Cautare: 1194 rezultate dupa tagul "fetita"

Simona Gherghe a născut o fetiţă de nota zece, care va purta numele Ana Georgia

acum 11 ore

Este cea mai frumoasă zi pentru Simona Gherghe şi soţul ei, Răzvan. Prezentatoarea a născut astăzi o fetiţă de nota zece, care va purta numele Ana Georgia. Naşterea era programată săptămâna viitoare şi a luat prin surprindere pe toată lumea

Simona Gherghe a născut! Primele declarații de lângă Ana: ”Fetița este foarte bine. Deși este micuță, este bătăioasă!”

acum 12 ore

Simona Gherghe a născut și se simte foarte bine, și ea și fetița ei, Ana. ”Fetița este foarte bine. Deși este micuță, este bătăioasă!”, a afirmat vedeta TV.

Anunţi important la 2k1! Maria Boureanu Vaida, în culmea fericirii: "Simona Gherghe a născut o fetiţă!"

acum 16 ore

Maria Boureanu Vaida, în culmea fericirii când a făcut anunţul că venit pe lume fetiţa Simonei Gherghe!

Nadir şi-a luat în serios rolul de tătic şi nu se mai dezlipeşte de micuţa lui

acum 1 zile

Artistul a sărbătorit-o ieri pe fetiţa lui, care se mai numeşte şi Elena! Haideţi să vedem cum s-au distrat!

N-a urcat în ring, dar Lucian Bute a avut cele mai mari emoţii din viaţa lui. Şi-a botezat fetiţa

acum 3 zile

Emoţii mai mari ca înaintea unui meci de titlu mondial pentru Lucian Bute. Alături de soţia sa Elena, campionul şi-a creştinat primul copil, Ema Anabella Efremia. Ceremonia religoasă a avut loc într-o biserică din Galaţi, iar petrecerea de botez, într-un cadru restrâns cu aproximativ...

Abuzată de tată cu acordul mamei. Elevă, în pericol de moarte

acum 5 zile

Are doar 15 ani şi spune că a trăit o viaţă de calvar! O viaţă în care tatăl ei ar fi violat-o, ar fi bătut-o şi ar fi ameninţat-o în repetate rânduri, măruriseşte fata cu lacrimi în ochi. Spovedania adolescentei este una cutremurătoare, iar mărturie par a fi vânătăile de pe...

Crimă anunţată! Înger de 11 ani ucis din gelozie!

acum 5 zile

Un bărbat de 38 de ani, din Bacău a omorât-o pe fetiţa de 11 ani a concubinei sale, apoi s-a sinucis prin spânzurare. Bărbatul trăia în concubinaj cu mama fetitei de aproximativ doi ani. Mama era plecata în Italia din septembrie 2016, însă cei doi se despărţiseră, iar acesta ar fi...

Un bărbat de 38 ani a omorât-o cu sânge rece pe fetiţa iubitei lui

acum 5 zile

Ar fi trebuit să-i fie tată, dar i-a fost călău. Cazul şocant vine din judeţul Bacău acolo unde un bărbat de 38 ani a omorât-o cu sânge rece pe fetiţa iubitei lui, o copilă de doar 11 ani. Apoi, şi-a luat viaţa. Mama fetiţei era plecată la muncă în Italia.

Dinamovistul Steliano Filip, nerăbdător să-și țină fetița în brațe

acum 5 zile

Dinamovistul Steliano Filip trece prin cea mai frumoasă perioadă din viaţa! Tocmai ce s-a căsătorit, iar soţia lui, Bianca îi va dărui o fetiţă. Cei doi sunt în culmea fericirii şi de-abia aşteaptă să o ţină în braţe pe micuţa lor.

O fetiţă româncă a fost furată cu tot cu maşină la Londra

acum 6 zile

"A fost cel mai mare coşmar al unui părinte!" Este declaraţia tatălui Feliciei Beatrice, românca răpită din greşeală de un hoţ, la Londra. Fetiţa de doar şase ani a fost găsită în urma unei căutări de amploare a poliţiei britanice.

O fetiţă româncă de 6 ani, din Londra, a fost găsită la câteva ore după ce a dispărut într-o maşină furată

acum 6 zile

Din fericire, copila era vie şi nevătămată. Hoţul, descris ca un asiatic de 30 de ani, a pretins că doreşte să cumpere maşina tatălui fetei. Dar, când acesta a ajuns la întâlnire, a sărit în vehicul şi a fugit, poate fără să-şi dea seama că fetiţa se afla pe bancheta din...

China: o fetiţă de doar câţiva ani a fost aproape să fie strivită de o maşină

acum 7 zile

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul în care copilul încearcă să treacă strada fără să se asigure. Şi ajunge sub o maşină. Totul s-a întâmplat sub ochii fratelui şi surorii ei. Doar câţiva centimetri au lipsit ca fetiţa să fie ucisă. Din fericire, copilul a...

Smiley News: Fetița care în loc să râdă, plânge!

acum 8 zile

Cătălin Oprişan, redactorul de la A1.ro, a prezentat rubrica Smiley News de la Neatza cu Răzvan şi Dani, un clip amuzant.

Maria, fetiţa salvată de pompieri din fântână, s-a întors acasă

acum 9 zile

Maria, fetiţa din Răcari care a fost salvată de pompieri din fântână, s-a întors acasă. Găleata de care s-a agăţat în cădere şi lanţul în care i-a fost prins piciorul au ţinut-o în viaţă şi i-au făcut salvarea mai uşoară.

O fetiţă de şapte ani dintr-un sat din Iaşi a murit la şcoală

acum 10 zile

La şapte ani, o copilă dintr-un sat din Iaşi s-a prăbuşit, sub bancă, în sala de clasă şi nu s-a mai ridicat. Medicii chemaţi să o ajute au resuscitat-o, în zadar, aproape două ore. Inima ei s-a oprit.

O fetiţă cu autism a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce a căzut într-o fântână

acum 10 zile

Încă un copil a fost la un pas să îşi piardă viaţa după ce a căzut într-o fântână. S-a întâmplat într-o localitate din Dâmboviţa, la nici trei săptămâni de când Dănuţ - un băieţel de doi ani - a fost salvat dintr-un puţ adânc de 20 de metri, într-un sat din Teleorman.

Chinurile unei fetițe, denunțate de un copil. Cu telefonul mobil, a filmat-o şi a interogat-o întocmai ca un inspector

acum 12 zile

Într-o Românie cu mii de cazuri de violenţă în familie, un băieţel de 11 ani nu a mai suportat să-şi vadă prietena de opt ani bătută barbar de mamă şi bunică. Singur, a pus la cale un plan să o salveze pe fetiţă.

Liviu Vârciu: ”Voi avea încă o fetiță. Este a doua floare la piepul lui tăticu. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu mă opresc aici!”

acum 13 zile

Liviu Vârciu este un tătic fericit. ”Voi avea încă o fetiță. Este a doua floare la piepul lui tăticu. Vă dau cuvântul meu de onoare că nu mă opresc aici!”, a declarat prezentatorul Za za Sing.

O fetiță de 10 ani din Statele Unite s-a salvat singură din colții unui aligator

acum 13 zile

O fetiţă de numai 10 ani din Florida a dat dovadă de un curaj nemaiîntâlnit, după ce a fost atacată de un aligator. Copila s-a luptat cu reptila imensă până a reuşit să scape. Acum, este considerată o adevărată luptătoare. În urma incidentului, aligatorul a fost prins şi...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV