Cautare: 1107 rezultate dupa tagul "dani"

Dani, confesiuni neașteptate: ”Îmi place să fiu masat de bărbați”

acum 11 zile

Dani Oțil și Răzvan Simion povestesc câteva dintre experiețele lor la masaj. Confesiuni lor sunt neașteptate!

Râzi cu lacrimi! Dani, spălat ca un bebeluș în timpul unui masaj: ”Mi-a dat chiloțeii jos, exact ca mama când aveam un an și jumătate!”

acum 11 zile

Dani Oțil povestește cu umor experiența lui de neuitat de la un masaj. ”Mi-a dat chiloțeii jos, exact ca mama când aveam un an și jumatate!”, a afirmat prezentatorul tv.

Dani, probleme în liceu la limba francează: ”Am dat două mari șpăgi”

acum 11 zile

Dani Oțil povestește la Neatza despre modul cum reușea să o îmbuneze pe profesora de limba franceză din liceu.

Răzvan și Dani, amintiri comune din grădiniță: ”Când văd cana de metal, încă simt gustul...”

acum 13 zile

Răzvan și Dani rememorează la Neatza amintiri comune din grădiniță. ”Când văd cana de metal, încă simt gustul ceaiului în cană de metal”, a afirmat Răzvan.

Flavia Mihășan, pusă în dificultate la rubrica Meteo. Dani: ”Flavia, nu simți nevoia de un update din când în când?”

acum 13 zile

În urma unei erori tehnice, Flavia Mihășan este pusă în mare dificultate la rubrica Meteo. Iată cum s-a descurcat vedeta, dar și reacțiile colegilor de platou.

Dani a luat o decizie vestimentară radicală! Şi-a transformat toate încălţările în şlapi "maidanezi"!

acum 14 zile

Dani a luat o decizie vestimentară radicală! Şi-a transformat toate încălţările în şlapi maidanezi!

Dani, luat prin surprindere de o dansatoare: ”Eu aș dansa lângă tine, dar să nu se supere Flavia!”. Vezi aici reacția prezentatorului TV

acum 28 zile

Dani este luat prin surprindere de o dansatoare aflată la Neatza: ”Eu aș dansa lângă tine, dar să nu se supere Flavia!”. Reacția prezentatorului TV: ”Ceva la mijloc este, că doar nu o fi numai poezie!”

Flavia, dezvăluire șoc: ”Eu și Dani avem aceleași gusturi la femei!”

acum 29 zile

Flavia și Dani fac echipă bună și au și gusturi asemănătoare, mai ales atunci când vine vorba despre domnișoare. ”Eu și Dani avem aceleași gusturi la femei!”, a afirmat dansatoarea de la Neatza.

Provocare imposibilă pe nisip! Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani se declară învinși

acum 29 zile

Lidia Buble, Flavia, Răzvan și Dani nu reușesc să ducă la bun sfârșit provocarea din această emisiune. Cei patru se declară învinși după mai multe încercări nereușite.

Flavia, către Dani Oţil: "Eu nu ţi-am văzut buricul niciodată..."

acum 35 zile

Matinalii se pregătesc de ediţiile de Neatza de vară! Începând de săptămâna viitoare Răzvan, Dani & Co. vor merge la cea mai mare piscină în aer liber din estul Europei!

Dani adoră să fie șef: "Răzvan, poți să fii subalternul meu"

acum 42 zile

Înainte să devină prezentatori, Răzvan și Dani au avut ocazia să fie șefi, în domeniul IT, dar într-un final au ales televiziunea.

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Eu recunosc când greșesc, cu toate că nu greșesc niciodată"

acum 42 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Margherita, pusă în dificultate de provocarea lansată de Răzvan și Dani

acum 43 zile

Răzvan și Dani lansează o provocare extrem de grea pentru Margherita, fiica Vioricăi și a lui Ioniță din Clejani. Artista este pusă în dificultate de întrebările celor doi prezentatori

Dragoste şi alte nebunii. Care este perioada din an în care va creşte vizibil cheful de făcut dragoste?

acum 48 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu la întrebarea: Care este perioada din an în care va creşte vizibil cheful de făcut dragoste?.

Psihologia de cuplu. Cum au primit părinţii voştri vestea că vor fi bunici? Alexandra: "Tatăl meu a murit în urmă cu 7 ani, a făcut infarct!"

acum 48 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu la întrebarea: Cum au primit părinţii voştri vestea că vor fi bunici?.

Psihologia de cuplu. Cum "acţionează" soţia când are suspiciuni legate de fidelitatea ta?

acum 48 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu la întrebarea: Cum "acţionează" soţia când are suspiciuni legate de fidelitatea ta? .

Psihologia de cuplu. Soţul tău este suficient de "copt ?

acum 48 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu la întrebarea: Soţul tău este suficient de "copt ?.

Psihologia de cuplu. Cum crezi că ai reuşit să îţi cucereşti soţia? Dani: "Cu tatuajele"

acum 48 zile

Află cine a adunat cele mai multe puncte dintre cuplurile Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu la întrebarea: Cum crezi că ai reuşit să îţi cucereşti soţia?.

Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu, cuplurile din ediţia 81-a a emisiunii 2k1

acum 48 zile

Deni & Dani, Alexandra & Ciprian şi Loredana & Liviu,sunt cuplurile din ediţia 81-a de la 2k1!

1
2
3
4
5
»

Observator.TV