Cautare: 97 rezultate dupa tagul "muschi"

"Surpriza bunicii" - muşchi file la cuptor cu banane

acum 26 zile

"Surpriza bunicii" este reţeta lui Vlăduţ de astăzi - un muşchi file preparat la cuptor cu banane şi alune de pădure!

"Barbie cu muşchi" face înconjurul planetei! Chip angelic şi trup de fier!

acum 36 zile

Dacă îi vezi doar faţa, ai zice că e păpuşa Barbie. Totul se schimbă însă după ce îşi arată corpul. O tânără face senzaţie pe Internet cu corpul ei sculptat. Cum a ajuns fata să câştige o avere din mersul la sală, vedem chiar acum!

”Dansata”, un mușchi de vită cu salată de andive

acum 37 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat care conţine mușchi de vită, unt, busuioc, rodie, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase, denumit ”Dansata”.

Pacientii care suferă de fibromialgie experimenteaaza dureri si rigiditate in muschi

acum 51 zile

Aproape o treime dintre persoanele care sufera de fibromialgiei intra intr-o depresie majora atunci cand sunt diagnosticati. Relatia dintre cele doua este neclara.

Nu ştiai asta! 12 părţi ale corpului care nu-ţi folosesc la nimic! Iată care sunt!

acum 64 zile

Oamenii au stiinta au decis care organe sunt "inutile" in functionarea organismului.

Fitness la Neatza! Cel mai bun antrenament pentru un abdomen sculptat

acum 144 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, a prezentat la Neatza, alături de Flavia, Amalia şi Miruna, cel mai bun antrenament pentru dezvoltarea tuturor muşchilor abdomenului.

"Arnold Classic", o competiţie cu muşchi

acum 187 zile

Arnold Schwarzenegger a adunat la Hong Kong mai mulţi practicanţi ai culturismului. Ei vor participa la prima competiție "Arnold Classic" din Asia. Inaugurarea festivalului sportiv a avut loc în prezența lui Arnold Schwarzenegger, fost campion mondial de culturism, vedetă la Hollywood și...

ULUITOR! De cinci ani, ACEST bărbat bea lapte matern de la diverse femei. Reacția soției lui te va lăsa MASCĂ

acum 198 zile

Numele lui este Danny Davidson, iar cazul lui te va ului și pe tine. La 32 de ani, bărbatului îi place să consume lapte matern, comandându-și băutura online de la diverse femei de pretutindeni.

Un preparat deosebit. Mușchiuleț de porc cu legume și fructe

acum 235 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține mușchiuleț de porc, sfeclă roșie, pepene galben, andive, prune, coriandru, dar și alte ingrediente delicioase, denumit ”Abracadabra”.

Medalion napoletan, un preparat delicios

acum 290 zile

Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi un preparat delicios care conține muschi de vită.

TRANSFORMAREA fantastică a acestui puşti! Din "slăbănogul grupului" a ajuns un PACHET DE MUŞCHI! Cât de bine arată

acum 302 zile

Faceţi cunoştinţă cu Robbie Frame, un tânăr din Australia, care în urmă cu cinci ani a început să facă fitness având în gând un singur lucru: să ia în greutate pentru a scăpa de glumele colegilor de şcoală, care îl numeau "slăbănogul grupului".

Special! Pauzele micşorează muşchii

acum 331 zile

Studiile spun că o treime din adulţi renunţă la sală în maximum 5 luni de zile, convinşi fiind că-şi vor menţine forma dobândită fără să fie nevoie să mai facă efort. Desigur, asta nu se întâmplă.

Fitness la Neatza! Baza exercițiilor pentru principalele grupe de mușchi

acum 380 zile

Instructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, împreună cu Flavia şi Amalia exerciții pentru întărirea principalelor grupe de mușchi.

FOTO: A slăbit 50 de kilograme și a devenit antrenoare de fitness. Cum arată acum această femeie

acum 394 zile

Faceți cunoștință cu Natalia Texiera, o femeie în vârstă de 29 de ani din New York, care a devenit cunoscută după ce a slăbit nu mai puțin de 50 kilograme.

Fitness la Neatza! Cel mai bun antrenament pentru muşchii abdominali

acum 394 zile

Instructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, împreună cu Flavia şi Amalia un set de exerciţii pentru întărirea abdomenului.

Fitness la Neatza! Antrenament pentru întărirea muşchilor posturali

acum 396 zile

Instructorul de fitness Florin Neby a prezentat la Neatza, împreună cu Flavia şi Amalia un set de exerciţii pentru întărirea muşchilor posturali.

Reţeta lui Vlădutz - "Gospodina fericită"

acum 397 zile

Nu există bucurie mai mare a unei gospodine ca atunci când îi iese preparatul! Vlăduţ, bucătarul de la Neatza, a pregătit astăzi o reţetă care are ca ingrediente muşchi de porc, gălbiori, ciuperci champinion şi smântână şi are o denumire inedită de "Gospodina fericită"

Fitness la Neatza! Exerciții pentru mușchii principali

acum 471 zile

Instructorul de fitness, Florin Neby, alături de Flavia, Miruna şi Amalia, a prezentat la Neatza un set de exerciţii de intensitate de medie.

S-a transformat dintr-un bărbat dolofan într-unul musculos în doar 3 luni. Află secretul lui

acum 570 zile

Faceți cunoștință cu Lloyd Stevens, un bărbat în vârstă de 35 de ani din Londra, care a devenit faimos după ce a reușit să își transforme corpul în doar 3 luni.

1
2
3
4
5