Cautare: 1004 rezultate dupa tagul "leu"

Horoscopul Zilei, 16 februarie 2018. Berbecii fac schimbări importante în viață

acum 2 zile

Berbec. Aveți ocazia să faceți schimbări importante în viața dumneavoastră, mai ales în plan sentimental. În prima parte a zilei aveți șanse de reușită la locul de muncă și în afaceri.

Fostul campion mondial la box profesionist, Mihai Leu, a împlinit 50 de ani!

acum 4 zile

Pugilistul care nu a cunoscut înfrângerea a avut, parte seara trecută, de o surpriză uriaşă. Soţia sa i-a organizat o petrecere la un restaurant din Hunedoara fără ca acesta să bănuiască ceva. Alături i-au fost prietenii apropiaţi dar şi alţi mari campioni ai României.

Horoscopul Zilei, 13 februarie 2018. Fecioarele sunt indispuse şi confuze

acum 5 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să resimțiți o stare de apatie și să nu va puteți concentra, fiți foarte atent, să nu luați decizii în grabă și să nu va asumați riscuri.

Horoscopul Zilei, 12 februarie 2018. Scorpionii fac drumuri scurte

acum 6 zile

Berbec: Este posibil să întâmpinați mici dificultăți financiare, însă nu aveți motive de îngrijorare, fiindcă este o situație de scurtă durată.

Horoscopul Zilei, 04 februarie 2018. Taur: Vin banii, dar și bătaia de cap!

acum 14 zile

Berbec. În cuplu se poate să lansați o tema de discuție, să atingeți un subiect important pentru amândoi, dar să nu ajungeți acum la o concluzie ori să luați o decizie.

Horoscopul Zilei, 03 februarie 2018. Leu: Dați un cadou, urmează clipe romantice...

acum 15 zile

Berbec. Se prea poate să facă cineva apel la bunăvoința voastră, la timpul vostru și la o mâna de ajutor. Oricum, pentru voi, în această perioada cele mai mari satisfacții personale par să vină în urmă unor activități care nu va aduc cine știe ce câștiguri financiare sau de...

Horoscopul Zilei, 03 februarie 2018. Nativii Fecioară ar putea fi atinşi de săgeţile lui Cupidon

acum 15 zile

Vărsătorii se află pur şi simplu pe culmile succesului! Dau dovadă de ambiţie şi modestie. Însă.ar trebui să aibă grijă.fiindcă banii vin şi pleacă foarte repede.

Horoscopul Zilei, 2 februarie 2018. Gemenii au probleme cu colegii de muncă

acum 16 zile

Berbec: Pentru a realiza ceea ce v-ați propus pentru astăzi este necesar să aveți răbdare și să va păstrați optimismul.

Horoscopul Zilei, 02 februarie 2018. Taurii trebuie să fie precauți în relațiile amoroase

acum 16 zile

Berbec: Nu știi ce să apreciezi mai mult la persoană iubită: încrederea și fidelitatea pe care ți le arată, sau frumoasele cuvinte de amor pe care le șoptește.

Horoscopul zilei 31/01/2018. Leii sunt stimulaţi de starea de bine din sânul familiei

acum 18 zile

Pentru nativii din zodia Leu ceea ce îi stimulează entuziasmul este starea de bine pe care o au în sânul familiei. Parca şi proiectele se realizează mai repede. Sunt sfătuiţi să ţină cont de părerile partenerului de viaţă

Horoscopul Zilei, 30 Ianuarie 2018. Gemeni - Zi excelentă, în plan profesional"

acum 19 zile

Horoscop Berbec: În prima parte a zilei, intuiția și simțul practic va ajută să luați decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, ar fi bine să nu va grăbiți să refuzați.

Horoscopul de weekend. Leii se înconjoară de cei dragi

acum 22 zile

Berbec: Mama e cel mai important om din viață ta și relația cu ea îți cere cea mai mare atenție. Ori ea are nevoie de prezența ta mai mult că oricând,ori tu ceri mai mult alinarea ei.

Dani, despre cum decurge o ceartă cu o persoană în zodia Leu: "Tu taci și îți numeri nasturii"

acum 24 zile

Dani relatează pe scurt cum decurge o ceartă cu o persoană în zodia Leu. De cele mai multe ori este bine să taci pentru că oricum nu ai cum să zici ceva.

Criza din Guvern zdrobeşte din nou leul. Euro a depăşit 4 lei şi 66 de bani

acum 26 zile

Euro a ajuns la un alt maxim istoric. Leul e tot mai slab. Şi nu e întâmplător. De o săptămână, nu avem un premier în funcţie, iar asta se simte şi în economie.

Horoscopul Săptămânii, 22 - 28 ianuarie 2018. Fecioarele vor avea parte de câștiguri suplimentare!

acum 26 zile

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul săptămânii, 22 - 28 ianuarie 2018.

Bancnota verde de un leu şi-a pierdut valoarea mai mult ca niciodată

acum 29 zile

Ce mai poţi să cumperi cu un leu în România lui 2018? Doar mărunţişuri, arată un experiment al reporterilor Observator. După mai multe valuri de scumpiri, cu o inflaţie în creştere, banala bancnotă verde de un leu şi-a pierdut valoarea mai mult ca niciodată.

Euro, cotat la un nou maxim istoric

acum 29 zile

Euro a atins un nou maxim istoric. Aproape că nu trece o zi fără ca leul să scadă. De vină este instabilitatea guvernamentală prin care trece ţara noastră, spun specialiştii.

Horoscopul Zilei, 19 Ianuarie 2018. Berbecii au nevoie de bani

acum 30 zile

Berbec. Sunteți plin de idei și dați dovadă de ingeniozitate. Ați putea să demarați o afacere, dar se pare că vă lipsesc banii.

Horoscopul Zilei, 17 Ianuarie 2018. Peștii leagă noi relații de prietenie

acum 32 zile

Berbec. Căminul și familia se vor află în centrul atenției. Este un moment foarte bun pentru a începe lucrări de renovare.

Pe fondul crizei politice, leul e la pământ. Euro a atins la cel mai înalt nivel din toate timpurile

acum 32 zile

Din lupta politicienilor, învins iese, de fiecare dată, leul. Avem o depreciere de record - şi cel mai slab leu din istorie. La cursul Băncii Naţionale, un euro a ajuns azi la aproape 4 lei şi 66 de bani. Pe piaţa interbancară moneda europeană s-a vândut peste această valoare. Se...

1
2
3
4
5
»