Cautare: 182 rezultate dupa tagul "mamica"

Sara Andreea sau Sexy Avocata, aşa cum este cunoscută în showbiz, este mămică de fetiță

acum 45 zile

Sara Andreea sau Sexy Avocata, aşa cum este cunoscută în showbiz, a făcut o dezvăluire incredibilă. Unul dintre cele mai bine păzite secrete ale ei a ieşit la iveală

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit vizita unei alte mămici

acum 47 zile

Proaspăta mămică Mădălina Ghenea a primit astăzi vizita prietenei sale, Antonia. Cântăreaţa a vizitat-o în secret, în rezerva de lux a maternităţii private, unde actriţa este păzită de bodyguarzi precum un şef de stat.

Simona Gherghe, prima zi de concediu prenatal: "O să nasc prin cezariană"

acum 50 zile

Cea mai frumoasă graviduţă din showbiz, Simona Gherghe, şi-a luat la revedere de la telespectatorii Acces Direct, cel puţin pentru câteva luni, şi se pregăteşte pentru cea mai frumoasă perioadă din viaţa ei.

Cum se descurcă Marina Dina în postura de mămică!

acum 62 zile

Cum se descurcă Marina Dina în postura de mămică!

Ruxandra Luca, cea mai sexy mămică, gătește "tort de mere cu gust de copilărie fericită"

acum 63 zile

Ruxandra Luca, una dintre cele mai sexy mămici din România, îți arată cum să faci "tort de mere cu gust de copilărie fericită".

Mămica-girafă, senzație pe internet

acum 74 zile

April, o girafă gestantă care îşi aduce puii pe lume în direct pe internet, a devenit subiect de parodii. O mămică din Statele Unite, care aştepta şi ea să-i vină sorocul, a intrat în direct pe Facebook, purtând pe cap o mască cel puţin bizară.

Una dintre cele mai sexy mămici revine pe micile ecrane! Ruxandra Luca, noul membru al echipei la "Prietenii de la 11"

acum 77 zile

Ruxandra Luca, una dintre cele mai sexy mămici din România, va prezenta nouă rubrică la show-ul "Prietenii de la 11". Bruneta nu este la prima experienţă în televiziune după ce în trecut a colaborat şi cu matinalul lui Răzvan şi Dani

Frumusețea nu ține cont de vârstă pentru Ileana Badiu

acum 78 zile

Frumuseţea nu ţine cont de vârstă pentru Ileana Badiu. Cum o ţine activă viaţa de mămică, rolul de soţie şi femeie de afaceri, aflăm de la Ileana Badiu la Star Matinal!

Laura Cosoi nici nu se gândeşte să devină mămică!

acum 90 zile

Laura Cosoi nici măcar nu se gândeşte să devină mămică, deşi au trecut aproape doi ani de când s-a căsătorit. Şi dacă v-aţi întrebat de ce amână acest moment, noi am aflat motivul.

Mămica care a revoluționat lumea fitness-ului

acum 99 zile

Sarcina nu mai e demult ce-a fost. Tot mai multe femei demonstrează că aducerea pe lumea a unui bebeluş nu trebuie să fie un şoc pentru corpul lor, ba chiar uimesc prin forma fizică pe care o au. O astfel de mămică este şi o tânăra care a revoluţionat lumea fitnessului printr-un lucru...

Mămica Anda Adam, extrem de mândră de fiica ei: ”Face piruete, dansează, dă din cap”

acum 111 zile

Anda Adam este decisă ca anul 2017 să fie unul mult mai bun decât cel care abia s-a încheiat. Drept urmare, nu exclude posibilitatea să devină din nou mamă!

Diana Munteanu este o mămică model

acum 117 zile

Imagini exclusive cu Diana Munteanu! Prezentatoarea este extrem de secretoasă când vine vorba de viaţa ei privată, dar de data asta paparazzii au surprins-o în ipostaze emoţionante, alături de cel mai important bărbat din viaţa ei.

Sânziana Buruiană, o mămică modernă

acum 119 zile

Până mai ieri era o apariţie fierbinte în media, acum s-a aşezat la casa ei şi a devenit o mămică responsabilă, dar şi modernă în acelaşi timp. Viaţa Sânzianei Buruiană s-a schimbat radical.

O cunoscută vedetă a dat-o de gol. Lora va fi mămică și va face nunta, anul acesta!

acum 119 zile

Acest an se pare ca va fi unul al schimbarilor, pentru Lora.

O cunoscută vedetă a făcut anunţul. ”Lora va fi mămică!”

acum 119 zile

Lora a primit inelul de logodnă de la iubitul ei, Ionuţ Ghenea, dar nu au stabilit o dată pentru marele eveniment. Carmen spune dacă va exista o nuntă anul acesta între cei doi:,,Da, cred că se va întâmpla până la sfârşitul anului. Lora va fi mămică‘’. Artista va avea şi un...

Andreea Bălan face schimbări radicale! Ce decizie de ultimă oră a luat proaspăta mămică?

acum 124 zile

Andreea Bălan trăieşte de câteva luni magia de a fi mămică. Cum se descurcă şi mai ales dacă melodia pe care o lansează azi are vreo legătură cu viaţa ei personală ne spune chiar ea!

Claudia Pătrășcanu naște din moment, în moment. "M-am simtit bine pe toată perioada sarcinii"

acum 126 zile

Claudia Pătrășcanu a fost în direct, prin telefon la Star Matinal unde a declarat că este foarte fericită ca în curând va naște prin cezariană al doilea copil. Pe 25 noiembrie 2014, Claudia a devenit, pentru prima dată, mamă. Ea a născut prin cezariană un băiețel sănătos, de...

1
2
3
4
5
»

Observator.TV