Cautare: 60 rezultate dupa tagul "pasi"

12 pași simpli pentru un coc chic, de invidiat. Mai simplu de atât nu se poate

acum 23 zile

Cum sa iti faci un coc in 12 pasi simpli.

Băiețelul lui Adrin Mutu a făcut primii paşi

acum 79 zile

Adrin Mutu, în culmea fericirii! Băieţelul lui de numai câteva luni a făcut primii paşi! De cum l-a văzut pe micuţul Tiago că păşeşte, a pus mâna pe telefon şi i-a filmat fiecare pas.

Când trebuie să se ridice un copil în picioare și când trebuie să facă primii paşi

acum 119 zile

În jurul vârstei de 8-10 luni copii încep să se agaţe de diferite obiecte de mobilier şi să se ridice în picioare. Este ideal că până în acest moment al dezvoltării neuromotorii ei să fi achiziţionat deja deplasarea în "4 labe", având astfel libertatea de mişcare.

Băiatul lui Messi, Matteo, a făcut primii pași chiar pe terenul de fotbal

acum 215 zile

Băiatul lui Messi, Matteo, a făcut primii pași chiar pe terenul de fotbal

Marius a pus ochii pe Adelina, de la primii paşi în casa fetelor!

acum 380 zile

Marius şi-a îndreptat atenţia spre Adelina de la primii paşi în casa fetelor!

Băieţii au declanşat reforma de la primii paşi în competiţie!

acum 384 zile

Băieţii au încercat să rezolve problema curăţeniei încă din primele clipe de competiţie!

Special! Modă în pași de dans

acum 401 zile

Dansul profesionist şi moda merg mână-n mână! Şi nu doar ca două forme de manifestare artistică. Nici pe departe. Cei mai mulţi dansatori, profesionişti sau nu, au un anume stil vestimentar. Un stil care vine să completeze mişcările pe care le fac.

Răzvan și Dani, în pași de lambada în platoul de la Neatza

acum 562 zile

Răzvan și Dani le arată celor de la Soft Step cum se dansa lambada în tinerețile lor. Cei doi prezentatori sunt niște dansatori desăvârșiți.

Cum decurge fertilizarea in vitro – toți pașii pe care trebuie să-i urmezi

acum 704 zile

Fertilizarea in vitro este o procedură destul de complicată ce presupune mai multe etape care trebuie urmate. Iată cum decurge fertilizarea in vitro și care sunt toți pașii pe care trebuie să îi urmezi!

Mai presus de frumusețe! 5 PAȘI care te vor face cu adevărat ATRACTIVĂ!

acum 748 zile

Multă lume crede că puterea de a fi atractivă e așezată pe chipul tău și... cam atât. Să lăsăm la o parte această teorie, de câte ori nu ați cunoscut o persoană frumoasă care, de fapt, când ajungi să o cunoști, îți dai seama că nu este deloc atractivă.

Gabriel Cotabiţă a făcut câţiva paşi!

acum 836 zile

Veşti extrem de bune de la spitalul unde este internat de mai bine de o lună Gabriel Cotabiţă! Se pare că artistul s-a ridicat la marginea patului şi a făcut câţiva paşi, evident, susţinut de specialişti.

Nu ai văzut niciodată așa ceva LIVE! Un pui de rățușcă face primii pași în apă

acum 838 zile

Știi că nu au probleme în apă, dar nu ai surprins niciodată o rățușcă făcând primii pași în necunoscut. Cei de la Buzzfeed au fost prezenți la marele moment!

VARA aceasta fi EXOTICĂ! Învață să-ți faci manichiura tip PEPENE ROȘU în câțiva pași simpli!

acum 867 zile

Pentru că sezonul ștrandurilor și piscinelor este deschis oficial, trebuie să te faci remarcată, asortând o manichiură perfectă cu costumul tău preferat de baie

Primăvara, se poartă unghiile cu model floral! Uite cum să le realizezi acasă, fără să mergi la salon!

acum 877 zile

Primăvara, se poartă pe unghii simbolurile revenirii naturii la viață - florile. Dacă întotdeauna ți-au plăcut dar nu ai știut cum să le faci acasă, urmează acești pași!

Nu este suficient un creion de ochi! Cum se realizează, de fapt, machiajul „ochi de pisică”

acum 918 zile

Sophia Loren a fost şi rămâne şi acum, la 80 de ani, o femeie superbă! Desigur, după o anumită vârstă şi-a făcut şi nişte intervenţii chirurgicale. Oricum, în memoria colectivă rămân valabile imaginile ei din tinereţe. De pe vremea când purta acel machiaj "cat eyes"

5 COAFURI pe care orice femeie trebuie să le stăpânească

acum 933 zile

Ai părul mediu spre lung și nu-ți place să-l porți simplu, pe umeri, în fiecare zi? Uite 5 coafuri pe care trebuie să știi să le faci când ocazia o cere, dacă încă nu ai învățat cum să le reproduci:

3 pași simpli pentru a fi nespus de fericită

acum 1063 zile

Adevărata fericire vine din interiorul tău și nu are mare legătură cu ceea ce se întâmplă în afară. Cel puțin asta susțin specialiștii, care sunt de părere că trebuie să ai grijă de sufletul tău pentru a radia de bucurie:

Îți dorești o căsnicie fericită! Urmează 5 pași simpli!

acum 1069 zile

Nu există relația perfectă. Acesta este lucrul de la care trebuie să pornim mereu atunci când discutăm despre căsnicie sau relația de cuplu. Există totuși câteva trucuri prin care putem avea un cămin fericit și stabil, dar e nevoie de respect, voință și înțelegere

3 pași ca să fii propria stilistă

acum 1073 zile

Imaginea ta este cea mai importantă, iar atunci când arăți bine te și simți excelent în pielea ta. Ești motivată, sigură pe tine și vei acapara toate privirile din jurul tău

1
2
3