Cautare: 1815 rezultate dupa tagul "femei"

Din ce în ce mai multe femei din Brazilia trec prin operaţii estetice ca să aibă nişte forme voluptoase precum Kim Kardashian

acum 1 zile

Frumuseţea naturală este pe cale de disparţie. Chiar şi în cazul celor mai frumoase femei de pe planetă! Posteriorul lui Kim Kardashian a devenit un etalon pentru femeile din Brazilia. În special pentru cele care participă la concursul Miss Bum Bum şi care apelează tot mai des la...

Prima paradă moto exclusiv feminiă. Sunt așteptate toate femeile pasionate de motociclete

acum 4 zile

În cadrul festivalului de motociclete, participanții pot admira una dintre primele parade moto feminine din România. Orice femeia este pasionată de motociclete poate participa.

Armand Assante, despre femeile din România: "Mi-am bazat toată viața pe relații"

acum 5 zile

Super interviu cu un super actor de la Hollywood! Unul din cei mai cunoscuţi actori de peste Ocean joacă în cel mai recent film românesc. Armand Assante a vorbit despre cheia succesului, dar şi cele mai grele momente din viaţa lui.

Calitățile femeilor și bărbaților în relațiile de cuplu

acum 6 zile

Marian Duță a realizat un material despre calitățile pe care o femeie le caută la un bărbat, dar și cele căutate de domni la partenerele lor.

”Nu te descălța!” Ce fel de femei îi plac lui Bendeac: ”Modelul fizic absolut este Mila Kunis, iar ca model de laba piciorului, obsesiile mele..., Anda Adam!”

acum 10 zile

Iată ce fel de femei îi plac lui Bendeac. ”Modelul fizic absolut este Mila Kunis, iar ca model de laba piciorului, obsesiile mele..., Anda Adam!”, a spus juratul iUmor.

Gianluca Vacchi, înconjurat de femei într-un nou clip

acum 10 zile

Gianluca Vacchi este mereu înconjurat de femei frumoase! Dar. fetele ştiu ele ce ştiu, milionarul le învaţă şi pe ele la ce se pricepe cel mai bine: adică la dans.

Ce soluţii au găsit femeile de carieră care vor să devină mame la peste 35 de ani. Medicii vorbesc despre noi proceduri

acum 14 zile

Conservarea ovocitelor devine o soluţie pentru tot mai multe românce care amână momentul de a deveni mame, pentru a obţine mai întâi succesul în carieră. Costurile sunt de câteva mii de lei, iar ovulele pot fi păstrate congelate şi 10 ani. Vârsta de 35 de ani este pragul critic,...

Demi Lovato îndeamnă toate femeile să-şi iubească trupul aşa cum este el!

acum 14 zile

Vedeta spune că perfecţiunea nu există. drept dovadă, a postat pe Instagram o serie de fotografii care demonstrează acest lucru. Şi. dacă în reviste, Photoshopul îi şterge toate defectele, Demi a arătat că nu are un corp impecabil, aşa cum s-ar putea crede. Are vergeturi, celulită...

Femeile din spatele motocicliştilor SMURD din Capitală

acum 19 zile

Se spune că în spatele unui bărbat de succes stă o femeie puternică. În spatele motocicliştilor SMURD din Capitală, se află două femei pasionate de motoare.

Topul femeilor de afaceri de succes din România

acum 20 zile

În România exista mai multe femei manager decât decât în țări occidentale precum: Germania, Olanda, Spania sau Austria. Potrivit unor studii, o treime dintre funcțiile de conducere de la noi sunt ocupate de femei.

Despre femeile din Armata Română. Cătălina: ”Sunt mândră. Niciodată nu am simțit nevoia să fiu protejată. Am cărat același echipament și armament”

acum 23 zile

Cătălina Turcan, căpitan, este una dintre femeile din Armata Română. ”Sunt mândră. Niciodată nu am simțit nevoia să fiu protejată. Am cărat același echipament și armament”, a spus aceasta.

Aplicațiile care te scapă de defecte! Femeile şi bărbaţii caută perfecţiunea, însă ajung să-și piardă încrederea în ei

acum 26 zile

Tot mai mulţi români caută frumuseţea cu un click. Corpul bine sculptat, părul plin de strălucire şi zâmbetul perfect sunt "desenate" din aplicaţii de înfrumuseţare. Vedetele internaţionale au dat tonul. Cele de la noi recunosc că îşi corectează câteva defecte. În timp ce...

Pericile, o soluție pentru suferința femeilor. Tot ce trebuie să știi despre extensiile de păr

acum 30 zile

Pericile reprezintă o soluție pentru suferința femeilor. Specialistul ne spune tot ce trebuie să știi despre extensiile de păr.

Femeile și sporturile de contact

acum 30 zile

Boxul, sporturile de contact în general, au devenit foarte populare în ultimul timp ca formă de antrenament și nu doar printre bărbați. Mai nou și femeile merg la aceste activități pentru a se detensiona!

Diferențele dintre bărbați și femei când vine vorba de boală

acum 31 zile

Mircea Crișan a realizat în anii 60' un scheci despre diferențele dintre bărbați și femei, fiind un elogiu pentru cele din urmă.

Bobi Dumitraș, despre coafurile femeilor: "Ești ultimul om de pe lumea asta dacă nu observi schimbarea"

acum 31 zile

Bobi Dumitraș este invitatul special al serii la „iUmor”. Jurații l-au primit cu nerăbdare în scenă, acolo unde artistul se simte în largul lui, iar publicul l-a aplaudat chiar înainte de a începe reprezentația.

Ele sunt cele mai frumoase soții din lume. Arată bine, se îmbracă bine și întorc priviri pe stradă

acum 31 zile

Au cucerit lumea cu formele lor și multe femei își doresc să fie ca ele. Sunt celebre, bogate și frumoase, iar soții lor sunt niște norocoși.

Victoraș Micula, despre relații și femei

acum 33 zile

Victoraș Micula vorbește despre relații, femei și ce s-a scris despre el în presa. Acesta face declarații despre relația lui cu presa.

Dani către Flavia: "Cumva, din ce spuneți voi, femeile, România este împărțită între prinț și cenușărese"

acum 35 zile

Dani și Flavia poartă o discuție despre femeile care se despart și cele care rămân într-o relație nefericită alături de cei partenerii lor o viață întreagă.

Campania Națională de destigmatizare a femeilor divorțate, "Am divorțat. Aleg să înțeleg"

acum 35 zile

Rata divorțului a ajuns în România la 25 de procente din cuplurile căsătorite, anual peste 60 de mii de adulți și aproximativ 18 de copii suny afectați de divorț.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV