Cautare: 239 rezultate dupa tagul "mamica"

Anca, tânăra mămică, gravidă în 7 luni: "Tatăl copiilor mei își trăiește viața cu mama Mariei, Carmen"

acum 7 zile

Silvian ar fi cunoscut-o pe mama Mariei pe Facebook. Cei doi s-ar fi iubit în taină şi şi-ar fi ascuns relaţia, povestește tânăra mămică cu amărăciune în glas.

Bianca Filip, interviu senzațional din postura de mămică: „Am slăbit 28 de kilograme într-o lună”

acum 7 zile

Bianca Filip, soţia fotbalistului Steliano Filip, este o mămică model. A slăbit 28 de kilograme, la doar o lună de la naştere şi arată senzaţional.

Andreea Bănică este mândră. Sofia este foarte grijulie cu fratele ei

acum 8 zile

Andreea Bănică este o mamă model şi îşi doreşte ca Sofia să îi calce pe urme, să devină cât se poate de pricepută în tot ceea ce face. Micuţa are grijă de frăţiorul său şi a învăţat să frământe aluatul mai ceva ca o gospodină pricepută.

Roxana Ciuhulescu este din nou îndrăgostită. Vedeta vrea să devină mămică

acum 9 zile

Roxana Ciuhulescu este din nou îndrăgostită. Vedeta a declarat că vrea să devină din nou mămică, semn că noua relație este foarte avansată

Oana Matache, sora Deliei, o viitoare mămică foarte activă

acum 9 zile

Oana Matache, sora Deliei, este o viitoare mămică foarte activă. Cu doar o lună înainte de a naşte, este nelipsită de la sala de fitness. Oana s-a căsătorit, în luna mai, cu iubitul său, Răzvan, iar Delia şi soțul ei le-au fost naşi.

Clotilde Armand, mămica a șase copii: "Am născut natural"

acum 11 zile

Clotilde Marie Brigitte Armand este o activistă civică, politiciană și manager din România, dar este și mama a șase copii, născuți natural. Vedeta nu a dorit să recurgă la cezariană.

Copil cu lacrimi de om mare! La opt ani, Alina e îngerul fraților părăsiți: "Îmi doresc și eu o mămică bună"

acum 17 zile

Părăsiți de cea care le-a dat viață, 3 frați, cu ochii precum marea, își duc traiul de pe o zi pe alta, așa cum pot. La doar 8 anișori, Alina e cea care îi veghează și îi îndrumă, ca un om mare, pe mezinii familiei, pentru că fiecare are rolul lui în casă, atunci când tatăl...

Tudorică, soțul Alexandrei, mămica de 18 ani, nu știa că a fost înșelat: "Nu știam nimic de Vasile, am aflat de la televizor"

acum 18 zile

Tudorică își vrea copilul cu orice preț, chiar dacă o va face pe Alexandra, soția sa, să sufere foarte mult. Pentru că a fost înșelat cu vărul lui, nu o va ierta niciodată.

Vasile, amantul Alexandrei, mămica de 18 ani: "Verișorul meu nu știe că m-am întâlnit cu soția lui"

acum 19 zile

După despărțirea de tatăl copilui ei, Alexandra a început o relație cu verișorului acestuia. Dar, se pare că vărul Vasile nu a păcălit-o pe Alexandra doar în privința dragostei pe care o simte pentru ea.

Elena Gheorghe, moment emoționant pe scena. Vedeta a simțit prezența bunicii decedate și i-a dedicat o melodie

acum 21 zile

Elena Gheorghe moment emoționant pe scena. Vedeta a simțit prezența bunicii decedate și i-a dedicat un intreg moment. În public au fost părinții vedeti.

Elena Gheorge, în lacrimi pe scenă: ”I-am dedicat bunicii mele întregul moment din concert”

acum 21 zile

Elena Gheorge a fost în lacrimi pe scenă. Vedeta vorbește despre momentul emoționant de pe scenă dar și despre concert.

Sexy Mădălina Ghenea, dezvăluiri după zvonurile despărțirii

acum 24 zile

Zvonurile despre separarea Mădălinei Ghenea de tatăl fiicei sale, dar și despre faptul că ar fi fost înșelată, au umplut ziarele mondene.

Andreea D, cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mămică: ”Din păcate nu am reușit să nasc natural, am stat 16 ore în travaliu”

acum 26 zile

Andreea D vorbește despre cum i s-a schimbat viața după ce a devenit mămică. Vedeta susține că a vrut să nască natural, dar nu s-a putut.

Andreea D interpretează, în cadrul Star Matinal, una din cele mai cunoscute piese ale ei

acum 26 zile

Andreea D a acordat și un scurt interviu în care a vorbit despre experiențele din spital și nastere și despre viitorul carierei muzicale.

Gina Pistol, despre dragoste și copil: ”Eu am fost întotdeauna vedeta familiei”

acum 28 zile

Gina Pistol, dezvăluiri despre relaţia cu Smiley. Vedeta ne-a vorbit despre nuntă şi despre momentul când va deveni mămică.

Mădălina Ghenea, prima sedință foto: ”Voi merge la muncă și voi avea prima ședință foto cu fetița mea”

acum 33 zile

Mădălina Ghenea şi-a luat fetiţa şi a părăsit România. Care este motivul pentru care frumoasa mămică a plecat din ţară, fără Matei Stratan.

Viorica Macovei, celebra cântăreață de muzică populară, o mămică foarte fericită: "Este un copil binecuvântat!"

acum 39 zile

La 11 ani, Viorica Macovei a participat la primul concurs de muzică populară. Artista a debutat în octombrie 2000, la vârsta de 16 ani, în cadrul emisiunii "O vedetă populară".

Mămică de 18 ani care are interzis să-și vadă copilul!: ”Soacra se purta foarte urât. Am muncit până la opt luni și jumate, cu copilul în burtă. M-a și bătut!”

acum 45 zile

Ada, mămică de 18 ani care nu a fost lăsată mai bine de trei luni să-și vadă copilul, a venit la Acces Direct ca să-și strige durerea.

Are interzis să-și vadă copilul! Mămică de 18 ani: ”Vor să-l scoată din țară! Mi-aș da și viața pentru el”

acum 45 zile

Ada are doar 18 ani și nu și-a mai văzt băiețelul de peste 100 de zile. După ce a făcut tot ce poate pentru a-l crește, copilul i-a fost luat de către tată.

Concurs la Neatza pentru Ștefan Bănică! Artistul ajută o mămică să câștige un ghiozdan pentru fetița ei

acum 53 zile

Răzvan și Dani îl supun pe Ștefan Bănică la un concurs. Artistul trebuie să ajute o mămică să câștige un ghiozdan pentru fetița ei. Cântărețul se descurcă admirabil.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV