Cautare: 105 rezultate dupa tagul "martie"

29 martie 2019, ziua Brexit

acum 34 zile

Este oficial. Marea Britanie va părăsi Uniunea Europeană pe 29 martie 2019, la ora 23.Guvernul de la Londra a făcut anunţul pentru a evita orice confuzie, după cum a precizat ministrul britanic pentru Brexit, David Davis

Din martie până în mai, în Olanda se desfășoară Festivalul lalelelor

acum 248 zile

Din ce în ce mai mulţi români aleg ca destinaţie de vacanţă în această perioadă Olanda. De ce? Pentru că de la mijlocul lui martie şi până la jumătatea lui mai, lalelele fac festival în apropiere de Amsterdam.

Roxana și Ramon Chicireanu au câștigat premiul de popularitate din luna Martie. Cei doi concurenți vor pleca în Antalya

acum 255 zile

Premiul de popularitate al lunii martie este câștigat de Ramon Chicireanu și soția sa, Roxana.Cei doi concurenți vor pleca în vacanță, în Antalya.

Cum se încheie luna martie pentru nativii ZODIACULUI. ANUNȚ surpriză făcut de specialiști

acum 260 zile

Ce se intampla pana pe 31 martie cu fiecare dintre noi.

”Te iubesc, dar nu pe tine”, la Teatrul Tineretului, din data de 30 martie

acum 269 zile

Piesa de teatru ”Te iubesc, dar nu pe tine” va avea premiera la Teatrul Tineretului (Palatul Copiilor) din București, pe data de 30 martie 2017.

Ultima suflare a iernii. În luna Martie se nasc miei, considerați simbolul primăverii

acum 277 zile

Dacă până zilele trecute, primăvara părea că şi-a intrat în drepturi, în zonele montane a nins, iar temperaturile au scăzut considerabil. În tradiţia populară se numeste zăpada mieilor. Cu ultimele forţe, fulgi de zăpadă au acoperit grădinile oamenilor şi primele flori de...

Ucenicul lui Arsenie Boca, totul despre misterele lunii martie!

acum 280 zile

La început de primăvară vrăjile şi blestemele se leagă mai repede? Ce trebuie să faci pentru a te apară şi curată aflăm de la cel mai apropiat om al Părintelui!

Bărbații se pregătesc din timp pentru 8 martie

acum 282 zile

O seară perfectă de Ziua Femeii se pregăteşte cu atenţie, din timp. Aşa că atât doamnele, cât şi domnii, au cerut deja ajutorul specialiştilor pentru a alege ţinuta perfectă prin care să-şi impresioneze jumătatea mâine, de 8 martie.

Între 1 şi 8 martie, doamnele şi domnişoarele sunt în prim plan

acum 283 zile

Aşa că, în acest weekend, în Târgu Mureş au avut deja parte de mai multe momente de răsfăţ. Gratuit, au fost coafate, dar şi machiate. Iar de pe scaunele hairstyliştilor, niciuna nu s-a ridicat fără o floare şi un zâmbet larg.

Raliu pentru femei, de 8 Martie

acum 285 zile

Iubitoarele de adrenalină din Iaşi au fost provocate la o competiţie de îndemânare automobilistică. Aşa că, doamnele şi domnişoarele pasionate de condus şi-au testat limitele în poligon, la volanul unui kart dar şi la. cumpărături.

Ce au primit vedetele de 1 Martie

acum 288 zile

Trandafiri, deserturi delicioase şi trifoi care atrag norocul! 1 martie a venit cu cele mai diverse mărţişoare pentru vedetele noastre. Haideţi să vedem cum au fost răsfăţate divele din showbiz!

Invitație Târgului Ghidul Miresei! Evenimentul va avea loc între 3-5 martie

acum 288 zile

Ediția din 2017 a Târgului Ghidul Miresei, din 3-5 martie 2017, va avea loc la Romexpo București.

Horoscopul Zilei, 02 martie 2017. Ar fi bine să amânați deciziile importante

acum 288 zile

Berbec. Se anunță zarvă mare în viața ta socială. Bucuria este peste tot, iar prietenii sunt cei mai buni susținători. Ceea ce ai tu de făcut este să fii cu zâmbetul pe buze.

1
2
3
4
5
»

Observator.TV