Cautare: 519 rezultate dupa tagul "piele"

Expoziţie inedită de hărţi pictate pe piele, inspirate din legende, la Muzeul Naţional al Hărţilor şi Cărţii Vechi

acum 10 ore

Muzeul National al Hartilor si Cartii Vechi din Bucuresti prezinta o expozitie de harti pictate pe piele, inspirate din istorii si legende, intitulata "Istorii vizuale in jurul lumii - De la harta la arta", Expozita aparţine artistei Vali Irina Ciobanu.

Noul model de COSTUM de baie care a creat isterie pe reţelele de socializare: mozaic din metal auriu pe piele!Tu ai purta AŞA CEVA?!

acum 3 zile

Un nou trend in materie de costume de baie face valuri pe retelele de socializare.

STUDIU: O substanță din pielea unor broaște din India, utilă în combaterea gripei

acum 6 zile

Cercetătorii au descoperit această substanta in pielea broastelor Hydrophylax.

Acupunctura, metodă terapeutică care constă în înțeparea pielii în anumite puncte ale corpului, cu ace foarte subțiri

acum 35 zile

Doctorul George Gearavela explică cu ce se ocupă acupunctura. Această metodă terapeutică studiază energia corpului. Fiecare organ are un traseu energetic.

Flavia Mihășan, gest periculos!: ”Mi-a plăcut atât de mult cum mirosea și l-am cumpărat. Era pentru casă și mi-am dat pe piele cu el!”

acum 35 zile

Flavia Mihășan este foarte pasionată de parfumuri, orice parfum. ”Mi-a plăcut atât de mult cum mirosea și l-am cumpărat. Era pentru casă și mi-am dat pe piele cu el!”, a afirmat asistenta de la Neatza.

Bună dimineaţă, sănătate! Cele mai eficiente tratamente cosmetice

acum 48 zile

Tratamentele non sau minim invazive câştigă treptat teren în defavoarea intervenţiilor chirurgicale radicale, tratamentele laser şi cele injectabile redau un aspect natural pielii şi pot amâna cu 10 ani o intervenţie chirurgicală estetică.

Îngrijeşte corect pielea din jurul ochilor

acum 61 zile

Anca Bahrim, farmacist manager, a venit la Neatza cu Răzvan şi Dani cu sfaturi pentru îngrijirea corectă a pielei din jurul ochilor.

FOTO: Au peste 70 de ani, dar au pozat NUD! Acest cuplu a uluit lumea întreagă cu gestul său!

acum 73 zile

"De ce nu putem accepta frumuseţea în miliardele ei de forme?!"

O transformare ABSOLUT INCREDIBILĂ! Femeia aceasta arată DIVIN după o ședință de machiaj

acum 73 zile

O boala i-a afectat pielea, dar cu ajutorul unor stilisti, femeia asta va arata... normal.

Winnie Harlow, modelul cu pielea în două culori

acum 75 zile

E o adevărată sursă de insipaţie pentru milioane de femei, pentru că a reuşit să treacă peste defectul său. Winnie Harlow este modelul cu pielea în două culori care face furori în lumea modelingului

Bună dimineaţa, sănătate! De ce apar pistruii si cum ii tratam?

acum 85 zile

Unii oameni consideră frumoşi pistruii, în timp ce alţii încearcă să-i ascundă sau să scape de ei în diverse moduri.

Pielea frumoasă se întreține cu o alimentație adecvată

acum 93 zile

Pentru o piele frumoasă, nu este suficient să mergi doar la salonul de cosmetică şi să foloseşti tot felul de creme. Alimentaţia joacă un rol important pentru menţinerea sănătăţii pielii.

Produse de lux pentru o piele tânără

acum 151 zile

O gamă de produse de lux a ajuns pe piaţa din România. Nu vor fi disponibile în magazine, ci doar în centrele specializate de înfrumuşeţare. Produsele se adresează femeilor peste 45 de ani care vor tot ce-i mai bun pentru pielea lor.

SPECIAL! Accesorii unice din broaşte

acum 171 zile

O colecţie de accesorii unice, care te lasă fără cuvinte. Iar după ce au cucerit întreaga lume prin aspectul inedit, genţile şi brăţările realizate din broaşte dau tonul unui nou trend printre iubitoarele de modă din România.

Special! Tainele designului contemporan din piele

acum 179 zile

Designerii români au umplut lumea cu accesoriile pe care le-au creat, iar acum împărtăşesc reţeta succesului pe plaiuri mioritice

SPECIAL! Pantofi din piele exotică pentru domni pretenţioşi

acum 186 zile

Pasiunea pentru pantofi nu este numai apanajul femeilor, ci şi a bărbaţilor. Iar unii domni au nişte colecţii impresionante.

Solişti în jachete din piele cu ţinte, pe motoare şi acorduri de chitară electrică. Nu, nu e un concert rock obişnuit ci opera Carmen a lui Bizet, într-o interpretare modernă

acum 189 zile

Echipa de artişti a Operei din Craiova a pregătit un spectacol incendiar, pe care îl va prezenta la Bucureşti pe 14 decembrie, la Sala Palatului. Carmen - Rock Version este o interpretare modernă a operei lui Bizet, cu muzică reorchestrată şi costume de rockeri, create special de...

Cum reduci excesul de sebum de pe fața ta. Cel mai SIMPLU remediu natural pentru tenul gras

acum 229 zile

Tenul gras dă bătăi de cap oricărei persoane. Indiferent de machiajul folosit, la un moment dat, această problemă a pielii iese la iveală.

1
2
3
4
5
»