Cautare: 149 rezultate dupa tagul "martie"

Gerul din martie scumpeşte legumele româneşti

acum 101 zile

Când vor ajunge la rafturi, cel mai probabil la sfârşit de mai, roşiile ar putea să coste chiar şi 15 lei kilogramul. Asta pentru că se vor coace cu aproape o lună mai târziu decât ar trebui. Până atunci, românii sunt nevoiţi să cumpere legume din import.

Horoscopul zilei 31 Martie 2018. Racii se confruntă cu momentul adevărului în relație

acum 112 zile

Horoscopul zilei de 31 martie vine cu veşti şi noutăţi pentru toate zodiile. Pentru unii nativi se anunţă veşti importante în dragoste, pentru alţii în carieră, iar altora li se dau sfaturi pentru sănătate.

Horoscopul zilei 29 Martie 2018. Gemenii sunt preocupați de lucrurile legate de locuință

acum 114 zile

Berbec: Eforturi suplimentare, un plus de prudență și de analiză va ajută acum să țineți drumul drept, să faceți o alegere justificată cu efecte importante pe termen mai lung. Faptele vorbesc pentru voi astăzi, nu sunteți dispuși să intrați în dispute pe teme mărunte.

Horoscopul zilei 28 Martie 2018. Racii au parte de negocieri cu potențial

acum 115 zile

Berbec : Telefon neașteptat sau o revedere întâmplătoare și e posibil să schimbați programul, să faceți o pauză că să va spuneți pe îndelete tot ce a rămas nerezolvat. Inspirație, o idee salutară și veți lua în calcul o posibilitate pe care ați subestimat-o până acum.

Horoscopul zilei 27 Martie 2018. Taurii își vor pune ordine în gânduri

acum 116 zile

Berbec: Un plus de farmec, de lejeritate în exprimare; idei la minut, dar și tentația de a blufa sau de a va asumă riscuri pe care mai târziu să le apreciați că fiind exagerate. Tăcerea cuiva poate fi un răspuns, iar inima voastră va ști să îl interpreteze corect.

Horoscopul zilei 26 Martie 2018. Leii primesc răspunsul mult așteptat

acum 117 zile

Berbec: Se poate să va răzgândiți ori să mai adăugați ceva important la un plan al vostru că să valorificați lucruri aflate recent. Revedere cu cineva drag cu care nu v-ați văzut de mult și aranjați să beți o cafea împreună că să povestiți despre tot ce s-a schimbat între timp.

România trece la ora de vară în iarna din martie

acum 119 zile

Deşi afară arată ca şi cum am fi în mijlocul iernii, în această noapte trecem la ora de vară. Medicii ne avertizează că s-ar putea să fim ceva mai trişti, dar mai obosiţi în această perioadă. Tocmai de aceea, Parlamentul European a cerut o analiză pentru a stabili dacă vom...

Iarnă din martie a adus în România un fenomen meteo rar! Zăpadă portocalie!

acum 120 zile

Unii au văzut-o portocalie, alţii roz. Un lucru e sigur. A nins cu zăpadă colorată peste şase judeţe din sud-estul României, din cauza unui ciclion mediteranean care a purtat nisipul saharian peste o parte din Europa. Medicii, însă, ne avertizează că zăpada colorată poate fi...

Meteorologii au anunțat că În intervalul 22-23 martie vremea va fi deosebit de rece

acum 122 zile

Vremea se va meține deosebit de rece, cu valori termice mai scăzute cu 10 grade față de mediile climatologice specifice perioadei

Cătălin Oprișan, despre gerul din luna martie: "România este singura țară din lume unde la trei luni de iarnă mai primești una gratis"

acum 122 zile

Cătălin Oprișan și-a dat seama de ce în România încă este zăpadă și ger. Redactorul de la A1.ro consideră că suntem singura țară din lume în care mai primim o lună gratuită de iarnă.

Noapte de iarnă la final de martie

acum 123 zile

Intrăm în primăvară nu doar după calendar, ci şi astronomic.Şi totuşi afară e iarnă în toată regula. A fost o nouă noapte albă pe străzile din România, iar codul galben de ninsori rămâne valabil până la ora 15.

Meteo, 19 martie 2018. Vreme rece și precipitații mixte în toată țara

acum 124 zile

Iarna s-a reîntors cu temperaturi deosebit de scăzute în toată țara, în special în zona montană și Moldova.

O noapte de gheaţă a dus mai departe valul de vreme extremă prin care trece România, la jumătatea lunii martie

acum 124 zile

O parte din ţară e sub nămeţi, iar alta s-a blocat sub o ploaie de gheaţă. Orele următoare vin cu o avertizare de polei, lapoviţă şi ninsori, iar frigul şi vremea rea vor face legea şi în zilele următoare.

Valul de aer siberian a adus peste România cele mai mici maxime care s-au înregistrat vreodată în luna martie

acum 125 zile

Valul de aer siberian a îngheţat România la cele mai mici maxime care s-au înregistrat vreodată în luna martie, de când meteorologii fac măsurători. Au fost minus 9 grade astăzi la prânz în Moldova, iar la noapte temperaturile vor coborî spre minus 12 grade. Frigul care a ajuns de...

Horoscopul zilei 18 Martie 2010. Nativii Balanţă primesc veşti incredibile

acum 125 zile

Horoscopul zilei de 18 martie vine cu veşti şi noutăţi pentru toate zodiile. Pentru unii nativi se anunţă veşti importante în dragoste, pentru alţii în carieră, iar altora li se dau sfaturi pentru sănătate.

Marea premieră ”The Four - Cei 4”, pe 31 martie

acum 127 zile

Un nou show spectaculos vine pentru prima oară în România, la Antena 1, pe 31 martie. The Four are patru juraţi pe măsură: Antonia, Feli, Carlas Dreams şi Cheloo îi vor alege pe artiştii care îşi propun să cucerească topurile muzicale. Înainte de marea premieră, vedetele ne-au...

Horoscopul zilei 16 martie 2018. Taurii se simt blocați într-o situație neplăcută

acum 128 zile

Berbec. Daca te rupi un pic de situatia in care te simti blocat, vei reusi sa vezi lucrurile detasat, ca intr-o imagine de ansamblu foarte clara.Imagineaza-ti ca esti un vultur care se inalta deasupra tuturor.

Horoscopul zilei 15 Martie 2018. Berbecii au o dimineață norocoasă

acum 128 zile

Berbec: O dimineață norocoasă: rezolvare nesperată pe ultima sută de metri sau primiți o informație pe care o valorificați la minut. Dorința de noutate: mergeți pe mâna partenerului de viață sau pe a unui unui prieten și va hotărâți asupra unei destinații pentru acest sfârșit...

Horoscopul zilei 14 Martie 2018. Berbecii au o zi norocoasă pe plan financiar

acum 129 zile

Berbec: Lămuriri legate de un incident recent sau chiar de o amânare din partea cuiva care v-a făcut să visați frumos. O zi norocoasă din punct de vedere financiar: posibil să primiți un stimulent pentru continuarea unui proiect care se dovedește a fi mai dificil decât s-a estimat.

Horoscopul zilei 13 Martie 2018. Racii au parte de o zi complicată cu negocieri importantă

acum 130 zile

Berbec: Aveți șansă să fiți la locul potrivit în momentul potrivit și să prindeți din zbor o informație sau o idee. Posibil să primiți laude și aprecieri chiar din partea cuiva care până de curând nu v-a arătat o prea mare simpatie sau sprijin.

1
2
3
4
5
»