Cautare: 1006 rezultate dupa tagul "rac"

Horoscopul Zilei, 25 aprilie 2018. Fecioarele nu au energie

acum 1 zile

Berbecii sunt creativi şi îi preocupa ideea de a începe o activitate nouă. Au şanse să se afirme pe plan intelectual.

Horoscopul Zilei, 24 aprilie 2018. Taurii au tensiuni la locul de muncă

acum 2 zile

Berbec. Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Va sfătuim să va temperați spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant.

Horoscopul Zilei, 23 aprilie 2018. Varsatorii își rezolva o problema financiară

acum 3 zile

Berbec. S-ar putea să luați o hotărâre importantă în legătură cu evoluția unei relații. Puteți să va bazați pe intuiție. Sunt șanse că decizia pe care o luați astăzi să se dovedească inspirată.

Horoscopul Zilei, 22 aprilie 2018. Atmosfera din sânul familiei este destul de tensionată pentru Balanţe

acum 4 zile

Planificarea unei călătorii va avea şanse mari de realizare, dacă începi de acum, nativ Taur. Gândeşte pozitiv, visează cu ochii deschişi şi ai încredere în puterea gândurilor tale.

Horoscopul Zilei, 21 Aprilie 2018. Berbecii fac o cheltuiala mai serioasă pentru casă

acum 5 zile

BERBEC. Posibil să faceți o cheltuiala mai serioasă pentru casă; ar putea fi vorba, foarte bine, și de casă în care se mută prieteni buni ai voștri și țineți să onorați evenimentul. O zi a amintirilor, a destainuirilor eventual, și veți reuși să readuceti o relație în termenii...

Horoscopul Zilei, 21 aprilie 2018. Fecioarele vor lucra în echipă cu prietenii

acum 5 zile

Taurii sunt fericiți de prezența celor dragi. Și-au reunite familia și gașcă de prieteni alături de care vor petrece o zi plină de zâmbete.

Horoscopul Zilei, 13 aprilie 2018. Fecioarele sunt deosebit de comunicative

acum 13 zile

Rac. În viața sentimentală, sunteți capabil să priviți lucrurile cu detașare și obiectivitate și să gășiți soluții la problemele care v-au frământat în ultima vreme. Nu se anunță probleme de sănătate si nici în plan profesional.

Horoscopul Zilei, 12 aprilie 2018. Fecioarele primesc o suma importantă de bani

acum 14 zile

Berbec. În prima parte a zilei s-ar putea să luaţi o decizie în urma căreia vi se schimbă complet programul. Este posibil să faceţi pregătiri pentru o întrunire cu persoane apropiate.

Horoscopul Zilei, 11 aprilie 2018. Fecioarele sunt stresate

acum 15 zile

Berbec. Astăzi clarificați o neînţelegere cu persoană iubită, apărută din cauza unei dificultăţi financiare. Păstraţi-vă optimismul şi aveţi răbdare.

Horoscopul Zilei, 10 aprilie 2018. Fecioarele se enervează repede

acum 16 zile

Berbec. Este posibil să aveți o zi tensionată din cauza neînțelegerilor cu un coleg sau un partener de afaceri. Nu prea reușiți să vă concentrați.

Horoscopul Zilei, 5 aprilie 2018. Racii pot lua decizii greșite

acum 21 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiți excesivi de sensibil și să remsimțiți o stare de confuzie. Nu este exclus ca relațiile cu cei din jur să se tensioneze din cauza unor neînțelegeri.

Horoscopul Zilei, 01 Aprilie 2018. Fecioarele îşi fac mult prea multe gânduri

acum 25 zile

Berbeciii vor încerca să-i mulţumească pe toţi cei din jur. Este de apreciat intenţia lor, însă.ar putea să-i consume destul de mult această misiune.

Horoscopul Zilei, 30 martie 2018. Fecioară - dificultăți la locul de muncă

acum 27 zile

Berbec. Este posibil să începeți ziua obosit și nervos, motiv pentru care nu este exclus să aveți probleme la serviciu și cu partenerul de viață. Nu vă lăsați copleșit de un insucces în afaceri.

Horoscopul Zilei, 28 martie 2018. Vărsătorii sunt plini de energie

acum 29 zile

Berbec. Dimineață vă bucurați că un prieten reușește să vă înapoieze o datorie mai veche. Este o zi favorabilă planurilor de viitor, întâlnirilor cu prietenii și comunicării. Vă puteți baza pe intuiție.

Horoscopul Zilei, 27 martie 2018. Peștii sunt plini de energie

acum 30 zile

Berbec. S-ar putea să aveți probleme de comunicare încercați să fiți prudent în relațiile cu colegii și prietenii.

Horoscopul Zilei, 26 martie 2018. Gemenii au o zi încărcată la locul de muncă

acum 31 zile

Berbec. Aveți capacitatea de a aborda orice chestiune într-un mod realist. Este o zi bună pentru a găsi soluții eficiente la probleme delicate.

Horoscopul Zilei, 16 martie 2018. Scorpionii sunt sensibili și nu au chef de vorbă

acum 41 zile

Berbec. Astăzi, creativitatea este mai mare decât de obicei și s-ar putea să va preocupe ideea de a începe o activitate nouă. Aveți șanse să va afirmați pe plan intelectual.

Horoscopul Zilei, 15 martie 2018. Peştii sunt predispuşi la exagerări

acum 42 zile

Berbec. Se pare că resimțiți o stare de nemulțumire și iritare și aveți tendința să va ieșiți ușor din fire. Este recomandat să faceți apel la stăpânirea de sine și să evitați reacțiile exagerate.

Horoscopul Zilei, 14 martie 2018. Scorpionii sunt indispuși

acum 43 zile

Berbec. Se pare că sunteți nemulțumit de tot ce se petrece în jur și aveți tendința să criticați pe toată lumea. Temperați-va spiritul critic, pentru că riscați să fiți considerat arogant.

Horoscopul Zilei, 13 martie 2018. Peștii sunt capricioși și indispuși

acum 44 zile

Berbec. O persoană apropiată ar putea să vă solicite sfatul sau ajutorul pentru rezolvarea unei probleme de sănătate. În partea a două a zilei nu este exclus să primiți o veste mai puțin plăcută de la un prieten.

1
2
3
4
5
»