Cautare: 30 rezultate dupa tagul "povesticool"

Regizorul Erwin Simsensohn, despre piesa de teatru ”Cursa de șoareci”, tradusă de Irina Margareta Nistor

acum 6 ore

În România, piesa ”Cursa de șoareci” se joacă după o traducere realizată de Irina Margareta Nistor, gazda emisiunii ”CineCOOL”, de la Happy Channel.

Interviu Lari Giorgescu, despre ”Cursa de șoareci”: ”Este o piesă de teatru care vă va relaxa”

acum 6 ore

Echipa ”PoveștiCOOL” vă invită în culisele celei mai longevive piese de teatru din Anglia. ”Cursa de șoareci” a avut, recent, premiera și în România, la Teatrul Național București.

Vlad învață să ghicească în cărți. Iată ce i-au transmis acestea

acum 23 ore

Lecția de ghicit în cărțile de tarot a putut fi urmărită de telespectatori în cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel, în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții, de luni până joi).

Cimitirul Vesel, locul unde te plimbi cu zâmbetul pe buze printre morminte

acum 1 zile

În această ediție de ”PoveștiCOOL”, ai un interviu cu Roxana Mihalcea, autoarea cărții ”Crucile de la Săpânța”, o colecție ce adună sute de epitafuri lizibile de pe crucile din renumitul cimitir, intrat în patrimoniul UNESCO.

Ileana Olteanu, despre ”Cursa de șoareci”: ”E o piesă la care pot veni de la copii de 8-9 ani, la adulți”

acum 1 zile

După piesa ”Cursa de șoareci”, Ileana Olteanu, cea care o interpretează pe Mollie Ralson, a acordat un interviu pentru emisiunea ”PoveștiCOOL”, care se difuzează la Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30 (în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de la 0.15 de luni până joi).

Cea mai longevivă piesă de teatru din lume: a avut premiera acum 66 de ani. Se joacă și în România

acum 1 zile

Agatha Christie rămâne regina incontestabilă a romanelor polițiste. Una dintre cărțile sale, ”Cursa de șoareci”, a stabilit un record greu de egalat. Piesa de teatru pusă în scenă având la bază acest roman se joacă cu casa închisă, în...

Un regal actoricesc. Iat-o pe Cristina Ciobănașu în pielea unei vrăjitoare

acum 1 zile

Totul face parte dintr-o scenetă, jucată de Cristina Ciobănașu și Vlad Gherman la emisiunea ”PoveștiCOOL”, difuzată de postul de televiziune Happy Channel sâmbătă și duminică, de la 12.30.

”Incendii”, spectacolul ce dă o șansă tinerilor actori

acum 5 zile

Reporterul emisiunii ”PoveștiCool”, difuzată la Happy Channel sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, a văzut spectacolul și a realizat un interviu cu doi dintre actorii din distribuțuie: Răzvan Enciu (în rolul lul Simon) și Denis Hanganu (în rolul lui Wahab).

”La drum cu tata”, un film pe care nu trebuie să-l ratați. Iată ce spun Irina Nistor și Răzvan Enciu despre peliculă

acum 6 zile

Răzvan a povestit la Happy Channel despre premiera filmului ”La drum cu tata”, la Munchen, Germania, dar și cum a primit acest rol ce l-a propulsat în lumea cinematografică.

Răzvan Enciu povestește la Happy Channel cum își ”inventariază” filmele pe Facebook

acum 6 zile

La ”CineCOOL”, Irina Margareta Nistor marchează un debut: este prima întâlnire la o emisiune tv cu tânărul și talentatul actor Răzvan Enciu (23 de ani), protagonistul din filmul ”La drum cu tata”. ” L-am descoperit la un film care mi-a...

Cristina Ciobănaşu vorbește despre secretul ei

acum 7 zile

”Mie mi se pare că tu arăți cel mai bine. Te îmbraci frumos, te machiezi frumos...”, asta i-a spus Vlad Gherman iubitei sale, Cristina Ciobănașu.

Feli Donose, la Happy Channel: ”Mâine o să plâng”

acum 7 zile

În interviul acordat la lansarea albumului ”Eu sunt Feli”, artista a mărturisit care sunt cele trei lucruri pe care dorește să le facă în viitor: actorie, să își întemeieze o familie, să adopte un copil.

Designerul Corina Boboc vrea să spargă tiparul prezentărilor de modă cu femei slabe și înalte

acum 7 zile

Corina Boboc a folosit pentru prezentarea colecțiilor sale artiști, actrițe, spune ea, din dorința de a ieși din tiparul prezentărilor de modă cu manechine slabe, înalte.

Vlad către Criss: ”De unde vii la ora asta?”

acum 7 zile

Vlad, singur în bucătărie, se întreabă oare unde a dispărut Criss. În timp ce el își face de lucru, Criss descuie ușa de la intrare și... este supusă unui interogatoriu.

Criss și Vlad, în pielea unor vârstnici. Epilog

acum 8 zile

După ce am văzut prin ce trec bătrânii din ziua de azi pe stradă, a venit vremea concluziilor. Criss și Vlad și-au imaginat ce discută vârstnicii între ei.

Tineri versus bătrâni. Criss și Vlad au intrat în pielea unor vârstnici

acum 8 zile

La ”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la 12.30, au realizat un moment actoricesc de excepție pe această eternă dispută dintre dintre generații.

Smiley, la Happy Channel: ”Cele mai frumoase momente au fost acelea care te-au încercat”

acum 8 zile

”PoveștiCOOL”, emisiune difuzată de postul Happy Channel, sâmbăta și duminica, de la 12.30, ți-l aduce pe Smiley, într-un interviu de excepție.

Paste pomodoro cu spaghete preparate în casă

acum 8 zile

Chef Victor Nemeș este invitatul lui Vlad Gherman la ”Don Apetit & CO”, din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare sâmbătă și duminică, de la ora 12.30, și în reluare de luni până vineri, de la 15.30, și de luni până joi, după miezul nopții.

Olimpică la anatomie, Alina Grigore a ales Actoria, în detrimentul Medicinei

acum 13 zile

Alina Grigore a fost invitata Irinei Margareta Nistor la ”CineCOOL”, rubrică din cadrul emisiunii ”PoveștiCOOL”, difuzată de Happy Channel în fiecare weekend, de la 12.30, și în reluare, de luni până vineri, de la 15.30, și după miezul nopții,...

Alina Grigore, la ”CineCOOL”: ”Nu mă interesează să mai joc în seriale”

acum 13 zile

A jucat în seriale tv, a urcat pe scena teatrului, iar anul trecut a fost nominalizată la categoria ”cea mai bună actriţă în rol principal”, la Premiile Gopo, pentru rolul din lungmetrajul ”Ilegitim”, de Adrian Sitaru.

1
2

Observator.TV