Cautare: 4587 rezultate dupa tagul "horoscop"

Horoscopul lunii zodiacale a Taurului

acum 7 ore

Descopera ce iţi rezervă astrele pentru această luna!

Horoscopul zilei 23 Aprilie 2018. Taurii depășesc o perioadă grea

acum 10 ore

Berbec: O bună stare sufletească, inspirație de zile mari; adăugate la un proiect ambițios, va pot aduce rezultate neașteptate. O zi excelență pentru socializare, pentru reluarea unei legături care s-a întrerupt din motive obscure și poate veți lămuri acum situația.

Horoscopul Zilei, 23 aprilie 2018. Varsatorii își rezolva o problema financiară

acum 11 ore

Berbec. S-ar putea să luați o hotărâre importantă în legătură cu evoluția unei relații. Puteți să va bazați pe intuiție. Sunt șanse că decizia pe care o luați astăzi să se dovedească inspirată.

Horoscopul zilei 23/04/2018 - Berbecii se gândesc serios să facă ceva ieşit din comun

acum 12 ore

Peştii ar fi bine să nu lase la voia întâmplării ceea ce ţine de viitorul lor.mai ales dacă e vorba de familie.E indicat să pună la punct toate detaliile şi să nu uite că până la urmă familia.e cea mai mare bogăţie!

Horoscopul zilei 22 Aprilie. Dă norocul peste o zodie. Berbec: Familia vă aduce satisfacții

acum 1 zile

Nativilor berbec le face plăcere să se pună la dispoziția familiei, să lase pe mâine grijile și preocupările personale. Vor putea descoperi cu încântare progrese recente ale copilului pe plan sportiv sau artistic.

Horoscopul Zilei, 22 aprilie 2018. Atmosfera din sânul familiei este destul de tensionată pentru Balanţe

acum 1 zile

Planificarea unei călătorii va avea şanse mari de realizare, dacă începi de acum, nativ Taur. Gândeşte pozitiv, visează cu ochii deschişi şi ai încredere în puterea gândurilor tale.

Horoscopul Zilei, 21 Aprilie 2018. Berbecii fac o cheltuiala mai serioasă pentru casă

acum 2 zile

BERBEC. Posibil să faceți o cheltuiala mai serioasă pentru casă; ar putea fi vorba, foarte bine, și de casă în care se mută prieteni buni ai voștri și țineți să onorați evenimentul. O zi a amintirilor, a destainuirilor eventual, și veți reuși să readuceti o relație în termenii...

Horoscopul Zilei, 21 aprilie 2018. Fecioarele vor lucra în echipă cu prietenii

acum 2 zile

Taurii sunt fericiți de prezența celor dragi. Și-au reunite familia și gașcă de prieteni alături de care vor petrece o zi plină de zâmbete.

Horoscopul zilei 20 Aprilie. Zodia care face o mutare majoră! Cea mai afectată zodie a zilei

acum 3 zile

Nativii taur depășesc o perioadă în care s-au simțit ca într-un con de umbră, ca și cum nimeni nu a observat strădaniile lor. Vor aprecia un sfat primit sau o ofertă

Horoscopul Zilei, 20 aprilie 2018. Apar oportunități noi pentru toți nativii

acum 3 zile

Leii vor face cheltuieli care le depășesc bugetul, dar prietenii le vor sări în ajutor. Nativii vor primi o veste bună de la apropiați și își vor schimba complet programul.

Horoscopul zilei 20/04/2018 - O zi perfectă pentru nativii Berbec

acum 3 zile

Gemenii au tendinţa să-şi bage nasul în treburile altora, iar indiscreţia lor nu e privită deloc cu ochi buni. În zadar vor încerca să se scuze.

Horoscopul zilei 19 Aprilie. Patru zodii sunt în pericol! Ai grijă ce decizie iei

acum 4 zile

Nativii rac află un rezultat sau bifează un succes de etapă și își permit să reducă turația motoarelor, eventual sărbătoresc cu cei implicați. Oricum devine evidentă nevoia de odihnă

Horoscopul Zilei, 19 aprilie 2018. Zi excelentă pentru rezolvarea problemelor amânate până acum

acum 4 zile

Gemenii vor participa la o întrunire cu un grup de persoane cu care aveți preocupări comune. Nativii trebuie să evite discuțiile în contradictoriu cu cei apropiați sau cu colegii de serviciu.

Horoscopul zilei 19/04/2018 - Berbecii au parte de o zi plină de provocari

acum 4 zile

Racii au parte de mici realizari astazi. Ziua ii va epuiza, dar laudele si aprecierea celor din jur le va da putere sa continue.

Horoscopul zilei 18 Aprilie 2018. O zodie își schimbă viața complet!

acum 5 zile

O sansa profesionala pentru nativii Leu: apare o activitate, o urgență, o sarcină pe care aceștia o pot rezolva foarte bine și pentru care sunt apreciați de superiori. Acest lucru s-ar putea să devină un argument pentru promovare.

Horoscopul Zilei, 18 aprilie 2018. Astrologii anunță schimbări pe plan sentimental

acum 5 zile

Nativii Taur nu sunt în cea mai bună formă. Aceștia trebuie să se exprime cât mai clar ca să nu fie înțelesi greșit și să-și tempereze orgoliul.

Horoscopul zilei 18/04/2018 - Gemenii au parte de o zi buna pentru noi perspective

acum 5 zile

Racii reusesc sa rezolve un conflict izbucnit de multa vreme. Lucrurile incep sa se linisteasca si totul se face in favoarea lor.

Horoscopul zilei 17 aprilie. O zi plină de provocări neașteptate

acum 6 zile

Berbec. Se poate sa treceti de bugetul estimat pentru o achizitie caci si calitatea lucrului ori a servicului respectiv va depaseste asteptarile. Se poate sa faceti anuntul unei decizii importante pe care v-o asumati acum dupa o suficienta cumpanire a situatiei.

Horoscopul Zilei, 17 aprilie 2018. Cresc șansele de reușită ale planurilor de viitor

acum 6 zile

Intuiția și simțul practic îi ajută pe nativii berbec să ia decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă li se propune asocierea într-o afacere, ar fi bine să nu refuze.

Horoscopul zilei 17/04/2018 - Berbecii sunt foarte muncitori!

acum 6 zile

Racii pot clarifica anumite situaţii care le-au dat de gândit, cum ar fi cele legate de acte, de administrarea unor bunuri ale familiei sau de un cadou promis pe care l-au tot aşteptat.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV