Cautare: 287 rezultate dupa tagul "fericire"

Andra, lacrimi de fericire. Ce s-a întâmplat cu artista pe scenă

acum 5 zile

Andra a urcat pe scena Ateneului Român şi a oferit un concert de colinde impresionant. Artista a trecut prin cele mai emoţionante momente pe scenă.

Nicole Kidman și Keith Urban, se distrează de minune. Cei doi sunt nedespărțiți

acum 8 zile

Nicole Kidman și Keith Urban sunt de nedespărțit! Cei doi dezvăluie secretul fericirii și arată cum se distrează împreună.

Chef Florin Dumitrescu, după calificarea în finală: "L-am anihilat pe Scărlătescu"

acum 13 zile

Emoțiile au fost uriașe fiecare dintre cei trei chefi. Fiecare și-a dorit să aibă cel puțin un reprezentant în finală, însă Dumitrescu a fost cel mai fericit.

Adi Sînă, în culmea fericirii. Micuțul Noah îi calcă pe urme celebrului său tată

acum 21 zile

Adi Sînă este în culmea fericirii şi are toate motivele. Micuţul Noah îi calcă pe urme şi îi moşteneşte talentul artistic. Băiatul a şi făcut ptimul pas spre o carieră de succes.

Lacrimi de fericire în platoul matinalilor. La mulți ani, Ralu!

acum 25 zile

Sărbătorita matinalilor este Ralu. Prezentatarea a primit cea mai frumoasă cel mai frumos cadou din partea colegilor. Aceștia i-au pregătit un videoclip emoționant cu toate amintirile pe care le au împreună.

Carmen: „Oamenii care au regrete nu sunt fericiți”

acum 30 zile

Carmen, invitată în emisiune Star Chef, vorbește despre adevărata fericire în viață. Ea crede că oamenii care au regrete nu sunt fericiți.

Cătălin Botezatu, declarații despre trădare și fericire: ”Vreau pe cineva care măcar să mă mintă frumos”

acum 34 zile

Cătălin Botezatu face declarații, în exclusivitate, despre trădare și fericire. Celebrul designer nu are pe nimeni alături deoarece nu găsește persoana potrivită.

Elena Gheorghe, secretul familiei fericite: ”Nicholas e foarte drăgălaș și cald cu Amelie”

acum 38 zile

Elena Gheorghe a dezvăluit care este secretul unei căsnicii fericite şi cum reuşeşte să menţină flacăra iubirii aprinsă. Este mămică a doi copii, şi deşi nu are prea mult timp la dispoziţie, vedeta face tot posibilul pentru a fi prezentă la petrecerile pe care aceasta le...

Tatăl erou, primele lacrimi de fericire! Şi-a văzut soţia zâmbind după multă vreme

acum 39 zile

Azi a fost ziua în care un zâmbet larg a apărut pe faţa brazdată de lacrimi a tatălui erou. Astăzi şi-a văzut soţia zâmbind după multă vreme, şi pentru el, zâmbetul soţiei înseamnă mai mult decât orice. Pentru că am pregătit o surpriză de proporţii pentru el şi pentru...

Rodica Popescu Bitănescu, regulile marii artiste pentru fericire și succes: ”Nu m-aș mai face niciodată actriță”

acum 39 zile

Rodica Popescu Bitănescu vorbește despre secretele succesului și ale fericirii. Actrița urmează un set de reguli care au ajutat-o să ducă o viață frumoasă.

Matei Stratan, în extaz. Iubitul Mădălinei Ghenea țopăie în plină stradă

acum 42 zile

Matei Stratan este tare fericit! Se pare că întâlnirea dintre părinţii lui şi Mădălina Ghenea a dat roade.

Lacrimi de fericire! Paula Minginer, asistenta emisiunii, surpriză dulce din partea colegilor de la Acces Direct

acum 45 zile

Paula Minginer are parte de lacrimi de fericire în platoul Acces Direct. Frumoasa asistenta a emisiunii își serbează astăzi ziua.

Mirii s-au pregătit intens pentru dansul mirilor. Fericirea li se citește pe chip

acum 45 zile

Un moment foarte frumos și special din noaptea nunții este dansul mirilor. Roxana și Gabi s-au pregătit intens pentru asta, iar finalul a fost emoționant.

Simona Gherghe radiază de fericire. Fetița ei a împlinit cinci luni

acum 49 zile

De când a devenit mămică, Simona Gherghe radiază de fericire. Micuța este adorabilă, iar părinții sunt topiți când o văd atât de minunată. Ana Georgia a împlinit cinci luni.

Vlad Gherman ne arată cum face el ”terapie pentru fericire”

acum 49 zile

Iata ce il face fericit pe Vlad Gherman

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea și-a găsit fericirea în brațele unei foste miss

acum 58 zile

Fostul iubit al Mădălinei Ghenea a plecat în vacanță alături de iubita sa, Angela Martini într-o destinaţie pe măsură! Vă arătăm imagini romantice cu cei doi îndrăgostiţi, dar și cu destinația pe care au ales-o de data aceasta.

Giulia Nahmany, mămică și soție norocoasă: „Sunte fericită că am această familie”

acum 67 zile

Giulia Nahmany radiază de fericire şi are şi de ce. Are o carieră de succes, un soţ romantic, dar şi două fetiţe extrem de talentate. Vedeta ne-a povestit cum decurge o zi din viaţa sa de familie.

Barack Obama și Michelle, nuntă de argint. 25 de ani de iubire într-o singură fotografie

acum 68 zile

Mare sărbătoare în famila fostului preşedinte al Americii. Barack Obama şi Michelle Obama au împlinit 25 de ani de căsnicie. Fosta primă doamnă i-a făcut o declaraţie emoţionantă soţului său şi a postat o fotografie din ziua în care au spus "Da" :"Aniversare de 25 de ani...

Laurette vorbește despre schimbările din viața ei. „Dumnezeu așsează lucrurile așa cum trebuie să fie”

acum 69 zile

Laurette vorbește deschis depre schimbările care au apărut în viața ei:„ Sunt foarte fericită. Am câștigat și custodia fetiței”. Pe plan personal vedeta se declară foarte fericită. Spune că nu a fost niciodată depresivă și că îi este din ce în ce mai bine.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV