Cautare: 826 rezultate dupa tagul "hollywood"

Eduard Irimia a vrut să fie medic, dar a ajuns să ducă români la Hollywood: "Eroii pe care i-am construit au fost cu povești de entertainment"

acum 5 zile

Eduard Irimia, omul care duce vedetele la Hollywood! Bărbatul lucrează în special cu sportivi şi face minuni din talentul lor.

Sandra N, detalii despre botezul desprins din filmele de la Hollywood

acum 11 zile

Sandra N a dezvăluit detalii despre botezul desprins din filmele de la Hollywood. Aflați ce tematică a ales, dar şi cine vor fi naşii micuţului Avi Alexandru.

Vedete care au peste 40 de ani, dar arată demențial

acum 12 zile

Au peste 40 de ani, dar arată mai bine decât atunci când aveau 20. Felul cum arată este rezultatul unei vieți ordonate, a unor diete stricte și a multor ore petrecute în sala de sport.

Alexander Radu Mărmureanu, cardiologul vedetelor din America, a ajuns milionar la Hollywood

acum 21 zile

Alexander Radu Mărmureanu, românul care a ajuns milionar la Hollywood! Este prieten cu cele mai tari celebrităţi ale planetei! Petrece în cele mai exclusiviste locaţii şi duce o viaţă la care alţii doar visează.

Topul câștigurilor de la Hollywood

acum 32 zile

Celebrități, apariții spectaculoase, covor rosu, într-un cuvânt: Hollywood. Vedete de peste hotare, joacă în cele mai spectaculoase distribuții și sunt cunoscute de o lume întreagă, iar asta le aduce și câștiguri semnificative. În fruntea clasamentului, publicat de revista Forbes,...

În dragoste, totul este permis! Numeroase cupluri de la Hollywood ne dovedesc asta

acum 38 zile

Se iubesc la nebunie, chiar dacă cei din jur nu au crezut niciodată în compatibilitatea lor. Timpul, însă a demonstrat că sunt făcuți unul pentru celălalt și că dragostea lor trece de toate barierele impuse de societate. Pierce Brosan, este îndrăgostit de aceeași femeie, de mai bine...

Designerii români au dat lovitura la Hollywood

acum 75 zile

Designerii români au dat lovitura la Hollywood, iar creațiile lor sunt purtate cu stil de vedete cu notorietate din showbiz-ul american.

Sabina Lisievici, actriță, scriitoare și designer, a ajuns în patria filmului, la Hollywood, bifând un succes colosal

acum 75 zile

Sabina Lisievici, actriță, scriitoare și designer, a fost distribuită în rol principal într-un lungmetraj de mare succes, "I am not for sale".

Sabina Lisievici, supranumită Angelina Jolie de România, joacă într-un film manifest la Hollywood

acum 75 zile

la vârsta de 28 de aniSabina Ilisievici, supranumită Angelina Jolie de România, va juca într-un film manifest la Hollywood. Actrița a obținut rolul principal.

”Kim Kardashian de România” și viitorul soț, aventuri de neuitat înainte de nunta

acum 84 zile

Francisca vorbește despre plecarea ei din România. Vedeta vrea să-și încerce norocul la Hollywood. Vedeta planuiește să se mute cu iubitul ei în Statele Unite.

Daniela Gozlan a părăsit România pentru a-și îndeplini visul american

acum 97 zile

Daniela Gozlan este unul dintre cei mai apreciaţi make-up artişti de la Hollywood şi colaborează cu nume mari ale showbizului de acolo. Adele, Paris Hilton sau "The rock" sunt câteva dintre vedetele pe care le-a cucerit

Delia și soțul ei, acasă la George Clooney. Vedeta a atras atenția cu ținuta ei

acum 113 zile

Artista şi soţul ei au luat parte la nunta unor buni prieteni, la mii de kilometri depărtare de casă, într-o destinaţie de vis, exact în locul în care locuieşte starul de la Hollywood!

Florin Munteanu, românul care a ajuns la Hollywood, joacă în filme alături de ce cei mai mari actori

acum 118 zile

Florin Munteanu este dovada vie că visele devin realitate! A muncit din greu şi a reuşit să joace alături de unul dintre cei mai mari actori de la Hollywood.

Stephan Pelger analizează ținutele divelor de la Hollywood. Cine a plusat și cine a gafat la Gala Met 2018

acum 138 zile

Divele de la Hollywood au făcut parada modei pe covorul roşu la Gala Met 2018. Rihanna, Jennifer Lopez, Kim Kardashian sunt doar câteva dintre celebrităţile care au atras atenţia cu ţinutele spectaculoase. Cine a plusat şi cine a gafat ne spune Stephan Pelger.

Alex Faur chiar poate să spună că le-a încercat pe toate. Milionarul s-a apucat de olărit

acum 143 zile

Alex Faur s-a apucat de olărit. Tânărul s-a apucat de olărit chiar la Hollywood. Acesta a postat un videoclip în care își făcea propria lui scrumieră

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywood-ul: „Oamenii din America trăiesc diferit față de noi”

acum 149 zile

Sebastian Stan este actorul românul care a cucerit Hollywood-ul. „Oamenii din America trăiesc diferit față de noi”, a declarat acesta.

Sebastian Stan, românul care a cucerit Hollywood-ul: ”Am muncit mulți ani să am un job în America”

acum 149 zile

Este sexy, are un zâmbet ucigaş, joacă în cele mai tari filme de la Hollywood şi este român! Sebastian Stan a jucat cu actorii momentului

Roxana Ilie, aniversare ca la Hollywood. Șampanie scumpă, distracție nebună și fițe cât cuprinde

acum 161 zile

Roxana Ilie și-a sărbătorit ziua de naștere departe de țară, tocmai în Italia. Și-a luat cele mai bune prietene cu ea și au petrecut cum au știut ele mai bine, cu șampanie fină.

Cum arată casele vedetelor de la Hollywood

acum 167 zile

Vezi aici cum arată casele celor mai cunoscute vedete de la Hollywood!

Șoc la Hollywood! Brad Pitt și Jennifer Aniston căsătorie secretă?

acum 177 zile

S-au împăcat în urmă cu puţin timp, iar acum cei doi s-ar fi căsătorit. Şi da, Brad Pitt s-a întors la marea lui iubire. În ceea ce priveşte relaţia lui, circulă multe zvonuri.

1
2
3
4
5
»