Cautare: 170 rezultate dupa tagul "noroc"

Luna iepurelui, plină de evenimente: ”Bivolii trebuie să aibă grijă la cheltuieli!”

acum 114 zile

Anca Dimancea vorbește despre zodiacul chinezesc și despre luna iepurelui, o lună care aduce noroc unora, dar probleme altora.

Superstiţii de marți 13. Flavia Mihasan: "Dacă uit ceva și trebuie să mă introc acasă îmi mușc..."

acum 153 zile

Flavia Mihăşan, frumoasă vecină de la „Neatza cu Răzvan şi Dani”, a recunoscut, în direct, de ce se teme cel mai mult de "Marți 13".

Fetița din burtică le-a adus noroc! Au câștigat aproape 6.000 de euro în pași de samba! Cornelia și Georges, o familie fericită

acum 166 zile

Fetița din burtică le-a adus noroc! Cornelia și Georges au câștigat aproape 6.000 de euro.

Vedetele pentru care anul 2017 nu a fost cu noroc

acum 183 zile

Şi-au luat "Adio!" de la 2017 şi bine au făcut, pentru că anul ce s-a încheiat pare să nu fi fost prea norocos pentru ele. Este vorba despre mai multe celebrităţi, care au fost surprinse în ipostaze care nu le onorează. Sau pur şi simplu nu s-au simţit în apele lor.

Iată ce trebuie să faci în prima zi a anului 2018 ca să îți meargă bine tot anul ce vine!

acum 199 zile

Iata o lista cu lucruri care atrag noroc si altele care aduc ghinion.

Bianca Roman nu are noroc în dragoste. Vedeta a anulat nunta

acum 209 zile

E o femeie de afaceri, dorită de bărbaţi, dar nu are noroc în dragoste. S-a despărţit de tatăl fetiţei ei şi se pregătea să facă nuntă cu un alt bărbat, însă totul s-a terminat când părea că îi e lumea mai dragă.

Ce ne așteaptă de sărbători. Care sunt cele mai norocoase, dar și cele mai ghinioniste zodii

acum 212 zile

In perioada sărbătorilor, majoritatea zodiilor vor avea o perioadă buna, dar norocul este mai mult de partea unor anumite zodii.

Bune de măritat, dar lipsite de noroc. Surorile Bambi, pregătite să devine gospodine

acum 220 zile

Bune de măritat, dar lipsite de noroc. Surorile Bambi dau ”testul gospodinei” în platoul Xtra Night Show.

Biletul norocos s-a jucat la Constanța. Câștigătorul a jucat două variante simple pe 18 lei

acum 224 zile

Norocul s-a mutat de ieri la Constanţa. Marele pot la 6 din 49 a fost adjudecat cu un bilet de 18 lei, jucat la o agenţie de cartier. Un bărbat ar fi norocosul, zic angajaţii loteriei, care spun că omul ar fi pus biletul în ultima zi, duminică.

Învață cum să îți organizezi bucătăria ca să ai noroc

acum 229 zile

Secretele unei bucătării organizate le aflăm de la matinali. Specialistul în Feng-Shui îți arată ce să faci să ai noroc și cum trebuie organizată o bucătărie.

Zodia care trage lozul cel mare în 2018! Te numeri printre cei aleși?

acum 235 zile

Afla ce-ti rezerva astrele in 2018.

Laurențiu a fost concurent la ”Mireasă pentru fiul meu”, iar Larisa, admiratoarea lui! Mai multe despre relația lor

acum 259 zile

Laurențiu a dezvăluit că a mai aparut la televizor. Acesta a fost concurent la ”Mireasă pentru fiul meu”. Larisa era una din zecile de admiratoare ale lui și cu puțin noroc au ajuns să se întâlnească.

Horoscopul zilei, 30 Octombrie 2017. Zodiile care au noroc în dragoste! Cine are noroc la bani! Săgetător: Posibilă afacere imobiliară

acum 259 zile

Săgetătorii ar putea avea parte de niste sentimente care nu i-au mai incercat de multa vreme; contemplează poate evenimente din trecutul lor, visuri ale copilăriei sau tinereții. Vor ieși poate din ritmul agitat al ultimei perioade, se îngrijesci de ei și se vor bucura de cei ai casei.

Noroc chior pentru un vitezoman din Capitală!

acum 269 zile

A apăsat prea tare pedala de acceleraţie şi s-a răsturnat cu maşina lângă o staţie de tramvai de pe Şoseaua Mihai Bravu! A reuşit să iasă singur din maşină, pe geam. Teafăr, tânărul de 30 de ani s-a făcut nevăzut până la sosirea oamenilor legii. Nu înainte însă de a-şi...

Runda a treia. ”Hai, baby, am încredere în tine”! Bogdan își pune speranța în noroc și în soția sa

acum 277 zile

Bogdan a ajuns cu mari emoții la cea de-a treia rundă a emisiunii „The Wall”, acolo unde, cu fiecare bilp lansată, speră că va aduna câștiguri substanțiale pentru a-și îndeplini visul.

Află dacă numărul casei tale îți aduce noroc sau ghinion

acum 284 zile

Pentru a afla dacă numărul casei tale îți aduce noroc sau ghinion, transformăm literele în numere, fără a ne interesa abrevierile. La final adunăm toate cifrele până când ajungem la un număr de la 1 la 9. Singurul număr pe care nu-l adunam este numărul etajului.

Tradițiile din luna septembrie

acum 310 zile

Tradiţia spune că în luna lui septembrie există o mulţime de obiceiuri care trebuie respectate cu sfinţenie. Iata ce trebuie sa facem pentru a avea noroc tot anul.

1
2
3
4
5
»