Cautare: 192 rezultate dupa tagul "hot"

Patru hoţi de bancomate au fost prinşi în flagrant, în Târgovişte

acum 10 zile

Patru hoţi de bancomate au fost prinşi în flagrant, în timp ce dădeau o spargere la un automat bancar în Târgovişte. Toţi patru au fost arestaţi pentru 30 de zile.Hoţii acționau în Dâmbovița și Prahova şi au reuşit să sustragă 20.000 de lei în numai două zile.

O bătrână care se pregătea să-și înmormânteze soțul s-a trezit cu un hoț în casă

acum 24 zile

O femeie de 82 de ani din Brăila a fost tâlhărită în locuinţa sa, după ce s-a întors de la priveghiul soţului. Bătrâna a trăit clipe de groază când l-a găsit pe hoţ în casă. A fost bătută şi ameninţată cu moartea. Tâlharul i-a răscolit fiecare cameră şi i-a luat 3.500...

Smiley News: Prins pe camere în timp ce fura un portofel

acum 26 zile

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica Smiley News un nou clip în care un hoţ care este surprins pe camere în timp ce jefuia un bărbat din faţa bancomat încearcă să-şi ceara scuze într-un mod inedit!

Lexy Milionăreasa, cea mai tare "milionăreasă" din oraș!

acum 28 zile

Este una din cele mai hot apariţii din showbizul autohton şi cum reuşeşte. doar ea ştie. Lexy Milionareasa ne-a arătat de data asta cum le poate face pe toate şi cum face ea dintr-o zi obişnuită ceva inedit.

Hoți inventivi, dar filmați în fapt

acum 39 zile

Un american din statul Arizona a fost prădat de hoţi, iar momentul a fost înregistrat de camerele de supraveghere! Chiar dacă ar fi trebuit să plângă, prima lui reacţia a fost să izbucnească în râs. Şi asta pentru că unul dintre hoţi i-a intrat în casă prin uşiţa câinelui.

Un tânăr care voia să jefuiască o bancă a fost capturat de unul dintre paznici

acum 55 zile

Un hoţ brazilian şi-a ales, greşit, destinaţia atunci când a ales să jefuiasă o bancă din estul ţării! Paznicul de care a dat, chiar la intrarea în isntituţie s-a dovedit un adevărat gladiator. Nu s-a speriat de arma pe care infractorul o flutura. S-a luptat cu el şi nu doar că l-a...

Un hoţ de locuinţe a fost prins doar cu focuri de armă în Bucureşti

acum 65 zile

Un hoţ de locuinţe a fost împuşcat de poliţiştii din Bucureşti, după o urmărire periculoasă. Proaspăt eliberat condiţionat, suspectul a fost prins în flagrant în timp ce spărgea un apartament din sectorul 6. Poliţiştii au reuşit să-l surprindă pe infractor cu ajutorul unei...

Hoț împușcat, polițiști agresați

acum 66 zile

Hoţ extrem de periculos, prins în flagrant într-un apartament din Capitală. Bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, a pulverizat spray lacrimogen către poliţiştii care l-au surprins, l-a lovit pe unul dintre ei şi a fugit

Obie - Hot

acum 66 zile

Obie este cântăreţ, scriitor, compozitor şi producător. Obi este de profesie medic, a absolvit facultatea de medicină şi farmacie "Victor Babeş" din Timişoara.

Flavia Mihășan, cel mai hot playback!

acum 75 zile

Flavia Mihășan face playback pe una dintre cele mai cunoscute colinde din lume.

Dani şi-a confundat vecinul cu un presupus hoţ!

acum 82 zile

Dani a avut parte de un şoc atunci când din greşeală şi-a confundat unul dintre vecini cu un presupus hoţ!

Special! Mulți pisoi, multe probleme

acum 97 zile

Un pui de pisică înseamnă distracție! Mai mulți pui de pisică înseamnă nebunie în casă. Mai ales atunci când unul dintre pisoi este capul răutăților și fură tot ce prinde. Nu doar pentru distracție proprie. Pisoiul hoț își împarte prada cu frații săi mult mai cuminți.

Supăraţi că un vecin fură tot ce apucă de prin sat, patru bărbaţi din Iaşi şi-au făcut singuri dreptate

acum 117 zile

Supăraţi că un vecin fură tot ce apucă de prin sat, patru bărbaţi dintr-o localitate din Iaşi n-au mai ţinut cont de lege şi şi-au făcut singuri dreptate. Au intrat peste el în casă când dormea şi l-au bătut fără milă. Victima a ajuns la spital. Iar bătăuşii- în cătuşe.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani