Cautare: 1653 rezultate dupa tagul "femei"

De ce înșală femeile? Întrebarea milenară care abia ACUM și-a găsit răspunsul!

acum 2 zile

Care sunt motivele care o fac pe femeie sa atenteze la ”fructul oprit!”

România se poate lăuda cu femei frumoase

acum 3 zile

Numai că prea puţine ştiu și să îşi întreţină acest dar. Iar acum, că iarna bate la uşă, specialiştii le recomandă să acorde mai multă atenţie tenului. Şi asta, pentru că aerul rece aduce cu el o serie de probleme, care pot fi însă evitate.

De ce se îndrăgostesc femeile de bărbații însurați: „Nu se iubesc suficient pe ele”

acum 7 zile

Cora ne dezvăluile adevăratele motive pentru care femeile se îndrăgostesc de bărbații însurați. Aceasta spune că persoanele care fac asta nu sunt sigure pe ele și vor doar o relație superficială pentru a nu se simți singure.

Miercuri(8 noiembrie), pe nișa televiziunilor pentru femei, Happy Channel a fost lider de audiență în Whole Day, Prime Time și Late Fringe

acum 8 zile

Postul de televiziune Happy Channel a fost ieri (8 noiembrie) lider de audiență pe nișa televiziunilor pentru femei, target femei cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, mediul urban, în Whole Day, Prime Time și Late Fringe. Miercuri (8 noiembrie), în...

Octavian Sârbu, despre schimbarile de look radicale

acum 8 zile

Octavian Sârbu ne primește în universul său și ne dă sfaturi despre ce tunsori se poartă sezonul acesta.

Cătălin Botezatu își caută pereche: ”Eu, când mă îndrăgostesc de cineva, sunt îndrăgostit irecuperabil”

acum 9 zile

Cătălin Botezatu nu mai vrea să fie singur! Deşi a spus de nenumărate ori că e prea dezamăgit de ceea ce vede în jurul lui pentru a mai avea încredere în femei, designerul recunoaşte că are nevoie de cineva care să îi fie alături.

Marian Mexicanu sufera pentru frumusete: ”Mi-am implantat păr unde trebuia”

acum 9 zile

Cine spune că doar femeile ar face orice pentru a arăta bine se înşală amarnic. Şi bărbaţii sunt dispuşi să sufere pentru frumuseţe. Marian Mexicanu de exemplu a stat şapte ore pe masa de operaţie, dar a meritat, spune el.

Gențile femeilor, pline de medicamente

acum 12 zile

Genţile femeilor sunt mereu pline de surprize. Înăuntrul lor se ascund o sumedenie de obiecte, de la cele mai comune până la cele mai ciudate.Pentru a fi sigure că nu le lipseşte nimic, doamnele şi-au aprovizionat genţile cu medicamente.

Adrian Cristea joacă pe degete femeile cu bani și nu se lasă ieftin. Ultimele cuceriri ale ”Prințului”

acum 13 zile

Adrian Cristea joacă pe degete femeile cu bani. Fostul fotbalist a avut numeroase cuceriri, una mai de succes ca cealaltă.

Diastaza, problema femeilor după naștere, dar și a sportivilor

acum 15 zile

Diastaza abodominală este o problemă cu care se pot confrunta femeile după naștere. Această depărtare a mușchilor abdominali se poate repara cu câteva ședinte de kinetoterapie sau printr-o intervenție chirurgicală.

Este una dintre cele mai sexy femei din România, dar este nemulțumită de cum arată! Flavia, în timp ce se trage de păr: ”Mă termină!”

acum 15 zile

Flavia Mihășan, deși este una dintre cele mai sexy femei din România, este nemulțumită de cum arată. ”Mă termină!”, exclamă dansatoarea în timp ce se trage de păr.

Florin Ristei, declarații spumoase: "Mă pierd când văd femei!"

acum 16 zile

Diana Munteanu și Ramona, asistenta de la "Prietenii de la 11", fac glume pe seama lui Florin Ristei cu privire la vârstă, iar artistul este puțin dezorientat.

Femeile devin mai frumoase odată cu trecerea anilor

acum 16 zile

Femeile din lumea întreagă nu mai au de ce să-și facă griji legate de înaintarea în vârstă. Un studiu recent arată că acestea devin mai frumoase odată cu trecerea anilor.

El este cel mai sexy model din Los Angeles. Primește zilnic cereri în căsătorie de la femei

acum 17 zile

Ryan este unul din cei mai atragători bărbați din lume. Acesta se păstrează în formă cu multă muncă și disciplină, iar femeile îi trimit numeroase cereri în căsătorie.

O nouă premieră pentru doamnele din Arabia Saudită! Femeile musulmane vor avea voie să meargă pe stadioane

acum 18 zile

O nouă premieră pentru doamnele din Arabia Saudită! Începând de anul viitor, femeile musulmane vor avea voie să meargă pe stadioane. Nu pe toate. Doar pe trei dintre ele. Cu toate acestea, doamnele trebuie să respecte o regulă. Să meargă pe stadion însoţite, obligatoriu, de un...

Ultimele tendințe în materie de rochii de miresă

acum 19 zile

Tendințele în materie de rochii de mireasă aduc anul acesta un aer dual, clasic și modern, dar și seducător, pe care orice femeie îl va adora.

Cum reacţioneză vedetele feminine autohtone la "complimentul": "Eşti piesă"

acum 21 zile

Reporterul de la Neatza, Marian Duţă, a vrut să afle cum reacţioneză vedetele noastre feminine la "complimentul": "Eşti piesă"

Mesajul de împăcare al lui Călin Ionescu pentru zecile de femei care îl acuzat de hărțuire sexuală: ”Orice greșeală poate fi corectată și orice om poate avea șansa de a se corecta”

acum 23 zile

Celebrul Rimaru vorbește, pentru prima dată, despre acuzațiile de hărțuire, care i-au fost aduse de mai multe tinere!

Zeci de femei l-au acuzat de hărțuire sexuală! Călin Ionescu, cunoscut ca și Rimaru: ”Nu am călcat niciun cap. Toată lumea poate să stea liniștită pentru că nici nu o s-o fac!”

acum 23 zile

Peste Ocean a fost iniţiată o mişcare online, la care participă milioane de femei. Acestea îşi povestesc pe Facebook sau pe alte reţele sociale traumele pe care le-au suferit din cauza experienţelor de hărţuire sexuală sau abuz şi folosesc hashtagul „#MeToo"- „Şi Eu". Miscarea...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV