Cautare: 171 rezultate dupa tagul "mamica"

Cum se descurcă Marina Dina în postura de mămică!

acum 1 zile

Cum se descurcă Marina Dina în postura de mămică!

Ruxandra Luca, cea mai sexy mămică, gătește "tort de mere cu gust de copilărie fericită"

acum 2 zile

Ruxandra Luca, una dintre cele mai sexy mămici din România, îți arată cum să faci "tort de mere cu gust de copilărie fericită".

Mămica-girafă, senzație pe internet

acum 13 zile

April, o girafă gestantă care îşi aduce puii pe lume în direct pe internet, a devenit subiect de parodii. O mămică din Statele Unite, care aştepta şi ea să-i vină sorocul, a intrat în direct pe Facebook, purtând pe cap o mască cel puţin bizară.

Una dintre cele mai sexy mămici revine pe micile ecrane! Ruxandra Luca, noul membru al echipei la "Prietenii de la 11"

acum 16 zile

Ruxandra Luca, una dintre cele mai sexy mămici din România, va prezenta nouă rubrică la show-ul "Prietenii de la 11". Bruneta nu este la prima experienţă în televiziune după ce în trecut a colaborat şi cu matinalul lui Răzvan şi Dani

Frumusețea nu ține cont de vârstă pentru Ileana Badiu

acum 17 zile

Frumuseţea nu ţine cont de vârstă pentru Ileana Badiu. Cum o ţine activă viaţa de mămică, rolul de soţie şi femeie de afaceri, aflăm de la Ileana Badiu la Star Matinal!

Laura Cosoi nici nu se gândeşte să devină mămică!

acum 29 zile

Laura Cosoi nici măcar nu se gândeşte să devină mămică, deşi au trecut aproape doi ani de când s-a căsătorit. Şi dacă v-aţi întrebat de ce amână acest moment, noi am aflat motivul.

Mămica care a revoluționat lumea fitness-ului

acum 38 zile

Sarcina nu mai e demult ce-a fost. Tot mai multe femei demonstrează că aducerea pe lumea a unui bebeluş nu trebuie să fie un şoc pentru corpul lor, ba chiar uimesc prin forma fizică pe care o au. O astfel de mămică este şi o tânăra care a revoluţionat lumea fitnessului printr-un lucru...

Mămica Anda Adam, extrem de mândră de fiica ei: ”Face piruete, dansează, dă din cap”

acum 50 zile

Anda Adam este decisă ca anul 2017 să fie unul mult mai bun decât cel care abia s-a încheiat. Drept urmare, nu exclude posibilitatea să devină din nou mamă!

Diana Munteanu este o mămică model

acum 56 zile

Imagini exclusive cu Diana Munteanu! Prezentatoarea este extrem de secretoasă când vine vorba de viaţa ei privată, dar de data asta paparazzii au surprins-o în ipostaze emoţionante, alături de cel mai important bărbat din viaţa ei.

Sânziana Buruiană, o mămică modernă

acum 58 zile

Până mai ieri era o apariţie fierbinte în media, acum s-a aşezat la casa ei şi a devenit o mămică responsabilă, dar şi modernă în acelaşi timp. Viaţa Sânzianei Buruiană s-a schimbat radical.

O cunoscută vedetă a dat-o de gol. Lora va fi mămică și va face nunta, anul acesta!

acum 58 zile

Acest an se pare ca va fi unul al schimbarilor, pentru Lora.

O cunoscută vedetă a făcut anunţul. ”Lora va fi mămică!”

acum 58 zile

Lora a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Ionuţ Ghenea, dar nu au stabilit o dată pentru marele eveniment. Carmen spune dacă va exista o nuntă anul acesta între cei doi:,,Da, cred că se va întâmpla până la sfârşitul anului. Lora va fi mămică‘’. Artista va avea şi un...

Andreea Bălan face schimbări radicale! Ce decizie de ultimă oră a luat proaspăta mămică?

acum 63 zile

Andreea Bălan trăieşte de câteva luni magia de a fi mămică. Cum se descurcă şi mai ales dacă melodia pe care o lansează azi are vreo legătură cu viaţa ei personală ne spune chiar ea!

Claudia Pătrășcanu naște din moment, în moment. "M-am simtit bine pe toată perioada sarcinii"

acum 65 zile

Claudia Pătrășcanu a fost în direct, prin telefon la Star Matinal unde a declarat că este foarte fericită ca în curând va naște prin cezariană al doilea copil. Pe 25 noiembrie 2014, Claudia a devenit, pentru prima dată, mamă. Ea a născut prin cezariană un băiețel sănătos, de...

Gina Pistol se grăbește să devină mamă

acum 69 zile

Gina Pistol este mai pregătită că niciodată să devină mamă. Are 35 de ani și susține că își dorește să devină mamă, se simte iubită și împlinită

Chiar dacă urmează să devină mămică, Ilinca Vandici nu vrea să se mărite

acum 71 zile

În ciuda faptului că trăieşte o frumoasă poveste de dragoste şi urmează să devină mămică, Ilinca Vandici nu vrea să se mărite

Ce copil precoce are! La doar trei luni, fiica Andreei Bălan a rostit primul cuvânt

acum 72 zile

Andreea Bălan este in culmea fericirii: fiica ei a rostit primul cuvant.

Andreea Bălan vorbește cu fetița ei!

acum 72 zile

Andreea Bălan este în culmea fericirii. Fiica ei a împlinit 3 luni şi totodată i-a făcut o bucurie imensă artistei: a spus primul cuvânt. Proaspăta mămică a povestit ce a simţit în acel moment.

1
2
3
4
5
»