Cautare: 1139 rezultate dupa tagul "fetita"

La botezul fetiței Andreei Bălan s-a intrat cu parolă: "Am încercat să fac o petrecere de vis"

acum 1 zile

Andreea Bălan şi George Burcea au sărbătorit botezul fetiţei lor într-un cadru rafinat! Artista s-a străduit din răsputeri să-i ofere fetiţei sale o petrecere de neuitat!

Mihai Onilă comunică cu fetița lui și dincolo de moarte!

acum 1 zile

La câteva luni de la moartea fetiţei, Mihai Onilă a luat o decizie radicală. De când comunică cu fiica sa care a trecut în nefiinţă, acesta îşi doreşte să ajute şi alţi oameni.

Fetița Mădălinei Ghenea are un cărucior care costă cât o maşină!

acum 1 zile

Mădălina Ghenea are grijă ca fetiţa ei să aibă parte de confortul suprem! Iar pentru asta, fericita mămică şi Matei Stratan au făcut cele mai bune alegeri. Micuţa are un cărucior care costă cât o maşină!

Andreea Bălan şi-a botezat fetița: ”Am avut lacrimi în ochi și eu și tati!”

acum 2 zile

Andreea Bălan şi-a creştinat fiica şi a dat o mega petrecere de 5 stele, în cinstea cel mici. Emoţionată, până la lacrimi, vedeta a mărturisit că a făcut petrecerea pentru Ella cu gândul la copilăria ei. fără jucării. Tocmai de aceea, tematica evenimentului a fost "familia de...

La numai 13 ani, o fetiţă face spectacol pe pista de raliu

acum 4 zile

La vârsta la care ar trebui să se joace cu păpuşi, o fetiţă din Satu Mare face drifturi, participă la raliuri şi visează la Formula 1. Natalia a câştigat deja trei titluri de campioană la categoria ei de vârstă şi multe alte cupe şi trofee. Are doar 13 ani, dar îmblânzeşte...

Mădălina Ghenea renunță la carieră pentru fetița ei? Matei Stratan face primele declarații: "Ea s-a decuplat cu totul de la profesie"

acum 7 zile

Mădălina Ghenea a renunțat la tot pentru fetița ei! Iubitul ei, Matei Stratan, a făcut primele declaraţii în calitate de tătic.

O fetiţă de 11 ani s-a stins lângă prietenii ei la locul de joacă

acum 7 zile

O cruce de beton a căzut peste copilă şi a lăsat-o inconştientă. După câteva minute medicii au venit în ajutorul ei, dar au găsit-o cu răni grave şi fără puls. N-au mai avut ce să facă pentru ea. Localnicii spun că cei mici obişnuiau să se recreeze în cimitir, pentru că în...

Fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt se îmbracă exact ca un baieţel

acum 10 zile

Fetiţa Angelinei Jolie şi a lui Brad Pitt moşteneşte frumusetea părinţilor ei. Pe lângă acest aspect, micuţa a atras atenţia lumii întregi cu stilul vestimentar pe care îl adoptă în ultima vreme. Shiloh se îmbracă exact ca un baieţel, pentru că vrea să fie pe picior de...

O fetiţă de zece ani a căzut peste 20 de metri într-o râpă, sub ochii părinţilor ei

acum 10 zile

Au venit să-şi petreacă Paştele în Maramureş, dar un pas greşit le-a transformat vacanţa în dramă. O fetiţă a căzut peste 20 de metri, într-o râpă din zona Piatra Şoimului, sub ochii părinţilor ei. Copila a supravieţuit, dar are răni grave la cap şi la picioare.

Vreau să ajut! La opt ani, o fetiţă speră să nu mai obosească la fiecare pas, să nu mai aibă probleme de respiraţie şi speră să se poata juca!

acum 11 zile

O cheamă Irina şi inima ei este bolnavă. După mai multe controale medicale, a aflat că are o malformaţie cardiacă. A aşteptat aproape un an operaţia salvatoare, bazându-se pe promisiunile făcute de medici dintr-un mare spital de copii.

Copil dat spre adopție fără preaviz! N-a mai avut timp să adopte fetița pe care a crescut-o de la câteva săptămâni

acum 11 zile

Fiică timp de şase ani, străină pentru tot restul vieţii. O familie de asistenţi maternali din judeţul Galaţi a vrut să adopte o fetiţă pe care a crescut-o de la câteva săptămâni. Dar reprezentanţii Direcţiei de Protecţie a Copilului au încredinţat-o altor părinţi adoptivi.

O fetiţă de 12 ani din Dej este dată dispărută de patru zile

acum 13 zile

A fugit de acasă şi a ameninţat că se va sinucide. Iar de aproape patru zile e de negăsit! Vorbim despre o fetiţă de 12 ani din Dej, care şi-a băgat familia în sperieţi.

O fetiţă de şase ani din Gorj a fugit de acasă ca să nu ajungă la orfelinat. Valentina a fost găsită înecată în râul Tismana

acum 13 zile

De teamă să nu ajungă la orfelinat, precum doi dintre fraţii ei, o fetiţă de şase ani din Gorj a fugit de acasă şi nu s-a mai întors niciodată. Valentina a fost găsită înecată în râul Tismana, după o zi şi-o noapte, cât a rătăcit singură şi s-ar fi ascuns, spun rudele, de...

Medicul care a avut grijă de fetița de etnie rromă și-a dat demisia

acum 14 zile

În urma morții fetiței de doi, de etnie rromă, medicul care a avut grijă de ea și-a dat demisia. Însă pentru părinți nu este de ajuns doar atât.

Bunicul copilei de doi ani care a murit în spital: "Nu ne-a lăsat să stăm lângă fetiță"

acum 14 zile

Tânăra mamă povestește scene rupte parcă din filmele de groază care s-ar fi petrecut tocmai în spital.

O mamă de 16 ani acuză doctorii că i-au ucis copila: "Ne-a omorât fetița!"

acum 14 zile

"Ne-a omorât fetița!". Este acuzaţia șocantă pe care o face o mamă de numai 16 ani, cu inima împietrită de durere, dar și de revoltă. Familia fetiței moarte acuză un doctor că le-ar fi ucis odorul pentru a se răzbuna pe ei.

1
2
3
4
5
»