Cautare: 3470 rezultate dupa tagul "horoscop"

Horoscopul Zilei, 19 octombrie 2018. Astrele ne-au pregătit o zi cu provocări interesante

acum 1 zile

Berbec. Veti vedea ca asteptarea nu a fost in zadar: incheiati intelegerea dorita de voi, intrati in posesia unei sume sau a unui bun care vi se cuvin de drept. O zi norocoasa: va conta recomandarea unei persoane care va cunoaste de mult, va bucurati de bunavointa din partea cuiva.

Horoscopul zilei 19 octombrie 2018. Taurii au probleme la locul de muncă

acum 1 zile

Horoscopul zilei 19 octombrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astreleastazi: Taurii au probleme la locul de muncă.

Horoscopul Zilei, 18 octombrie 2018. Probleme majore pentru patru zodii! Ce trebuie să evite să facă

acum 2 zile

Berbec. Ar putea fi ziua in care sa se repare o eroare de natura financiara ori sa aduceti o situatie la zi incasand o restanta. Ambitii mari din partea voastra si poate ca sunteti gata sa va luati la intrecere cu un coleg sau sa puneti un ramasag.

Horoscopul zilei 18 octombrie 2018. Fecioarele se confruntă cu o problemă de sănătate

acum 2 zile

Horoscopul zilei 18 octombrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au rezervat astrele: Fecioarele se confruntă cu o problemă de sănătate.

Horoscopul Zilei, 17 Octombrie 2018. Urgență familiară pentru nativii Scorpion

acum 3 zile

Ar putea apărea o urgență familială sau poate că nu mai are răbdare vreunul dintre ai vostri și îi veți face pe plac, vă țineți de o promisiune pe care i-ați făcut-o. Posibil sa aveți parte de o revedere neașteptată ce vă face sa retrăiți niște amintiri plăcute.

Horoscopul zilei 17 octombrie 2018. Berbecii au parte de o zi agitată cu multe probleme de rezolvat

acum 3 zile

Horoscopul zilei 17 octombrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au pregătit zodiile astăzi: Berbecii au parte de o zi agitată cu multe probleme de rezolvat.

Horoscopul Zilei, 16 octombrie 2018. Trei zodii au parte de succes. Află pe cine lovește ghinionul

acum 4 zile

Berbec. Se poate sa primiti o oferta de munca onoranta: ar fi vorba despre un proiect complex sau solicitant si tocmai de aceea arfi bine sa discutati amanunte si cerinte. Ar putea fi un atu consistent activitatea si rezultatele voastre din ultimul an.

Horoscopul zilei 16 octombrie 2018. Taurii simt nevoia de a face o schimbare importantă în viață

acum 4 zile

Horoscopul zilei 16 octombrie 2018. Amalia ne spune ce ne-au pregătit astrele pentru astăzi: Taurii simt nevoia de aface o schimbare importantă în viață.

Horoscopul Zilei, 15 Octombrie 2018. Progres de ordin personal pentru nativii Gemeni

acum 5 zile

Se poate să achitați datorii sau restanțe ca să scăpați de o grijă. Progrese de ordin personal: este o perioadă excelentă pentru cei care vor să își șlefuiască talente de ordin artistic, pentru cei care vor să își formeze mâna ori să își creeze niște automatisme.

Horoscopul Zilei, 15 octombrie 2018. Taurii s-ar putea să întâmpine dificultăți la locul de muncă

acum 5 zile

Berbec. S-ar putea să fiți indispus și simțiți nevoia să faceți o pauză. Este o zi o zi bună pentru a analiză.

Horoscopul Zilei, 14 octombrie 2018.Berbec: Vă urmărește un proiect! Primiți un sprijin!

acum 6 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 14 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 14 octombrie.

Horoscopul Zilei, 13 octombrie 2018. Zi plină cu schimbări importante pentru multe zodii!

acum 7 zile

Astrologul Remus Ionescu a realizat horoscopul zilei de 13 octombrie pentru fiecare zodie în parte. Dacă vrei să afli cum stai cu dragostea, cu sănătatea și dacă câștigi sau pierzi bani, citește în continuare horoscopul zilei de 13 octombrie.

Horoscopul zilei 12 octombrie 2018. Visuri mărețe revin în atenția leilor

acum 8 zile

Berbec: Posibil să își țin cineva o promisiune sau să se achite de o obligație financiară și veți răsuflă ușurați. Va gândiți poate să profitați de vremea bună și să ajungeți undeva la munte sau într-o stațiune chiar dacă nu ați făcut deja o rezervare.

Horoscopul Zilei, 12 Octombrie 2018. Capricornii au o zi încărcată

acum 8 zile

Berbec. Aveți nevoie de momente de meditație, dar nu vă izolați total de cei din jur.

Horoscopul zilei 11 Octombrie 2018. Berbecii s-ar putea să netezească niște asperități în relația de cuplu

acum 9 zile

Berbec: S-ar putea netezi niște asperități în relația de cuplu dacă v-ați face timp să stați de vorba. Iar pe de altă parte ați redescoperi în partener un prieten, un sfătuitor de nădejde sau chiar un consilier pentru afacerile voastre ori pentru viață profesională.

Horoscopul Zilei, 11 Octombrie 2018. Scorpionii sunt obosiți și fără chef de muncă

acum 9 zile

Berbec. Pe tot parcursul zilei, este recomandabil să dați dovadă de tact și să nu va lăsăți atras în confruntări. Păstraţi-vă optimismul şi să aveţi răbdare, atmosfera tensionată de azi este trecătoare.

Horoscopul zilei 10 Octombrie 2018. Leii fac planuri pentru căsătorie

acum 10 zile

Berbec: Negocieri importante: posibil să vi se acorde încredere și o dată cu ea și fondurile necesare unui proiect în care sunteți implicați pe de-a-ntregul. Veți observă poate în urmă unei discuții asemănări cu o situație dificilă prin care ați trecut și voi cândva.

Horoscopul Zilei, 10 Octombrie 2018. Racii au şanse mari de reuşită în tot ceea ce fac

acum 10 zile

Berbec. Sunteți apreciat de colegi și de superiori, dar aveți răbdare până când vor începe să apară rezultate concrete. Ar fi bine, de asemenea, să evitați speculațiile.

Horoscopul zilei 9 Octombrie 2018. Nativii balanță primesc o informație importantă

acum 11 zile

Berbec: Veți realiza că demararea unui proiect sau atingerea unui obiectiv nu depind exclusiv de voi și că ar fi mai bine poate să încercați să obțineți o alianța sau o împăcare. Se bazează cineva pe discreția voastră și va încredințează un secret; aveți poate astfel o...

Horoscopul Zilei, 9 Octombrie 2018. Zi bună pentru muncă în echipă

acum 11 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiți nevoit să faceți un drum scurt neplanificat. Deși se întrevăd câteva dificultăți, aveți șanse să rezolvați tot ce v-ați propus.

1
2
3
4
5
»