Cautare: 169 rezultate dupa tagul "proces"

O nouă amânare, în cazul casei din Sibiu pierdute de familia lui Klaus Iohannis

acum 2 zile

O nouă amânare, în cazul casei din Sibiu pierdute de familia lui Klaus Iohannis! Mai mult, magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti ar putea suspenda procesul, în urma decesului soacrei preşedintelui.

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu vrăjitoarele

acum 36 zile

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu vrăjitoarele

Ralflo a decis să îi dea lovitura de grație lui Keo! Vrea să-l dea în judecată!

acum 48 zile

Nu mai e cale de întors! Au fost prieteni extrem de apropiați, dar acum, după mai multe neînțelegeri, Ralflo a decis să îi dea lovitura de grație lui Keo.

Adrian Minune a câștigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate

acum 49 zile

Adrian Minune are motive de bucurie. Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză manelistului în procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. Ales consilier local într-o comună acum câţiva ani, cântăreţul nu ar fi putut justifica sume importante de bani.

În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia

acum 54 zile

Unele poveşti de la Hollywood chiar au un final fericit. În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia sa, Jenifer Gardner. Şi mai mult decât, actorii aşteaptă acum şi cel de-al. patrulea copil.

Viorel Cataramă: "Vica Blochina va avea de plătit foarte mulţi bani după campania defăimătoare la adresa clinicii Adinei Alberts"

acum 64 zile

Vica Blochina a pierdut procesul în care Adina Alberts îi cerea daune morale și materiale pentru afirmațiile pe care fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a făcut după intervenția de augmentare mamară și pe care medicul le-a considerat defăimătoare.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş, a câştigat procesul cu TVR şi DNA

acum 67 zile

TVR, DNA şi Rodica Culcer, fosta şefa a ştirilor TVR sunt buni de plată. Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş trebuie să primească 15.000 de lei despăgubiri de la ei. Remeş a câştigat definitiv la CEDO procesul prin care a cerut despăgubiri pentru divulgarea, în...

George Becali va primi un milion de euro în procesul cu primăria Capitalei

acum 116 zile

George Becali mai câştigă o bătălie cu statul. Şi mulţi bani. Aproape un milion de euro a decis instanţa că ar trebui să primească Becali în procesul cu primăria Capitalei.

Un nou episod din războiul pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea

acum 137 zile

La Tribunalul Bucureşti s-a derulat astăzi un alt episod din războiul pornit pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea. Copila a devenit miza celor două foste soţii, după ce copilul a moştenit jumătate din averea lui Condrea.

A slăbit, iar acum aşteaptă marea iubire! Adriana Bahmuțeanu vorbește despre bărbatul ideal

acum 147 zile

Adriana Bahmuţeanu, în plin proces de...transformare!

George Becali, ameninţat cu procese de Remus Cernea, în cazul căsătoriilor dintre homosexuali

acum 176 zile

George Becali este ameninţat cu procese de Remus Cernea. Aseară, milionarul din Pipera şi deputatul s-au certat pe tema controversată a căsătoriilor dintre homosexuali.

VIDEO & FOTO / Laurette a ajuns la capătul capătul puterilor: "De dragul lui, am renunţat la procesul de anul trecut" Vedeta şi fostul iubit hotărăsc în instanţă viitorul fetiţei lor

acum 184 zile

Invitată pe canapeaua emisiunii "Agentul VIP", Laurette a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are, dar şi despre relaţia dintre ea şi tatăl fiicei sale, Ştefan. Modelul a făcut nişte declaraţii extrem de tranşante, semn că lucrurile sunt destul de clare între ei.

VIDEO / A trăit o poveste de iubire tumultuoasă, dar nu mai cedează! Laurette, fermă: "Judecătorii trebuie să stabilească..."

acum 192 zile

A trăit o poveste de dragoste tumultuoasă alături de tatăl copilului ei, dar acum Laurette e mai hotărâtă ca niciodată să încheie socotelile cu acesta, pentru a se putea bucura în totalitate de momentele petrecute alături de fiica ei.

BREXIT. Procesul ieșirii Angliei din Europa va dura în cel puţin doi ani

acum 210 zile

Chemaţi la urne, britanicii au decis că nu e cale să îşi rezolve problemele cu Uniunea decât printr-un divorţ. O premieră în istoria Europei Unite, modul în care se va face separarea are încă multe necunoscute. Procesul va dura cel puţin doi ani.

Dan Voiculescu a câştigat procesul cu Marian Căpăţână

acum 220 zile

Marian Căpăţână trebuie să-şi retracteze public afirmaţiile calomniatoare pe care le-a făcut la adresa lui Dan Voiculescu. În urmă cu 2 ani, Marian Căpăţână l-a acuzat pe Dan Voiculescu că i-ar fi oferit 1 milion de euro pentru a-l compromite pe Traian Basescu.

Organizatorii n-au oprit concertul Carla's Dreams de la început, deşi nu aveau autorizaţie pentru atâţia spectatori

acum 243 zile

iE anchetă penală pentru miile de vieţi puse în pericol. Poliţiştii din Piatra-Neamţ fac deja audieri şi strâng probe după concertul Carla's Dreams din mall. Nu era aer, oamenii se sufocau şi cădeau din picioare. Va fi un proces colectiv, anunţă membrii trupei.

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani