Cautare: 3778 rezultate dupa tagul "eveniment"

Petrecere studenţească cu mâncăruri tradiţionale pe holurile Universităţii din Galaţi

acum 1 zile

Petrecere studenţească la Galaţi, acolo unde tinerii români s-au distrat alături de colegii lor din alte ţări! Fiecare s-a lăudat cu zona din care provine şi a adus cu el mâncare tradiţională.

Timișoara 21K, un eveniment cu deschidere internațională

acum 1 zile

În 2017 au participat la Timișoara 21K 1500 de alergători din șapte țări, dar și 3000 de susținători. În 2018, evenimentul va avea loc pe 25 martie.

Fergie s-a făcut de râs la un eveniment prestigios din SUA!

acum 2 zile

Artista a dat-o în bară la deschiderea unui meci de baschet la care participau cele mai mari vedete din istoria NBA. Îmbrăcată într-o ţinută negară, cântăreaţa de 42 de ani a fost aspru criticată după ce a interpretat imnul Statelor Unite, într-o manieră. care lasă de dorit....

Filmul "Pantera Neagră" a spulberat toate recordurile în primul weekend de la lansare

acum 3 zile

Filmul "Pantera Neagră" a spulberat toate recordurile în primul weekend de la lansare. Pelicula a avut încasări mult peste cele estimate şi chiar similare cu costurile totale ale producţiei.

Slană Fest. Cel mai gustos festival din Transilvania şi-a deschis porţile, la Cluj-Napoca

acum 5 zile

Cum recunoşti un ardelean autentic? Are slănină în traistă. Cel puţin asta susţin iubitorii acestui preparat tradiţonal, care din dragoste pentru grăsimea de porc au organizat şi un festival - Slanăfest! Ba au găsit chiar şi o metodă de a integra slănina în desert.

Intact Media Academy își așteaptă cursanții

acum 9 zile

La Intact Media Academy, şcoala de televizune a trustului nostru, continuă înscrierile pentru prima serie din acest an la cursurile de Prezentator şi Reporter TV. Sute de absolvenţi din generaţiile anterioare sunt deja jurnalişti recunoscuţi şi lucrează în redacţia Antena 3 si...

Dragostea poartă pantofii roșii. Statistica spune că în România, la fiecare 30 de secunde, o femeie este bătută!

acum 9 zile

Miercuri este Valentine's Day, ziua pe care şi românii au ales-o de câţiva ani încoace să fie acea zi din an în care se vorbeşte cel mai mult despre dragoste. Pentru mii de românce însă, mâine este o zi ca oricare alta. O zi în care vor fi umilite, insultate şi lovite aşa cum s-a...

Maratonul se samba la Rio de Janeiro, un spectacol unic, plin de culoare

acum 9 zile

Cele mai mari şcoli de samba din lume se întrec într-o competiţie maraton la Rio de Janeiro. Mii de brazilieni au cucerit Sambadromul, scena uriaşă pe care artiştii îşi dau măsura talentului. La final, dansatorii sunt premiaţi pentru coregrafie, atmosferă şi bună dispoziţie.

Vedetele din Asia Express au umărit împreună premiera emisiunii

acum 9 zile

La Antena 1 a luat startul cel mai dur reality show din România, Asia Express. Un show în care şapte cupluri de vedete au trăit experienţa vieţii lor pe un traseu extenuant, cu provocări extreme, fără transport, fără cazare şi cu un buget de doar un euro pe zi. Iar asta e doar o parte...

Parlamentul European va interzice „blocarea geografică" a cumpărătorilor pe Internet

acum 11 zile

Ce vedem ieftin şi atrăgător pe un site din altă ţară vom putea cumpăra şi din România. La aceleaşi preţuri ca toţi europenii. Noile reguli adoptate de Parlamentul European vor interzice ceea ce se numeşte acum „blocarea geografică" a cumpărătorilor.

Balul care alungă iarna

acum 11 zile

A fost bucurie mare pe uliţele satului Sânsimion din Harghita, acolo unde s-a sărbătorit balul de Fărşang. Un eveniment cu tradiţie prin care localnicii spun că. alungă iarna. Dealtfel toţi s-au pregătit cum se cuvine pentru primăvară.

Prima lecţie de snowboard pentru Daniel Osmanovici, în magazin

acum 11 zile

Pârtiile au fost luate cu asalt de cei care au vrut să se dea cu schiurile sau cu placa. Mulţi începători, aşa ca mine, care habar n-aveau cu ce să se îmbrace sau ce le este necesar, ştiţi la ce mă refer, la lucurile care îţi asigură confortul şi siguranţa pe pârtie.

Bal organizat ca pe vremuri în comuna argeşeană Lerești

acum 11 zile

În comuna argeşeană Lerești, s-a reîntors tradiţia. Oamenii din toate satele s-au adunat la un bal organizat ca pe vremuri. Cu toţii şi-au dat întâlnire la Căminul Cultural și, îmbrăcaţi în straie populare, au împărțit covrigi tradiționali și au încins hore cât să rupă...

Un castel de vacanţă renumit din judeţul Bihor a ajuns azil de bătrâni

acum 11 zile

Cândva - castel de vacanţă, astăzi - azil de bătrâni. Se întâmplă în satul bihorean Ciutelec. La începutul secolului XX, locul era faimos printre bogaţii Europei. Şi asta, pentru că una dintre cele mai bogate familii ale Europei de atunci a ridicat castelul în care, de primăvara...

Peste 7.000 de tineri români vor merge să muncească în SUA, în sezonul estival

acum 12 zile

Pentru români, visul american începe în vacanţa de vară. Ţara noastră trimite, în sezonul estival, cei mai mulţi tineri să muncească în Statele Unite - peste 7.000.

Parlamentul nu are autorizaţie ISU

acum 12 zile

Parlamentul nu are autorizaţie ISU

Cea mai veche şcoală românească, în uitare

acum 12 zile

Prima școală românească riscă să intre în anonimat. Deși posedă cele mai importante manuscrise din istoria poporului român, bogăția culturală și lingvistică a românilor nu este pusă în valoare. Se află în Braşov, în interiorul curții Bisericii Sfântul Nicolae, din...

Vacanţa de cinci stele în Tenerife a luat sfârşit pentru preşedintele Iohannis

acum 12 zile

Vacanţa de cinci stele în Tenerife a luat sfârşit pentru preşedintele Iohannis. După zile bune de stat la soare alături de prima doamnă, şeful statului se întoarce la treabă.

Concurs de fotografii realizate cu ajutorul dronelor

acum 12 zile

Dronele au devenit atât de populare încât există, deja, concursuri de fotografie dedicate lor. Particularitatea este că pot surprinde imagini din locuri, altfel, inaccesibile.

Damian Drăghici, eveniment fără perdea neconvențional

acum 15 zile

Totul timpul Damian Drăghici a adus ceva nou, ceva inedit pe scenă. La fel s-a întâmplat și la ultimul lui eveniment.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV