Cautare: 1302 rezultate dupa tagul "fetita"

Reacţia unei fetiţe de numai doi ani, după prima zi la grădiniţă, a cucerit Internetul

acum 2 zile

O fetiţă de doi ani din Statele Unite a devenit senzaţia internetului după ce ce mama ei a postat pe Youtube filmuleţe în care micuţa povesteşte cu dezinvoltură tot ce i se întâmplă în fiecare zi. Mila, căci aşa o cheamă pe mica vedetă, vorbeşte despre experienţa neplăcută...

Încă o fetiţă a fost grav rănită, într-un parc de distracţii care le-a mai întins capcane şi altor copii

acum 2 zile

Parcurile de distracţii fac încă o victimă. A cincea în ultimele trei săptămâni. De această dată este vorba despre o fetiţă de doar şase ani care a căzut dintr-o trambulină după ce s-a rupt o coardă de protecţie. Copilul s-a rănit la un picior şi a fost dus imediat la spital....

Mădălina Ghenea se mută din România! Vedeta nu vrea să-și crească fetița în țară

acum 3 zile

Mădălina Ghenea a decis să se mute definitiv din România. Olteanca şi iubitul milionar nu vor să îşi crească fetiţa în ţară şi şi-au făcut deja toate planurile.

Matei Stratan și Mădălina Ghenea şi-au lăsat fetiţa acasă şi au petrecut câteva momente de relaxare în aer liber

acum 5 zile

Matei Stratan și Mădălina Ghenea și-au făcut timp și pentru ei. Olteanca şi iubitul milionar şi-au lăsat fetiţa acasă şi au petrecut câteva momente de relaxare în aer liber.

O fetiţă de şapte ani, la un pas de înec la un ştrand privat din Satu Mare

acum 7 zile

O fetiţă de şapte ani a fost în pericol de înec la un ştrand privat din Satu Mare. Copila a fost scoasă inconştientă din apă, dar a fost salvată de un angajat al ştrandului.

Bianca Drăguşanu nu poate sta prea mult departe de fetița ei

acum 7 zile

Bianca Drăguşanu trăieşte cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei, iar de când a devenit mămică ea este o cu totul altă femeie.

Febra şi caniculă au băgat-o în spital

acum 10 zile

O fetiţă de doar 6 luni din Costeşti, Argeş, e în stare critică, iar medicii se tem că temperaturile mult prea mari i-au agravat problemele de sănătate. Apartamentul părinţilor e la ultimul etaj şi în interior au fost şi peste 34 de grade Celsius. Copila a ajuns dimineaţă la...

O fetiță de 4 ani ne dă lecții de make-up! Stai să vezi cum își aplică rimelul. Vei fi pe jos de râs!

acum 10 zile

O fetita de 4 ani i-a amuzat pe internauti dupa felul in care se machiaza.

O fetiţă de opt ani şi un bărbat au fost uciși de un avion pe o plajă din Portugalia

acum 14 zile

O fetiţă de 8 ani şi un bărbat au murit după ce un avion de mici dimensiuni a aterizat de urgenţă în mijlocul turiştilor aflaţi pe o plajă din Portugalia. Când au văzut că aeronava se apropie de ei, oamenii au fugit în toate direcţiile pentru a se salva.

Tudor Ionescu de la Fly Project a devenit tătic. Prima imagine cu fetița

acum 16 zile

Fericire mare în showbiz-ul românesc. Anamaria Stancu Ionescu a născut în această dimineaţă o fetiţă. Tudor Ionescu este în culmea fericirii.

Locurile de joacă ascund capcane mortale! După ce un copil a căzut de la înălţime, de pe o trambulină din staţiunea Mamaia, autorităţile au început să verifice parcurile de distracţii de pe litoral

acum 17 zile

O fetiţă de cinci ani din Bucureşti a suferit un accident la o trambulină ilegală din nordul staţiunii Mamaia. Chinga în care era legată s-a rupt, iar copila a căzut de la înălţime. Familia a chemat poliţia şi protecţia consumatorului. Locul de joacă nu era autorizat, trambulina...

O fetiţă nouă ani a fost la un pas să se înece în piscina unui complex din Gura Portiţei

acum 18 zile

Adolescentul răpit de valurile Mării Negre de lângă bunicul său nu a mai putut fi salvat. Pentru un alt copil se depun eforturi disperate chiar în aceste momente.

UPDATE! Fetiţă de nouă ani din Galaţi, dată dispărută de două zile, a fost găsită

acum 18 zile

Fetiţa de nouă ani, dispărută în Galaţi, a fost răpită. Copila a fost ademenită de un vecin, într-o casă de la marginea unui sat, unde a ţinut-o sechestrată două zile şi două nopţi. După ce a luat-o de pe stradă, a ameninţat-o cu un cuţit, povesteşte tatăl.

Ana Maria, fetiţa din Galaţi dată dispărută de două zile, a fost sechestrată şi ameninţată cu cuţitul de către un consătean de 42 de ani

acum 18 zile

Dispărută fără urmă şi căutată timp de 2 zile, Ana Maria, fetiţa din Galaţi, a fost găsită. Teafără, însă cu traume de neimaginat. Fetiţa de 9 ani a fost sechestrată şi ameninţată cu cuţitul de către un consătean de 42 de ani.

Fetiţă de nouă ani din Galaţi, dată dispărută de două zile, a fost găsită

acum 19 zile

O fetiţă de nouă ani a plecat de lângă fraţii ei, iar poliţiştii şi jandarmii au căutat-o cu disperare în pădurile din Galaţi. Zona e plină de primejdii.

Cine este cea mai cochetă fetiță de pe plajă? Seamănă leit cu mama sa

acum 20 zile

Cea mai cocheta fetita de pe plaja este fetita Andei Adam.

"Savanta" Oana, despre cazul fetiţei înviate: "Mama Denisia a născut gemeni"

acum 21 zile

Ca să afle mai multe informații cu privire la posibila înviere a nepoatei sale, dar și despre identitatea Oanei Mariana, așa numita savantă, unchiul Denisiei, soțul invitatei mele, Maria Neda, și-a creat un cont fals de Facebook, după care a abordat-o pe această tânără.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV