Cautare: 1020 rezultate dupa tagul "fetita"

Irinuca, fiica Monicăi Gabor, s-a apucat de video blogging

acum 4 ore

Irinuca, fiica Monicăi Gabor şi a lui Irinel Columbeanu, a reuşit să ne surprindă din nou. Chiar dacă are doar zece ani, fetiţa e pusă pe treabă şi s-a apucat de video blogging.

Alertă în toată țara. O fetiță de 12 ani a dispărut fără urmă!

acum 1 zile

Maria Blăgău, o fetiţă de doar 12 ani, a dispărut de acasă, fără urmă! Era veselă, s-a dus la școală, apoi la un magazin, dar nu s-a întors acasă nici până acum

Surpriză mare la ziua fetiței Oanei Roman "Iubitul ei este aici de față"

acum 2 zile

Oana Roman şi-a sărbătorit fetiţa cu mare fast! Petrecerea inspirată din filmul Frozen a avut-o în centrul atenţiei pe Isabela care s-a costumat în Elsa

Fetița din Iași mușcată de maidanezi își revine. Pericolul de pe stradă, însă, rămâne

acum 3 zile

Marina, fetiţa de opt ani din Iaşi atacată de maidanezi pentru o bucată de pâine, îşi revine din şoc. Rănile de pe faţă i-au fost îngrijite de medici, iar copila s-ar putea întoarce acasă curând. Pericolul de pe stradă, însă, rămâne.

O fetiță în vârstă de 8 ani din Statele Unite a scos prima ei carte

acum 3 zile

O fetiţă din Statele Unite ale Americii şi-a luat prin surprindere atât învăţătoarea cât şi colegii, în momentul în care a publicat o carte! Deşi are numai 8 ani, autoarea are - totuşi - experienţa crescutului unui copil. Mai ales atunci când vine vorba despre un frate mic şi...

Fetiţa-cerşetoare din Iaşi are a fost atacată de câini va fi externată

acum 4 zile

Fetiţa-cerşetoare din Iaşi care a fost atacată ieri de câini, printre blocuri, va fi externată. Medicii i-au pansat rănile la faţă. Dar traumele rămân. Copila primise un sandwich de pomană iar animalele, flămânde, au vrut să i-l ia. Fetiţa e ridicat mâna iar câinii au crezut,...

Fetiţa de un an şi patru luni, care a murit după ce un dulap s-a prăbuşit peste ea în casă, s-ar fi asfixiat

acum 4 zile

Necropsia nu e gata, dar medicii susţin că, cel mai probabil, decesul Erikăi a survenit din cauza lipsei de aer. Anchetatorii au deschis un dosar pentru moarte suspectă.

O fetiţă de un an şi jumătate din judeţul Constanţa a murit, după ce un dulap a căzut peste ea

acum 5 zile

Tragedie într-o familie din localitatea constănţeană Mircea Vodă! O fetiţă de un an şi jumătate a murit, după ce un dulap a căzut peste ea. Când s-a întâmplat nenorocirea, părinţii se aflau în bucătărie, iar cea mică - în camera ei.

George Clooney va avea o fetiţă şi un băiat!

acum 7 zile

Chiar mama actorului a dezvăluit sexul gemenilor, pe care îi va aduce pe lume Amal. Superstiţioşi, viitorii părinţi nu au făcut până acum nicio declaraţie oficială. Clooney va fi tată pentru prima dată în viaţă, la 55 de ani.

Maria Constantin își dorește să devină mama, din nou: ”Îmi doresc o fetiță”

acum 9 zile

Maria Constantin este mama de băiat, dar anul acesta își dorește să devină mama și de fetiță!

O fetiță de un an și două luni a murit carbonizată după ce casa a luat foc

acum 11 zile

O fetiţă de numai un an şi două luni a murit carbonizată într-un incendiu violent, izbucnit într-o comună din Satu Mare! Copilul era în casă, alături de câţiva dintre cei nouă fraţi. Din păcate, flăcările i-au împiedicat pe pompieri să ajungă la fetiţă.

Ea este cea mai frumoasă fetiţă din lume

acum 14 zile

O fetiţă de 6 ani din România a cucerit întreagă lume cu frumuseţea ei. Sara Buzdun a luat locul I la concursul "Little Miss World".

O mamă își acuză soțul că și-a abuzat fetița de opt anișori, în repetate rânduri

acum 14 zile

Disperată, o mamă povesteşte cu lux de amănunte, aşa cum i-ar fi explicat chiar fiica ei, ce anume se întâmpla atunci când ea rămânea în casă singură cu tatăl ei.

Ricky Martin vrea să îşi mărească familia: "Îmi doresc o fetiţă!"

acum 15 zile

Ricky Martin, pregatit sa devina din nou parinte.

Supraviețuire miraculoasă. O femeie și fetița ei au supraviețuit într-o mașină răsturnată de tornadă

acum 16 zile

O tânără mamă şi fetiţa ei de nici două luni au scăpat cu viaţă, ca prin minune, după ce au fost surprinse de o tornadă, la New Orleans. Femeia şi copilul se aflau într-o maşină pe care tornada a ridicat-o şi a doborât-o din nou la pământ, după un zbor de câţiva metri....

Smiley News: O fetiţă de doi ani cântă melodia lui Adele

acum 17 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News cum cântă o fetiţă de doi ani melodia lui Adele.

Daniela, o fetiţă adoptată de o familie din America, s-a întors întors la mama care a părăsit-o!

acum 17 zile

A renunțat la viața ei ca să fie alături de mama care a abandonat-o când avea doar trei luni! Daniela, o româncă adoptată de o familie din America, s-a întors în țară ca să aibă grijă de mama care mai are doar două luni de trăit.

Fetiţa Zulri, vrăjită de Dani Oţil

acum 18 zile

Pe 3 Martie, Gaşca Zulri pleacă în cel mai mare turenu din istoria trupei, primul oraş fiind Timişoara. Cu spectacolul "Zece Zurli", Gaşcă Zurli marchează împlinirea celor 10 ani de Zurli în România.

1
2
3
4
5
»