Cautare: 1535 rezultate dupa tagul "femei"

Dan Bittman vorbește pe șleau despre femeile din viața lui: ”Fanele urcau pe scara de incendiu în camerele noastre”

acum 8 zile

Membrii legendarei trupe Holograf, în frunte cu Dan Bittman fac dezvăluiri aproape interzise la televizor. ”Fanele urcau pe scara de incendiu în camerele noastre”, au afirmat aceștia.

Liviu Vârciu, spaima femeilor: ”Nu stăm lângă el pentru că rămânem însărcinate!”

acum 8 zile

Liviu Vârciu a rămas aproape sigur. Motivul și-l imaginează chiar el, prezentatorul emisunii Zaza Sing.

Nelu Ploieșteanu, părăsit de parteneră: "Am înșelat-o pe iubita mea cu 200 de femei"

acum 13 zile

Nelu Ploieșteanu a fost părăsit de iubita sa. Relația dintre cei doi a ajuns la final. Cântărețul de muzică de petrecere nu vrea să mai aibă vreo altă relație prea curând.

În județul Buzău, tot mai multe femei vor să devină șoferi de TIR

acum 13 zile

Tot mai multe femei vor să devină şoferi profesionişti! În Buzău, cel puţin, am putea spune este că o adevărată modă. Indiferent de pregătirea pe care o au sau de locul de muncă anterior, din ce în ce mai multe doamne vor să înveţe cum să conducă un TIR.

Cancerul, boala lipsei de informare a populației, dar și a dezinteresul medicilor din România

acum 14 zile

Cancerul ajunge să ucidă mai mult din lipsa de informare a pacienţilor şi dezinteresul medicilor din România. Peste 90% dintre femeile din ţara noastră nu au făcut niciodată un control pentru depistarea cancerului mamar.

Ce mai fac femeile celebre din showbizz

acum 16 zile

Adriana Lima, Mariay Carey, Pink sau Inna, sunt câteva dintre femeile celebre care produc foarte mulţi bani şi a căror viaţă e mai mereu agitată

”Femei pe Mătăsari”, un evenimnt social-urban unde cele mai frumoase tinere au prezentat modă pe trotuar

acum 24 zile

Câțiva artiști vor să schimbe fața unei străzi celebre din București, Mătăsari, iar pentru asta, în weekendul trecut, au realizat evenimentul ”Femei pe Mătăsari”.

Suferă de o boală rară, însă asta nu a împiedicat-o să-şi îndeplinească visul

acum 31 zile

A devenit model atât pentru marile case de modă ale lumii, cât şi pentru milioane de femei. Povestea modelului zebră, o urmărim chiar acum.

Candice Swanepoel, fotomodel din Africa de Sud, ocupă primul loc în Top 100 cele mai sexy femei din lume

acum 34 zile

Candice Swanepoel s-a născut în Africa de Sud. la vârsta de 15 ani a fost descoperită într-un târg de vechituri din Durban. Din anul 2007 a semnat cu o agenție celebră de modele.

Infertilitatea la femei. Care este cea mai frecventă cauză

acum 34 zile

Zorela Sgarbura, medic primar obstetrică-ginecologie, a venit la Neatza și a vorbit despre cauzele infertilității. Endometrioza are un risc de recidivă de 20% - 30%, după un an de tratament medicamentos.

Moașa oferă un tip de îngrijire diferit de cel al medicului: "Poate să aibă grijă de femei pe tot parcursul vieții"

acum 35 zile

Femeile care doresc să devină moașe trebuie să termine o facultate în acest domeniu. Acestea nu au grijă doar de partea reproductivă ci de tot ce ține de corpul femeilor pe tot parcursul vieții.

Adelina Pestriţu: "Întotdeauna am apreciat femeile care se îmbracă cu gust"

acum 36 zile

Cu fiecare apariţie afişează ţinute vetimentare extravagante alese cu mult bun gust, însă nu a fost aşa mereu. Adelina Pestriţu ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi a vorbit despre lipsurile pe care le-a avut în copilărie. Bruneta spune că a visat de mică să poarte haine ca...

Ce le transmite Liviu Vârciu femeilor geloase. RÂZI cu lacrimi!

acum 37 zile

Fanii s-au amuzat copios cand au vazut asta!

Ce-a fost în capul lor??! Moda sprâncenelor face victime printre femei! Ai văzut ceva mai jenant?

acum 39 zile

Oare s-au chinuit mult pentru un astfel de rezultat?!

Balada lui Liviu Vârciu: ”Băiat de lume și de club; Plimbat prin viața de L.A.; Și pe deasupra și pe sub; Trecut prin lupte cu femei”

acum 43 zile

Flick "Domnul Rimă" i-a oferit o surpriză în rime lui Liviu Vârciu: ”Băiat de lume și de club; Plimbat prin viața de L.A.; Și pe deasupra și pe sub; Trecut prin lupte cu femei”

Gina Pistol arată demențial la 36 de ani

acum 46 zile

S-a antrenat ca pentru trupele speciale timp de 6 luni, iar acum arată demenţial! Gina Pistol a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor şi a stârnit invidia femeilor cu ultima ei apariţie.S-a pozat în faţa onglinzii cu abdomenul la vedere

Marșul femeilor contra puterii din Venezuela! Manifestantele au cerut încetarea represiunii și noi alegeri

acum 46 zile

Zeci de mii de femei îmbrăcate în alb au manifestat ieri în capitala Venezuelei, cerând noi alegeri şi încetarea reprimării manifestaţiilor. Ele intenţionau să ajungă la ministerele de Interne şi de Justiţie, dar a fost oprit de un cordon al forţelor de ordine, format tot din...

În Brazilia există un oraș în care locuiesc doar femei! Cele fără partener fac un apel către burlaci să vină, pentru a-şi gasi o soţie

acum 48 zile

Exista un oraş în care trăiesc numai femei. Unele sunt singure, altele sunt căsătorite, însă nu le permit barbatilor să locuiasă cu ele. Cele fără partener fac un apel către burlaci să vină, pentru a-şi gasi o soţie. Dar, cu o condiţie!

Câte femei au trecut prin patul lui Robert: ”Chiar și dacă ești cel mai nebăgat în seamă, tot ai una pe luna. 70, este puțin!”

acum 48 zile

Ispita Robert răspunde l-a întrebarea întrebărilor - Câte femei au trecut prin pat? Răspunsul lui și logica de calcul o lasă pe Mirela Vaidă fără prea multe cuvinte.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV