Cautare: 1521 rezultate dupa tagul "femei"

Suferă de o boală rară, însă asta nu a împiedicat-o să-şi îndeplinească visul

acum 1 zile

A devenit model atât pentru marile case de modă ale lumii, cât şi pentru milioane de femei. Povestea modelului zebră, o urmărim chiar acum.

Candice Swanepoel, fotomodel din Africa de Sud, ocupă primul loc în Top 100 cele mai sexy femei din lume

acum 4 zile

Candice Swanepoel s-a născut în Africa de Sud. la vârsta de 15 ani a fost descoperită într-un târg de vechituri din Durban. Din anul 2007 a semnat cu o agenție celebră de modele.

Infertilitatea la femei. Care este cea mai frecventă cauză

acum 4 zile

Zorela Sgarbura, medic primar obstetrică-ginecologie, a venit la Neatza și a vorbit despre cauzele infertilității. Endometrioza are un risc de recidivă de 20% - 30%, după un an de tratament medicamentos.

Moașa oferă un tip de îngrijire diferit de cel al medicului: "Poate să aibă grijă de femei pe tot parcursul vieții"

acum 5 zile

Femeile care doresc să devină moașe trebuie să termine o facultate în acest domeniu. Acestea nu au grijă doar de partea reproductivă ci de tot ce ține de corpul femeilor pe tot parcursul vieții.

Adelina Pestriţu: "Întotdeauna am apreciat femeile care se îmbracă cu gust"

acum 6 zile

Cu fiecare apariţie afişează ţinute vetimentare extravagante alese cu mult bun gust, însă nu a fost aşa mereu. Adelina Pestriţu ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi a vorbit despre lipsurile pe care le-a avut în copilărie. Bruneta spune că a visat de mică să poarte haine ca...

Ce le transmite Liviu Vârciu femeilor geloase. RÂZI cu lacrimi!

acum 7 zile

Fanii s-au amuzat copios cand au vazut asta!

Balada lui Liviu Vârciu: ”Băiat de lume și de club; Plimbat prin viața de L.A.; Și pe deasupra și pe sub; Trecut prin lupte cu femei”

acum 13 zile

Flick "Domnul Rimă" i-a oferit o surpriză în rime lui Liviu Vârciu: ”Băiat de lume și de club; Plimbat prin viața de L.A.; Și pe deasupra și pe sub; Trecut prin lupte cu femei”

Gina Pistol arată demențial la 36 de ani

acum 16 zile

S-a antrenat ca pentru trupele speciale timp de 6 luni, iar acum arată demenţial! Gina Pistol a încins imaginaţia tuturor bărbaţilor şi a stârnit invidia femeilor cu ultima ei apariţie.S-a pozat în faţa onglinzii cu abdomenul la vedere

Marșul femeilor contra puterii din Venezuela! Manifestantele au cerut încetarea represiunii și noi alegeri

acum 16 zile

Zeci de mii de femei îmbrăcate în alb au manifestat ieri în capitala Venezuelei, cerând noi alegeri şi încetarea reprimării manifestaţiilor. Ele intenţionau să ajungă la ministerele de Interne şi de Justiţie, dar a fost oprit de un cordon al forţelor de ordine, format tot din...

În Brazilia există un oraș în care locuiesc doar femei! Cele fără partener fac un apel către burlaci să vină, pentru a-şi gasi o soţie

acum 18 zile

Exista un oraş în care trăiesc numai femei. Unele sunt singure, altele sunt căsătorite, însă nu le permit barbatilor să locuiasă cu ele. Cele fără partener fac un apel către burlaci să vină, pentru a-şi gasi o soţie. Dar, cu o condiţie!

Câte femei au trecut prin patul lui Robert: ”Chiar și dacă ești cel mai nebăgat în seamă, tot ai una pe luna. 70, este puțin!”

acum 18 zile

Ispita Robert răspunde l-a întrebarea întrebărilor - Câte femei au trecut prin pat? Răspunsul lui și logica de calcul o lasă pe Mirela Vaidă fără prea multe cuvinte.

Importanţa activităţilor sportive pentru mămici şi viitoarele mămici

acum 19 zile

Sportul are un rol foarte important pentru femeile care au devenit mame sau care urmează să devină mame!

Chef Scărlătescu suferă de o fobie ciudată: femeile!

acum 25 zile

De-a lungul timpului el a fost fotografiat împreună cu femei și fete, dar nu la Starea Civilă. Cum ar trebui să fie femeia care l-ar cuceri pe Chef Scărlătescu?

Care sunt beneficiile masajului la femeile însărcinate

acum 28 zile

Iată care sunt beneficiile masajului la femeile însărcinate!

Bărbații petrec mai mult timp în fața oglinzii decât femeile

acum 32 zile

S-au dus vremurile în care femeile petreceau ore în șir în fața oglinzii, iar bărbații se îmbrăcau cu ce apucau și ieșeau pe ușă.

Operaţiile estetice au schimbat definiţia frumuseţii

acum 34 zile

Operaţiile estetice au schimbat definiţia frumuseţii. Şi multe vedete au transformat în obsesie dorinţa de a arăta mai bine. Aşa că şi-au mutilat corpul şi chipul.

Într-o societate masculină, doamnele reînvață să fie femei

acum 35 zile

Femeile trebuie să se întoarcă la partea blândă din ele, partea capabilă să cucerească lumea.

Care este melodia preferată a soției? Ionuț Iftimoaie: "Să iubești două femei"

acum 36 zile

Află cine a luat punctele cele mai multe dintre cuplurile Luminița Anghel & Silviu Dimitriade, Maria & Ionuț Iftimoaie şi Ianna Novac & Octavian Dobrotă, la întrebarea: Care este melodia preferată a soției?.

1
2
3
4
5
»

Program TV

Happy Channel

Observator.TV