Cautare: 4246 rezultate dupa tagul "eveniment"

Vedetele au răspuns la cele mai grele întrebări: ”Paula Chirilă: ”Nu mă pot despărți niciodată de Carla și de telefon”

acum 1 zile

Am prins vedetele la un eveniment şi le-am luat la întrebări! Şi nu aşa orice întrebări, ci unele. incomode!

Ce se poartă la Garden Party. Vedetele au dat frâu liber imaginației vestimentare

acum 2 zile

Vedetele au fost prezente la cel mai mare garden party. Tema evenimentului a fost splendoare în iarbă, iar vedetele și-au ales niște ținute care să le reprezinte.

Imaginile de la sfinţirea unei biserici din Vaslui au stârnit comentarii pe Internet. Ierarhii invitaţi la eveniment au coborât dintr-o maşină de colecţie, pe o uliţă neasfaltată

acum 5 zile

Sfinţirea unei biserici din judeţul Vaslui a stârnit reacţii aprinse pe internet. Şi asta pentru că ierarhii invitaţi la eveniment au fost aduşi cu o maşină de colecţie, care a atras imediat toate privirile

Sebastian Ghiță a fost achitat de Curtea Supremă

acum 10 zile

Lovitură devastatoare pentru DNA! Sebastian Ghiță a fost achitat de Curtea Supremă

Simona Halep, batjocorită de publicaţia franceză Charlie Hebdo

acum 10 zile

Simona Halep a fost batjocorită de publicaţia franceză Charlie Hebdo, după câştigarea trofeului de la Roland Garros. Revista, devenită cunoscută în întreaga lume după atacul terorist din 2015, a publicat o caricatură cu textul "O româncă a câştigat Roland Garros".

Mai multe organizaţii PSD au postat un colaj jignitor la adresa Simonei Halep

acum 10 zile

"Simona Halep a fost huiduită pe Arena Naţională" Este mesajul revoltător şi fals, distribuit de câteva organizaţii PSD pe Facebook.

Băieții lui Vasile Turcu, prima apariție împreună la un eveniment

acum 13 zile

S-a spus că sunt la pământ din cauza datoriilor, că sunt la un pas de depresie, dar nici vorbă de aşa ceva. Băieţii lui Vasile Turcu sunt mai uniţi ca niciodată. După mult timp, şi-au făcut apariţia la un botez de fiţe din Capitală.

Victoria Simonei Halep, în presa internaţională

acum 13 zile

Presa internaţională nu a uitat eforturile şi sacrificiile făcute de Simona pentru a-şi atinge visul. Publicaţiile online, dar şi jurnalele televizate au elogiat-o pe noua învingătoare de la Paris.

Semimaratonul faptelor bune

acum 14 zile

Zi specială într-o localitate din Bistriţa Năsăud. Zeci de oameni de toate vârstele s-au întrecut într-un semimaraton organizat în premieră în Bichigiu, de la care nu a lipsit nici. Tibi Uşeriu.

Carnea de urs, vedetă la primul festival de barbeque din ţară

acum 14 zile

Românului îi place, fără doar şi poate, să mănânce. bine. În Sfântu Gherghe, primul festival de barbeque din ţară , în care s-au înscris 7 echipe concurente.

The Color Run, cea mai populară cursă de alergare din lume, a avut loc la Oradea

acum 14 zile

Peste o mie de participanţi s-au întrecut în cea mai aşteptată cursă de alergare, la Oradea. Şi nu! Nu vă gândiţi că a existat vreun gram de competiţie între ei pe cei 5 kilometri de traseu.

Maeştrii aerului au făcut spectacol în înaltul cerului la mitingul aviatic de la Bacău

acum 14 zile

Maeştrii aerului au făcut spectacol în înaltul cerului la mitingul aviatic de la Bacău. La bordul avioanelor, elicopterelor militare sau al aeronavelor civilei, piloţii i-au ţinut cu sufletul la gură pe toţi cei de la sol.

Regina Elisabeta, sărbătorită la Londra, în cadrul unui eveniment spectaculos

acum 14 zile

Regina Elisabeta a fost sărbătorită astăzi, la Londra, în cadrul unui eveniment spectaculos. O mie 400 de soldaţi au participat la parada care a marcat şi o premieră.

Învingătoarele din lupta cu cancerul la sân au alergat în cursa "Happy Run"

acum 14 zile

De la mic la mare, peste trei mii de oameni au alergat astăzi, umăr la umăr cu supravieţuitoarele care au învins cancerul de sân.

Opt dintre cei mai bine cotaţi piloţi din ţară s-au întrecut în acrobaţii pe patru roţi

acum 14 zile

Putere, scârţâit de roţi şi treceri la limită pe lângă obstacole. Toate îi aşteaptă în Capitală pe cei îndrăgostiţi de drifturi. Opt dintre cei mai bine cotaţi piloţi din ţară s-au întrecut în acrobaţii pe patru roţi.

Motoare şi muzică rock, în Constanţa

acum 14 zile

E vreme de motoare şi de muzică rock în Constanţa. Amatorii de întâlniri pe două roţi au bătut sute sau chiar mii de kilometri ca să ajungă la malul mării. Îi uneşte de ani întregi aceeaşi pasiune, indiferent de vârstă sau de profesia pe care o au.

Sute de membri ai Noii Drepte au mărşăluit pentru normalitate

acum 14 zile

Mii de oameni au împărţit, astăzi, Bucureştiul în două. Lesbiene, gay sau travestiţi au purtat steaguri colorate şi au cerut dreptul la o viaţă normală.

Miting PSD în alb în Piaţa Victoriei

acum 14 zile

În mai puţin de o oră începe cel mai mare miting făcut de un partid politic după 1989. Din întreaga ţară au venit în Capitală sute de autocare, microbuze şi maşini personale.

Simona Halep a câştigat finala turneului de tenis pe zgură de la Roland Garros

acum 14 zile

Simona Halep este regina turneului de tenis pe zgură de la Roland Garros. A câştigat primul ei trofeu de Grand Slam, după un meci de două ore împotriva americancei Sloane Stephens.

Animaţia "How To Train Your Dragon" va fi lansată în primăvara anului 2019

acum 15 zile

Surpriză de proporţii pentru fanii animaţiei "Cum să-ţi antrenezi dragonul"! După mai multe amânări, cel de-al treilea film al francizei va fi lansat în primăvara anului 2019. Până atunci, iubitorii desenului animat cu dragoni pot să vadă trailerul oficial al peliculei.

1
2
3
4
5
»