Cautare: 2194 rezultate dupa tagul "femeie"

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie!

acum 1 zile

Chef Cătălin Scărlătescu a fost cerut în căsătorie! Femeia l-a urmărit toată ziua şi nu s-a lăsat până nu s-a aşezat în genunchi în faţa celui mai renumit bucătar.

Gheorghe Ghiorghiu, adevărul despre viața amoroasă: ”Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste”

acum 1 zile

Gheorghe Gheorghiu a spus adevărul despre relaţia cu femeia care i-a dăruit un copil. Deşi totul pare minunat în viaţa lui, nu e chiar aşa.

Agenţia americană de spionaj CIA va fi condusă, pentru prima dată, de o femeie

acum 2 zile

Gina Haspel a primit confirmarea Senatului pentru funcţia de director al CIA, pentru care fusese nominalizată de preşedintele Trump. Ea conducea deja, interimar, agenţia, în care are o vechime de 33 de ani. Gina Haspel a activat o vreme sub acoperire iar ulterior a coordonat interogarea unor...

Gheorghe Gheorghiu, adevărul despre relația cu femeia care i-a dăruit un copil

acum 2 zile

Gheorghe Gheorghiu, invitat în emisiunea Răi da buni, spune adevărul despre relația cu femeia care i-a dăruit un copil.

Intervenţie contracronometru pentru zeci de poliţişti, pompieri şi salvamontişti din Cluj

acum 4 zile

Alături de localnicii dintr-o comună au plecat pe urmele unei femei de 72 de ani care se rătăcise la cules de ciuperci. Pe o ploaie torenţială, bătrâna a căzut într-o râpă. A fost în cele din urmă salvată după câteva ore

O femeie de 41 de ani din Roşiorii de Vede a scăpat ca prin minune, după ce s-a răsturnat cu maşina

acum 5 zile

Femeia a pierdut controlul volanului şi a intrat în plin într-un alt autoturism. În urma impactului, vehiculul s-a răsturnat şi a aterizat cu roţile în sus. Deşi spectaculos, accidentul nu s-a soldat, din fericire, cu victime în stare gravă. Singura rănită a fost femeia de 41 de ani,...

Blestemat de cea care i-a fost soție?! Tata Emanuel o ocuză pe mama fiicei sale că a vrut să-l nenorocească, folosind-o și pe cea mică pentru vrăji?!

acum 5 zile

Cu inima sfârtecată, tata Emanuel speră ca într-o bună zi să îşi strângă, din nou, fiica în braţe. Copila de 8 anişori a rămas în grija mamei, după ce părinţii au divorţat, în urmă cu câţiva ani. Însă, mama nu s-ar comporta cu fiica ei aşa cum ar trebui, ci ar lovi-o şi...

O femeie a fost mutilată de un tramvai in Bucureşti sub ochii copilului ei

acum 7 zile

O femeie a fost mutilată de tramvai, în Bucureşti. Îşi ţinea copilul de mână şi, cu telefonul la ureche, a păşit pe şine, povesteşte vatmanul. Nu e singura, de altfel. Prinşi în conversaţii sau cu căştile în urechi, tot mai mulţi pietoni traversează fără să se asigure.

Răpită din spital pentru a trăi! Mihaela, o femeie puternică a muncit şi a luptat pentru familie!

acum 10 zile

Mihaela este o femeie puternică! S-a născut şi a trăit la ţară acolo unde a muncit şi a luptat pentru bunăstarea familiei sale! Deşi a avut o viaţă sănătoasă, în toamna anului trecut medicii i-au descoperit o tumoră la cap!

O ceartă între un soţ şi o soţie s-a transformat într-o bătaie generală, într-un cartier rezidenţial din Capitală

acum 10 zile

Bătaie între părinţi, de faţă cu copiii! S-a întâmplat aseară într-un cartier rezidenţial, de la marginea Bucureştiului, unde o femeie a fost bătută de un tatăl unui copil.

O femeie de 35 de ani din Prahova, de negăsit de două săptămâni

acum 11 zile

A plecat spre casă şi nu a mai ajuns! S-a întâmplat în Prahova, unde o femeie de 35 de ani, mamă a doi copii, a dispărut fără urmă de mai bine de două săptămâni. Femeia a plecat de la serviciu fară să spună o vorbă. Însă unicul mesaj trimis fiului cel mare îi face pe...

Atenție, femei! Frumusețea în mai puțin de 30 de minute

acum 12 zile

Lucsandra Săndulescu, omul informat de la "Prietenii de la 11", a aflat secretul frumuseții în mai puțîn de 30 de minute.

Loredana Chivu este foc şi pară! Femeia cu care a fost înșelată răspândește zvonuri grave despre ea

acum 12 zile

După ce a fost înşelată de iubit pe banii ei, după ce s-a rugat de el în genunchi să nu plece, Loredana Chivu e din nou foc şi pară! Femeia cu care a fost înșelată răspândește zvonuri grave despre ea! Ce spune blonda despre Dani, fiul Sile Camataru.

Roxana Ilie, cea mai răsfățată din lume. A primit o cameră plină de balonae și flori

acum 14 zile

Roxana Ilie dovedește faptul că este cea mai răsfățată femeie din România. Vedeta s-a pozat într-o cameră plină de baloane și flori.

Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere, în judeţul Mureş

acum 15 zile

Accident spectaculos surprins de camerele de supraveghere, într-o localitate din Mureş. O femeie de 35 de ani a fost la un pas de moarte după impactul violent pe şosea.

O poveste ca din filme a trăit o femeie din Braşov

acum 16 zile

Cu o afecţiune gravă la rinichi şi dependentă de dializă, tânăra a rămas însărcinată. Un caz medical rar şi dificil care i-ar fi putut pune în pericol viaţa şi ei, dar şi copilului nenăscut. Braşoveanca a riscat însă şi a dus sarcina până la capăt. Iar acum are o fetiţă...

Doi fraţi s-au răzbunat crunt pe o femeie, pe care o bănuiau că ar fi amanta tatălui lor

acum 17 zile

Supăraţi că tatăl lor o sună şi o vizitează prea des pe o vecină, doi tineri dintr-un sat din Dâmboviţa au vrut să-i dea o lecţie, nu părintelui, ci femeii. Aşa că au năvălit peste ea, au tuns-o, au bătut-o şi au ameninţat-o chiar cu moartea.

Idilă riscantă pentru o femeie de 51 de ani din Dâmboviţa.

acum 17 zile

A fost bătută, tunsă şi ameninţată cu moartea pentru că ar fi râvnit la dragostea unui vecin însurat. Corecţia brutală a venit chiar de la fiii bărbatului, care au fost în cele din urmă reţinuţi de poliţie.

Povestea unei femei care ar fi rămas însărcinată cu un preot, cu soţie acasă şi cu doi copii

acum 17 zile

Povestea unei femei care ar fi rămas însărcinată cu un preot, cu soţie acasă şi cu doi copii! Asta sustine o femeie de 37 de ani care ar fi devenit amanta preotului. Ea spune cã ar fi crezut vorbele deşarte ale feţei bisericeşti şi i-ar fi oferit cadoul pe care preotul şi l-ar fi...

O drumeţie la munte se putea încheia tragic pentru o familie din Caraş

acum 18 zile

O femeie şi fiul ei de doar un an şi jumătate au alunecat şi au căzut într-o râpă adâncă de aproape 10 metri. Din fericire, curajul şi stăpânirea de sine a celuilalt copil al femeii s-au dovedit salvatoare. Fata de 11 ani a sunat la 112 şi, cu ajutorul indicaţiilor exacte, date de...

1
2
3
4
5
»