Cautare: 1221 rezultate dupa tagul "dani"

Dani face cel mai tare interviu cu Sanan, din Azerbaijan! Răzvan către colegul său: "Ai un accent de taximetrist de New York, băi băiatule!"

acum 1 zile

Dani îi ia interviu lui Sanan, din Azerbaijan, în limba engleză. Colegul său, Răzvan, face glume pe seama accentul său.

Mesajul zilei de pe Facebook: "Văd inima da dar sufletu tu e indiferent de mine"

acum 2 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Răzvan și Dani, amintiri din tinerețe! Miruna: "Când erați voi tineri, eu nu mă născusem"

acum 2 zile

Ediția de astăzi a început cu melodia Nicolei, "Îți mulțumesc", motiv pentru care Răzvan și Dani își aduc aminte de tinerețe. Din păcate Miruna nu se născuse pe acea vremea, de aceea nu nu știe piesa.

În sfârșit! Dani și Flavia sunt soț și soție! Amantul Aurelian Temișan vrea să le strice căsnicia

acum 3 zile

Dani și Flavia sunt soț și soție, iar amantul Aurelian Temișan vrea să le strice casa.

Flavia își dorește să devină soția lui Dani: ”Trebuie să repetăm, nu se știe niciodată! Mi-am făcut astrograma și mi-a ieșit căsătorie”

acum 3 zile

Flavia îi surâde ideea de a deveni soția lui Dani. ”Trebuie să repetăm, nu se știe niciodată! Mi-am făcut astrograma și mi-a ieșit căsătorie”, a spus dansatoarea de la Neatza.

Dani nu renunță: ”Flavia, nu pot să mă uit la tine, că dacă mă uit te dezbrac!” Ce a urmant - Flavia și-a așezat ușor capul pe umărul lui Dani...

acum 3 zile

Dani și Flavia au parte, din nou, de un dialog savuros. ”Nu pot să mă uit la tine, că dacă mă uit te dezbrac!”, spune îndrăgitul prezentator de la Neatza.

Propunere indecentă! Dani i-a făcut o ofertă incredibilă Flaviei: ”Dacă vrei, poți să-ți lași la mine o cămașă...!”

acum 3 zile

Dani i-a făcut o ofertă incredibilă și cu subînțeles Flaviei. ”Dacă vrei, poți să-ți lași la mine o cămașă...!”, a spus matinalul de la Antena 1, iar reacția Flaviei nu a întârziat să apară.

Mesajul zilei de pe Facebook: "Nu șanț unică dar am suflet"

acum 4 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Murăturile, subiect de discuție între Răzvan și Dani

acum 4 zile

De Ziua Internațională a Murăturilor, Răzvan și Dani deschid o discuție despre metoda cea mai bună de a pune castraveții și gogonele la murat.

Discuție la o cafea. Flavia: ”Am visat o girafă roz într-un cureș”. Dani: ”Ce pastile iei? Schimbă și ceaiul, te rog!”

acum 5 zile

Flavia a visat o ”girafă roz într-un cureș” și a aflat și ce semnificație are. Replica lui Dani nu a întârziat să apară: ”Ce pastile iei? Schimbă și ceaiul, te rog!”

Dani compune o melodie nouă! Răzvan: "Să te duci să te caute la gărgăuni"

acum 15 zile

Dani compune câteva versuri pentru o nouă melodie cântată de Nicolae Datcu. Răzvan îl trimite la doctor ca să vadă dacă nu are probleme cu capul.

Răzvan, glume pe seama colegului Dani: "Să nu ai lucrul tău la aproape 40 de ani, pârlitule"

acum 15 zile

De câte ori are ocazia, Răzvan face glume pe seama colegului său de emisiune. În această dimineață, Dani i-a luat pantofii, evident au început și râsetele pe acest subiect.

Răzvan și Dani, caricaturizați în niște fotografii

acum 15 zile

Răzvan și Dani primesc un cadou special! Cei doi prezentatori sunt caricaturizați în niște fotografii celebre. Râsetele își fac imediat apariția la vederea pozelor.

Răzvan și Dani, glume pe seama colegei de la horoscop! Amalia: "Mă pricep să gătesc! Mi-au murit lăudătorii"

acum 15 zile

Încă de dimineață, Răzvan și Dani sunt puși pe glume pe seama Amaliei. Prezentatoarea de la horoscop încearcă să scape, dar din păcate nu reușește.

Concurs. Doi studenți se întrec pentru un super-premiu

acum 16 zile

Dani, în direct de la Universitatea Româno-Americană, a pus doi studeți la grea încercare.

Dani, speriat de fostul iubit din Italia al Flaviei: ”În weekend plec la Napoli și nu-mi doresc să ajung cu ciment în loc de adidași! Nu vreau să devină gelos”

acum 16 zile

Dani, în acest weekend, face o scurtă vizită în Napoli, orașul unde locuiește fostul iubit al Flaviei. ”Nu vreau să ajung cu ciment în loc de adidași!”, a declarat prezentatorul tv.

Dani, afectat de ultimele modificări de prețuri. Răzvan: "Toate s-au scumpit?! Mă ia cu capul!"

acum 16 zile

Dani se arată extrem de afectat de ultimele modificări de prețuri. "Toate s-au scumpit?! Mă ia cu capul!", reacționează colegul lui de platou.

Dani, pupat de Răzvan, chiar în timp ce spune cât de mult urăște acest lucru. Flavia sare și ea pe el!

acum 17 zile

Dani este pupat de colegul de emisiune, chiar în timp ce spune cât de mult urăște să fie îmbrățișat și pupat. Flavia, fără să stea prea mult pe gânduri, sare să-l ia în brațe.

Flavia, compliment neașteptat pentru Dani: ”Astăzi ești ravisant. Îți stă foarte bine în portocaliu. Vrei un masaj?”

acum 17 zile

Flavia îi face, pe neașteptate, un compliment lui Dani. ”Astăzi ești ravisant. Îți stă foarte bine în portocaliu. Vrei un masaj?”, i-a transmis aceasta colegului de platou.

Când copilul se încăpățânează. Răzvan: ”Băiatul meu nu-și dă o bluză jos de trei zile. În spăl cu tot cu bluză!”. Dani: ”O să fac copii în 2032"

acum 17 zile

Răzvan îi prezintă colegului de platou care sunt noile tendințe ale copiilor din ziua de azi. ”O să fac copii în 2032", a spus oftând Dani.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV