Cautare: 182 rezultate dupa tagul "proces"

Cristian Boureanu, un nou proces! Fosta soţie susţine că a fost denigrată public

acum 2 zile

Fosta soţie îi face zile fripte lui Cristi Boureanu! I-a deschis un nou proces omului de afaceri, pentru că a fost denigrată public.

Cristian Boureanu a ieşit în lacrimi din tribunal. S-a întâlnit cu Ioana, fiica lui, pe care fostul deputat a târât-o pe stradă

acum 4 zile

A fost o zi grea pentru Cristian Boureanu. I-au dat lacrimile după ce şi-a întâlnit fiica la tribunal. Fata lui, Ioana, a fost audiată astăzi de judecători. Tânăra a trebuit să le spună magistraţilor cu cine vrea să locuiască până la majorat.

Tuncay, obligat de instanță să vină la proces

acum 6 zile

În loc să se prezinte la divorţ, Tuncay Ozturk a preferat să-şi vadă de treburi. Spre disperarea Andreei Marin, care s-a prezentat extrem de punctuală la Judecătoria Buftea. La următorul termen stabilit de magistraţi, turcul trebuie să se prezinte ”mort copt”.

Gabriela Cristea, lovitură pentru Marcel Toader

acum 13 zile

Aflată într-un adevărat război cu fostul soţ, Gabriela Cristea-Clonda a reuşit să îi dea o lovitură decisivă lui Marcel Toader. Vedeta TV a câştigat, recent, procesul în care solicita ca instanţa să repună pe rol dosarul în care solicita de la Marcel Toader şi firma pe care...

Şocant! Copilă de 10 ani, răpită de sub ochii bunicii

acum 25 zile

O bunică a trăit azi scene desprinse parcă dintr-un film de acţiune. Nepoţica sa de numai 10 ani a fost răpită, acuză femeia, chiar de sub ochii ei. Printre cei care i-ar fi smuls-o din mână ar fi fost chiar mama fetiţei, care, acuză bunica ar fi pus la cale acest plan diabolic...

Geroge Becali a fost chemat ca martor în procesul dezafilierii Craiovei

acum 26 zile

Mai marii fotbalului românesc s-au întâlnit, astăzi, în sala de judecată a Curţii de Apel. S-a judecat un nou termen în dosarul dezafilierii Universităţii Craiova, unde despăgubirile se ridică la peste 220 de milioane de euro! George Becali, Dumitru Dragomir şi Mircea Sandu au...

O nouă amânare, în cazul casei din Sibiu pierdute de familia lui Klaus Iohannis

acum 33 zile

O nouă amânare, în cazul casei din Sibiu pierdute de familia lui Klaus Iohannis! Mai mult, magistraţii de la Curtea de Apel Piteşti ar putea suspenda procesul, în urma decesului soacrei preşedintelui.

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu vrăjitoarele

acum 67 zile

Oana Zăvoranu a câştigat procesul cu vrăjitoarele

Ralflo a decis să îi dea lovitura de grație lui Keo! Vrea să-l dea în judecată!

acum 80 zile

Nu mai e cale de întors! Au fost prieteni extrem de apropiați, dar acum, după mai multe neînțelegeri, Ralflo a decis să îi dea lovitura de grație lui Keo.

Adrian Minune a câștigat procesul cu Agenţia Naţională de Integritate

acum 80 zile

Adrian Minune are motive de bucurie. Curtea de Apel Bucureşti i-a dat câştig de cauză manelistului în procesul cu Agenţia Naţională de Integritate. Ales consilier local într-o comună acum câţiva ani, cântăreţul nu ar fi putut justifica sume importante de bani.

În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia

acum 86 zile

Unele poveşti de la Hollywood chiar au un final fericit. În plin proces de divorţ, Ben Affleck s-a împăcat cu soţia sa, Jenifer Gardner. Şi mai mult decât, actorii aşteaptă acum şi cel de-al. patrulea copil.

Viorel Cataramă: "Vica Blochina va avea de plătit foarte mulţi bani după campania defăimătoare la adresa clinicii Adinei Alberts"

acum 95 zile

Vica Blochina a pierdut procesul în care Adina Alberts îi cerea daune morale și materiale pentru afirmațiile pe care fosta amantă a lui Victor Piţurcă le-a făcut după intervenția de augmentare mamară și pe care medicul le-a considerat defăimătoare.

Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş, a câştigat procesul cu TVR şi DNA

acum 98 zile

TVR, DNA şi Rodica Culcer, fosta şefa a ştirilor TVR sunt buni de plată. Fostul ministru al Agriculturii, Decebal Traian Remeş trebuie să primească 15.000 de lei despăgubiri de la ei. Remeş a câştigat definitiv la CEDO procesul prin care a cerut despăgubiri pentru divulgarea, în...

George Becali va primi un milion de euro în procesul cu primăria Capitalei

acum 147 zile

George Becali mai câştigă o bătălie cu statul. Şi mulţi bani. Aproape un milion de euro a decis instanţa că ar trebui să primească Becali în procesul cu primăria Capitalei.

Un nou episod din războiul pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea

acum 168 zile

La Tribunalul Bucureşti s-a derulat astăzi un alt episod din războiul pornit pentru custodia fetiţei lui Dan Condrea. Copila a devenit miza celor două foste soţii, după ce copilul a moştenit jumătate din averea lui Condrea.

A slăbit, iar acum aşteaptă marea iubire! Adriana Bahmuțeanu vorbește despre bărbatul ideal

acum 178 zile

Adriana Bahmuţeanu, în plin proces de...transformare!

1
2
3
4
5
»

Neatza cu Razvan si Dani