Cautare: 68 rezultate dupa tagul "dedicatie"

Tolgahan, îndrăgitul actor din Prizoniera Dragostei, mesaj INEDIT pentru fanii din România! Vezi dedicația specială

acum 58 zile

Tolgahan Sayışman, actorul turc care joacă rolul lui Yigit în serialul Prizoniera Dragostei de la Happy Channel, și-a surprins toți fanii din țara noastră cu un mesaj inedit!

“Aceasta e o dedicație pentru soția mea”. Helmuth Duckadam cântă în duet cu Dan Bittman la o mini-stație de karaoke!

acum 73 zile

“O să te provoc, chiar dacă microfonul e cam mic pentru mâna ta, să cântăm ceva împreună”, îl va invita prezentatorul show-ului, Dan Bittman, pe celebrul portar. “Aceasta e o dedicație pentru soția mea”, va spune Duckadam, privind spre soția aflată în public. Ce melodie a...

Gianluca Vacchi, mare dragoste pentru frumoasa Giorgia. Cei doi s-au împăcat recent

acum 84 zile

Milionarul Gianluca Vacchi şi-a propus să fie mai discret de data aceasta în ceea ce priveşte relaţia cu Georgia, însă atunci când sentimentele nu pot fi stăpânite îi face declaraţii de dragoste în văzul tuturor.

Smiley News. Dedicație pentru pescari. A scos un sac plin cu pește în mai puțin de zece secunde!

acum 96 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un clip în care apar mai mulți șoferi profesioniști.

Lidia Buble, dedicație pentru Răzvan: ”Da’ poți lăsa la mine o cămașă - Când te întorci să știi că ești acasă - Să am ce lua în grabă dimineața - Eu te-aș purta pe mine și o viață!”

acum 110 zile

Lidia Buble îl ia prin surprindere pe Răzvan. ”Da’ poți lăsa la mine o cămașă - Când te întorci să știi că ești acasă - Să am ce lua în grabă dimineața - Eu te-aș purta pe mine și o viață”, îi cântă aceasta prezentatorului de la Antena 1.

Dedicație pentru soție. Romulus Țîrdea cantă din suflet o compoziție proprie pe secena X Factor

acum 128 zile

La îndemnul lui Ștefan Bănică Jr., Romulus Țîrdea cantă din suflet o compoziție proprie. Este o dedicație pentru soția lui.

Florin Ristei, către Diana Munteanu: "Număr zilele, număr nopțile; Cât mai am să aștept, să te strâng la piept!"

acum 138 zile

Florin Ristei i-a făcut o dedicație specială Dianei Munteanu, "Număr zilele, număr nopțile; Cât mai am să aștept, să te strâng la piept!", i-a cantat Florin colegei de platou.

Gina Pistol, dedicație specială pentru Cătălin Scărlătescu

acum 177 zile

Gina Pistol i-a făcut o dedicație de zile mari lui chef Cătălin Scărlătescu. Cuvintele de dragoste au curs lin, iar la auzul lor juratul de la "Chefi la cuțite" a radiat de fericire.

Ce surpriză! Jean de la Craiova, dedicație pentru Capatos și Bordea!

acum 199 zile

Jean de la Craiova le-a făcut o surpriză muzicală lui Dan Capatos și Bordea. Iată reacția celor doi.

"Ghiceşte ce lipseşte" - Eugen Ghiță îi face o dedicație lui Liviu Vârciu

acum 228 zile

La proba "Ghicește ce lipsește", concurenții trebuie să demonstreze că au cunoștințe muzicale. Piesele pe care trebuie să le cânte îi pun în dificultate.

Dedicație pentru Liviu Vârciu! Flick realizează cele mai bune rime pentru colegul său de platou

acum 263 zile

Liviu Vârciu are parte de o dedicație din partea lui Flick, colegul său din emisiune. Rimele realizate stârnesc amuzamentul Dianei Munteanu și a lui Florin Ristei

Dedicație pentru Liviu Vârciu - "Vreau un pupic"

acum 270 zile

Liviu Vârciu primește o dedicație din partea band-ului de la Za Za Sing. Prezentatorul are onoarea să asculte melodia "Vreau un pupic".

Smiley news: Suporterii de la AS Roma cântă pentru femei de 8 Martie

acum 320 zile

Suporterii formației AS Roma le-au pregătit o surpriză muzicală femeilor cu ocazia zilei de 8 Martie!

Banii nu sunt singurul lucru pe care Florin Salam l-ar putea pierde, după întâlnirea cu vameşii americani. Manelistul ar putea fi anchetat pentru spălare de bani

acum 329 zile

Cei o sută de mii de dolari, confiscaţi de vameşii americani, ar putea fi cea mai mică problemă a lui Florin Salam, după turneul din Statele Unite. Pentru că nu a declarat banii obţinuţi, aparent, din dedicaţii, manelistul ar putea fi anchetat pentru fapte grave ca evaziune fiscală,...

Meniu cu dedicație pentru chef Cătălin Scărlătescu

acum 334 zile

Există şi domni care visează la o siluetă subţire, iar cei trei chefi sunt printre ei. Totuşi, tentaţiile sunt mari, mai ales când concurenţii le pregătesc meniuri cu dedicaţie. Chef Cătălin Scărlătescu are o misiune savuroasă. Trebuie să guste din mâncare, acompaniat de lăutari.

Liviu Guţă şi-a făcut o aplicaţie prin care fanii care plătesc pot primi în 48 de ore melodia proprie

acum 358 zile

A trecut vremea dedicaţiilor cu bani aruncaţi pe scenă. Acum, tehnologia face totul. Liviu Guţă şi-a făcut o aplicaţie prin care fanii care plătesc pot primi în 48 de ore melodia proprie, dar şi dedicaţii de la cântăreţul preferat. Iar doritori sunt! Aplicaţia a avut peste un...

Emilia Ghinescu, dedicație pentru toți românii

acum 417 zile

Emilia Ghinescu, dedicație pentru toți românii

1
2
3
4

Observator.TV