Cautare: 3536 rezultate dupa tagul "eveniment"

Ultimul capitol din istoria Ultimului Rege al României! Observatorul va avea o ediţie specială!

acum 1 zile

Mâine începe să se scrie ultimul capitol din istoria Ultimului Rege al României. În memoria Majestăţii Sale, Mihai Întâi, se va ţine prima slujbă religioasă pe pământ românesc.

Oficiali şi reprezentanţi ai caselor regale din toată lumea vin la înmormântarea Regelui Mihai I

acum 1 zile

Oficiali şi reprezentanţi ai caselor regale din toată lumea vin la Bucureşti să-l conducă pe Regele Mihai I pe ultimul drum. La funeraliile de sâmbătă, vor fi prezenţi conducători şi membri ai principalelor monarhii ale bătrânului continent.

Ultimul drum spre ţară al Regelui Mihai I

acum 1 zile

Pentru ultima dată şi pentru totdeauna, Regele Mihai I va ajunge pe pământ românesc. Este întoarcerea finală, după o viaţă în exil. Mâine, o aeronavă militară va ateriza pe Aeroportul Otopeni purtând sicriul Majestăţii Sale.

Alexandru Arşinel a suferit un infarct şi a fost operat cu succes

acum 2 zile

Alexandru Arşinel a suferit un infarct şi a fost operat în această dimineaţă. Medicii au decis să-i monteze un stent pe o arteră care era înfundată în proporţie de 70 la sută.

Vocea Regelui Mihai s-a auzit din nou în Parlament

acum 2 zile

″Începe un nou timp pentru Casa Regală. Cu aceleaşi valori şi principii ca ale tatălui meu". Au fost cuvintele noului şef al Familiei Regale. Margareta, Custodele Coroanei Române a apărut în public pentru prima oară de la moartea tatălui.

"Star Wars: Ultimii Jedi" a avut premiera mondială la Los Angeles!

acum 2 zile

Star Wars: Ultimii Jedi a avut premiera mondială la Los Angeles! Accesul a fost permis şi fanilor, care şi-au cumpărat entuziasmaţi bilet, la premiera celui mai lung film al celebrei francize SF.

Căluşarii din Orăştie au pornit deja cu colindul

acum 2 zile

Vine vremea colindelor, iar uliţele satelor româneşti se umplu de cete de urători. În Orăştie, căluşarii sunt primii care îmbracă straiele tradiţionale şi pornesc a ura pe la casele gospodarilor.

Candelă aprinsă pentru Regele I la bisericuţa din lemn din Techirghiol

acum 2 zile

Şi la malul mării se aprind lumânări în memoria Majestăţii Sale, Regele Mihai! În special la bisericuţa din lemn din Techirghiol.

Parlamentul României s-a reunit în şedinţă solemnă, în semn de omagiu adus Majestăţii Sale!

acum 2 zile

Parlamentul României s-a reunit în şedinţă solemnă, în semn de omagiu adus Majestăţii Sale! Alături de deputaţi, senatori şi preşedinţii celor două Camere, sunt prezenţi Custodele Coroanei, Principesa Margareta, Patriarhul Daniel şi Preşedintele României, Klaus Iohannis.

Trupul Majestăţii Sale, Regele Mihai I, depus la Lausanne

acum 2 zile

Trupul Majestăţii Sale, Regele Mihai I, a ajuns la Biserica Ortdoxă din Lausanne! La această oră preoţii oficiază o slujbă de comemorare pentru ultimul monarh al României.

Începe finala iUmor! A venit timpul să aflăm cine a fost cel mai amuzant concurent

acum 3 zile

A fost un sezon plin de concurenţi talentaţi, dar a venit timpul să aflăm cine a fost cel mai amuzant de la iUmor. Pe lângă celebritate, acesta va câştiga şi 20 de mii de euro. Telespectatorii vor decide care din cei 11 concurenţi merită să plece acasă cu marele premiu, prin SMS.

Fundaţia Mereu Aproape va sprijini de Crăciun familiile cu copii fără posibilităţi materiale

acum 3 zile

Banii donaţi vor fi strânşi din produsele vândute la standul de la IWA Charity Christmas Bazaar, eveniment filantropic care a reunit peste 50 de ţări. Fundaţia va pune la dispoziţia cumpărătorilor turtă dulce, decoraţiuni de Crăciun, haine sau cozonaci, toate donate de producători...

Funeraliile Regelui dau peste cap evenimentele de Crăciun. Concertul de vineri seară a lui Ştefan Bănică Jr. se amână

acum 3 zile

Doliul naţional schimbă programul concertelor de Crăciun. Pentru că Sala Palatului este lipită de Palatul Regal, acolo unde va fi depus trupul neînsufleţit al Regelui Mihai, Ştefan Bănică a decis să-şi amâne show-urile până sâmbătă, când cortegiul va porni către Curtea de Argeş.

Se aleg finaliștii la ”Te cunosc de undeva!”

acum 4 zile

Maeştrii transformărilor se aleg, imediat după Observator, la Te cunosc de undeva. Cei cinci finalişti ai show-ului prezentat de Alina Puşcaş şi Cosmin Seleşi vor fi desemnaţi într-o ediţie de colecţie.

Moș Crăciun vine la standul Fundaţiei Mereu Aproape de la Romexpo

acum 4 zile

De Sărbători, toate darurile aduc bucurie. Însă e minunat atunci când, prin cumpărarea lor, poţi să aduci o alinare în sufletele celor încercaţi de greutăţi. Cei care vor să facă o faptă bună sunt invitaţi mâine, de la ora 10, la standul Fundaţiei Mereu Aproape de la Romexpo,...

Tărâmul magic al Crăciunului. Orăşelul copiilor din Constanţa şi-a deschis porţile

acum 4 zile

Magie, emoţie, milioane de lumini colorate şi personaje de basm. Toate s-au regăsit la malul mării, seara trecută, la deschiderea Oraşelului Copiilor. Tărâmul de poveste al celor mici a fost luat cu asalt de constănţenii care au dansat, au cântat şi au spus în cor. vrăji, pentru ca...

Provocări nebănuite la Asia Express, noul show de aventură care va apărea în primăvară la Antena 1

acum 5 zile

Peisaje de vis, suspans, adrenalină, emoţii. Doar un lucru le lipseşte celor şapte cupluri de vedete care cutreieră Asia, în cel mai nou show de aventură care va apărea în primăvară, la Antena 1. Mâncarea românească. Din Vietnam până în Laos, Cambodgia şi Thailanda, concurenţii...

Urmează o seară plină de adrenalină şi suspans, pe scena X Factor. Este seara duelurilor!

acum 5 zile

S-a încheiat etapa de Bootcamp, care a fost plină de răsturnări de situație. Iar cei patru jurați "X Factor" și-au ales fiecare câte patru concurenți, respectiv trupe, care au ajuns la proba de foc. În această seară, de la ora 21.15 începe duelul, iar Delia, Horia Brenciu, Ștefan...

Superluna, mai stălucitoare ca niciodată. Un fenomen rar va avea loc

acum 9 zile

Superluna este mai stălucitoare ca niciodată. Luna a mai apărut de două ori în anul 2017. Evenimentul se va putea observa cu ochiul liber.

Cea mai spectaculoasă nuntă din Liban. Imagini fabuloase de la cel mai frumos eveniment

acum 11 zile

După ce au spus da în faţa Domnului, mirii au dat startul distracţiei într-un mod cu totul şi cu totul spectaculos. Pentru această deschidere, o armată de oameni s-au pregătit, iar proaspeţii căsătoriţi au fost nevoiţi să investească o sumă de bani fabuloasă.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV