Cautare: 8 rezultate dupa tagul "purcelus"

Povestea Revelionului celor o mie de invitaţi din Maramureş s-a scris până în zorii zilei

acum 143 zile

Să ajungi în Maramureş este ca şi cum ai intra într-o poveste. Iar povestea Revelionului celor o mie de invitaţi s-a scris până în zorii zilei. Cu purceluşi de lapte pe masă, horincă şi dansuri populare. Musafirii moroşenilor l-au aşteptat pe 2018 afară, cu şampanie şi artificii.

Oamenii de ştiinţă vor să afle cum gândesc purceluşii de Guineea

acum 199 zile

Probabil nimeni nu a fost interesat vreodată de modul în care gândeşte un purceluş de Guineea! Cu toate acestea, oamenii de ştiinţă ar putea face un studiu asupra modului în care rozătoarele percep două covoare aşezate la câţiva centimetri unul faţă de celălalt.

Ai acasă un porcușor de Guineea? Iată ce trebuie să faci

acum 469 zile

Un medic veterinar ofera sfaturi despre cresterea porcusorilor de Guineea.

Ai acasă un purculeș de Guineea? Află ce trebuie să faci

acum 469 zile

Sunt originari din America de Sud, de unde au fost aduși în secolul al XVI-lea, de cuceritorii spanioli, în Europa. Specialiştii spun că sunt ideali pentru cei care își doresc „un animal de companie de talie mică, sociabil, liniștit și nu foarte zgomotos"!

Trei răţuşte şi un purceluş, prieteni la cataramă

acum 499 zile

După ce au fost abandonate în frig, trei răţuşte şi-au găsit cămin într-o casa primitoare! Acolo s-au împrietenit rapid şi cu animalul de companie al familiei: un purceluş. Cele patru vieţuitoare sunt acum de nedespărţit. Mai ales că purceluşul nu are nimic împotrivă să fie...

SPECIAL! Purcelușul care te face vegetarian

acum 966 zile

Disputele dintre vegetarieni şi non-vegetarieni au început să ia forme destul de radicale!

VIDEO! Amuzant: un purceluș cerșește salată

acum 1495 zile

Acest purcelus adorabil mănâncă mai sănătos decât mulți dintre noi. El adoră să ia masa împreună cu stăpâna lui Rosalinda Lascano și urmează aceeași dietă de detoxificare ca și ea. Micuțul se bucură de o salată plină de vitamine.

Observator.TV