Cautare: 508 rezultate dupa tagul "rac"

Horoscopul zilei 26/04/2017. Racii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental

acum 2 ore

Racii trec printr-o perioadă favorabilă pe plan sentimental, dar şi al câştigurilor materiale. Au succes în tot ce fac! Relaţiile cu partenerul de viaţă sunt foarte bune!

Horoscopul Zilei, 24 Aprilie 2017. Fecioarele sunt cu capul în nori!

acum 2 zile

Berbec. S-ar putea să fiţi indispus din cauza unui eşec în afaceri. Păstraţi-va calmul şi limitaţi-va la activităţi de rutină care va solicită mai puţin.

Horoscopul Zilei, 20 Aprilie 2017. Racii sunt în pragul extenuării!

acum 6 zile

Berbec. Sunteți nevoit să faceți mai multe drumuri în interes de familie. Puteți să fiți optimist vă veți descurca repede și bine. Relațiile cu prietenii sunt foarte bune.

Horoscopul Zilei, 11 Aprilie 2017. Zi tensionată pentru Gemeni

acum 15 zile

Berbec. Vă recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să va dea o importantă suma de bani.

Horoscopul Zilei, 10 Aprilie 2017. Berbecii ar putea pleca într-o călătorie de afaceri

acum 16 zile

Berbec. Dacă v-aţi propus să încercaţi o afacere, va sfătuim să nu va faceţi planuri prea mari, pentru că s-ar putea să fiţi dezamăgit.

Horoscopul zilei 5/04/2017. O zi de bani pentru nativii rac

acum 21 zile

Berbec. Va prind de minune aceste zile: vreţi să resetati ceva în viaţă voastră şi să se vadă urmări în starea de sănătate şi în starea de spirit: schimbările vizate ţin de sport şi mişcare, de alimentaţie; poate veţi relua un regim care a dat bune rezultate cândva.

Horoscopul zilei 04/04/2017 - Berbecii vor avea o zi bună pe toate planurile

acum 22 zile

Racii vor avea de câştigat astăzi de pe urma calmului şi toleranţei de care dau dovada. Se anunţă o zi plină de surprize plăcute!

Horoscopul zilei 03/04/2017 - Berbecii se pot lansa în afaceri fără griji, pentru că NU vor da greş

acum 23 zile

Leii vor fi cu zâmbetul pe buze. Un prieten de pe alte meleaguri le va da o veste care le va însenina ziua.

Horoscopul zilei 28/03/2017 - Berbecii vor aloca o bună parte a timpului familiei

acum 29 zile

Racilor le merge din plin. Răbdarea cu care lucrează la proiectele profesionale, îi va ajuta să NU facă nicio greşeală şi să termine totul mult mai repede.

Horoscopul zilei 27/03/2017. Racii sunt impulsivi și riscă să-și îndepărteze partenerii de afaceri și prietenii

acum 30 zile

Nativii din zodia Rac au tendința de a reacționa impulsiv și riscă să-și îndepărteze partenerii de afaceri și prietenii. Este recomandat să fie mai diplomați!

Horoscopul Zilei, 25 martie 2017. Capricornii au planuri mai mari

acum 32 zile

Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Însă, indicat ar fi să ia în considerare şi părerea celorlalţi şi să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscopul zilei 17/03/2017 - Racii nu se mai opresc din a face lucruri frumoase şi surprize plăcute celor din jur

acum 40 zile

Fecioarele vor avea, astăzi, un mare succes pe plan profesional. Eforturile din ultima vreme vor fi răsplătite din plin.

Horoscopul zilei 17/03/2017. Racii au ambiţii mari şi se pregătesc de nişte decizii radicale

acum 40 zile

Racii au ambiţii mari şi se pregătesc de nişte decizii radicale, însă mai întai vor verifica dacă se confirma nişte presupuneri ale lor.

Horoscopul Zilei, 15 Martie 2017. Capricorn: Posibil să vă certați cu persoana iubită

acum 42 zile

Berbec. Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni la normal.

Horoscopul zile 14/03/2017. Racii se vor concentra pe o problemă serioasă de familie

acum 42 zile

O problema de familie ar putea capata prioritate fata de activitatea profesionala pentru nativii Raci. Este si o perioada a unor oferte interesante si vor avea ocazia sa isi sporeasca veniturile

Horoscopul zilei 13.03.2017. Racii reiau un tratament care a dat rezultate

acum 43 zile

Berbec. O zi animată şi norocoasă: încep să apară oportunităţi şi propuneri la care până acum doar speraţi , însă pentru care sunteţi pe deplin pregătiţi. O invitaţie-surpriză din partea tovarăşului de viaţă pentru timpul vostru liber, un cadou chiar.

Horoscopul Zilei, 13 Martie 2017. Săgetător: Este o zi favorabilă realizărilor pe plan social

acum 44 zile

Berbec. Intuiţia şi simţul practic va ajută să luaţi decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu va grăbiţi să refuzaţi

Horoscopul zile 13/03/2017. Peştii sunt puşi pe ceartă astăzi

acum 44 zile

Chiar dacă e o zi de 13, Berbecii încep o săptămână favorabilă din toate punctele de vedere, se întrevăd satisfacţii profesionale, dar şi în plan senimental.

Horoscopul zilei 10/03/2017. Raci simt nevoia să se retragă din agitaţia socială

acum 47 zile

Nativii din zodia Rac simt nevoia să se retragă din agitaţia socială şi să se ocupe mai mult de rezolvarea unor subiecte apăsătoare. Sunt sfătuiţi să apeleze tehnici spirituale şi să asculte vocea intuiţiei!

1
2
3
4
5
»