Cautare: 37 rezultate dupa tagul "feli donose"

Feli Donose, momente grele în sarcină

acum 8 zile

Feli Donose este tristă datorită lipsei tatălui ei. Artista a declarat că nu se poate bucura la maxim datorită acestui lucru

Feli, despre sarcină: "Mă pricep mult mai bine la cântat sentimente decât la spus"

acum 24 zile

Feli Donose, celebra artistă, a anunțat că este însărcinată printr-o piesă. Jurata "The Four - Cei Patru" va deveni mamă în scurt timp.

Feli este în culmea fericirii! Artista este însărcinată!

acum 32 zile

Feli este în culmea fericirii! Artista este însărcinată! Pentru a da vestea tuturor cântăreaţa s-a pregătit temeinic. Mai exact, a compus o piesă care exprimă ceea ce simte în această frumoasă perioadă a vieţii.

Feli Donose suferă din dragoste: ”Unii oameni te iubesc doar pentru ceva din ce ai de oferit”

acum 61 zile

Este una dintre cele mai iubite şi talentate artiste din România, dar tot nu este fericită Feli Donose a recunoscut că suferă şi că este dezamăgită.

Feli Donose, la Happy Channel: ”Mâine o să plâng”

acum 101 zile

În interviul acordat la lansarea albumului ”Eu sunt Feli”, artista a mărturisit care sunt cele trei lucruri pe care dorește să le facă în viitor: actorie, să își întemeieze o familie, să adopte un copil.

Feli, confesiuni neașteptate, exclusiv la "Răi, Da' Buni"

acum 118 zile

Feli, confesiuni neașteptate, exclusiv la "Răi, Da' Buni": "Trebuie să fii pozitiv să poți să treci peste toate încercările vieții"

Feli Donose trece prin momente grele! Tatăl cântăreţei ar fi încetat din viaţă

acum 136 zile

Feli Donose trece prin momente grele. Se pare că artista ar fi suferit o pierdere foarte importantă. Mai exact, tatăl cântăreţei ar fi încetat din viaţă. Conform unor mesaje apărute pe o reţea de socializare, nefericitul eveniment a avut loc în urmă cu câteva zile.

Durerea ascunsă a lui Feli Donose: ”Mama s-a supărat foarte tare când am renunțat la școală”

acum 142 zile

Feli Donose a vorbit, cu lacrimi în ochi, despre cea mai grea perioadă! Viaţa a pus-o pe artistă la multe încercări: i-a murit un frate, părinţii ei au divorţat.

Feli vorbește despre cele mai grele momente: ”Mi-o amintesc foarte, foarte bine”

acum 145 zile

Feli Donose, interviu cu lacrimi în ochi! A vorbit despre cea mai grea perioadă din viaţa ei: pierderea celei mai dragi fiinte! Artista suferă enorm şi abia, abia dacă-şi poate găsi puterea să meargă mai departe.

Feli și-a făcut ”ajutoarele” vedete pe interet. Cine o ajută pe Feli la cântat

acum 226 zile

Feli Donose are o voce minunată şi cu toţii ne intrebăm de unde îi vine inspiraţia. Se pare că ajutoarele cântăreţei sunt chiar pisicile pe care le iubeşte nespus şi pe care le-a şi făcut vedete pe internet.

Feli Donose, o femeie cu trei personalități:„Există Feli - copilul”

acum 238 zile

Feli a trecut prin experienţe care au marcat-o. Drumul spre succes nu a fost deloc unul uşor iar cei care au încurajat-o să-şi urmeze visul au fost foarte puţini. Astăzi, însă, a reuşit să ajungă unde şi-a dorit şi să fie o femeie cu trei calităţi foarte importante.

LIVE la Neatza! Feli Donose - "Acasă"

acum 266 zile

Feli Donose a interpretat LIVE la Neatza melodia "Acasă"

I s-a propus să facă compromisuri pentru succes în muzică!

acum 420 zile

I s-a propus să facă compromisuri pentru succes în muzică!

După ce a slăbit 40 de kilograme, cântăreaţa Feli Donose intră în pielea unei celebre prinţese din serialul Urzeala Tronurilor

acum 427 zile

Schimbarea este cuvântul care o caracterizează cel mai bine. Şi-a schimbat mai întâi destinul. Şi a devenit cântăreaţă, deşi visa să devină vânzătoare. Apoi, şi-a schimbat silueta: a slăbit 40 de kilograme, cu ajutorul unei operaţii. Astăzi, cântăreaţa Feli Donose îşi...

Feli Donose face dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care a slăbit miraculos

acum 477 zile

Feli Donose face dezvăluiri cutremurătoare despre felul în care a slăbit miraculos. A ţinut totul ascuns timp de şase luni, iar acum a simţit că este momentul să vorbească.

Feli Donose se transformă în Nicky Minaj - "Anaconda"

acum 775 zile

În cadrul celei de-a XIII-a ediţii din sezonul IX de la "Te cunosc de undeva!", Feli Donose a cântat melodia interpretată de Nicky Minaj - "Anaconda"

Culise: Feli Donose se pregăteşte să devină Nicky Minaj

acum 775 zile

Nicky Minaj este personajul pe care îl interpretează Feli Donose, în cadrul celei de-a XIII-a ediţii a sezonului IX de la "Te cunosc de undeva!".

1
2

Observator.TV