Cautare: 671 rezultate dupa tagul "rac"

Horoscopul Zilei, 25 septembrie 2017. Berbecii au o zi tensionată

acum 6 ore

Este posibil sa aveti o zi tensionata din cauza neintelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reusiti sa va concentrati. Ar fi bine sa amanati deciziile importante.

Horoscopul Zilei, 14 septembrie 2017. Balanţă: Pe plan intelectual sunteţi într-o formă deosebită

acum 11 zile

Berbec. Dimineața este posibil să fiți nevoit să faceți un drum neplanificat. Deși, întâmpinați mai multe obstacole, vă descurcați foarte bine.

Horoscopul Zilei, 13 septembrie 2017. Leu: Sunteţi inhibat şi irascibil

acum 12 zile

Berbec . Dimineaţa s-ar putea să amânaţi o călătorie în interes de familie, din cauza banilor. Este momentul să va concentraţi asupra proiectelor ambiţioase, pe termen lung.

Horoscopul Zilei, 12 septembrie 2017. Racii sunt visători şi uită de toate problemele

acum 13 zile

Racii sunt visători şi uită de toate problemele. Nu e un lucru rău, însă vor fi nevoiţi să revină cu picioarele pe pământ atunci când persoana iubită le cere ajutorul.

Horoscopul Zilei, 11 septembrie 2017. Fecioara: Aveţi succes în activităţile legate de casă

acum 14 zile

Berbec. Întâlniţi o persoană deosebită care vă cucereşte şi care vă poate schimba viaţa. Este posibil chiar să petreceţi sfârşitul de săptămâna împreună.

Horoscopul Zilei, 31 august 2017. O zi foarte bună pe plan profesional pentru Scorpioni

acum 25 zile

Berbec. În plan financiar, aveţi posibilitatea să deblocaţi o situaţie care v-a afectat în ultima vreme.

Horoscopul Zilei, 27 august 2017. Fecioară: Ești dispus să treci cu vederea anumite erori

acum 29 zile

Berbec. Este o zi specială, în care poți ajunge la concluzii constructive, frumoase, despre relațiile importante pentru care ai luptat până acum și despre progresul personal.

Horoscopul Zilei, 27 august 2017. Nativii din zodia Berbec vor fi plini de energie

acum 29 zile

Gemenii traversează o perioadă bună din punct de vedere social. Ar fi indicat să profite de aceAsta şi să-şi facă noi prieteni.

Horoscopul Zilei, 26 august 2017. Atenţie, nu e o zi bună pentru a lua decizii importante!

acum 30 zile

Berbec. Este o zi a dorințelor intense, a emoțiilor puternice și a conflictelor provocate de acestea. Ca să domolești aceste impulsuri, trebuie să ții cont și de drepturile celorlalți.

Horoscopul Zilei, 26 august 2017. Nativii din zodia Berbec s-ar putea alege cu noi prieteni

acum 30 zile

Gemenii acordă mult prea multă atenţie propriei persoane şi mai deloc celor din jur. Acest lucru ar putea conduce la compromiterea relaţiilor sociale.

Horoscopul Zilei, 24 august 2017. Berbecii îi imită pe ceilalţi

acum 31 zile

Berbec. Aveţi tendinţa să imitaţi lucruri pe care le-aţi văzut în timpul călătoriilor dumneavoastră sau, mai grav, despre care doar aţi auzit vorbindu-se la televizor.

Horoscopul Zilei, 06 august 2017. Fecioara: Pleci la drum fără nicio tragere de inimă

acum 33 zile

Berbec. Ceva în interiorul tău îţi spune să pui punct aici unei acţiuni care nu mai dă semne că ar merge într-o direcţie bună. Deşi, de ochii lumii sau pentru a face plăcere altora, tu continui să mai pedalezi fără tragere de inimă.

Horoscopul zilei 20/08/2017. Racii se simt învingători. Asta pentru că au reușit ceea ce parea imposibil, la locul de muncă

acum 36 zile

Berbecii au o atitudine cam agresivă, ceea ce îi va face să nu aibă parte de o duminică tocmai liniştită. Vor primi reproşuri din partea partenerului de viaţă.

Horoscopul Zilei, 18 august 2017. Fecioara: E nevoie de o schimbare în viaţa ta

acum 38 zile

Berbec. Se poate instala o oarecare confuzie peste planurile tale, care și așa erau destul de complicate. Este important să nu te grăbești, chiar dacă asta ești tentat acum să faci.

Horoscopul Zilei, 17 august 2017. Astrele ţin cu noi! Unii se îndrăgostesc, alţii au noroc de bani

acum 39 zile

Berbec. Este indicat să evitaţi întâlnirile cu prietenii şi cu rudele. Vă enervaţi uşor şi nu este exclus să se ajungă la ceartă.

Horoscopul Zilei, 03 august 2017. Gemeni: Ești atras către vechi relații de prietenie

acum 53 zile

Berbec. Există o tendință puternică spre revoltă, care nu te duce la rezulate pozitive decât dacă vei avea puterea să transformi acest impuls într-o motivație pentru a face lucruri bune.

Horoscopul Zilei, 31 iulie 2017. Leii, momente speciale alături de partener

acum 55 zile

BERBEC. Te afli într-un mediu aglomerat în care ai ocazia să intri în contact cu tot felul de oameni. Capacitatea ta de adaptare la orice tipologie umană e de invidiat, pentru că ştii de fiecare dată cum să-ţi exprimi punctul de vedere

1
2
3
4
5
»

Observator.TV