Cautare: 812 rezultate dupa tagul "rac"

Horoscopul Zilei, 17 Ianuarie 2018. Peștii leagă noi relații de prietenie

acum 4 zile

Berbec. Căminul și familia se vor află în centrul atenției. Este un moment foarte bun pentru a începe lucrări de renovare.

Horoscopul Zilei, 16 Ianuarie 2018. Berbec: o zi bună pentru negocieri

acum 5 zile

Berbec. Relațiile cu colegii de muncă și cu partenerii de afaceri ar trebui să decurgă fără probleme. Este o zi bună pentru negocieri sau examene și pentru a lămuri eventualele neînțelegeri, atât în cămin cât și la locul de muncă.

Horoscopul Săptămânii, 15 - 21 ianuarie 2018. Venus intră în Vărsător, iubirea plutește în aer

acum 6 zile

Mariana Cojocaru, astrolog, a venit la Prietenii de la 11 și a prezentat horoscopul săptămânii, 15 - 21 ianuarie 2018.

Horoscopul Zilei, 15 Ianuarie 2018. Leii sunt creativi

acum 6 zile

Berbec. În prima parte a zilei este posibil să fiți indispus din cauza că o afacere a dat rezultate mai slabe decât v-ați așteptat. Dacă analizați situația cu calm și detașare, puteți descoperi cauza problemei.

Cele 2 semne zodiacale care vor fi înșelate toată viața – Pare că sunt blestemate!

acum 16 zile

două zodii care deseori cunosc din plin gustul amar al trădării

Horoscopul Zilei, 02 ianuarie 2018. Gemeni: Va adunați după sărbători

acum 19 zile

Gemenii vor avea parte de ceva surprize din partea familiei, referitoare la nişte investiţii. Astrele sunt de partea dumneavoastră astăzi în plan financiar, aşa că NU pierdeţi ocazia!

Horoscopul Zilei, 02 ianuarie 2018. Gemenii vor avea parte de ceva surprize din partea familiei

acum 19 zile

Nativii din zodia Berbec se vor bucura de o zi liniştită, cu armonie în famile. Pe seară, este posibil ca o veche cunoştinţă să le facă o vizită.

Horoscopul zilei 30 decembrie 2017. Rac: Ultima sută de metri la cumpărături

acum 22 zile

Ultimele cumparaturi, cei din zodia Rac vor lua poate și ceva în plus, sa fie siguri că o să facă față unor invitați care își pot confirma prezența în ultimul ceas. Un indiciu, o declaratie, ceva care să risipească îndoiala în ceea ce priveste relatia de cuplu, un cadou cu o...

Horoscopul Zilei, 23 decembrie 2017. Capricorn: Planuri mari, ambiție și încăpățânare

acum 29 zile

Berbec. Scăpați de o greutate sufletească, va achitați o datorie de onoare, eventual de una bănească. Îi suprindeti pe cei din jurul vostru cu o declarație, cu hotărârea de a face că un gând ambițios să devină realitate oricât de dificile par acum lucrurile și oricât de mult...

Horoscopul Zilei, 23 decembrie 2017. Taurii vor fi mari gospodari

acum 29 zile

Berbecii vor primi astăzi o invitaţie din partea unor prieteni dragi. Ar fi bine să nu piardă ocazia, pentru că se vor distra de minune.

Horoscopul Zilei, 21 decembrie 2017. Leii fac o calatorie

acum 31 zile

Berbec. Se pare că sunteți foarte ocupat cu chestiuni profesionale sau de afaceri și aveți tendința să îi neglijați pe cei dragi. Starea de nervozitate v-ar putea face să provocați o ceartă cu o persoană apropriată.

Horoscopul Zilei, 20 decembrie 2017. Leii sunt ocupați cu probleme de afacere

acum 32 zile

Berbec. S-ar putea să fiți invitat la o întrunire, dar invitația nu vi se pare deloc tentantă. Dacă decideți să refuzați, ar fi bine să o faceți într-un mod care să nu ofenseze.

Cei 3 bărbați de aur ai zodiacului – Alături de ei vei avea garanția fericirii!

acum 33 zile

Iată ce zodii au în structura lor garanția unei relații fericite până la adânci bătrâneți.

Horoscopul Zilei, 19 Decembrie 2017. Săgetătorii se pregătesc de o călătorie

acum 33 zile

Berbec. Este posibil să întâmpinați dificultăți financiare, însă nu este cazul să va îngrijorați, fiindcă este o situație de scurtă durata.Nu este exclus că partenerul de viață să va reproșeze că nu acordați suficientă atenție familiei.

Horoscopul Zilei, 18 Decembrie 2017. Racii sunt mult prea optimişti

acum 34 zile

Berbec. Se anunță zarvă mare în viață ta socială. Bucuria te însoțește pretutindeni, iar prietenii-ți sunt cei mai buni susținători. Ceea ce tu ai de făcut, însă, este să fii cu zâmbetul pe buze.

Horoscopul zilei 16 Decembrie 2017. Rac: Începeți dimineața cu o veste bună

acum 36 zile

Racii încep dimineața cu o veste bună. Vorbe, aprecieri ale partenerului sau ale altcuiva îi vor face pe cei din zodia rac să vadă viitorul cu alte gânduri și speranțe. Cei din zodia racse vor hotărî într-un minut să pornească spre un loc de agrement, stațiune de vacanță sau să...

Horoscopul Zilei, 12 Decembrie 2017. Capricornii îşi rotunjesc veniturile

acum 40 zile

Berbec. Sfaturile prietenilor îți pot fi astăzi de mare folos. Mai ales când vine vorba despre investiții financiare, ai încredere în experiență altora, până la urmă vei constată că tot ce ți se oferă este în avantajul tău.

Horoscopul Zilei, 05 Decembrie 2017. Berbecii au probleme cu banii

acum 47 zile

Berbec. S-ar putea să aveți probleme cu banii, motiv pentru care nu va simțiți în largul dumneavoastră. Păstrați-va calmul și nu va lăsați atras într-o ceartă!

1
2
3
4
5
»