Cautare: 698 rezultate dupa tagul "rac"

Horoscopul Zilei, 15 Noiembrie 2017. Capricornii se implică în noi proiecte

acum 3 zile

Berbec. Ar putea ieși la iveală tensiuni destul de importante legate de un buget, de împărțirea unor beneficii sau a unor cheltuieli. Vă daţi întâlnire în week-end cu prietenii în altă localitate, unde să vă duceţi să vă relaxaţi mintea şi sufletul.

Horoscopul Zilei, 15 Noiembrie 2017. Racii își pot îndeplini un vis

acum 4 zile

BERBEC. Te afli în compania unor persoane foarte diferite şi ori tu trebuie să devii un fel de arbitru între taberele formate, ori să încerci să colaborezi eficient cu fiecare.

Horoscopul Zilei, 08 noiembrie 2017. Săgetător: Aveți idei bune, care merită să fie puse în practica

acum 10 zile

Berbec. Se anunță o zi destul de agitată, cu numeroase probleme de rezolvat la locul de muncă și acasă. Aveți idei originale și valoroase, care va pot fi de mare ajutor pe plan profesional.

Horoscopul Zilei, 07 noiembrie 2017. Leu: Zi bună pentru a începe activități noi

acum 11 zile

Berbec: Este momentul să va concentrați asupra treburilor casnice, chiar dacă ați preferă o ieșire cu prietenii. Intuiția va ajută să rezolvați probleme dificile.

Horoscopul Zilei, 06 noiembrie 2017. Racii își fac planuri de viitor

acum 12 zile

Berbec. Dimineața este posibil să fiți nevoit să faceți un drum neplanificat. Deși se anunță câteva dificultăți, aveți șanse să vă rezolvați tot ce v-ați propus.

Horoscopul Zilei, 29 octombrie 2017. Leii sunt într-o formă de zile mari

acum 20 zile

Berbecii încep ziua de duminică încărcaţi cu tot felul de frământări. Ar fi bine să lase totul la o parte şi să se bucure alături de persoana iubită.

Horoscopul Zilei, 28 octombrie 2017. Peştii îşi vor dedica timpul studiului

acum 21 zile

Nativii din zodia Berbec se vor bucura de o zi fără prea multă agitaţie. Toate vor fi pe făgaşul normal.

Horoscopul zile 26 Octombrie 2017. Leu: Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi în plan sentimental

acum 23 zile

Berbec. Este posibil să întâmpinaţi dificultăţi financiare, însă nu este cazul să va îngrijoraţi, fiindcă este o situaţie de scurtă durata. O persoană apropiată v-ar putea propune o colaborare pe termen lung.

Horoscopul Zilei, 25 octombrie 2017. Racii nu stau prea bine la capitolul energie

acum 24 zile

Nativii din Rac nici astăzi nu pot spune că stau cu energia la maxim. Sunt sfătuiți să fructifice ziua prin diverse căi de relaxare. Cele mai bune variante includ ținerea unui jurnal sau discuția cu o persoană intimă.

Horoscopul Zilei, 24 octombrie 2017. Fecioara: Aveţi şanse de reuşită în toate activităţile legate de cămin

acum 25 zile

S-ar putea să faceţi cunoştinţă cu o persoană deosebită care va cucereşte imediat şi care va juca un rol important în viaţă dumneavoastră. Pe plan profesional şi în afaceri bazaţi-va pe intuiţie, dar ţineţi cont şi de sfaturile celor apropriati.

Horoscopul zilei, 14 octombrie 2017. Racii își găsesc marea dragoste

acum 35 zile

Horoscopul zilei de 14 octombrie aduce vești de tot felul pentru toate zodiile. Astrologul Remus Ionescu a detaliat pentru fiecare în parte.

Horoscopul de weekend. RAC: ferește-te de cheltuieli

acum 36 zile

Predictiile astrale pentru weekendul 14-15 octombrie, pentru fiecare zidie in parte.

Horoscopul Zilei, 13 Octombrie 2017. Capricorn: Ziua de azi este favorabilă în plan profesional şi în afaceti

acum 36 zile

Berbec. Se pare că azi va preocupă în mod special căminul şi diversele reparaţii sau îmbunătăţiri necesare în locuinţa. Sunteţi într-o formă fizică foarte bună şi aveţi şanse să duceţi la bun sfârşit tot ce v-aţi propus.

Horoscopul Zilei, 12 Octombrie 2017. Taur: Această zi este dedicată vieţii sentimentale

acum 37 zile

Scorpion. De foarte mult timp nu ai mai avut o asemenea dispoziţie şi te simţi foarte puternic. Vei fi surprins când îţi vei da seama că această stare te ajută şi în relaţia cu partenerul.

Horoscopul Zilei, 11 Octombrie 2017. Scorpionii sunt cu capul în nori

acum 38 zile

Taur. S-ar putea să fiţi încordat din cauza colaborării dificile cu un partener de afaceri. Este indicat să amânaţi deciziile în privinţa investiţiilor, pentru că riscaţi să nu fie inspirate

Horoscopul Zilei, 01 octombrie 2017. Nativi Balanță, vă așteaptă o petrecere pe cinste, alături de prieteni

acum 48 zile

Berbec. Aţi putea lua parte la o discuţie în urmă căreia să va lămuriţi calea de urmat ori să va formaţi un punct de vedere justificat. Energie din plin, dor de mişcare şi de distracţie şi veţi găsi cu uşurinţă pe cineva care va împărtăşeşte aceste dorinţe.

Horoscopul Zilei, 01 octombrie 2017. Gemenii o ţin numai într-o petrecere

acum 48 zile

Nativii din zodiac Berbec ar trebui să aibă mare grijă la ceea ce vorbesc la nervi. Vorbele lor pot da naştere cu uşurinţă unor conflicte.

Horoscopul Zilei, 30 septembrie 2017. Nativii Rac vor avea parte de o vizită surpriză

acum 49 zile

Berbec. Se pare că uitaţi de oboseală, va puneţi la dispoziţia fiinţei iubite. Pentru cei care nu şi-au găsit încă jumătatea, se poate că din colectivul de colegi cu care va petreceţi timpul liber să apară şi cel care ar vrea să va cunoaşteţi mai bine şi, poate, cine ştie ?

Horoscopul Zilei, 30 septembrie 2017. Balanţele sunt nemulţumite din cauza unor dificultăţi financiare

acum 49 zile

Berbecii sunt în cea mai bună formă a lor şi au şanse de reuşită pe toate planurile. Ar fi indicat să asculte sfaturile unei persoane mai în vârstă.

1
2
3
4
5
»