Cautare: 32 rezultate dupa tagul "feli donose"

Feli Donose, la Happy Channel: ”Mâine o să plâng”

acum 11 zile

În interviul acordat la lansarea albumului ”Eu sunt Feli”, artista a mărturisit care sunt cele trei lucruri pe care dorește să le facă în viitor: actorie, să își întemeieze o familie, să adopte un copil.

Feli, confesiuni neașteptate, exclusiv la "Răi, Da' Buni"

acum 28 zile

Feli, confesiuni neașteptate, exclusiv la "Răi, Da' Buni": "Trebuie să fii pozitiv să poți să treci peste toate încercările vieții"

Feli Donose trece prin momente grele! Tatăl cântăreţei ar fi încetat din viaţă

acum 47 zile

Feli Donose trece prin momente grele. Se pare că artista ar fi suferit o pierdere foarte importantă. Mai exact, tatăl cântăreţei ar fi încetat din viaţă. Conform unor mesaje apărute pe o reţea de socializare, nefericitul eveniment a avut loc în urmă cu câteva zile.

Durerea ascunsă a lui Feli Donose: ”Mama s-a supărat foarte tare când am renunțat la școală”

acum 53 zile

Feli Donose a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre cea mai grea perioadă! Viaţa a pus-o pe artistă la multe încercări: i-a murit un frate, părinţii ei au divorţat.

Feli vorbește despre cele mai grele momente: ”Mi-o amintesc foarte, foarte bine”

acum 55 zile

Feli Donose, interviu cu lacrimi în ochi! A vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa ei: pierderea celei mai dragi fiinte! Artista suferă enorm şi abia, abia dacă-şi poate găsi puterea să meargă mai departe.

Feli și-a făcut ”ajutoarele” vedete pe interet. Cine o ajută pe Feli la cântat

acum 137 zile

Feli Donose are o voce minunată şi cu toţii ne intrebăm de unde îi vine inspiraţia. Se pare că ajutoarele cântăreţei sunt chiar pisicile pe care le iubeşte nespus şi pe care le-a şi făcut vedete pe internet.

Feli Donose, o femeie cu trei personalități:„Există Feli - copilul”

acum 148 zile

Feli a trecut prin experienţe care au marcat-o. Drumul spre succes nu a fost deloc unul uşor iar cei care au încurajat-o să-şi urmeze visul au fost foarte puţini. Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie o femeie cu trei calităţi foarte importante.

LIVE la Neatza! Feli Donose - "Acasă"

acum 176 zile

Feli Donose a interpretat LIVE la Neatza melodia "Acasă"

I s-a propus să facă compromisuri pentru succes în muzică!

acum 330 zile

I s-a propus să facă compromisuri pentru succes în muzică!

După ce a slăbit 40 de kilograme, cântăreaţa Feli Donose intră în pielea unei celebre prinţese din serialul Urzeala Tronurilor

acum 337 zile

Schimbarea este cuvântul care o caracterizează cel mai bine. Şi-a schimbat mai întâi destinul. Şi a devenit cântăreaţă, deşi visa să devină vânzătoare. Apoi, şi-a schimbat silueta: a slăbit 40 de kilograme, cu ajutorul unei operaţii. Astăzi, cântăreaţa Feli Donose îşi...

Feli Donose face dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care a slăbit miraculos

acum 388 zile

Feli Donose face dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care a slăbit miraculos. A ţinut totul ascuns timp de şase luni, iar acum a simţit că este momentul să vorbească.

Feli Donose se transformă în Nicky Minaj - "Anaconda"

acum 685 zile

În cadrul celei de-a XIII-a ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Feli Donose a cântat melodia interpretată de Nicky Minaj - "Anaconda"

Culise: Feli Donose se pregăteşte să devină Nicky Minaj

acum 685 zile

Nicky Minaj este personajul pe care îl interpretează Feli Donose, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

Culise: Feli Donose se pregăteşte să devină Missy Elliott

acum 693 zile

Missy Elliott este personajul pe care îl interpretează Feli Donose, în cadrul celei de-a XII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

Josh Groban - "You raise me up". Vezi interpretarea lui Alex Pârvu şi Feli Donose, la ediţia specială de Paşte - Next Star!

acum 695 zile

Alex Pârvu şi Feli Donose au cântat la ediţia specială de Paşte de la Next Star, melodia interpretată de Josh Groban - "You raise me up".

Feli Donose se transformă în Ileana Sărăroiu - "De ce oare eu te-am cunoscut"

acum 699 zile

În cadrul celei de-a unsprezecea ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Feli Donose a cântat melodia interpretată de Ileana Sărăroiu - "De ce oare eu te-am cunoscut"

Culise: Feli Donose se pregăteşte să devină Ileana Sărăroiu

acum 699 zile

Ileana Sărăroiu este personajul pe care îl interpretează Feli Donose, în cadrul celei de-a unsprezecea ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

1
2