Cautare: 603 rezultate dupa tagul "leu"

Horoscopul Zilei, 21 Mai 2017. Balanţele ar putea rămâne cu buzunarele goale!

acum 2 zile

Chiar dacă este duminică, Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Indicat ar fi să le ceară părerea şi apropiaţilor.

Horoscopul Zilei, 20 Mai 2017. Musafirii vor bate la uşa nativilor Scorpioni în această sâmbătă

acum 3 zile

Berbecii vor pleca de acasă astăzi. Aceşti nativi ar putea fi nevoiţi să facă un drum neplanificat pentru a ajuta un prieten.

Horoscop de WEEKEND. Leu: Controlează-ţi stările de spirit, dacă vrei să ai linişte în casă sau cu prietenii

acum 11 zile

Un weekend in care Leii trebuie sa dea dovada de mai multa cumpatare!

Horoscopul Zilei, 12 Mai 2017. Leu: Primiţi un cadou din partea unei persoane dragi

acum 11 zile

Berbec. Aveţi succes în afaceri, dar sunteţi nevoit să faceţi mai multe drumuri scurte. După-amiază va loviţi de o problema sentimentală care va indispune pe tot parcursul zilei.

Horoscopul Zilei, 09 Mai 2017. Taurii se îndrăgostesc la prima vedere

acum 14 zile

Berbec. Apar rezultatele bunei colaborări cu un partener de afaceri. Împreună, reuşiţi să terminaţi o lucrare importantă. După-amiază sunteţi nemulţumit din cauza relaţiilor sentimentale. Un prieten vă ajută să treceţi mai uşor peste acest moment.

Horoscopul Zilei, 08 Mai 2017. Fecioarele sunt pline de nervi

acum 15 zile

Berbec. Un prieten v-ar putea ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoană iubită, apărută din cauza unor discuţii.

Horoscop 06/05/2017 Nativul Leu își dorește să facă schimbări în caieră

acum 17 zile

Leii doresc să facă schimbări în cariera lor. Nu este exclus ca aceştia să îşi caute un nou loc de muncă sau să se gândească să demareze o afacere.

Horoscopul Zilei, 27 Aprilie 2017. Fecioarele sunt pline de energie și idei

acum 26 zile

Berbec. Planurile tale de viitor alături de partenerul tău de viaţă par să fie mai uşor de materializat, simţi că ai forţa necesară să le pui în practică.

Horoscopul Zilei, 24 Aprilie 2017. Fecioarele sunt cu capul în nori!

acum 29 zile

Berbec. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-va calmul şi limitaţi-va la activităţi de rutină care va solicită mai puţin.

Horoscopul zilei 20/04/2017 - Nativii Leu fac o impresie excelentă cu proiecte sau propuneri care vin la momentul oportun

acum 33 zile

Ati putea face o impresie excelenta cu noi idei sau proiecte, cu propuneri ale voastre care vin la momentul oportun. Or fi fost apreciate rezultatele, publicitatea sau lobby-ul din ultimul timp, cert este ca incep sa apara invitatii la interviu de angajare, intalniri de afaceri.

Horoscopul Zilei, 12 Aprilie 2017. Scorpion: Nu este momentul să începeţi noi activităţi

acum 41 zile

Berbec. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri sau a unei discuţii în contradictoriu cu un prieten. Relaţiile cu persoană iubita pot deveni încordate dacă refuzaţi să mergeţi într-o vizită.

Horoscopul Zilei, 11 Aprilie 2017. Zi tensionată pentru Gemeni

acum 42 zile

Berbec. Vă recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să va dea o importantă suma de bani.

Horoscopul Zilei, 10 Aprilie 2017. Berbecii ar putea pleca într-o călătorie de afaceri

acum 43 zile

Berbec. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, va sfătuim să nu va faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit.

Nativul Leu va prelua sarcini noi care îl va scoate din zona de confort

acum 47 zile

Pentru nativii Leu, ziua începe cu proiecte serioase. Trebuie să amâne planurile pentru că este necesar să preia câteva sarcini noi care îi va scoate din zona de confort.

Horoscopul zilei 27/03/2017. Leii vor primi o sumă de bani restantă

acum 57 zile

Nativii din zodia Leu au şanse bune să primească nişte bani, să li se achite nişte drepturi, restante, chiar daca mai tarziu decat ar fi fost cazul.

Horoscopul Zilei, 25 martie 2017. Capricornii au planuri mai mari

acum 59 zile

Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Însă, indicat ar fi să ia în considerare şi părerea celorlalţi şi să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Un pui de leu a fost salvat în ultima clipă din portbagajul unor contrabandişti!

acum 60 zile

Animalul era ascuns printre două mii de papagali. Poliţiştii de frontieră din Ucraina au făcut descoperirea şocantă din întâmplare, la un control de rutină. Micuţa felină era transportată printre cuştile păsărilor şi urma să ajungă în Turcia.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV