Cautare: 557 rezultate dupa tagul "leu"

Horoscopul Zilei, 15 Martie 2017. Capricorn: Posibil să vă certați cu persoana iubită

acum 7 zile

Berbec. Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni la normal.

Horoscopul Zilei, 13 Martie 2017. Săgetător: Este o zi favorabilă realizărilor pe plan social

acum 9 zile

Berbec. Intuiţia şi simţul practic va ajută să luaţi decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu va grăbiţi să refuzaţi

Horoscopul zile 13/03/2017. Peştii sunt puşi pe ceartă astăzi

acum 10 zile

Chiar dacă e o zi de 13, Berbecii încep o săptămână favorabilă din toate punctele de vedere, se întrevăd satisfacţii profesionale, dar şi în plan senimental.

Leul este la cel mai scăzut nivel din ultimii 4 ani. La casele de schimb valutar, se vinde chiar cu 4 lei şi 62 de bani

acum 13 zile

Cei mai afectaţi de această depreciere sunt românii care şi-au programat diverse achiziţii, de la apartamente şi maşini, până la electrocasnice. Euro le-a dat calculele peste cap, iar acum trebuie să facă rost de mai mulţi bani. În unele cazuri este vorba şi de zeci de mii de lei.

Leul a scăzut drastic faţă de celelalte monede. Cursul Euro a sărit până la maximul ultimilor patru ani

acum 14 zile

Cursul euro a sarit astazi de pragul de 4 lei si 55 de bani, un nivel pe care nu l-am mai vazut din anul 2012. Însă moneda nationala nu a scazut doar fata de euro, ci si fata de franc si dolar - ultimul a depasit astazi pragul de 4,3 lei.

Horoscop 5 Martie- Leu: Bucură-te de cei dragi! Săptămâna ce vine se anunţă sancţiuni mari din partea şefilor

acum 17 zile

Bucurati-va de weekend! In saptamana ce vine se anunta furtuni interioare!

Ce ne rezervă astrele! Capricornii primesc o invitație

acum 20 zile

Berbec. Este o zi specială, care va invită la bunătate, toleranţă sinceră şi va promite, pe acest fond, remedierea unor probleme apărute în relaţiile importante.

Horoscopul Zilei, 01/03/2017. Dragostea pluteşte în aer pentru nativii leu

acum 22 zile

Nativii din zodia Berbec sunt cu mintea în o mie de părţi. Ar face bine să se adune şi să-şi facă un plan organizat dacă vor să culeagă şi roadele muncii lor.

Horoscopul Zilei, 26 februarie 2017. Fecioarele au noroc pe plan sentimental

acum 24 zile

Berbecii sunt într-o formă de zile mari în această duminică. Au energie din plin, însă indicat ar fi să o consume într-un mod productiv.

Horoscopul Zilei, 25 februarie 2017. Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap

acum 25 zile

Berbecii sunt determinaţi să realizeze cât mai multe sarcini. Şi astrele sunt de partea lor. Au toate resursele pentru a duce la bun sfârşit tot ce şi-au propus.

Horoscopul Zilei, 24 februarie 2017. Săgetător: Apar schimbări neaşteptate în viaţa dumneavoastră

acum 26 zile

Berbec. Este posibil să luaţi o hotărâre importantă cu privire la soarta unei relaţii. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Aveţi toate şansele că decizia luată azi să se dovedească inspirată.

Horoscopul Zilei, 24 februarie 2017. Deşi astăzi este Dragobetele, se pare că Balanţele vor fi cam tensionate

acum 27 zile

Berbecii au fost foarte ocupaţi în ultima vreme, iar partenerii lor se simt cam neglijaţi. Ar fi bine ca măcar astăzi să încerce să termine mai devreme activităţile din program.

Horoscopul Zilei, 23 februarie 2017. O zi plină de surprize pentru Balanţe

acum 27 zile

Taur. Se pare că nenumărate sunt momentele şi situaţiile în care nu ştii ce să faci, deoarece atunci când îţi propui un plan pe care să îl urmezi îndeaproape, intervin detalii de rezolvat la care nu te aşteptai.

Horoscopul Zilei, 22 februarie 2017. Scorpion: Ambiţia de a vă îmbunătăţi situaţia financiară

acum 28 zile

Berbec. Din cauza oboselii şi a nerăbdării, este posibil să deveniţi irascibil şi să nu reuşiţi să vă controlaţi. Riscaţi să aveţi discuţii aprinse cu cei din jur.

Horoscopul Zilei, 21 februarie 2017. Scântei în cuplu pentru Vărsători

acum 29 zile

Berbec. Astăzi eşti puternic implicat în acţiuni ce privesc sectorul financiar şi de abia spre seară vei reuşi să te detensionezi, lăsând în urmă sentimentele de frustrare sau de nesiguranţă

Horoscopul Zilei, 21 februarie 2017. Banii trag astăzi la Săgetători

acum 30 zile

Nativii din zodia Berbec ar trebui să acorde atenţia cuvenită odihnei. Proiectele profesionale pot aştepta, dar sănătatea, nu.

Horoscopul Zilei, 07 februarie 2017. Zi tensionată pentru nativii din Berbec

acum 43 zile

Fecioară: Nu sunteţi într-o formă fizică prea bună şi vă enervaţi foarte uşor. Nu este o zi favorabilă deciziilor importante sau planurilor de viitor. Vă recomandăm să nu semnaţi documente oficiale.

Horoscopul Zilei, 07 februarie 2017. Nativii din zodia Rac vor avea probleme în relaţia de cuplu

acum 44 zile

Nativii din zodia Berbec îşi trăiesc din plin relaţia de cuplu şi se tot gândesc ce surpriză să pregătească partenerului de viaţă. Este evident că astăzi vor fi cam absenţi la locul de muncă.

1
2
3
4
5
»