Cautare: 79 rezultate dupa tagul "dureri"

Pacientii care suferă de fibromialgie experimenteaaza dureri si rigiditate in muschi

acum 15 zile

Aproape o treime dintre persoanele care sufera de fibromialgiei intra intr-o depresie majora atunci cand sunt diagnosticati. Relatia dintre cele doua este neclara.

Nu-i de glumit cu bătăturile! Unele se pot rezolva doar prin intervenția medicului chirurg!

acum 50 zile

Bataturile nu sunt doar simple ”basici”. Unele dintre ele impun,chiar, interventia medicullui chirurg.

Claudia Ghiţulescu, chinuită de durerile de spate

acum 52 zile

Claudia Ghiţulescu, chinuită de durerile de spate. Artista a intrat în reparaţii înainte de Crăciun.

Uită de durerile provocate de pantofi cu ajutorul DEODORANTULUI

acum 171 zile

În sezonul cald, antiperspirantul este unul dintre cele mai importante produse cosmetice şi trebuie să se regăsească neapărat în geanta ta.

Programările tale la cosmetică sunt un chin? Uite 5 lucruri pe care poate ar trebui să le schimbi

acum 185 zile

Făceai cîteva lucruri greşit înainte, iar durerile din timpul programărilor la cosmetică erau neplăcute? Poate că ar trebui să citeşti aceste sfaturi

Aplică-ţi folie de aluminiu pe faţă! Rezultatul? Nu vei mai renunţa vreodată la acest TRUC!

acum 203 zile

Credeaţi că folia de aluminiu se foloseşte doar în bucătărie? Nimic mai fals! Aceasta are numeroase alte întrebuinţări, de care vindecătorii ruşi şi chinezi ştiu deja.

Bună dimineaţa, sănătate! Durerile de spate, tratate eficient prin mișcare

acum 282 zile

Studiile clinice arată că mișcarea funcționează ca o un medicament pentru articulațiile dureroase. Asfel, s-a descoperit un tratament modern bazat pe recuperare medicală activă, remediu eficient împotriva durerilor de spate.

Schilodiţi de specialişti fără diplomă

acum 342 zile

În lipsa specialiştilor, şarlatanii ne schilodesc! Durerile de spate tratate prin metode alternative te pot duce la un pas de paralizie. Iar internetul abundă de anunţuri ale aşa zişilor chiropracticieni, însă niciunul nu are atestat.

Beyonce de România, dureri după operația estetică pentru posterior. Iată ce sfaturi a primit de la doctor

acum 358 zile

La început, operația estetică pentru un posterior bombat a fost un succes pentru Beyonce de România, dar acum vedeta are parte de dureri de nedescris. Iată ce sfaturi a primit de la doctorul prezent în platoul emisiunii ”Un show păcătos”.

Vreau să ajut! Dragoş are 6 ani s-a născut cu o afecţiune gravă a tractului urinar

acum 363 zile

Dragoş a fost operat de patru ori în România, însă de fiecare dată fără succes. Suferinţă enormă a lui Dragoş nu poate fi povestită. În fiecare zi se roagă să fie şi el un copil normal, să scape de dureri.

Remediu UIMITOR! Ce se întâmplă dacă ţii un OU FIERT pe frunte timp de 10 MINUTE

acum 422 zile

Deşi pare greu de crezut, poţi trata durerile de sinusuri cu ajutorul unui ou fiert.Tot ce trebuie să faci este să fierbi un ou într-un vas, iar apoi pune-l într-un prosop de bumbac.

Special! Masajul face sarcina mai uşoară

acum 556 zile

Dureri de spate, picioare umflate, oboseală, stres! O listă cu probleme de care s-au lovit aproape toate femeile însărcinate. Sigur, fiecare dintre ele a încercat să-şi amelioreze starea prin diverse metode

Cum stai corect pe scaunul de birou ca să eviți durerile de spate

acum 559 zile

Cea mai mare parte a zilei o petreci la birou, stând pe scaun, în fața calculatorului. Nu e de mirare că la sfârșitul zilei ai dureri de spate groaznice, dacă ai stat pe scaun cocoșat sau depărtat de masă. Uite cum ar trebui să stai cu adevărat!

Maria Timuc, lansare de carte

acum 624 zile

A găsit un alt medicament prin care să-şi trateze durerile. Maria Timuc îl dezvăluie într-o carte-reţetă. Scriitoarea şi-a lansat volumul alături de mari oameni de ştiinţe, neurologi, chirurgi şi artişti.

Special! Durerile de gât se tratează naturist

acum 633 zile

Indiferent ce cauză au durerile de gât, metodele de vindecare sunt clasice. Cele cunoscute din moşi-strămoşi, nicidecum medicamentele.

De ce apar durerile de sâni

acum 647 zile

De la apariţia primei menstruaţii şi până la bătrâneţe, mai toate femeile au dureri de sâni. Unele sunt legate de menstruaţie, de sarcină sau de menopauză şi sunt fireşti, dar altele trebuie investigate, pentru că pot ascunde infecţii ori tumori benigne sau maligne.

Ameliorarea durerilor cauzate de primii dințișori la copii

acum 654 zile

Amalia, fosta horoscopeasă de la Neatza, a realizat un material despre apariția primilor dințisori care apar copiilor, dar și cum să îi ajutăm să treacă mai ușor peste dureri.

Nicoleta Luciu a ajuns la spital!

acum 820 zile

Nicoleta Luciu a ajuns la spital! Vedeta a acuzat dureri de nesuportat aşa că a aplecat la un specialşit!

1
2
3
4

Neatza cu Razvan si Dani