Cautare: 814 rezultate dupa tagul "liviu varciu"

Mai ceva ca pe șantier! Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, sculptori de meserie

acum 4 ore

Ultima aventură din Cambodgia începe în această seară. Va fi o cursă în care cine va descoperi indiciile bine ascunse va beneficia de un avantaj important faţă de rivali. Iar rivalitatea este pe cale să se ascută. Din cele patru echipe rămase în joc, doar trei vor avea şansa de a...

Culisele botezului secret! Celebrul tătic, Liviu Vârciu a făcut dezvăluiri incredibile despre fiica sa!

acum 8 ore

Se simte, în sfârşit, liniştit şi împlinit, după ce şi-a creştinat fetiţa! Celebrul tătic Liviu Vârciu spune că a fost nevoit să grăbească botezul, un eveniment pe care a vrut să îl ţină departe de ochii presei, dar care a ieşit ca la carte. Chiar dacă e tătic de două ori,...

Motivul pentru care Liviu Vârciu și-a botezat de urgență fetița: ”Am avut emoții mari la botez”

acum 11 ore

Deşi botezul fetiţei era programat pentru luna mai, Liviu Vârciu a decis să o creştineze pe cea mică mult mai repede şi a avut un motiv întemeiat pentru asta. Prezentatorul a povestit ce s-a întâmplat cu cea mică

Provocări uriașe la Asia Express: ”Erau șansele foarte mari ca noi să clacăm”

acum 13 ore

Noi aventuri au avut loc în competiţia Asia Express. Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu au fost de această dată câştigătorii cursei, iar premiul a fost pe măsură.

Liviu Vârciu și-a botezat fetița și se pregătește de nuntă!

acum 1 zile

Liviu Vârciu și Anda Călin și-au botezat fetița și se pregătesc de nuntă! Primele declarații despre eveniment, chiar de la artist.

Liviu Vârciu, cel mai fericit tătic. Micuța Anastasia i-a adus cele mai mari emoții artistului

acum 1 zile

Liviu Vârciu este cel mai fericit tătic! Artistul şi-a botezat fetiţa! Cântăreţul şi iubita lui au vorbit despre emoțiile pe care le-au simțit în această zi specială.

Liviu Vârciu, în lacrimi. Părinții vedetei i-au scris în timp ce el era plecat departe de țară

acum 2 zile

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la Asia Expres, în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

Emoţii copleşitoare pentru Liviu Vârciu şi Anda Călin. Cei doi își botează fetița

acum 2 zile

Emoţii copleşitoare pentru Liviu Vârciu şi Anda Călin! Astăzi îşi botează fetiţa!

Acuzații dure la Asia Express. Vedetele și-au aruncat cuvinte grele

acum 6 zile

Acuzaţii dure şi cuvinte grele la Asia Express! Liviu Vârciu şi Andrei Ştefănescu vs Lora şi Ionuţ Ghenu. De la ce a pornit totul

Liviu Vârciu, despre cuvintele adresate Lorei: "Îmi pare rău că am ajuns în situația asta"

acum 7 zile

Concurenții, conflicte dure în Asia. Liviu Vârciu și Lora replici acide în emisiunea Xtra Night Show.

Liviu Vârciu, așa cum nu l-ați mai văzut. A început să plângă ca un copil

acum 7 zile

Liviu Vârciu, aşa cum nu l-am văzut niciodată! Prezentatorul a vărsat şiroaie de lacrimi la Asia Expres, în timp ce citea o scrisoare emoţionantă de la părinţii lui.

Liviu Vârciu și Pepe, distracție în avion

acum 9 zile

Liviu Vârciu s-a amuzat pe seama lui Pepe în avion. Acesta a postat un clip amuzant cu celebrul cântăreț pe o rețea de socializare.

Lora și Ghenu, despre experiențele din ”Asia Express”: ”Nu mai avem fobie de nimic”

acum 10 zile

Lora și Ionuț Ghenu vorbesc despre experiența de la Asia Express. Cei doi au răspuns şi acuzaţiilor pe care le-a făcut Liviu Vârciu la adresa lor.

Liviu Vârciu a decis când își botează fetița. Vrea petrecere cât o nuntă cu sute de invitați

acum 11 zile

Liviu Vârciu a stabilit data botezului fetiţei sale. Prezentatorul pregăteşte o petrecere uriaşă! Mai mult, de Ziua Femeii a făcut un gest emoţionant pentru iubita sa.

Cele mai emoționante imagini cu Liviu Vârciu. Artistul, topit după fetița lui și a Andei Călin

acum 12 zile

Cele mai emoţionante imagini cu Liviu Vârciu! De când a devenit pentru a doua oară tătic, artistul e mai fericit ca niciodată.

Asia Express, provocări riscante. Cine a părăsit competiția

acum 13 zile

Asia Express continua.Însă, de această dată, concurenţii au fost supuşi unor probe cu totul şi cu totul diferite. S-a lăsat cu ceartă între Liviu Vârciu şi Lora, iar finalul a fost unul cu lacrimi.

Liviu Vârciu: "Mi-a părut rău că l-am dat afară pe Dorian Popa"

acum 14 zile

Ediția ,,Asia Express" din seara aceasta a marcat ultima etapă a concurenților din Laos, cea de-a doua țară din maratonul de 5000 de kilometri. La capătul etapei Dorian Popa şi mama lui au fost eliminati!

Liviu Vârciu către, curios de însemnele Danielei Crudu de pe antebraț: "Ce ai scris pe mână, nebuno?"

acum 14 zile

Liviu Vârciu vrea să știe ce are scris pe mână noua lui colegă. Daniela Crudu și-a scris pe antebraț numele locației în care trebuie să ajungă, doar că nu este cea corectă.

Liviu Vârciu şi Daniela Crudu, transportaţi în portbagaj! "Asta chiar n-am mai făcut-o. Am multe păcate!"

acum 15 zile

Drumul până la Thakhek a fost lung şi dificil pentru unii dintre concurenţi! Liviu Vârciu şi Daniela Crudu au parcurs o parte din traseu transportaţi în portbagaj!

Liviu Vârciu şi Lora s-au luat la ceartă în timp ce făceau autostopul! "Să nu vă transformaţi din oameni în altceva în concursul ăsta!"

acum 15 zile

Liviu Vârciu şi Lora s-au luat la ceartă în timp ce făceau autostopul! "Să nu vă transformaţi din oameni în altceva în concursul ăsta!"

1
2
3
4
5
»