Cautare: 3289 rezultate dupa tagul "eveniment"

Pelerinaj la moaștele Sfintei Filofteia

acum 2 ore

În acest weekend, Arhiepiscopia Ortodoxă de Alba Iulia este în sărbătoare. La Catedrala Încoronării au fost aduse, de la Curtea de Argeș, moaștele Sfintei Filofteia, iar sute de credincioşi au venit să se închine. Şi au făcut-o în linişte, fără să se îmbrâncească.

Spectacol de drift parcarea unui complex comercial de la marginea Capitalei

acum 2 ore

Zeci de şoferi pasionaţi de viteză s-au adunat în parcarea unui complex comercial, unde au făcut spectacol pe patru roţi. Şi-au adus maşinile tunate şi le-au arătat curioşilor cât de puternice sunt.

Pregătirile sunt în toi pentru cel mai așteptat eveniment din viața Bebelindei, fetița Elenei Gheorghe

acum 1 zile

Zi mare pentru Elena Gheorghe! Face botez ca o nuntă! 200 de invitați vor petrecere alături de frumoasa vedetă! Antena Stars transmite în direct, toată ziua, tot ce se întâmplă cu Elena Gheorghe.

Show-ul Victoria’s Secret, cel mai așteptat eveniment al anului

acum 1 zile

După Săptămâna Modei, show-ul Victoria’s Secret este unul dintre cele mai așteptate. A devenit deja o tradiție ca la finalul anului să urmărim una dintre cele mai glam prezentări.

Elena Gheorghe se pregătește de botez

acum 2 zile

Elena Gheorghe se pregătește intens pentru cel mai important moment din viața ei. Locația de 5 stele a fost deja aleasă, iar invitații vor fi răsfățați cu cele mai delicioase preparate.

A început un eveniment crucial pentru destinul Chinei

acum 2 zile

Preşedintele acestei ţări va obţine al doilea mandat de cinci ani, în timpul celui de-al 19-lea Congres al Partidului Comunist. El încearcă să-şi consolideze puterea. Şi va face acest lucru plasându-şi apropiaţii în funcţii-cheie. Liderul de la Beijing va avea nevoie de aliaţi...

Dacă este duminică, este iUmor. Deşi nu depăşeşte un metru şi 35 de centimetri, are aspiraţii înalte!

acum 5 zile

O tânără din Chişinău a străbătut sute de kilometri, ca să-l impresioneze pe Cheloo. Pe scena de la iUmor, Irina a urcat cu încredere. Deşi nu depăşeşte un metru şi 35 de centimetri, are aspiraţii înalte.

Cel mai mare maraton din România. 16 mii de oameni au alergat la maratonul internaţional Bucureşti

acum 5 zile

Emoţii şi multă adrenalină. Prin asta au trecut mii de oameni astăzi la cel mai mare maraton din România. Au venit în Capitală din toate colţurile lumii şi au alergat până la epuizare. Iar unii dintre ei au avut nevoie chiar şi de ajutorul medicilor pentru a trece linia de finish.

Festin cu varză și carne în Harghita, dar şi în Bacău. Mii de pofticioşi s-au adunat în jurul ceaunelor

acum 5 zile

Varză şi carne: este combinaţia care a adunat mii de pofticioşi în jurul ceaunelor. În Harghita, dar şi în Bacău, bucătarii s-au întrecut în reţete care mai de care mai gustoase. Iar de oaspeţi n-a dus lipsă nimeni.

Plăcintă de Cartea Recordurilor. Nu mai puţin de 1500 de cârnaţi s-au folosit pentru umplutură

acum 6 zile

A fost sărbătoare mare, ieri, în oraşul bosniac Tuzla. Mii de oameni au sărbătorit coacerea celei mai mari plăcinte din lume. E drept, recordul nu a fost, încă, omologat, dar localnicii sunt optimişti.

Weekend cu tradiţie. Pe muntele Bolovanul din Slănic-Moldova are loc "Răvăşitul oilor"

acum 6 zile

Weekend cu tradiţie în staţiunea cunoscută drept "Perla Moldovei". Pe muntele Bolovanul din Slănic-Moldova are loc. "Răvăşitul oilor", prilej cu care fermierii se mândresc şi cu animalele îngrijite tot anul în bătătură.

Târguri cu miros de... toamnă, în toată țara

acum 6 zile

Dacă e weekend e târg de toamnă, în mai toată ţara. Cu expoziţii culinare şi cu tot felul de produse de sezon. Vedem cum e la Oraviţa dar şi la Pui, la cel mai mare târg de animale din judeţul Hunedoara.

De la hohote de râs, la lacrimi, şi de la comedie, la nostalgie. La ”Te cunosc de undeva!” este seara marilor schimbări

acum 6 zile

Vedetele intră din nou în jocul transformărilor. Şi aduc pe scena de la Te Cunosc de Undeva nume celebre din muzica românească şi internaţională. Nu lipsesc emoţiile, nu lipseşte nici umorul.

Ciclismul montan vine în București. Evenimentul se desfășoară în Parcul Tineretului

acum 7 zile

Ciclismul montan vine se mută în aceste zile și în București. Evenimentul se desfășoară în Parcul Tineretului.

Demonii buni... ai Laurei Nureldin. Prezentatoarea de la Antena 3 și-a lansat al treilea roman

acum 7 zile

Vineri, 13, cea mai potrivită dată din calendar pentru lansarea unui roman fantasy al căruit titlu este Demoni. Vorbim despre cea mai nouă carte a Laurei Nureldin de la Antena 3.

Au defilat pe podium în scaun rulant. Modelele au trecut prin accidente cumplite

acum 7 zile

Şi persoanele cu dizabilităţi trăiesc frumos şi demn. Este mesajul pe care au vrut să-l transmită cele şaisprezece modele care au urcat pe podium, la Palatul Parlamentului, în scaun rulant.

Autorul cărţii "Codul lui Da Vinci" lansează un nou volum controversat

acum 7 zile

Prima lui carte, "Codul lui Da Vinci" a reprezentat un fenomen mondial şi a dat naştere la nenumărate polemici şi o lungă serie de critici din partea Vaticanului! Însă era doar prima dintr-o lungă serie de volume prin care Dan Brown ne zguduia din temelii orice convingere.

Andreea Marin, pentru prima dată alături de iubit, la un eveniment

acum 8 zile

A privit-o cu admiraţie! A fost alături de ea şi a susţinut-o! Avem imaginile toamnei! Andreea Marin, pentru prima dată alături de iubit, la un eveniment.

Nunta cu cel mai scump tort din lume a avut loc în Italia. Ținutele mirilor au costat 20 de mii de euro

acum 9 zile

Eleganță și stil. Cam așa am putea caracteriiza nunta a doi tineri îndrăgostiți din Italia. Evenimeltul cel mai important din viața lor trebuia să iasă perfect, așa că pregătirile au început din timp.

Pompierii din Mureş au efectuat un exerciţiu cu Plan Roşu de intervenţie

acum 9 zile

Desfăşurare de forţe impresionantă şi mobilizare contracronometru pentru a fi şi mai buni! Este motivul pentru care pompierii din Mureş au pus la cale un exerciţiu după un plan bine stabilit.

1
2
3
4
5
»