Cautare: 1292 rezultate dupa tagul "leu"

Horoscopul zilei 15/06/2018. Leii descoperă că au multe lucruri în comun cu cineva întâlnit recent

acum 9 zile

Poate vă cere scuze cineva pentru o întâmplare neplăcută din trecut de care voi ați și uitat. O bună stare sufletească pentru voi, încredere în viitorul unei relații, descoperiți că aveți multe lucruri în comun cu cineva întâlnit recent.

Horoscopul Zilei, 13 iunie 2018. Berbec. O zi aglomerată pe toate planurile

acum 11 zile

Berbec. O zi destul de aglomerată și este posibil să va schimbați planul de acțiune pe parcurs, funcție de veștile pe care le primiți. Pentru o perioada veți fi dornici să strangei legăturile cu rudele, să reluați relații cu vechi prieteni; ar fi un reviriment sufletesc pentru ei....

Horoscopul Zilei, 08 Iunie 2018. Capricorn: Prioritățile zilei sunt legate de casă

acum 16 zile

Berbec. Sunteți hotărâți și pregătiți să faceți schimbări majore în planurile și proiectele voastre, în modul de abordare a diverselor probleme. Și totuși, ar fi mai bine să faceți schimbările din aproape în aproape, să nu renunțați la lucruri valoroase, atitudini care v-au...

Horoscopul Zilei, 07 Iunie 2018. Fecioara: Relații profesionale valoroase

acum 17 zile

Berbec. Simțiți poate că nu este un moment prielnic pentru o acțiune decisivă și va hotărâți să mai strângeți informații ori să va mai trageți sufletul. Tentații diverse, alegeri de făcut; veți ști, însă, să va feriți de greșeli ale trecutului, apreciați la justă valoare...

Horoscopul Zilei, 06 Iunie 2018. Racii simt nevoia de o vacanță

acum 18 zile

Berbec. Un moment de reflecție pentru voi: se poate să dați timpul înapoi și să descoperiți intențiile unui competitor, să descoperiți perspectivele pe care vi le-a sugerat un prieten, un specialist. În aceste zile, nicăieri nu pare să fie mai bine decât acasă alături de cei dragi.

Horoscopul Zilei, 4 Iunie 2018. Gemenii sunt stresați la locul de muncă

acum 20 zile

Berbec. Dimineața s-ar putea să fiți iritat din cauza neînțelegerilor cu un partener de afaceri. Vă sfătuim să discutați cât mai calm.

Horoscop 24 Mai 2018. Leii au posibilitatea să încheie contracte avantajoase şi să facă investiţii serioase

acum 31 zile

Nativii Leu sunt în formă în prima parte a zilei şi dispuşi să formeze o serie de riscuri pentru a rezolva câteva probleme legate de cămin. Au posibilitatea să încheie contracte avantajoase şi să facă investiţii serioase.

Horoscopul Zilei, 23. Mai 2018. Capricornii au o zi agitată

acum 32 zile

BERBEC: În prima parte a zilei este posibil să va simțiți plin de energie și să va dedicați unor activități care necesită efort fizic. Va sfătuiește să evitați suprasolicitarea, că să nu aveți probleme cu sănătatea.

Horoscopul Zilei, 22 Mai 2018. Balanțele sunt dezamăgite

acum 33 zile

Berbec. În prima parte a zilei s-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită, care vă atrage din primul moment. Fiti prudent si modest.

Horoscopul Zilei, 21 Mai 2018. Berbec: Uimiți o persoană dragă cu farmecul vostru

acum 34 zile

Berbec. Naturalețe, farmec, sinceritate: ați putea uimi pe cineva apropiat cu amănuntele unei întâmplări petrecute cu mult timp în urmă; cele relatate au un talc și o legătură cu prezentul astfel încât se strânge relația, capatati mai multă încredere unul în celălalt.

Horoscopul Zilei, 20 Mai 2018. Rac: ieșiți la un grătar

acum 35 zile

Berbec. Legături strânse cu părinții și cu rude cu care nu v-ați văzut de multă vreme, însă cu care ați fost foarte apropiați o lungă perioada. Sunt poate lucruri de pus la punct în casă părintească sau poate faceți amenajări într-o casă de vacanță și invitați apoi la un...

Horoscopul Zilei, 19 Mai 2018. Berbecii: Discuții pentru o afacere

acum 36 zile

Berbec. O zi mai liniștită pentru voi, o pauză binevenită după o perioada destul de aglomerată pentru voi: savurați poate împreună cu cei din familie un succes recent, discutați relaxați perspective ale unei afaceri sau ale unui proiect în care v-ați angajat recent.

Horoscop 17 Mai 2018. Leu: Este posibil să plecați într-o călătorie

acum 38 zile

Nativii Leu au șansa de a pleca într-o călătorie în interes profesional. Deși schimbarea de program îi va indispune, aceștia s-ar putea să se aleagă cu beneficii importante pe termen lung.

Horoscopul Zilei, 11 Mai 2018. Scorpionii sunt sensibili

acum 44 zile

Berbec. S-ar putea să aveți de făcut mai multe drumuri scurte și să fiți nevoit să faceți cheltuieli neprevăzute. Dacă nu va ajung banii, puteți să apelați la prieteni.

Horoscopul Zilei, 08 Mai 2018. Fecioarele sunt agitate la locul de muncă

acum 47 zile

Berbec. Azi este indicat să fiți prudent și să nu va asumați niciun risc, fiindcă nervozitatea va poate pune în situații dificile.

Horoscopul Săptămânii, 07 - 13 Mai 2018. Fecioarele au câștiguri profitabile

acum 48 zile

Invitată la "Prietenii de la 11", astrologul Mariana Cojocaru ne prezintă horoscopul de săptămânii.

Horoscopul Zilei, 07 Mai 2018. Zi dificilă pentru Răci

acum 48 zile

Berbec. Planurile dumneavoastră în legătură cu o afacere s-ar putea să se dovedească nerealiste și să nu se concretizeze așa cum ați sperat. Pentru a reuși ceea ce v-ați propus, fiți perseverent și să apelați la ajutorul unei persoane cu experiență în domeniu.

Horoscopul Zilei, 25 aprilie 2018. Fecioarele nu au energie

acum 60 zile

Berbecii sunt creativi şi îi preocupa ideea de a începe o activitate nouă. Au şanse să se afirme pe plan intelectual.

Caz inedit la Suceava. Un tânăr a scos la vânzare, pe Internet, o piele de leu

acum 60 zile

Reporterii Observator au intrat pe fir şi au aflat, în exclusivitate, o poveste. halucinantă. Bărbatul a ajuns în atenţia autorităţilor.

Horoscopul Zilei, 24 aprilie 2018. Taurii au tensiuni la locul de muncă

acum 61 zile

Berbec. Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Va sfătuim să va temperați spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant.

1
2
3
4
5
»