Cautare: 1273 rezultate dupa tagul "dani"

Răzvan și Dani au mâncat cea mai bună prăjitură în Austria, pe pârtia de schi

acum 7 ore

În weekend, Răzvan și Dani au fost în Austria, pe pârtia de schi. Pe lângă multele peripeții, cei doi prezentatori au mâncat și cea mai bună prăjitură.

Alyanna Lu către Dani: "La voi este frig, ca de obicei, pentru că ești cam rece"

acum 7 ore

Alyanna Lu participă la un concurs organizat de Dani. Artista câștigă detașat provocarea ducându-și echipa pe cele mai înalte culmi ale victoriei.

Răzvan, despre cele două zile petrecute la schi cu Dani: "Îmi iau concediu medical pe caz de boală la cap"

acum 7 ore

Răzvan nu mai vrea să plece cu Dani la schi niciodată. Au avut parte de multe peripeții în cele două zile petrecute în Austria.

Răzvan îl acuză pe colegul său că sforăie noaptea: "Dimineața, la ora 6, cearșaful lui Dani s-a ridicat și a plecat"

acum 9 ore

Răzvan a fost la schi, în Austria, alături de Dani. Prezentatorul de la Neatza nu s-a putut odihni noaptea din cauza colegului său care sforăia.

Dani, momente plăcute din vacanță: "Dacă bagi ceva în Răzvan, poate să-ți treacă orice granița"

acum 9 ore

Răzvan și Dani au fost în vacanță la schi. Cei doi prezentatori de la Neatza au întâmpinat o serie de peripeții, dar le-au trecut cu brio.

Dani, aventură în avion cu Miss Turism Africa de Sud: ”O cheamă Keissy”. Răzvan: ”Poate te însori!”

acum 10 zile

Dani a stat în avion lângă Miss Turism Africa de Sud. ”O cheamă Keissy”, a spus acesta.

Dani, aventură de neuitat sub apă alături de foci: ”Sar din apă și aterizează pe tine. Am stat peste 50 de minute cu ele”

acum 12 zile

Dani Oțil povestește la Neatza aventura lui de neuitat, de sub apă, alături de foci. ”Sar din apă și aterizează pe tine. Am stat peste 50 de minute cu ele”, a spus prezentatorul tv.

Dani, oprit de presecuritatea aeroportului din Tel Aviv: ”Știau multe lucruri. M-au întrebat cum o cheamă pe fiica lui frate-miu și pe toți bunicii pe care îi am sau i-am avut vreodată”

acum 12 zile

Dani a fost oprit de presecuritatea aeroportului din Tel Aviv, Israel. ”Știau multe lucruri. M-au întrebat cum o cheamă pe fiica lui frate-miu și pe toți bunicii pe care îi am sau i-am avut vreodată”, a spus prezentatorul tv.

Strike! Întrecere amuzantă pe pista de bowling! Dani se pune pe burtă, iar Flavia se întoarce cu spatele la pistă

acum 13 zile

Întrecere amuzantă pe pista de bowling, la Neatza. Dani și Flavia sunt cei mai eficienți, dar și cei mai inventivi.

Dani, invitat de o cântăreață din Moldova sub bradul ei de Crăciun: ”Am ceva special pentru tine. Doar știi, moldovencele sunt femei supuse, doar spune-mi ce să fac...”

acum 13 zile

Dani este invitat la Revelionul pe rit vechi sub bradul unei cunoscute cântărețe din Republica Moldova. ”Am ceva special pentru tine. Doar știi, moldovencele sunt femei supuse, doar spune-mi ce să fac...”, i-a transmis Dianna Rotaru prezentatorului emisiunii Neatza.

Dani a făcut turul cramelor din Africa de Sud: ”Numai porcării am auzit. De aia am și băut, de nervi!”

acum 13 zile

În vacanța de sărbători, Dani a făcut turul cramelor din Africa de Sud. ”Numai porcării am auzit. De aia am și băut, de nervi!”, a spus prezentatorul tv.

A plecat glonț din magazin! Dani, discuție cu un vânzător: ”- Tu cu ce ți-o dai? - Cu ceară. - Eu, cu ulei. După câteva minute mi-am dat seama că sunt în locul greșit”

acum 13 zile

Dani, Răzvan și Flavia vorbesc despre cumpărături și despre ceea ce se întâmplă atunci când doi clienți își doresc același produs.

Flavia Mihășan: ”Sunt foarte tristă că abia m-am despărțit de iubitul meu și sunt liberă”. Reacția lui Dani: ”Este o veste bună!”

acum 27 zile

Flavia Mihășan face o declarație care îl bucură de pe Dani. ”Sunt foarte tristă că abia m-am despărțit de iubitul meu și sunt liberă”, a spus frumoasa dansatoare de la Neatza.

Răzvan şi Dani comentează incidentul mortal de la metrou: ”Dacă cineva punea într-o carte povestea, ziceai că este nebun”

acum 40 zile

Răzvan şi Dani comentează, cu tristețe, incidentul mortal de la metrou. ”Dacă cineva punea într-o carte povestea, ziceai că este nebun”, spune Dani.

Dani Oțil, "gazat" de parfumul Flaviei Mihăşan

acum 41 zile

Flavia Mihăşan, frumoasa vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a băgat spaima în Răzvan și Dani, după ce s-a dat cu mai mult parfum.

Mesajul zilei de pe Facebook: "M-am gândit mult și bine, nu mă m-ai gândesc că î-mi este mult mai bine"

acum 53 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Dani, supărat că nu este organizare în platou: "Nimeni nu mă vrea, nici chiar Flavia mea! Era cana ei!"

acum 55 zile

Dani este supărat pe Flavia că nu își folosește cana ei. Prezentatorul îi compune un mic cântecel, poate așa, de aici încolo, o să folosească lucrurile ei și nu pe ale colegilor.

Mesajul zilei de pe Facebook: "Imperfect și totuși perfect"

acum 55 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Răzvan către Dani: "Vedea-te-aș însurat cu Albă ca zăpada sau Cenușăreașa, e mâine la Antena 1"

acum 55 zile

Răzvan îi face lui Dani cea mai ciudată urare. Prezentatorul își dorește colegului său să se însoare cu Albă ca zăpada sau Cenușăreașa.

Răzvan nu vrea să mai organizeze "Secret Santa", dar colegii nu sunt de acord! Flavia: "Dani, tu ai făcut cadou o pereche de adidași purtați timp de o lună!"

acum 55 zile

Răzvan și Dani nu dores să mai cumpere cadouri de Secret Santa pentru colegii din platou, dar fetele nu sunt de acord cu această decizie.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV