Cautare: 650 rezultate dupa tagul "leu"

Horoscopul Zilei, 23 Iunie 2017. Balanţă - Reuşiţi să rezolvaţi problemele sentimentale

acum 2 zile

Berbec. Este posibil să treceţi printr-o perioada mai dificilă pe plan sentimental. Din fericire, aveţi o mare capacitate de comunicare, graţie căreia reuşiţi să puneţi lucrurile la punct.

Criza politică loveşte în leu. Cel mai mare euro din ultimii 5 ani

acum 3 zile

Instabilitatea politică le aduce veşti tot mai rele celor care au credite luate în moneda unică europeană. Euro se apropie tot mai mult de pragul maxim istoric înregistrat acum 5 ani. Astăzi a crescut din nou.

Horoscopul Zilei, 21 Iunie 2017. Peşti: Sunteţi preocupat de problemele financiare

acum 4 zile

Berbec. Dimineaţă luaţi o decizie în urmă căreia vi se schimbă tot programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o petrecere. Astăzi puteţi să va ocupaţi de problemele financiare, dar va sfătuim să va abţineţi de la speculaţii.

Horoscopul Zilei, 17 Iunie 2017. Nativi Berbec, vă mutaţi în casă nouă

acum 8 zile

Berbec. Cumpărături pentru casă, lucruri frumoase să înveseliţi atmosfera, să umpleţi un colţ, un perete liber, să realizaţi un echilibru.

Horoscopul Zilei, 17 Iunie 2017. Leii sunt puşi pe treabă cu noaptea in cap

acum 8 zile

Berbecii vor ieşi în oraş cu nişte prieteni care au să le comunice lucruri importante. Le pot face o invitaţie la un eveniment grandios sau poate le vor da veşti cu privire la o nouă afacere.

Tensiunile privind schimbarea guvernului provoacă valuri pe piaţa valutară

acum 8 zile

Practic, românii vor resimţi din plin criza politica. Ieri, euro a atins cel mai mare nivel din ultimii cinci ani. Banca Natională a României a anunţat un curs de referinta de 4.58 lei în creştere cu aproape doi bani faţă de ziua precedentă.

Horoscopul zilei 15/06/2017. Leii riscă să intre în conflict cu persoana iubită daca nu renunţă la încăpăţânare

acum 10 zile

Leii pot să evite o ceartă cu persoana iubită dacă renunţă la încăpăţânare. Spre seara vor afla că urmează să primească o sumă de bani, ceea ce le va schimba planurile pentru a doua zi!

Horoscopul Zilei, 09 Iunie 2017. Leu: Norocul vă zâmbeşte pe plan profesional

acum 16 zile

S-ar putea să aveţi probleme cu banii, motiv pentru care nu va simţiţi în largul dumneavoastră. Păstraţi-va calmul şi nu va lăsaţi atras într-o ceartă.

Horoscopul zilei 08/06/2017 - Berbecii au posibilitatea să ia decizii importante în privinţa relaţiilor astăzi

acum 17 zile

Leii iau decizii importante în această dimineaţă care le vor da peste cap tot programul zilei. Sunt sfătuiţi să îşi asculte intuiţia

Horoscopul Zilei, 26 Mai 2017. Rac: S-ar putea să fiţi implicat într-un scandal la locul de muncă

acum 30 zile

Berbec. Un membru al familiei nu își respectă o promisiune în legătură cu o sumă de bani. Nu vaă grăbiți să îi faceți reproșuri! S-ar putea să aibă motive obiective.

Horoscopul Zilei, 25 Mai 2017. Fecioară: Este posibil să plecaţi într-o călătorie neprevăzută

acum 31 zile

Taur: Începeţi ziua plin de inspiraţie. Relaţiile sentimentale pot fi foarte bune dacă nu îi faceţi reproşuri nejustificate persoanei iubite.

Horoscopul Zilei, 24 Mai 2017. Taurii se îndrăgostesc la prima vedere

acum 32 zile

Berbec. Dimineaţa vă bucuraţi că un prieten reuşeşte să vă înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii şi comunicării. Va puteţi baza pe intuiţie.

Horoscopul Zilei, 21 Mai 2017. Balanţele ar putea rămâne cu buzunarele goale!

acum 35 zile

Chiar dacă este duminică, Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Indicat ar fi să le ceară părerea şi apropiaţilor.

Horoscopul Zilei, 20 Mai 2017. Musafirii vor bate la uşa nativilor Scorpioni în această sâmbătă

acum 36 zile

Berbecii vor pleca de acasă astăzi. Aceşti nativi ar putea fi nevoiţi să facă un drum neplanificat pentru a ajuta un prieten.

Horoscop de WEEKEND. Leu: Controlează-ţi stările de spirit, dacă vrei să ai linişte în casă sau cu prietenii

acum 43 zile

Un weekend in care Leii trebuie sa dea dovada de mai multa cumpatare!

Horoscopul Zilei, 12 Mai 2017. Leu: Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi

acum 44 zile

Berbec. Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. După-amiază va loviţi de o problema sentimentală care va indispune pe tot parcursul zilei.

Horoscopul Zilei, 09 Mai 2017. Taurii se îndrăgostesc la prima vedere

acum 47 zile

Berbec. Apar rezultatele bunei colaborări cu un partener de afaceri. Împreună, reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. După-amiază sunteţi nemulţumit din cauza relaţiilor sentimentale. Un prieten vă ajută să treceţi mai uşor peste acest moment.

1
2
3
4
5
»