Cautare: 1715 rezultate dupa tagul "femei"

Sute de mii de femei din Statele Unite au scandat în stradă pentru drepturile lor şi au manifestat împotriva lui Donald Trump

acum 22 ore

Proteste au avut loc în Washington, New York, Chicago şi alte 250 de oraşe americane. La demonstraţiile din Los Angeles, au participat şi celebrităţi de la Hollywood.

Scandal sexual fără precedent la ONU

acum 2 zile

Scandal sexual fără precedent la Organizaţia Naţiunilor Unite. Zeci de actuale şi foste angajate, din zece ţări, susţin că au fost hărţuite sau agresate sexual. Multe dintre ele spun că abuzurile fizice şi verbale au avut loc în ultimii cinci ani.

Negocieri dure pentru formarea Guvernului. Pentru prima oară în istorie ar putea fi trei femei la vârful Executivului

acum 4 zile

Negocieri dure pentru noul Guvern. Pentru prima oară în istorie vom avea nu doar un prim-ministru femeie, ci şi aproape un sfert dintre cabinete conduse tot de femei. Cel puţin aşa arată negocierile de până acum. Surse dau ca sigure nominalizările Rovanei Plumb şi Graţielei Gavrilescu,...

Maria Păuna, prințesa sprâncenelor, despre dezvoltarea personală: "Femeile vor schimbare într-un moment dramatic"

acum 6 zile

Maria Păuna, prințesa sprâncenelor, organizează cursuri de make up, dar și de dezvoltare personală pentru cei care își doresc o schimbare în viață.

Terapie cu ochii închiși. Cum să ai mai multă încredere în femei sau în bărbați

acum 10 zile

Terapia cu ochii închiși te ajută să ai mai multă încredere în femei sau în bărbați. Iată cum.

Dacă vă doriţi să creaţi o ţinută prin care să ieşiţi în evidenţă şi să spargeţi monotonia, şosetele colorate vă pot scoate din impas

acum 13 zile

Teoretic, toată lumea ştie cum să le poarte, însă nu e chiar aşa. Când vorbim despre culori şi despre combinarea lor, clar este nevoie de curaj şi de puţină informare.

Un bărbat din Capitală a fost reţinut pentru 24 de ore după ce a fost acuzat de două femei că le-ar fi hărţuit sexual

acum 14 zile

Femeile au fost agresate pe străzi din sectorul 3 unde individul de 27 de ani le-ar fi pipăit şi ar fi făcut semne obscene. Femeile şi au chemat soţii în ajutor, dar au mers şi la Poliţie ca să depună plângere.

Viaţa milionarului Gianluca este plină de surprize! Noul an l-a prins singurel!

acum 20 zile

Sfârşitul de an l-a prins fără parteneră pe Gianlca Vacchi. Dar să nu vă imaginaţi că a stat acasa! Nu! S-a distrat alături de alte femei superbe. Că doar vorbim de Gianluca Vacchi! În tot acest timp fosta lui iubită, frumoasa Georgia, se distra în Saint Tropez!

Dezvăluiri intime despre femeile din viața lui: ”Am făcut de toate la viața mea”

acum 23 zile

Celebrul designer, Cătălin Botezatu a avut multe femei în viața lui. Dosarul lui Cătălin cuprinde numeroasele relații pe care le-a avut designer-ul.

După ospăț, e vremea salatelor

acum 26 zile

Crăciunul a trecut, dar kilogramele au rămas! Cele mai multe femei şi-au cumpărat rochii elegante pentru Revelion şi. vor să mai poată să le îmbrace. Aşa că după sarmale şi prăjituri, urmează cura de detoxifiere.

Cele mai frumoase femei din România ,sărbători de poveste

acum 27 zile

Cele mai frumoase femei din România au petrecut Crăciunul peste hotare. Dacă unele dintre ele au stat acasă cu familia, altele au fugit în locuri care mai de care mai extravagante.

Avertisment îngrijorător pentru toți bărbații! Femeile își înșeală partenerii mai mult ca oricând!

acum 27 zile

Avertisment teribil pentru toţi bărbaţii! E vestea pe care nu şi-ar fi dorit să o primească niciodată, darămite de Sărbători. Specialiştii spun că femeile îşi înşală partenerii mai mult ca oricând. Nu o spunem noi, ci oamenii de ştiinţă!

Sărbătorile bat la uşă. Dar tocmai acum, cei mai mulţi dintre noi avem o mare dilemă!

acum 31 zile

Ce cadouri putem face pentru a ajunge la sufletul persoanelor dragi? Vă spun un secret. Oricărei femei îi place să arate cât mai bine, din cap până în picioare. Pielea este o carte de vizită iar măştile de aur sau tratamentelor cu ozonoterapie o pot ajuta foarte mult, spun...

Patru mii de femei liberale şi-au ales şefa organizaţiei

acum 36 zile

Patru mii de femei liberale şi-au ales astăzi şefa organizaţiei. Multe dintre ele s-au pregătit pentru vot, ca de o petrecere. Unele şi-au vopsit părul albastru, altele s-au îmbrăcat în culorile liberale, aşa că momentul trebuia să fie imortalizat.

Şase femei din judeţul Buzău au ajuns la spital, după ce un podeţ s-a rupt cu ele

acum 39 zile

Şase femei din judeţul Buzău au ajuns în această dimineaţă la spital după ce un podeţ s-a rupt cu ele.

Violența asupra femeilor, un semnal de alarmă în România!

acum 39 zile

Violența continuă să facă victime peste tot în lume. Ea însă nu trebuie să mai fie un subiect tabu, ci trebuie semnalată și descurajată.

Avem veşti neplăcute pentru bărbaţii sensibili

acum 39 zile

Femeile caută domni duri, bine făcuţi şi înalţi, după cum arată un studiu realizat de cercetătorii australieni. Oamenii de ştiinţă au întrebat 160 de femei care le sunt preferinţele. Apoi le-au arătat fotografii cu bărbaţi şi le-au rugat să le acorde note. Rezultatul nu lasă...

Steven Tyler a deschis un centru pentru femei abuzate

acum 39 zile

La doi ani după ce a înfiinţat fundaţia Jane şi s-a alăturat unei organizaţii non-profit, care oferă asistenţă tinerelor abuzate, solistul trupei Aerosmith şi-a continuat visul de a ajuta cât mai multe victime. Steven Tyler a inaugurat IERI , prin intermediul unei ceremonii, noul...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV