Cautare: 217 rezultate dupa tagul "hot"

Tom Hardy, SUPER-EROU în realitate! După o urmărire ca-n filme, a reușit să prindă un hoț în centrul Londrei

acum 1 zile

Actorul britanic Tom Hardy a apărut din nou pe prima pagină a presei internaţionale, după ce s-a lansat în urmărirea unui hoţ care se deplasa cu motocicleta, reuşind să îl prindă după o urmărire ca în filme prin centrul Londrei. Tom Hardy , starul serialului...

Unul dintre cele mai hot dansuri! Alina Radu, mișcări amețitoare

acum 8 zile

Alina Radu a venit la Neatza și a realizat o demonstrație de dans contemporan.

Hoțul care a intrat în casa baschetbalistului de la Națională a fost prins

acum 19 zile

Hoţul care a intrat în casa baschetbalistului din naţionala României a fost prins. A recunoscut că i-a furat banii pregătiţi pentru o operaţie: aproape două mii de euro

Alex Furman, număr de magie pe scena iUmor: "Când eram mic îmi doream să devin hoț"

acum 19 zile

Alex Furman, micul "hoț" de iUmor, realizează un număr impresionant de magie. Jurații sunt plăcut surprinși de momentul concurentului.

Imagini cu individul care l-a jefuit pe baschebalistul Adrian Tudor! "Hoţul se dă surdo-mut"

acum 22 zile

Un sportiv de la o echipă naţională a fost jefuit, cu mult tupeu, de un individ care se dă... surdomut! Hoţul a intrat, în plină zi, în locuinţa baschetbalistului Adrian Tudor şi a furat 2000 de euro!

Un sportiv celebru a fost jefuit! Hoţul a furat cu el în casă 2.000 de euro!

acum 22 zile

Un sportiv de la o echipă naţională a fost jefuit, cu mult tupeu, de un individ care se dă. surdomut! Hoţul a intrat, ÎN PLINĂ ZI, în locuinţa baschetbalistului Adrian Tudor şi a furat 2000 de euro! Atenție! Asta în timp ce Adi şi iubita lui erau acasă.

Un baschetbalist al echipei naţionale a fost jefuit în propria casă. Hoţul a reuşit să fugă cu banii pe care jucătorul îi strânsese pentru o operaţie

acum 23 zile

Un jucător al echipei naţionale de baschet a fost jefuit ziua-n amiaza mare. Şi culmea, nu şi-a dat seama până nu s-a uitat la imaginile surprinse de camerele de supraveghere montate în casă. Adrian Tudor era cu iubita lui în vila din Piteşti, când un individ a intrat, pe furiş, în...

Cel mai hot videoclip al zilei! Loulou feat. Reverse - ”Nu mai vorbim deloc”

acum 46 zile

Loulou cântă, la "Prietenii de la 11", piesa ”Nu mai vorbim deloc”.

Un întreg cartier al municipiului Piatra Neamţ, sub teroarea hoţilor!

acum 55 zile

Oamenii din Văleni au rămas fără alimente, lemne, electrocasnice sau chiar. animale. Hoţii nu au fost depistaţi nici până acum. Cele mai multe dintre dosarele penale de la poliţie sunt cu autori necunoscuţi.

Patru hoţi de bancomate au fost prinşi în flagrant, în Târgovişte

acum 77 zile

Patru hoţi de bancomate au fost prinşi în flagrant, în timp ce dădeau o spargere la un automat bancar în Târgovişte. Toţi patru au fost arestaţi pentru 30 de zile.Hoţii acționau în Dâmbovița și Prahova şi au reuşit să sustragă 20.000 de lei în numai două zile.

O bătrână care se pregătea să-și înmormânteze soțul s-a trezit cu un hoț în casă

acum 91 zile

O femeie de 82 de ani din Brăila a fost tâlhărită în locuinţa sa, după ce s-a întors de la priveghiul soţului. Bătrâna a trăit clipe de groază când l-a găsit pe hoţ în casă. A fost bătută şi ameninţată cu moartea. Tâlharul i-a răscolit fiecare cameră şi i-a luat 3.500...

Smiley News: Prins pe camere în timp ce fura un portofel

acum 93 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip în care un hoţ care este surprins pe camere în timp ce jefuia un bărbat din faţa bancomat încearcă să-şi ceara scuze într-un mod inedit!

Lexy Milionăreasa, cea mai tare "milionăreasă" din oraș!

acum 95 zile

Este una din cele mai hot apariţii din showbizul autohton şi cum reuşeşte. doar ea ştie. Lexy Milionareasa ne-a arătat de data asta cum le poate face pe toate şi cum face ea dintr-o zi obişnuită ceva inedit.

Hoți inventivi, dar filmați în fapt

acum 106 zile

Un american din statul Arizona a fost prădat de hoţi, iar momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere! Chiar dacă ar fi trebuit să plângă, prima lui reacţia a fost să izbucnească în râs. Şi asta pentru că unul dintre hoţi i-a intrat în casă prin uşiţa câinelui.

1
2
3
4
5
»