Cautare: 456 rezultate dupa tagul "mesaj"

Codin Maticiuc, mesaj pentru Mădălina Ghenea

acum 19 ore

Codin Maticiuc, declaratie incredibila! I-a urat Madalinei Ghenea viaţă lungă alături de Matei Stratan, dar acum s-a razgandit. Milionarul a dezvaluit care e planul lui pentru a o avea pe olteanca doar pentru el.

Rubrica ”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus”. Mesajul câștigător: "Nu crede tot de crezi!"

acum 6 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Rubrica ”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus”. Mesajul câștigător: "Bună dragi miei"

acum 8 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Rubrica ”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus”. Mesajul câștigător: "Ore în zioa de azi mai poţi cuceri feteli cu o flori?"

acum 13 zile

Răzvan şi Dani au prezentat noi mesaje amuzante postate pe reţetele de socializare la deja obişnuita rubrică "Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus".

Mirela Boureanu Vaida, mesaj pentru publicul Mireasă pentru fiul meu: ”O emisiune nu se oprește din cauza unui om”

acum 20 zile

Mirela Boureanu Vaida le trimite un mesaj celor care o acuză pe nedrept. ”O emisiune nu se oprește din cauza unui om”, a declarat vedeta.

"Te iubesc, mamă!" Mesajul care l-a sensibilizat până la lacrimi pe Dani Oţil!

acum 21 zile

Dani Oţil a fost impresionat până la lacrimi de mesajul transmis de către un tânăr pentru mama lui. Înscrie-te cu o fotografie având tema “Eu și mama” și cu un mesaj de dragoste pentru aceasta pe pagina http://a1.ro/teiubescmama/. Cele mai emoționante mesaje vor fi premiate la...

Fraţii renegaţi de mama! Bunica: "Mi-a scris în mesaj >"

acum 22 zile

Doi copii au rămas în grija bunicilor după ce mama lor i-ar fi părăsit în urmă cu trei ani şi nu ar mai fi vrut să audă de ei. Bătrânii sunt cei care s-ar fi chinuit cu prichindeii încă din primele lor clipe de viaţă, însă oful cel mai mare al acestora e că mama încasează...

Laurențiu, primul mesaj după eliminare: ”Sunt mândru de mine. Am primit foarte multe mesaje frumoase”

acum 25 zile

Ultima eliminare, înainte de marea finală Mireasă pentru fiul meu, a făcut să curgă multe lacrimi pe obrajii concurenților rămași în competiție.

Paula Chirilă, mesaj emoționant pentru fani și concurenți: ”Niciodată să nu vă încredeți în zâmbete false”

acum 27 zile

La final de emisiune, Paula Chirilă le transmite fanilor și concurenților un mesaj emoționant.

Rubrica ”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus”. Mesajul câștigător: ”Vreau un băiat care să-mi strice rujul de pe buze, nu rimelul de la ochi”

acum 27 zile

”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus” este rubrica celor mai neinspirate mesaje de pe Facebook. Mesajul câștigător din această ediție este: ”Vreau un băiat care să-mi strice rujul de pe buze, nu rimelul de la ochi.”

Rubrica ”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus”. Mesajul câștigător: ”În fiecare zi, trece câte o zi!”

acum 29 zile

”Decât un prieten în plus pe Facebook, mai bine un prieten în minus” este rubrica celor mai neinspirate mesaje de pe Facebook. Mesajul câștigător din această ediție este: ”În fiecare zi, trece câte o zi!”

Xandra, mesaj pentru fani: ”Am foarte, foarte mare nevoie de voi!”

acum 30 zile

Xandra, pe numele ei real, Alexandra Sipoș, se numără printre cei zece finaliști ai Selecției Naționale Eurovision 2017.

1
2
3
4
5
»