Cautare: 206 rezultate dupa tagul "hot"

Cel mai hot videoclip al zilei! Loulou feat. Reverse - ”Nu mai vorbim deloc”

acum 15 zile

Loulou cântă, la "Prietenii de la 11", piesa ”Nu mai vorbim deloc”.

Un întreg cartier al municipiului Piatra Neamţ, sub teroarea hoţilor!

acum 24 zile

Oamenii din Văleni au rămas fără alimente, lemne, electrocasnice sau chiar. animale. Hoţii nu au fost depistaţi nici până acum. Cele mai multe dintre dosarele penale de la poliţie sunt cu autori necunoscuţi.

Patru hoţi de bancomate au fost prinşi în flagrant, în Târgovişte

acum 46 zile

Patru hoţi de bancomate au fost prinşi în flagrant, în timp ce dădeau o spargere la un automat bancar în Târgovişte. Toţi patru au fost arestaţi pentru 30 de zile.Hoţii acționau în Dâmbovița și Prahova şi au reuşit să sustragă 20.000 de lei în numai două zile.

O bătrână care se pregătea să-și înmormânteze soțul s-a trezit cu un hoț în casă

acum 60 zile

O femeie de 82 de ani din Brăila a fost tâlhărită în locuinţa sa, după ce s-a întors de la priveghiul soţului. Bătrâna a trăit clipe de groază când l-a găsit pe hoţ în casă. A fost bătută şi ameninţată cu moartea. Tâlharul i-a răscolit fiecare cameră şi i-a luat 3.500...

Smiley News: Prins pe camere în timp ce fura un portofel

acum 62 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip în care un hoţ care este surprins pe camere în timp ce jefuia un bărbat din faţa bancomat încearcă să-şi ceara scuze într-un mod inedit!

Lexy Milionăreasa, cea mai tare "milionăreasă" din oraș!

acum 64 zile

Este una din cele mai hot apariţii din showbizul autohton şi cum reuşeşte. doar ea ştie. Lexy Milionareasa ne-a arătat de data asta cum le poate face pe toate şi cum face ea dintr-o zi obişnuită ceva inedit.

Hoți inventivi, dar filmați în fapt

acum 74 zile

Un american din statul Arizona a fost prădat de hoţi, iar momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere! Chiar dacă ar fi trebuit să plângă, prima lui reacţia a fost să izbucnească în râs. Şi asta pentru că unul dintre hoţi i-a intrat în casă prin uşiţa câinelui.

Un tânăr care voia să jefuiască o bancă a fost capturat de unul dintre paznici

acum 90 zile

Un hoţ brazilian şi-a ales, greşit, destinaţia atunci când a ales să jefuiasă o bancă din estul ţării! Paznicul de care a dat, chiar la intrarea în isntituţie s-a dovedit un adevărat gladiator. Nu s-a speriat de arma pe care infractorul o flutura. S-a luptat cu el şi nu doar că l-a...

Un hoţ de locuinţe a fost prins doar cu focuri de armă în Bucureşti

acum 101 zile

Un hoţ de locuinţe a fost împuşcat de poliţiştii din Bucureşti, după o urmărire periculoasă. Proaspăt eliberat condiţionat, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce spărgea un apartament din sectorul 6. Poliţiştii au reuşit să-l surprindă pe infractor cu ajutorul unei...

Hoț împușcat, polițiști agresați

acum 102 zile

Hoţ extrem de periculos, prins în flagrant într-un apartament din Capitală. Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a pulverizat spray lacrimogen către poliţiştii care l-au surprins, l-a lovit pe unul dintre ei şi a fugit

Obie - Hot

acum 102 zile

Obie este cântăreţ, scriitor, compozitor şi producător. Obi este de profesie medic, a absolvit facultatea de medicină şi farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Flavia Mihășan, cel mai hot playback!

acum 111 zile

Flavia Mihășan face playback pe una dintre cele mai cunoscute colinde din lume.

Dani şi-a confundat vecinul cu un presupus hoţ!

acum 118 zile

Dani a avut parte de un şoc atunci când din greşeală şi-a confundat unul dintre vecini cu un presupus hoţ!

1
2
3
4
5
»