Cautare: 5172 rezultate dupa tagul "horoscop"

Horoscopul zilei 21/07/2018. Racii s-ar putea să fie indispuşi din cauza unui eşec în afaceri

acum 4 ore

Fecioarele sunt pline de energie şi au mari şanse de reuşită în tot ceea ce vor face. Vestea proastă este că s-ar putea să amâne o călătorie, din cauza unor dificultăţi financiare trecătoare

Horoscopul zilei 20 iulie 2018. O zi agitată pentru Capricorni

acum 1 zile

Rac. Schimbați poate foaia sau abordarea unei relații, a unei persoane astfel încât să obțineți mare parte din ceea ce vă doriți. Ați putea înregistra un succes personal consistent, căci aveți destulă inspirație, flexibilitate, farmec, încredere în voi.

Horoscopul zilei 20 iulie 2018. Schimbări de program de ultim moment pentru nativii din zodia Taur

acum 1 zile

Pentru nativii din zodia Taur intervin schimbări de program și nu este indicat să vă faceți un plan strict. S-ar putea să aibă de făcut câteva drumuri scurte în interes de serviciu

Horoscopul zilei 20/07/2018 - Leii trebuie să fie mai organizaţi

acum 1 zile

Pentru nativii din zodia Scorpion, relaţiile sentimentale sunt bune, dar vă sfătuim să acordaţi mai multă atenţie partenerului de viaţă.

Meteo 19 iulie 2018. Vremea se menține instabilă. Temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât în mod normal

acum 2 zile

Meteo 19 iulie 2018. Vremea se menține instabilă și capricioasă. Temperaturile vor fi ușor mai scăzute decât în mod normal la această dată. În unele regiunii ale tări vor fi ploi și intensificări ale vântului.

Horoscopul zilei 19 iulie 2018.O zi oarecum norocoasă pentru Săgetători

acum 2 zile

Scorpion: Faceți față cu brio tuturor solicitărilor din plan profesional, dar abia așpetați să ajungeți acasă la ai voștri ori să aveți timp doar pentru voi.

Horoscopul zilei 19 iulie 2018. Taurii întâmpină schimbării importante în activitatea profesională

acum 2 zile

Horoscopul zilei 19 iulie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astrele astăzi. Taurii întâmpină schimbării importante în activitatea profesională

Horoscopul zilei 18 iulie 2018. Scorpionii primesc noi șanse de la viață

acum 3 zile

Horoscopul zilei de 18 iulie aduce multe veşti bune pentru nativii din zodiac. În timp ce unii nativi vor avea parte de o perioadă cu multe cheltuieli şi probleme, alţii se vor bucura din plin de cei dragi şi de oportunităţi.

Horoscopul zilei 18 iulie 2018. Taurii au parte de o zi foarte încărcată cu multe probleme de rezolvat

acum 3 zile

Horoscopul zilei 18 iulie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astrele astazi. Taurii au parte de o zi foarte încărcată cu multe probleme de rezolvat.

Horoscopul zilei 18/07/2018 - Leii sunt în mare formă

acum 3 zile

Balanţele sunt pline de inspiraţie. Ideile lor îi surprind plăcut pe cei din jur şi le dau temă de gândire.

Horoscopul zilei 17 iulie 2018. Scorpionii câștigă sume mari de bani

acum 4 zile

Horoscopul zilei de 16 iulie aduce multe veşti bune pentru nativii din zodiac. În timp ce, unii nativi vor avea parte de o perioadă cu multe cheltuieli şi probleme, alţii se vor bucura din plin de cei dragi şi de oportunităţi.

Horoscopul zilei 17 iulie 2018. Racii au parte de o zi încărcată și agitată

acum 4 zile

Horoscopul zilei 17 iulie 2018. Ce ne rezervă astrele pentru această zi, ne spune Amalia. Racii au parte de o zi încărcată și agitată.

Horoscopul zilei 17/07/2018 - Racii vor avea parte de o zi minunată

acum 4 zile

Dragi Fecioare ar fi bine să îi arătaţi persoanei iubite mai multă afectivitate. Nu vă lăsaţi acaparate de problemele personale!

Horoscopul Săptămânii! Leii au parte de iubire

acum 5 zile

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul săptămânii, 16 iulie - 22 iulie 2018.

Horoscopul Zilei, 16 Iulie 2018. Leu: o investiție inspirată: profitați de o ofertă avantajoasă

acum 5 zile

Balanță. Emoții, nerăbdare, sunteți în așteptarea unor răspunsuri care par să nu mai vină. Poate că ar fi timpul să vă mai detensionați și să vă bucurați de prezența celor dragi, de zilele de concediu dacă este cazul, de sunetele și de culorile naturii.

Horoscopul Zilei, 16 Iulie 2018. Scorpion: Zi bună de afaceri

acum 5 zile

Berbec. Este posibil că o afacere sau un proiect să evolueze sub așteptări și să aducă doar o parte din beneficiile pe care ați contat. Azi sunt șanse să primiți un ajutor nesperat din partea unei persoane apropiate

Horoscopul zilei 16/07/2018 - Fecioarele simt nevoia să facă economii

acum 5 zile

O problemă financiară dă peste cap Săgetătorii şi îi face mai irascibili. Certurile sunt o pierdere de timp, mai ales astăzi.

Horoscopul Zilei, 15 Iulie 2018. Taur: Succes în afaceri

acum 6 zile

Berbec. Distracția și voia bună a familiei sau a grupului cad în responsabilitatea voastră, cel puțîn așa va place să credeți. Îi îndemnați și pe ceilalți la mișcare, îi invitați pe un teren de sport, le oferiți un exemplu, sunteți primii care se aruncă în piscină sau...

1
2
3
4
5
»