castro.

Maria Simion a fugit în Cuba

acum 328 zile

Colega noastră Maria Simion este plecată din nou într-o vacanţă exclusivistă. De această dată, destinaţia aleasă este Cuba. A avut parte de o experienţă minunată pe care cu siguranţă nu o să o uite prea curând.

Donald Trump anunţă anularea politicii de apropiere faţă de Cuba

acum 397 zile

Preşedintele Donald Trump continuă să anuleze iniţiativele politice ale predecesorului său, Barack Obama. Trump a abrogat, în cea mai mare parte, acordul încheiat de Obama cu guvernul de la Havana, care desfiinţase numeroase restricţii impuse Cubei. Decizia preşedintelui a fost...

Ionela Prodan, speriată de moartea Ilenei Ciuculete: ”Când am ajuns în Cuba, medicii mi-au spus că sunt extrem de obosită”

acum 397 zile

Ionela Prodan povestește la Agenția Vip aventura ei la clinica din Cuba. ”Mmedicii mi-au spus că sunt extrem de obosită”, a afirmat artista.

Anamaria Prodan s-a oferit să achite toate costurile tratamentului Denisei Răducu din Cuba

acum 409 zile

Anamaria Prodan i-a sărit în ajutor Denisei Răducu. Impresionată de situația artistei, impresara s-a oferit să-i achite toate tratamentului din Cuba.

Denisa Răducu suferă de o boală cumplită! Artista a decis să meargă în Cuba pentru a primi tratamentul minune

acum 410 zile

Starea de sănătate a Denisei Răducu nu este foarte bună. De câteva luni de zile, artista suferă de o boală cumplită, motiv pentru care familia încearcă din răsputeri să-i ofere tratamentul care ar putea să o vindece.

Denisa Răducu, o nouă şansă la viaţa

acum 413 zile

Denisa Răducu, o nouă şansă la viaţa

Florin Pește: "Denisa așteaptă viza pentru Cuba"

acum 414 zile

Florin Pește susține că Denisa își pregătește actele pentru Cuba. Artista a fost sfătuită de Leo Iorga să meargă la tratament.

Leo Iorga, ajutat de Gigi Becali să ajungă în Cuba

acum 419 zile

Leo Iorga a fost diagnosticat în 2011 cu cancer pulmonar. Artistul nu a fost compatibil din prima cu tratamentul din Cuba. După o lună şi jumătate a retrimis dosarul şi a fost acceptat pentru tratament.

Tratament minune pentru Denisa Răducu! Leo Iorga a sfătuit-o să plece în Cuba: "Eu încerc să ajut așa cum pot"

acum 419 zile

Leo Iorga a luat legătura cu nişte persoane foarte apropiate Denisei şi le-a transmis că este bine să plece în Cuba. Tratamentul nu este unul standard, se face în funcţie de cum decid medicii din acolo.Se poate face pauză între vaccinuri de o săptămână, de 2 săptămâni, de 2 luni.

Primul hotel de cinci stele din Cuba

acum 420 zile

S-a deschis primul hotel de 5 stele în Cuba! Clădirea, un fost centru comercial ridicat în secolul al 19-lea, a fost renovată de o companie franceză. Hotelul are 246 de camere, un SPA de lux şi o piscină exterioară amplasată chiar pe terasa ultimului etaj.

Cea mai înaltă bicicletă din lume a circulat pe străzile din capitala Cubei

acum 467 zile

A vrut să intre în Cartea Recordurilor, dar a fost sabotat de poliţiştii. Un bărbat din Havana a construit o bicicletă de 7,5 metri înălţime şi a decis să se plimbe cu ea printr-un cartier plin de turişti.

Festival dedicat trabucurilor cubaneze

acum 505 zile

Trabucuri cubaneze sunt faimoase în întreaga lume pentru rafinamentul şi aroma lor. E o industrie de sute de milioane de dolari care înfloreşte de la an an an,. Dovadă e faptul că de 20 de ani, în luna februarie are loc un celebru festival al ţigărilor de foi.

1
2
3