Cautare: 565 rezultate dupa tagul "mesaj"

Sandra, mesaj din Londra pentru Tuncay: "Vreau doar să strig numele tău"

acum 3 zile

Sandra s-a apucat de cântat, amintirile au năpădit-o şi a devenit din ce în ce mai melancolică. Să fie oare mesaj pentru fostul soţ al Andreei Marin?

Din lumea de dincolo, mama Savetei Bogdan îi trimite mesaje: ”Când o visez pe mama îmi merge bine”

acum 5 zile

Cântăreața de muzică populară Saveta Bogdan a venit la ”Cool Summer Nights” și a vorbit despre mama ei. ”Când o visez pe mama îmi merge bine”, a afirmat solista.

Barack Obama, cel mai popular mesaj din istoria Twitter

acum 5 zile

Barack Obama scrie istorie din nou. Un mesaj transmis de fostul preşedinte american a strâns un număr record de aprecieri Twitter. Aproape trei milioane. Postarea a devenit cea mai populară din istoria acestei reţelei de socializare.

Mesajul Serenei Williams pentru Ilie Năstase

acum 5 zile

Însărcinată în opt luni, Serena Williams nu poate da uitării scandalul cu Ilie Năstase. Într-un interviu acordat revistei Vogue, campioana i-a adresat un mesaj tranşant românului.

Papa Francisc a transmis un mesaj şi credincioşilor prezenţi în Piaţa San Pietro

acum 5 zile

Suveranul Pontif s-a rugat pentru oamenii din întreaga lume afectaţi de calamităţi naturale şi de război. În timpul slujbei de Adormirea Maicii Domnului de la Vatican, Papa Francisc a transmis un mesaj şi credincioşilor prezenţi în Piaţa San Pietro.

”Sunteți niște tâmpiți!” Mesajul unei asistente medicale a isterizat internetul: ”Nu vă mai suport!”

acum 15 zile

Satula de ce vede la spitalul unde lucreaza, o angajată a unui spital a publicat un text ce a devenit rapid viral.

Mesajul extrem de dur al Bisericii în cazul Pomohaci: "Denotă o lipsă totală de pocăință"

acum 26 zile

Preotul Cristian Pomohaci, cercetat de Parchetul General pentru că ar fi încercat să corupă sexual un minor de 17 ani, nu a prezentat la termenul de 30 de zile, dovezile cerute de superiorii săi pentru a-şi susţine nevinovăţia faţă de acuzaţiile ce i se aduc.

Premierul Mihai Tudose, mesaj pentru părinții care refuză să-și vaccineze copiii

acum 26 zile

Premierul Mihai Tudose ia atitudine faţă de cei care susţin că nu este nevoie ca bebeluşii să fie vaccinaţi! Prim-ministrul României consideră că părinţii antivaccinare ar trebui să se gândească de două ori înainte de a decide soarta propriilor lor copii.

Susţinătorii comunităţii LGBT au invadat Berlinul. Au petrecut pe străzi la o paradă multicoloră, dar cu un mesaj foarte clar

acum 29 zile

Mii de oameni au luat cu asalt străzile din Berlin. Susţinătorii LGBT s-au adunat într-un marş pentru drepturi egale şi vizibilitate. Membrii comunităţii sunt de părere că societatea ar trebui să nu mai judece persoanele în funcţie de orientarea sexuală.

Mesaj dur de la Patriarhie despre cazul Pomohaci: ”Gestul cel mai firesc pe care ar trebui să îl facă ar fi acela de autosuspendare!”

acum 32 zile

Patriarhia Ortodoxă Română vorbeşte deschis despre situaţia extrem de delicată care în care se află preotul Cristian Pomohaci. Cea mai în măsură persoană din interiorul bisericii vorbeşte despre acuzaţiile extrem de grave care i se aduc lui Pomohaci. Aşadar, aflăm împreună ce...

Rubrica "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus". Mesajul zilei: "Poţi să ai 100 de proaste dar ca mine nu vei mai găsi niciuna"

acum 32 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

1
2
3
4
5
»

Observator.TV