Cautare: 189 rezultate dupa tagul "elena gheorghe"

Mama Elenei Gheorghe, totul despre copilăria celebrei fiice: "Elena a iubit-o mult pe bunica ei"

acum 6 zile

Azi e una din cele mai iubite artiste din România, iar când era doar o fetiţă, toată lumea ei se învârtea în jurul muzicii şi a credinţei. Sunt multe lucruri neştiute despre copilăria Elenei Gheorghe, lucruri dezvăluite acum de mama cântăreţei.

Tot ce nu știai despre Elena Gheorghe. Mama artistei spune tot

acum 7 zile

Elena Gheorghe, copilărie împărţită între muzică şi credinţă. Mama artistei vorbeşte, în exclusivitate, despre năzdrăvăniile pe care le-a făcut, dar şi despre cum a fost la un pas să-şi piardă fratele mai mic, pe când avea doar 7 ani.

Elena Gheorghe, despre sărăcie: „Părinții mei îmi cumpărau blugi de două ori pe an, de Paște și de Crăciun”

acum 7 zile

Dacă acum are tot ce își dorește, până acum viața ei nu a fost întotdeauna roz. Elena Gheorghe a povestit că în copilărie a avut parte de multe lipsuri.

Elena Gheorghe, 13 ani de dragoste necondiționată: „Niciodată nu m-am găndit că m-a înșelat”

acum 21 zile

Elena Gheorghe este una dintre cele mai fericite artiste. Vedeta ne-a marturist cum îşi menţine relaţia armonioasă dar şi cine a făcut primul pas în relaţia ei cu Cornel.

Elena Gheorghe, declarații emoționante despre bunica sa: „Am vrut să îi dedic spectacolul bunicii mele”

acum 23 zile

Elena Gheorghe vorbeşte despre pierderea celei mai dragi fiinţe cât şi despre perioada grea prin care a trecut după acest eveniment tragic. Extrem de emo'ionat, vedeta a povestit care a fost relaţia cu bunica ei şi cum a ajutat-o în carieră.

Elena Gheorghe interpretează o melopdie superbă în aromână

acum 24 zile

Elena Gheorghe interpretează o melopdie superbă în aromână. Vedeta a vorbit despre momentul emoționant când a simțit-o pe bunica ei pe scenă.

Elena Gheorghe, moment emoționant pe scena. Vedeta a simțit prezența bunicii decedate și i-a dedicat o melodie

acum 24 zile

Elena Gheorghe moment emoționant pe scena. Vedeta a simțit prezența bunicii decedate și i-a dedicat un intreg moment. În public au fost părinții vedeti.

Elena Gheorge, în lacrimi pe scenă: ”I-am dedicat bunicii mele întregul moment din concert”

acum 24 zile

Elena Gheorge a fost în lacrimi pe scenă. Vedeta vorbește despre momentul emoționant de pe scenă dar și despre concert.

Amelie Nicole, fetița Elenei Gheorghe, a participat la o ședință foto și a fost adorabilă

acum 25 zile

hiar dacă are doar câteva luni, fetiţa Elenei Gheorghe este o mică divă şi deja se obişnuieşte cu bliţurile aparatului foto. Pe toată durata ședinței, micuța Amelie a dormit foarte liniștită, semn că s-a simțit foarte confortabil în coșulețul împletit în care a fost...

Elena Gheorghe, despre cei mai importanți oameni di viața ei. Cum s-a schimbat familia vedetei de când s-a născut Amelie Nicole

acum 28 zile

De când a venit pe lume micuța Amelie Nicole, viața Elenei Gheorghe s-a schimbat radical. Cum este ea acum, cu doi copii, dar și dacă există gelozie între ei.

Elena Gheorghe repetă de zor înainte de concert

acum 32 zile

Elene Gheorghe se pregăteşte intens pentru spectacolul pe care îl va susţine peste câteva zile. Iar pentru asta, cântăreaţa îşi petrece foarte mult timp în studio. Şi nu, nu cântă melodiile care au consacrat-o, ci piese machedoneşti. Mai mult decât atât, la repetiţii o...

Elena Gheorghe cântă încă de la prima oră a dimineții! Frumoasa vedetă face show

acum 34 zile

Elena Gheorghe trăiește la intensitate maximă la ore mici. Vedeta cântă încă de la primele ore ale dimineții și face show în culisele platourilor de televiziune.

Elena Gheorghe & Nikos Papadopolus feat. Steaua di Vreari - "Un trandafil creasti la firida mea"

acum 34 zile

Elena Gheorghe, Nikos Papadopolus şi trupa Steaua di Vreari au interpretat melodia "Un trandafil creasti la firida mea"

Cine o ajută pe Elena Gheorghe la creșterea copiilor: ”Îmi doresc ca Nicholas să aleagă să facă ce îi place cel mai tare”

acum 36 zile

Elena Gheorghe se poate declara o mămică norocoasă! Are doi copii frumoşi, dar şi un ajutor de nădejde. Artista a dezvăluit pentru Antena Stars cine e persoana extrem de specială pe care se bazează când e vorba de cei mici.

Cine o ajută pe Elena Gheorghe la creșterea copiilor: „Am mare noroc cu soacra mea”

acum 36 zile

Elena Gheorghe se poate declara o mămică norocoasă! Are doi copii frumoşi, dar şi un ajutor de nădejde. Artista a dezvăluit cine e persoana extrem de specială pe care se bazează când e vorba de cei mici.

Elena Gheorghe și ”Steaua di vreari” interpretează, în premieră, piesa ”Dorlu”

acum 37 zile

Elena Gheroghea a acordat un interviu în cadrul Agenția VIP în care a vorbit despre cariera copii și sarcină. Artista susține că datorită soacrei și-a putut continua cariera muzicală.

Elena Gheorghe despre viitorul celor mici: ”Dacă ei își vor dori să facă muzică, eu îi voi susține”

acum 37 zile

Elena Gheorghe vorbește despre viitorul celor mici. Artista susține că nu îi va forța pe cei mici să urmeze o carieră muzicală și îi va susține, indiferent de domeniu pe care îl aleg.

Elena Gheorghe arată mai ceva ca un model: ”Dacă nu era soacra mea, eram nevoită să renunț la carieră”

acum 37 zile

Elena Gheorghe vorbește despre cum a reușit să îi îngrijască pe cei doi copii. Artista a primit foarte mult ajutor din partea soacre, datorită căreia a putut să se ocupe și de cariera muzicală

Fetița Elenei Gheorghe, primul foto shooting. Micuța s-a comportat exemplar

acum 39 zile

Amelie s-a comportat exemplar la primul ei shooting", a anunţat mândră artista. Micuţa arăta ca o prinţesă, în timp ce o pregătea pentru o sesiune de fotografii, fetiţa dormea ca un îngeraş.

Elena Gheorghe, secretul familiei fericite: ”Nicholas e foarte drăgălaș și cald cu Amelie”

acum 41 zile

Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite şi cum reuşeşte să menţină flacăra iubirii aprinsă. Este mămică a doi copii, şi deşi nu are prea mult timp la dispoziţie, vedeta face tot posibilul pentru a fi prezentă la petrecerile pe care aceasta le...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV