Cautare: 485 rezultate dupa tagul "rac"

Horoscopul Zilei, 25 martie 2017. Capricornii au planuri mai mari

acum 22 ore

Berbecii ar putea fi nevoiţi să ia o decizie importantă. Însă, indicat ar fi să ia în considerare şi părerea celorlalţi şi să privească lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Horoscopul zilei 17/03/2017 - Racii nu se mai opresc din a face lucruri frumoase şi surprize plăcute celor din jur

acum 8 zile

Fecioarele vor avea, astăzi, un mare succes pe plan profesional. Eforturile din ultima vreme vor fi răsplătite din plin.

Horoscopul zilei 17/03/2017. Racii au ambiţii mari şi se pregătesc de nişte decizii radicale

acum 9 zile

Racii au ambiţii mari şi se pregătesc de nişte decizii radicale, însă mai întai vor verifica dacă se confirma nişte presupuneri ale lor.

Horoscopul Zilei, 15 Martie 2017. Capricorn: Posibil să vă certați cu persoana iubită

acum 10 zile

Berbec. Un prieten vă ajută să clarificați o neînțelegere cu persoana iubită, apărută din cauza unor bârfe. Aveți răbdare! Totul va reveni la normal.

Horoscopul zile 14/03/2017. Racii se vor concentra pe o problemă serioasă de familie

acum 11 zile

O problema de familie ar putea capata prioritate fata de activitatea profesionala pentru nativii Raci. Este si o perioada a unor oferte interesante si vor avea ocazia sa isi sporeasca veniturile

Horoscopul zilei 13.03.2017. Racii reiau un tratament care a dat rezultate

acum 12 zile

Berbec. O zi animată şi norocoasă: încep să apară oportunităţi şi propuneri la care până acum doar speraţi , însă pentru care sunteţi pe deplin pregătiţi. O invitaţie-surpriză din partea tovarăşului de viaţă pentru timpul vostru liber, un cadou chiar.

Horoscopul Zilei, 13 Martie 2017. Săgetător: Este o zi favorabilă realizărilor pe plan social

acum 12 zile

Berbec. Intuiţia şi simţul practic va ajută să luaţi decizii inspirate în activitatea profesională. Dacă vi se propune asocierea într-o nouă afacere, nu va grăbiţi să refuzaţi

Horoscopul zile 13/03/2017. Peştii sunt puşi pe ceartă astăzi

acum 12 zile

Chiar dacă e o zi de 13, Berbecii încep o săptămână favorabilă din toate punctele de vedere, se întrevăd satisfacţii profesionale, dar şi în plan senimental.

Horoscopul zilei 10/03/2017. Raci simt nevoia să se retragă din agitaţia socială

acum 15 zile

Nativii din zodia Rac simt nevoia să se retragă din agitaţia socială şi să se ocupe mai mult de rezolvarea unor subiecte apăsătoare. Sunt sfătuiţi să apeleze tehnici spirituale şi să asculte vocea intuiţiei!

Horoscopul zilei 09/03/2017. Racii sunt comunicativi şi reuşesc să stabilească noi relaţii de parteneriat

acum 16 zile

Capacitatea de comunicare a racilor îi ajută să stabilească noi relaţii de parteneriat. Ar trebui să înceapă să apară rezultate ale muncii depuse în ultima vreme.

Horoscopul Zilei, 25 februarie 2017. Gemenii sunt îndrăgostiţi până peste cap

acum 28 zile

Berbecii sunt determinaţi să realizeze cât mai multe sarcini. Şi astrele sunt de partea lor. Au toate resursele pentru a duce la bun sfârşit tot ce şi-au propus.

Horoscopul Zilei, 24 februarie 2017. Săgetător: Apar schimbări neaşteptate în viaţa dumneavoastră

acum 29 zile

Berbec. Este posibil să luaţi o hotărâre importantă cu privire la soarta unei relaţii. Puteţi să vă bazaţi pe intuiţie. Aveţi toate şansele că decizia luată azi să se dovedească inspirată.

Horoscopul Zilei, 24 februarie 2017. Deşi astăzi este Dragobetele, se pare că Balanţele vor fi cam tensionate

acum 29 zile

Berbecii au fost foarte ocupaţi în ultima vreme, iar partenerii lor se simt cam neglijaţi. Ar fi bine ca măcar astăzi să încerce să termine mai devreme activităţile din program.

Horoscopul Zilei, 23 februarie 2017. O zi plină de surprize pentru Balanţe

acum 30 zile

Taur. Se pare că nenumărate sunt momentele şi situaţiile în care nu ştii ce să faci, deoarece atunci când îţi propui un plan pe care să îl urmezi îndeaproape, intervin detalii de rezolvat la care nu te aşteptai.

Horoscopul Zilei, 21 februarie 2017. Scântei în cuplu pentru Vărsători

acum 32 zile

Berbec. Astăzi eşti puternic implicat în acţiuni ce privesc sectorul financiar şi de abia spre seară vei reuşi să te detensionezi, lăsând în urmă sentimentele de frustrare sau de nesiguranţă

Horoscopul Zilei, 21 februarie 2017. Banii trag astăzi la Săgetători

acum 32 zile

Nativii din zodia Berbec ar trebui să acorde atenţia cuvenită odihnei. Proiectele profesionale pot aştepta, dar sănătatea, nu.

1
2
3
4
5
»