Cautare: 588 rezultate dupa tagul "leu"

Horoscopul Zilei, 24 Aprilie 2017. Fecioarele sunt cu capul în nori!

acum 2 zile

Berbec. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-va calmul şi limitaţi-va la activităţi de rutină care va solicită mai puţin.

Horoscopul zilei 20/04/2017 - Nativii Leu fac o impresie excelentă cu proiecte sau propuneri care vin la momentul oportun

acum 6 zile

Ati putea face o impresie excelenta cu noi idei sau proiecte, cu propuneri ale voastre care vin la momentul oportun. Or fi fost apreciate rezultatele, publicitatea sau lobby-ul din ultimul timp, cert este ca incep sa apara invitatii la interviu de angajare, intalniri de afaceri.

Horoscopul Zilei, 12 Aprilie 2017. Scorpion: Nu este momentul să începeţi noi activităţi

acum 14 zile

Berbec. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoană iubita pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită.

Horoscopul Zilei, 11 Aprilie 2017. Zi tensionată pentru Gemeni

acum 15 zile

Berbec. Vă recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să va dea o importantă suma de bani.

Horoscopul Zilei, 10 Aprilie 2017. Berbecii ar putea pleca într-o călătorie de afaceri

acum 16 zile

Berbec. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, va sfătuim să nu va faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit.

Nativul Leu va prelua sarcini noi care îl va scoate din zona de confort

acum 20 zile

Pentru nativii Leu, ziua începe cu proiecte serioase. Trebuie să amâne planurile pentru că este necesar să preia câteva sarcini noi care îi va scoate din zona de confort.

Horoscopul zilei 27/03/2017. Leii vor primi o sumă de bani restantă

acum 30 zile

Nativii din zodia Leu au şanse bune să primească nişte bani, să li se achite nişte drepturi, restante, chiar daca mai tarziu decat ar fi fost cazul.

Horoscopul Zilei, 25 martie 2017. Capricornii au planuri mai mari

acum 32 zile

Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Însă, indicat ar fi să ia în considerare şi părerea celorlalţi şi să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Un pui de leu a fost salvat în ultima clipă din portbagajul unor contrabandişti!

acum 32 zile

Animalul era ascuns printre două mii de papagali. Poliţiştii de frontieră din Ucraina au făcut descoperirea şocantă din întâmplare, la un control de rutină. Micuţa felină era transportată printre cuştile păsărilor şi urma să ajungă în Turcia.

Horoscopul Zilei, 15 Martie 2017. Capricorn: Posibil să vă certați cu persoana iubită

acum 42 zile

Berbec. Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni la normal.

Horoscopul Zilei, 13 Martie 2017. Săgetător: Este o zi favorabilă realizărilor pe plan social

acum 44 zile

Berbec. Intuiţia şi simţul practic va ajută să luaţi decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu va grăbiţi să refuzaţi

Horoscopul zile 13/03/2017. Peştii sunt puşi pe ceartă astăzi

acum 44 zile

Chiar dacă e o zi de 13, Berbecii încep o săptămână favorabilă din toate punctele de vedere, se întrevăd satisfacţii profesionale, dar şi în plan senimental.

Leul este la cel mai scăzut nivel din ultimii 4 ani. La casele de schimb valutar, se vinde chiar cu 4 lei şi 62 de bani

acum 47 zile

Cei mai afectaţi de această depreciere sunt românii care şi-au programat diverse achiziţii, de la apartamente şi maşini, până la electrocasnice. Euro le-a dat calculele peste cap, iar acum trebuie să facă rost de mai mulţi bani. În unele cazuri este vorba şi de zeci de mii de lei.

Leul a scăzut drastic faţă de celelalte monede. Cursul Euro a sărit până la maximul ultimilor patru ani

acum 48 zile

Cursul euro a sarit astazi de pragul de 4 lei si 55 de bani, un nivel pe care nu l-am mai vazut din anul 2012. Însă moneda nationala nu a scazut doar fata de euro, ci si fata de franc si dolar - ultimul a depasit astazi pragul de 4,3 lei.

Horoscop 5 Martie- Leu: Bucură-te de cei dragi! Săptămâna ce vine se anunţă sancţiuni mari din partea şefilor

acum 52 zile

Bucurati-va de weekend! In saptamana ce vine se anunta furtuni interioare!

Ce ne rezervă astrele! Capricornii primesc o invitație

acum 54 zile

Berbec. Este o zi specială, care va invită la bunătate, toleranţă sinceră şi va promite, pe acest fond, remedierea unor probleme apărute în relaţiile importante.

Horoscopul Zilei, 01/03/2017. Dragostea pluteşte în aer pentru nativii leu

acum 56 zile

Nativii din zodia Berbec sunt cu mintea în o mie de părţi. Ar face bine să se adune şi să-şi facă un plan organizat dacă vor să culeagă şi roadele muncii lor.

Horoscopul Zilei, 26 februarie 2017. Fecioarele au noroc pe plan sentimental

acum 59 zile

Berbecii sunt într-o formă de zile mari în această duminică. Au energie din plin, însă indicat ar fi să o consume într-un mod productiv.

1
2
3
4
5
»