Cautare: 297 rezultate dupa tagul "italia"

Cezar Ouatu răspunde acuzaţiilor fanilor X Factor: "Nu am reprezentat România"

acum 7 ore

Invitat la "Xtra Night Show", Cezar Ouatu a încercat să explice ce s-a întamplat la X Factor Marea Britanie, după ce a fost acuzat că nu a recunoscut în fața juriului că este român.

Mădălina Dorobanţu, regina vieții de noapte, speriată de fantome într-o reședință privată din Italia

acum 6 zile

Mădălina Dorobanţu, regina vieții de noapte, a avut parte de multe peripeții. Pe lângă incidentul din Madrid, în care a fost suspectată de terorism, vedeta a fost speriată de fantome într-o reședință privată din Italia.

Anna Roman, adevărul despre controversele din viaţa ei!

acum 8 zile

Unii zic că s-a despărţit de milionarul italian, alţii că a fost înşelată, ea ne spune adevărul! În premieră, Anna Roman face dezvăluiri, azi, la matinal! Adevărul despre controversele din viaţa ei!

Româncă moartă în Italia în condiţii suspecte. Dragoş şi pe Alexandru Arsene, fraţii care şi-a înmormântat mama, acuză!

acum 11 zile

Mama lor, Elena Arsene era plecată la muncă în Italia, in Palermo de 12 ani. Muncea la o bătrână de 8 ani. Nu avea contract de muncă şi nici un drept. Pe data de 8 septembrie a fost gasită moartă în casa bătrânei de care avea grijă de către fiul bătrânei, un italian pe nume...

Mama Elena, omorâtă pentru 7200 de euro?

acum 11 zile

Mama Elena şi-a dat ultima suflare în Italia. Iar de atunci, copiii ei urlă de durere. Plâng şi simt că sufletele lor s-au rupt în clipa în care mama, cea mai dragă fiinţă, a încetat să mai existe. S-a întâmplat acum o lună, înainte ca femeia să le dea copiilor ei o veste...

Adele - Someone Like You. Vezi cum cântă Francesca Tuzzolino, la X Factor!

acum 14 zile

În a șasea ediție din sezonul 8 "X Factor", Francesca Tuzzolino a cântat melodia “Someone Like You”, de la Adele.

Familiile românilor care au îngrozit Italia sunt în stare de șoc: "Copiii mei nu au făcut niciun rău niciodată"

acum 18 zile

În Italia, cei patru români acuzaţi au fost prinşi. Însă familia de foşti medici se află în continuare pe patul de spital, iar rudele atacatorilor sunt în stare de șoc.

Mesajul tânărului român rămas sechestrat în Italia

acum 25 zile

După luni bune de muncă, în Italia, un tânăr imploră să fie ajutat, să se întoarcă acasă. A rămas fără nimic. Doarme pe străzi şi mănâncă doar atunci când primeste de pomanã.

Mama tânărului sechestrat în Italia: "Nu am mai vorbit de două luni cu el!"

acum 25 zile

După luni bune de muncă, în Italia, un tânăr imploră să fie ajutat, să se întoarcă acasă. A rămas fără nimic. Doarme pe străzi şi mănâncă doar atunci când primeste de pomanã.

Trouble Crew reprezinte România în Italia, la Hip Hop Awards 2018

acum 50 zile

Între 3 -9 septembire, trupa Trouble Crew este invitată, pentru al doilea an consecutiv, să reprezinte România în Italia, la Hip Hop Awards 2018.

Zilele ei au devenit senine! Anna Roman, prima vacanţă alături de iubitul milionar

acum 65 zile

Zilele ei au devenit senine! Anna Roman, prima vacanţă alături de iubitul milionar. Au plecat în Italia şi se relaxează în locaţii de lux.

Vacanțele în Capri, noua fiță în rândul vedetelor. Toate se înghesuie buluc să meargă în Italia

acum 76 zile

Vacanțele în micuța insulă din sudul Italiei este locul preferat de cei care cu ”dare de mână”, căci nu toți își permit să meargă acolo.

Fostul sot al Elenei Băsescu și-a dus iubita într-o vacanţă de vis în Italia

acum 87 zile

Fostul sot al Ebei îşi răsfaţă iubita în fiecare zi! Cei doi şi-au făcut bagajele şi au plecat într-o vacanţă de vis în Italia. Aflați câţi bani a scos Syda din buzunar pentru partenera lui, dar şi cum se bucură împreună de zilele petrecute departe de casă.

Mariana Moculescu a făcut dezvăluiri terifiante despre calvarul pe care l-a trăit în Italia

acum 98 zile

Aceasta a spus că a fost sechestrată şi bătută! Acum însă, bărbatul pe care îl acuză de lucruri cumplite face primele declaraţii, în exclusivitate la Star Magazin. Totul despre scandalul cu bătăi, mafie italiană şi lucruri greu de imaginat!

Urmărită pe stradă, ameninţată cu moartea şi umilită de fostul iubit! Mariana Moculescu rămas fără bani într-o ţară străină şi a fost reţinută de poliţie!

acum 105 zile

Fosta soţie a lui Horia Moculescu, prima apariţie într-un platou de televiziune după ce a scăpat de coşmarul din Italia.

Imagini din Italia cu Alex Velea, Maya și Antonia

acum 111 zile

Antonia a plecat în Italia să îşi viziteze fiica. Dar nu singură, ci împreună cu Alex Velea.

Românul Ion, eroul Italiei. Bărbatul și-a riscat viața pentru a salva o necunoscută

acum 112 zile

A salvat viața unei necunoscute, fără să se gândească, o clipă, că ar putea să moară el! Ion Dinculeasa este românul al cărui nume răsună în toată Italia. Asta pentru că bărbatul a salvat viaţa unei italience, cu riscul de a şi-o pierde pe a sa.

Betta Lemme, pentru prima dată în România: ”Arhitectura este incredibilă”

acum 117 zile

Artista Betta Lemme vine pentru prima dată în România pentru a își promova cea mai nouă piesă. Artista declară că urmează să susțină primul ei show live.

Delia, despre nunta din Italia: "Îmi place meseria de naș"

acum 132 zile

Niciodată nu e la fel! Iar show-urile ei sunt o explozie de culoare şi de talent. Delia ne-a acordat un interviu în exclusivitate şi a dezvăluit cât de greu este să fii artist în zilele noastre.

Mariana Moculescu, fosta soție a lui Horia Moculescu, în mare pericol în Italia! Vedeta este amenințată cu moartea de fostul iubit

acum 144 zile

Mariana, fosta soție a lui Horia Moculescu, este în mare pericol! Femeia trăiește sub teroare în Italia! Vedeta este amenințată de fostul iubit și nu știe cum să scape din mâinile lui!

1
2
3
4
5
»

Stirile Antena 1 Observator

observator.tv